رسانه مامی سایت
عضو طلایی خانواده مامی سایت کلوب های مامی سایت
بازارچه کالای دست دوم رسانه مامی سایت
Like Tree1408Likes

موضوع: تزئین کیک با شــــــکلات

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 401
صفحه 13 از 51 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  1. #97
    مدیر انجمن
    shahrzad-rezaii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    mashad
    نوشته ها
    960
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    2211
    پسند کرده
    1948

    Re: تزئین کیک با شــــــکلات

    [quote=مامان مژگان]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "مامان مژگان":24357ak0
    یه سوال دارم در مورد شکلات

    من دیروز می خواستم کیک چوبی های عروسکی درست کنم تو دستور شف طیبه نوشته بود شکلات رو بن ماری حل کنید با 2 - 3قاشق کره روان کنید ولی من اول که شکلاتم رو آب کردم روان بود ولی وقتی کره زدم سفت شد منم هی کره اضافه کردم بازم به اون روانی که لازم داشتم نشد و در آخر اینقدر مزه کره گرفت که همش روانه سطل آشغال شد. میشه بگید چکار باید می کردم من شکلات 170 گرم شکلات سفید پارمیدای تمپر شده داشتم که اول یه قاشق کره بعد دو قاشق کره و .... بعد راهی زباله دانی...
    لطفا یکی این سوال رو هم جواب بده لازم دارم خانمهای هنرمند و هنردوست مریم عزیزم شهرزاد خانمی به کمکم بشتابید[/quote:24357ak0]
    مامان مژگان عزيز براي روان كردن شكلات بايد از روغن مايع اون هم به مقدار هر 100 گرم 1 تا 2 قاشق استفاده كنيد كه اين بستگي به شكلات مورد استفادتتون داره . پارميدا سفيد كمي حالت پارافيني داره ومن پيشنهاد مي كنم از بلكولاد سفيد استفاده كنيد .در ضمن قناديها براي اينكه شكلات بعد از بستن حال شكنندگي داشته باشه از روغن جامد استفاده مي كنند .
    آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد رویا ببارد دختران برقصند قند باشد بوسه باشد،خدا بخندد بخاطر ما،ما که گناهی نکردیم.

  2. #98
    مدیر ارشد سایت
    najma آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    7,942
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    9008
    پسند کرده
    435

    Re: تزئین کیک با شــــــکلات

    شکلات سفید مارک شکلات ما...خیلی نرمه و راحت ذوب می شه... به راحتی می شه بدون ذوب کردن توی دست بهش شکل داد( برای درک حالت نرمی گفتم)
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: تزئین کیک با شــــــکلات

    من یه جا خوندم برای شکلات آب کردن به شکل بن ماری به هیچ عنوان قاشقت ، قابلمه ای که توش شکلات گذاشتی و....... نباید خیس باشه و باید حواست جمع یاشه که آب نره توش حتی یه قطره اونوقت شکلات ها گلوله گلوله میشن
    عزیزم حالا فکر کن شاید قاشقی که باهبش هم میزدی خیس بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    خرم آن روز کز این منزل ویران بروم
    راحت جان طلبم وز پی جانان بروم

  4. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    701
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1212
    پسند کرده
    216

    Re: تزئین کیک با شــــــکلات

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان مژگان
    شهرزاد جونم ممنون

    راستش من تو دستور شف طیبه خوندم که نوشته بود با کره روان کنید که منم همون کار رو کردم بعد هم بلکولاد شما از کجا می گیری من مدتیه همه خریدام رو از پاسارگاد می کنم خیلی خوب و کامل همه چی رو دارن ولی بلکولاد نداره می گه چون یه خورده قیمتش نسبت به بقیه بالاتره نمی یاریم
    مامان مژگان عزیز، منم شنیدم. چون کیفیت بالایی داره حرفه*ای*ترها ازش استفاده می*کنن. البته قیمتشم بالاست!!!
    میتونین از فروشگاههای اینترنتی تهیه کنین. اسم نمی*برم که تبلیغ نشه! شما از گوگل سرچ کنی راحت پیدا می*کنی.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  5. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: تزئین کیک با شــــــکلات

    سلام من امروز گاناش درست کردم و روی کیک ریختم اولش خیلی خوب بود ولی موقع برش کیک مثل عسل کش میومد و یکم از روی کیک بلند میشد. میشه بگین اشکال کار کجاست؟
    یک سوال دیگه: برای رویه شکلاتی کیک که صاف و یک دست دربیاد(مثل قنادی ها) باید از شکلات و کره بن ماری استفاده کنم یا چیز دیگه ای هست؟

  6. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: تزئین کیک با شــــــکلات

    من شنیدم شکلات تنها در 60 درجه آب می شود و اگر حرارت بیشتر شود سفت می شود.اگر دقت کنید وقتی اول بن ماری هستید روان وخوب می شود شما ذوق زده ادامه می دهید به این امید که روانتر شود اما برعکس می شود!پس دقت کنید باید به محض رسیدن به مرحله روانی از روی حرارت بردارید و پس مدتی که سرد شد بن ماری را ادامه دهید.

  7. #103
    مدیر ارشد سایت
    najma آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    7,942
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    9008
    پسند کرده
    435

    Re: تزئین کیک با شــــــکلات













    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #104
    مدیر ارشد سایت
    najma آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    7,942
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    9008
    پسند کرده
    435

    Re: تزئین کیک با شــــــکلات










    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 13 از 51 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  • فروشگاه بامیلو
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    نکته ها

    پخت بهتر ماکارونی


    1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

    2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.