رسانه مامی سایت
Like Tree1006Likes

موضوع: تزئین کیک با شــــــکلات

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 601
صفحه 13 از 76 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: تزئین کیک با شــــــکلات

    لعیا جون ببخشد من اسم شما را سریع خونده بودم

    از کمکتون ممنونم، منم از خامه عسل استفاده کردم البته مارکش دامداران بود اما به نظرم خوب شد، تا چند دقیقه دیگه عکسش را می گذارم.

  2. گروه تولیدی مرادی
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: تزئین کیک با شــــــکلات

    سلام

    من امروز به مناسبت پایان ترم تحصیلی خودم و همسرم تصمیم گرفتم، همسرم را سوپرایز کنم، البته هر دو تدریس می کنیم و از اینکه این ترم طولانی هم بالاخره تمام شد خیلی خوشحالم، هر دو خیلی خسته شده بودیم الان خونه را مثل دسته گل کردم و با کمک و راهنمایی دوستان مامی سایت این کیک شکلاتی را واسش درست کردم، حس می کنم خیلی زیبا شده، هنوز نخوردم که ببینم مزش چطوره اما یکم که ناخونک زدم کیف کردم
    ببخشید نتونستم از برش کیک عکس بگیرم چون منتظرم همسرم بیاد و اون را ببره، بعد عکس بگیرم، برای توی کیک من از 4 لایه کیک شکلاتی 3 تخم مرغی که دستورش را از همین سایت گرفتم(بخش کیک شکلاتی) استفاده کردم، لایه اول خامه را صورتی زدم، همراه با کمپوت هلو و گردو، لایه دوم خامه آبی و کمپوت گیلاس وهلو و لایه سوم هم خامه نارنجی و گردو، برای خامه لایه های کیک از پودر خامه شانتی وانیلی استفاده کردم و به هر کدومشون یک قطره رنگ دلخواه زدم، روی کیک هم گاناش ریختم که خیلی عالی شد، واسه گاناش از خامه عسلی دامداران و شکلات چیپسی و شکلات تلخ پارمیدا استفاده کردم و بعد از بسته شدن از شکلات 84% پارمیدا برای تزئینش استفاده کردم.






    ترنم63 این نوشته را پسندیده.

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    717
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    995
    پسند کرده
    175

    Re: تزئین کیک با شــــــکلات

    [quote=مامان مژگان]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "مامان مژگان":20ag90cs
    یه سوال دارم در مورد شکلات

    من دیروز می خواستم کیک چوبی های عروسکی درست کنم تو دستور شف طیبه نوشته بود شکلات رو بن ماری حل کنید با 2 - 3قاشق کره روان کنید ولی من اول که شکلاتم رو آب کردم روان بود ولی وقتی کره زدم سفت شد منم هی کره اضافه کردم بازم به اون روانی که لازم داشتم نشد و در آخر اینقدر مزه کره گرفت که همش روانه سطل آشغال شد. میشه بگید چکار باید می کردم من شکلات 170 گرم شکلات سفید پارمیدای تمپر شده داشتم که اول یه قاشق کره بعد دو قاشق کره و .... بعد راهی زباله دانی...
    لطفا یکی این سوال رو هم جواب بده لازم دارم خانمهای هنرمند و هنردوست مریم عزیزم شهرزاد خانمی به کمکم بشتابید[/quote:20ag90cs]

    منم همین مشکلو با شکلات سفید داشتم.
    فکر کنم پارمیدا واسه این کار مناسب نیست. یه جا خوندم باید شکلات مرغوب و نرم باشه.
    شاید بهتره به جای کره و روغن از خامه استفاده بشه.(البته من با خامه تِست کردم که بازم نشد).
    اگه شکلاتتون آب شد و روون بود دیگه نیازی به اضافه کردن کره و خامه نیست. اما مال من اصلاً به اون روونی که میخوام نمیشه. یعنی خوب آب نمیشه. حتی تا 1 ساعت هم بن ماری گذاشتم ببینم آخرش از رو میره و روون میشه یا نه! که نشد
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    461
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    5

    Re: تزئین کیک با شــــــکلات

    فارگل جون مرسی عزیزم البته من شنیده بودم پارمیدا یکی از بهترین مارکها برای شکلات هست که تمپر شده هم هست به خاطر همین کلی گشتم از همین مارک خریدم که اونم اینطوری بود البته رون شده بود ولی به قول شما نه اونقدر که بتونم باهاش استفاده ای که می خواستم بکنم به خاطر همین کره اضافه کردم که بدتر خراب شد .

    لطفا اگه کس دیگه ای اطلاعات بهتری در مورد مارک شکلات و روان سازی اون داره بگه زود تند فوری ممنون
    موفقیت نصیب افراد خواب آلود نمی شود. مثل دانمارکی

  6. #101
    مدیر انجمن
    shahrzad-rezaii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    mashad
    نوشته ها
    995
    نوشته های وبلاگ
    8
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    2016
    پسند کرده
    1831

    Re: تزئین کیک با شــــــکلات

    [quote=مامان مژگان]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "مامان مژگان":24357ak0
    یه سوال دارم در مورد شکلات

    من دیروز می خواستم کیک چوبی های عروسکی درست کنم تو دستور شف طیبه نوشته بود شکلات رو بن ماری حل کنید با 2 - 3قاشق کره روان کنید ولی من اول که شکلاتم رو آب کردم روان بود ولی وقتی کره زدم سفت شد منم هی کره اضافه کردم بازم به اون روانی که لازم داشتم نشد و در آخر اینقدر مزه کره گرفت که همش روانه سطل آشغال شد. میشه بگید چکار باید می کردم من شکلات 170 گرم شکلات سفید پارمیدای تمپر شده داشتم که اول یه قاشق کره بعد دو قاشق کره و .... بعد راهی زباله دانی...
    لطفا یکی این سوال رو هم جواب بده لازم دارم خانمهای هنرمند و هنردوست مریم عزیزم شهرزاد خانمی به کمکم بشتابید[/quote:24357ak0]
    مامان مژگان عزيز براي روان كردن شكلات بايد از روغن مايع اون هم به مقدار هر 100 گرم 1 تا 2 قاشق استفاده كنيد كه اين بستگي به شكلات مورد استفادتتون داره . پارميدا سفيد كمي حالت پارافيني داره ومن پيشنهاد مي كنم از بلكولاد سفيد استفاده كنيد .در ضمن قناديها براي اينكه شكلات بعد از بستن حال شكنندگي داشته باشه از روغن جامد استفاده مي كنند .
    آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد رویا ببارد دختران برقصند قند باشد بوسه باشد،خدا بخندد بخاطر ما،ما که گناهی نکردیم.

  7. #102
    مدیر ارشد سایت
    najma آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    8,000
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    7219
    پسند کرده
    341

    Re: تزئین کیک با شــــــکلات

    شکلات سفید مارک شکلات ما...خیلی نرمه و راحت ذوب می شه... به راحتی می شه بدون ذوب کردن توی دست بهش شکل داد( برای درک حالت نرمی گفتم)
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: تزئین کیک با شــــــکلات

    من یه جا خوندم برای شکلات آب کردن به شکل بن ماری به هیچ عنوان قاشقت ، قابلمه ای که توش شکلات گذاشتی و....... نباید خیس باشه و باید حواست جمع یاشه که آب نره توش حتی یه قطره اونوقت شکلات ها گلوله گلوله میشن
    عزیزم حالا فکر کن شاید قاشقی که باهبش هم میزدی خیس بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    خرم آن روز کز این منزل ویران بروم
    راحت جان طلبم وز پی جانان بروم

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    717
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    995
    پسند کرده
    175

    Re: تزئین کیک با شــــــکلات

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان مژگان
    شهرزاد جونم ممنون

    راستش من تو دستور شف طیبه خوندم که نوشته بود با کره روان کنید که منم همون کار رو کردم بعد هم بلکولاد شما از کجا می گیری من مدتیه همه خریدام رو از پاسارگاد می کنم خیلی خوب و کامل همه چی رو دارن ولی بلکولاد نداره می گه چون یه خورده قیمتش نسبت به بقیه بالاتره نمی یاریم
    مامان مژگان عزیز، منم شنیدم. چون کیفیت بالایی داره حرفه*ای*ترها ازش استفاده می*کنن. البته قیمتشم بالاست!!!
    میتونین از فروشگاههای اینترنتی تهیه کنین. اسم نمی*برم که تبلیغ نشه! شما از گوگل سرچ کنی راحت پیدا می*کنی.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

صفحه 13 از 76 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  • وصال شاپ
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    نکته ها

    پخت بهتر ماکارونی


    1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

    2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.