نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree475Likes

موضوع: كبه (غذاي لبناني)

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 107
صفحه 5 از 14 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    جهرم
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    0

    Re: كبه (غذاي لبناني)

    اینم از اولین کبه عمرم که پزیدم
    قبل از پخت


    >

    در حال جلیز و ولیییییییز در حمام روغن


    >

    اینم آماده شده بدون تزیین

    >

    >
    برای تنوع غذای خوشمزه و جالبیه





    خودتان را،

    در قلب هیچ آدمی نچپانید

    جا نمی شوید،فقط چروک می شوید!!!!

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سعیده بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    986
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1351
    پسند کرده
    1692

    Re: كبه (غذاي لبناني)

    من این دستور رو با ایده گرفتن از چند تا دستور مختلف درست کردم
    این مقدار که می گم 12 تا کبه به من داد
    مواد لازم
    1 پیمانه پلوپز برنج
    یه سیب زمینی خیلی کوچولو تقریبا 50 گرمی
    1 تخم مرغ
    مواد میانی
    من از مایه ماکارانی استفاده کردم پیاز داغ + گوشت چرخ کرده + هویج نگینی + قارچ + فلفل دلمه + ادویه و رب و نمک
    تو اکثر دستورهایی که دیدم فقط پیازداغ و گوشت چرخ کرده و کشمش بود
    من چون دوست نداشتم کشمش نریختم

    طرز تهیه
    اول یک پیمانه برنج رو با نوک قاشق رب و یه مقدار زعفران و نمک و بدون روغن کته کردم سیب زمینی رو هم چند تا قاچ زدم ریختم تو برنج و گذاشتم خوب دم بکشه
    بعد دوبار چرخش کردم (با هر وسیله ای میشه لهش کنید من با یک دو سه چرخ کردم)
    وقتی برنج چرخ شد خیلی کم با دست ورز دادم
    یه کاسه آب گذاشتم کنار دستم به اندازه یک نارنگی از برنج برداشتم کف دستم صاف و نازک کردم خیلی نازک به خاطر اینکه ترد بشه , یه مقدار از مواد داخلش گذاشتم دورش جمع کردم یه کم فشار دادم و تو دستم بهش فرم دادم بقیه رو به همین ترتیب درست کردم برای هر کبه دستم رو با آب خیس کردم چون چسبندگیش زیاده
    کبه ها رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال گذاشتم اینکار باعث انسجامش می شه بعد یه دونه تخم مرغ رو با چنگال زدم روغن رو گذاشتم خوب داغ بشه بعد خیلی کم کبه ها رو به تخم مرغ آغشته کردم و تو روغن سرخشون کردم میشه تخم مرغ هم نزد



    قبل از سرخ کردن



    بعد از سرخ کردن


  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ♣parastoo♣ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    225
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    406
    پسند کرده
    60

    Re: كبه (غذاي لبناني)

    کبه با دستور سعیده بانوی عزیز

    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    coming soon...

  4. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: كبه (غذاي لبناني)

    کبه

    یک پیمونه برنج به همراه یک عدد سیب زمینی متوسط رو با مقدار زردچوبه کته کردم. روغن هم نزدم
    وقتی پخت با غذاساز میکس کردم که غذاسازم وسط راه پنچر شد و زورش به چسبندگی برنج نرسید در نتیجه منم ریختمش توی کاسه و با پشت قاشق خوب لهش کردم.
    سوسیس رو رنده کردمو با اویشن و فلفل قرمز و کمی پودر سیر مزه دار کردمو آخر سر هم بهش رب زدم.
    یه کوچولو از برنج رو توی دستم باز کردم و از مواد گذاشتم توش اما دیدم انگار خوب بسته نمیشه. درنتیجه یه تخم مرغ زدم. دیدم کافی نیست درنهایت دوتا تخم مرغ کوچولو بهش زدم.
    اول به شکل دراز درست کردم که دیدم انگار خوب پیچیده نمیشه برای همین گرد درست کردم.
    وقتی میخواستم ببندمش کمی انگشتم رو خیس میکردم و میزدم دور خمیر برنجی و میچسبید بهم.
    بعد هم نیم ساعت گذاشتم توی یخچال تا خودشو بگیره و توی روغن فراوون سرخ کردم.
    با یه پیمونه برنج 8 تا کبه بهم داد.
    من دوست داشتم حسابی سوخاری بشه که نشد. اما هرکی خورد از مزه ش خیلی تعریف کرد.
    ضمن اینکه دفعه ی بعد حتما به جای سوسیس از مایه ی گوشتی استفاده میکنم. همه سوسیس رو پسندیدن خودمم چون بیرون با سوسیس خوردم خوشم اومده بود اما قبلا که با گوشت درست کرده بودم به نظرم بهتر بود.
    خورش بادمجون
     
    marziyeh.ali1 این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    محل سکونت
    بندر عباس
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    0

    Re: كبه (غذاي لبناني)

    کبه مواد بیرونی برنج شفته و سیب زمینی ابپز نمک و زردچوبه (برنج و سیب زمینی داغ چنگ میزنیم )
    مواد درونی گوشت چرخ کرده،لپه ، کشمش ،جعفری ،نمک وفلفل و زرد چوبه
    قبل از سرخیدن

    بعد از سرخیدن

    برش خورده
    marziyeh.ali1 و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    .
    خدایـــا !
    به بزرگیـــــت قســـم …
    توعکس های دست جمعی …
    جای هیچ پدر و مـــــادری رو خــالی نذار …
    آمیـــــن
    .

  6. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    8262
    پسند کرده
    7857

    Re: كبه (غذاي لبناني)

    کبه
    است . با تشدید روي "ب" و Kibbe " این اسمش "كِبِه نوشته شده ولي حواستون kibbe همینطور كه میبینید یه "اي" كوتاه خونده میشه. یعني "i" باشه اون نمیكشیمش. بیشتر به "ا "ِ نزدیكه تا "اي" و اگه نمیتونید بخونیدش. "Kebbe" درست تلفظش كنید همون بهتر كه جور دیگه اي هم خونده نمیشه ها! كبه انواع و اقسام داره. تنوعش خیلي زیاده. كم كم همه اش رو یاد میگیریم. خودم معمولا واسه مهموني درستش میكنم. چون معتقدم ایرونیها غذاهاي عربي رو خوب میپسندن. طعمش هم خیلي خوب میشه. ولي مثل همیشه "هرگز" هیچ غذایي رو روي مهمونهامون امتحان نمیكنیم. اول به مقیاس كم واسه یه روز افطاري درستش كنید بعد اگه دیدید جالب شده میتونید توي مهمونیها ازش استفاده كنید. ولي تجربه به خودم ثابت كرده كه مورد
    توجه ملت واقع میشه. زیاد از من میپرسن : "تو واسه مهموني چي درست میكني؟" اولا كه مردم رعایت حالم رو میكنن و میدونن جون این كارا رو ندارم و كسي خونه ما نمیاد. ولي اگر هم كسي بیاد فقط غذاي ایروني درست میكنم. اگه مهمونا از خود باشن غذاهاي عربي هم درست
    میكنم. ولي بقیه مواردي كه میبینید رو فقط خودم میخورم و عمرا با آبروي خودم بازي نمیكنم. بازم تكرار میكنم: دوستان توجه داشته باشید كه
    غذاهایي كه من میخورم رو هر كسي نمیپسنده. خودتون رو نگاه نكنید كه ماشالا ذائقه تون شیكه! ملت ما غذاي جدید ببینن، معده شون تعجب
    میكنه. با آبروي خودتون بازي نكنید. حیفه اینهمه تو آشپزخونه رو پا بیاستید و آخرش غرغر بشنوید. دیگه از من گفتن بود.
    گوشت چرخ كرده نیم كیلو
    2 لیوان (یا نیم كیلو) 2/ بلغور گندم 1
    پیاز بزرگ 1 عدد
    ادویه 1 ق چ
    داریچین 1 ق چ
    نمك 1 ق چ
    براي فیلینگ:
    پیاز 2 عدد
    2 ق چ / ادویه 1
    2 ق چ / دارچین 1
    2 ق چ / فلفل سیاه 1
    آبلیمو 1 ق چ
    2 ق چ / نمك 1
    3 لیوان / گردوی خورد شده 1
    3 لیوان / بادام زمیني خورد شده 1
    زرشك 1 ق غ
    كشمش 1 ق غ
    براي شروع باید یه توضیح در مورد این بلغور گندم بدم. اینجا ما یه چیزي داریم به نام "لَلَك" كه گندم خورد شده ریز دانه است كه فله میخریم. ولي توي فروشگاهها جدیدا دیدم بسته بندي شده اش هم هست با نام بلغور گندم . ولي خیلي دقت كنید هنگام خرید باید از اون مدلیش بخرید كه
    خیلي ریزه. آخه دیدم دو مدله. یكیش دانه بلغور عادیه ولي یه مدلي كه جدیدا دیدم، كیفیت و دونه بندیش با للك خودمون یكیه. ما از همین نوعش میخوایم چون خیلي باید دونه اش ریز باشه كه زیر دندون نیاد پیاز رو بلند میكنیم با ادویه ها رو توي بلندر میریزیم. بلغور رو خیس میدیم. بعد از ده دقیقه توي توري میریزیم و فشار میدیم تا آبش خوب گرفته بشه. اصلا اصلا نباید آب داشته باشه ها گوشت چرخ كرده و بلغور ( كه پف كرده و نرم نرم
    شده) رو با بقیه مواد بلند میکنیم تا مخلوط شه بعد خوب چنگش میزنیم و روش رو با پارچه مرطوب میپوشونیم و میذاریم نیم ساعت توي یخچال بمونه
    براي فیلینگش هم پیاز رو خورد كرده و تفت میدیم وقتي كمي سبك شد ادویه ها رو اضافه میكنیم. رشك و كشمش
    رو هم از قبل خیس میدیم و آبكش كرده و با مغزها و آبلیمو و نمك و فلفل میریزیم توش و خاموشش میكنیم. نكته اینكه مغزها و كشمش و زرشك پختن نداره و سه سوت میسوزه. پس آخرین چیزي كه اضافه میكنید باید زرشك باشه. راستي من ادویه عربي میریزم. ولي شما
    یا بهارات میتونید استفاده كنید. all spice از حالا یه كاسه آب و یخ كنار دستتون بذارید. از خمیر گوشت به اندازه یه نارنگي كوچیك بردارید.
    وسطش رو با انگشت شست باز كنید و هي بچرخونیدش تا یه گود بزرگ توش ایجاد شه. یه قاشق چاي خوري از مواد فیلینگ رو توش میریزیم.
    لبه اش رو میبندیم. دستمون رو توي آب یخ میزنیم. و به شكلي كه میبینید با دست فرمش میدیم. یعنی دو سرش نوک تیز و مخروطی باشه
    توي روغن زیاد حمامش میدیم تا زماني كه رنگش قهوه اي شه. روي دستمال كاغذي آشپزخونه میذاریم تا روغنش گرفته شه.
    این هم یه نما از برش و بافتش . و کاملا مغزپخت شده.برای اینکه مغزپخت شه نباید حرارت روغن خیلی زیاد باشه.
    خودم معتقدم كه یه دیس كبه میز رو خیلي خوشگل میكنه و ملت هم تا میز رو میبینن "واي واااااااي" شون شروع
    میشه . خلاصه یه تستي بزنید شاید مشتري شد.
    وبلاگ شف طیبه

    کبه با دستور شف طیبه:
    maman mersana و marziyeh.ali1 این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    محل سکونت
    بندر عباس
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    0

    Re: كبه (غذاي لبناني)

    .
    خدایـــا !
    به بزرگیـــــت قســـم …
    توعکس های دست جمعی …
    جای هیچ پدر و مـــــادری رو خــالی نذار …
    آمیـــــن
    .

  8. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    399
    پسند کرده
    26

    Re: كبه (غذاي لبناني)





    مواد لازم :
    برنج شکسته ایرانی:3پیمانه پلوپز
    سیب زمینی آبپز:2عدد
    نمک .مقداری زعفران و چند قاشق روغن
    سیب زمینی را رنده ی ریز کرده +برنج کاملا پخته شده و زعفران .حسابی ورز میدم که حالت خمیری بشه
    مواد میانی:لپه :50 گرم پخته
    کشمش پلویی :1/2 پیمانه
    گوشت چرخ کرده 350 گرم
    پیاز ریز شده :1 عدد
    حدود یک قاشق غ خوری رب و نمک فلفل سیاه و زرد چوبه
    اول پیاز بعد گوشت و ادویه و لپه .کشمش . ورب و ادویه ها کنار میذاریم که کامل خنک بشه .و روغن اضافه را جدا می کنیم.
    نکته: من این روغن رو با مقدار ی دیگه روغن مخلوط می کنم و برای سرخ کردن کبه ها ازش استفاده می کنم .اینجور خیلی خوش رنگتر میشن.
    از خمیر اندازه نارنگی برداشته هربار دست رو کمی مرطوب می کنیم و مقداری از مواد داخلش و فرم دلخواه را میدیم ودر سینی چرب شده می چینیم.
    و بعد دانه دانه سرخ می کنیم البته تا یک طرف کامل سرخ نشده بر نمی گردونیم چون میشکنه ...
    Donya007, marziyeh.ali1 و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    مادرم برگ گل یاس

صفحه 5 از 14 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما