نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree475Likes

موضوع: كبه (غذاي لبناني)

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 107
صفحه 2 از 14 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۲
    نوشته ها
    184
    کالاهای من
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    81
    پسند کرده
    23

    Re: كبه (غذاي لبناني)

    اینم از کبه ی من


    همسری خیلی راضی بود از طعمش البته قیافش خیلی بهتراز این شده بود
    ان روز که لحظه ی وداع من و توست
    آن شومترین لحظه ی پایان من است

  2. #10

    Re: كبه (غذاي لبناني)



    با همون دستوری که صفحه ی قبل گذاشتم درست کردم.
    زینب سادات۲ و قلب خونه این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: كبه (غذاي لبناني)

    اینم کبه من با دستور آتی جان صفحه اول.ممنون

    من برنج رو با تخم*مرغ و پنیر قاطی نکردم.
    فقط خوب لهش کردم بعد مواد گوشتی و جعفری و تخم*مرغ آب*پز و پنیر پیتزا توش ریختم و بستم. بعد تو آرد و بعد تخم*مرغ و بعد آرد سوخاری غلتوندم وسرخ کردم.(البته عجله داشتم و تو یخچال نذاشتم).
    شاید واسه همین بود که بعضیاش تو روغن کمی باز شد!
    عجله*ای بود به تزئینم نرسید :P

    مزه*اش بد نبود اما برنج کته رو زیاد نمی*پسندم. مال شما هم مزه برنج مشخص بود؟

    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  4. #12

    Re: كبه (غذاي لبناني)

    فرگل جون اگه کبه هات تو روغن باز شده یعنی برنجت خوب دم نکشیده.برنج رو باید کاملا کف دستت پهن و نازک کنی بعد مواد رو توش بریزی (هرچه نازک تر باشه کمتر خمیری میشه و تردتر و خوشمزه تر میشه).توی عکسی که شما گذاشتی لایه برنج خیلی ضخیمه و این باعث شده طعم کته خیلی مشخص باشه.برنج فقط باید به صورت پوشش نازکی باشه که بعد از سرخ کردن کبه ها حسابی برشته و کرانچی بشه و اصلا حالت خمیری نداشته باشه.به کبه های من دقت کن از بس برنجشو پهن و نازک کردم مواد توش تقریبا معلومه.

  5. #13

    Re: كبه (غذاي لبناني)

    نقل قول نوشته اصلی توسط fargol20
    ممنون نوشین جان.
    بله ضخیم بود، آخه ترسیدم مواد از توش بریزه بیرون!
    اینبار که خواستم درست کنم حتماً نازکتر می*گیرم.

    -لازمه تو یخچالم بذارم تا سفت بشه بعد سرخ کنم؟
    -شما برنچ رو با تخم*مرغ خام هم مخلوط می*کنین؟

    مرسی
    فرگل جون 10-15 دقیقه توی یخچال یا حتی بیرون از یخچال بمونه حالت منسجمتری به خودش میگیره و همچنین دیگه کبه ها به ماهیتابه و یا به همدیگه نمیچسبند.
    من وقتی عجله دارم و نمیتونم بهشون زمان بدم موقع سرخ کردن از اولین کبه هایی که پیچیدم شروع به سرخ کردن میکنم .
    اصلا نیازی به تخم مرغ و پودر سوخاری نیست کته اگه خوب دم بکشه (به ادازه ی برنج آبکش نیاز به زمان داره) و خوب لهش کنی چسبندگی لازمو داره و اصلا از هم باز نمیشه .امیدوارم اینبار درست کنی و راضی باشی.یادت باشه تا اونجایی که میتوی برنجو نازک کنی خیلی مهمه در کیفیتش.
    dapper و فرشته .ب این نوشته را پسندیده.

  6. #14
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: كبه (غذاي لبناني)

    برنج :۳ لیوان
    سیب زمینی بزرگ : یک عدد
    تخم مرغ : یک عدد
    گوشت چرخ کرده :۲۰۰ گرم
    گردو :۵۰ گرم
    زرشک :۵۰ گرم
    کشمش :۵۰ گرم
    پیاز :یک عدد
    سیر :یک تا دوحبه
    رب گوجه : یک قاشق غذا خوری
    ادویه کاری : دو قاشقچای خوری
    زعفران : به میزان لازم
    طرز تهیه :
    ابتدا گوشت چرخکرده وپیاز رنده شده وسیر له شده ونمک وفلفل را خوب تفت می دهیم وبعد کشمش وزرشک وگردو خورد شده را به آن اضافه می کنیم.(اندازه گردوها باید ریز باشه اندازه نخود)ودر آخر هم رب گوجه وادویه را اضافه می کنیم. ومی گذاریم آب آن تمام شود وبه روغن بیفتد.
    برنج را با نمک بدون روغن کته میکنیم. کمی آب آن را اضافه می ریزیم تا برنج خوب له شود.(مثل برنج شیر برنج ).بعد برنج را با غذا ساز ویا با گوشت کوب خوب نرم می کنیم ومی گذاریم سرد شود.
    سیب زمینی را با کمی نمک می پزیم و رنده می کنیم.
    برنج وسیب زمینی وتخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم و بعد ورز می دهیم .کلأ خمیر مقداری چسبندگی داره .ونباید خیلی هم سفت بشه. اگه خیلی شل بود می توانیم یکی دو قاشق آرد به آن اضافه کنیم. ولی اصلأ در ریختن آرد عجله نمی کنیم واز این بیشتر هم نمی ریزیم چون مزه خوب برنج از بین می ره .وقتی کبه ها را آماده کردیم خودش به میزان زیادی سفت می شه .در آخر هم کمی پودر زعفران به آن می افزاییم که دلخواه است ومی توانیم استفاده نکنیم.
    یک ظرف آب کنار دستمون می گذاریم وکف دستمون را خیس می کنیم. وبه اندازه گردو از خمیر بر می داریم .وکف دست باز می کنیموکمی ار مواد گوشت را وسط آن می گذاریم ومثل سوسیس می پیچیم.
    تمام کبه ها را آماده می کنیم ودر سینی می چینیم
    در یک ظرف دیواره بلند کوچک روغن می ریزیم وروی حرارت زیاد می گذاریم تا روغن کاملأ داغ شود .وبعد کبه ها را داخل روغن می اندازیم .وقتی خودش را گرفت حرارت را کم می کنیم.تا آروم سرخ بشه.
    بر خلاف انتظار خیلی کم روغن جذب می کنه .بهتره بعد از سرخ شدن در صافی بگذاریم تا روغن اضافی اون خارج بشه
    liliangol.bolgfa.com

    کبه که من برای اولین بار درست کردم و با دستور رویای عزیز که این بالا گذاشتم:





    نکاتی که نوشین جون و بهارگلی نوشته بودن رو هم رعایت کردم. تجربه ی دلچسبی بود.

    با این مقادیر بیست تا از این کوچولوها درست کردم و بعد دیگه چون از پیچیدن خسته شده بودم سه تا هم تو سایز خیلی گنده رول کردم و پیچیدم لای کیسه فریزر و گذاشتم تو فریزر برای بعد:)
    خیلی خیــــــــــــلی لذیذ و خوشمزه بود. به خصووووووووووص عاشق پوسته ی کرانچیش شدم اومممممم.
    البته دفعه ی بعد احتمالا مایه ی داخلیش رو عوض می کنم شاید خوشمزه تر بشه:)

    dapper و kimiya 7 این نوشته را پسندیده.

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zhina87 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    326

    Re: كبه (غذاي لبناني)


    منم یه چیزی بگم درمورد این غذا

    مامان من عربه.اون موقع ها که سالم بود،درست می کرد، همیشه زیاد درست می کرد، میذاشت تو فریزر ماه رمضونا دم افطار در می آورد سرخ می کرد.منم که بچه بودم کمکش می کردم توی جمع کردن و بستن کبه ها.
    یه نکته ای که از اون موقع یادمه اینه که مامان یه دونه تخم مرغو هم میزد موقعی که می خواست کبه رو تو دست پهن کنه و توش مواد بریزه، دستشو می زد تو تخم مرغ تا مواد به دستش نچسبه(البته دستاشو قبلا کاملا تمیز کرده بود)
    سبزی و کشمش و گردو هم حتما تو مواد داخلش می ذاشت
    یه نکته دیگه هم اینکه از برنج نرمه (همون خرده برنج) واسه کبه استفاده می کرد.
    یه چیز دیگه هم واسه بعضیا که اشتباه تلفظش نکنن
    تلفظ درستش KOBBE هست
    با این دستور منو یاد قدیما انداختین
    یادش بخیر

    مرسی همگی
    dapper و golnare atashin این نوشته را پسندیده.
    مهم بودن خوبه ولی خوب بودن خیلی مهم تره . . .
    www.dgsite.ir



  8. #16

    Re: كبه (غذاي لبناني)

    نقل قول نوشته اصلی توسط نونوش
    بچه ها یه سوال

    من الان دو ساعت تمام تو آشپزخونه بودم وکبه رو درستیدم
    ولی موادش خیلی شل شد و با اینکه یه قاشق آرد هم بهش اضافه کردم باز هم انسجام نداشت و ترسیدم بیشتر آرد اضافه کنم مزه برنجش از بین بره واسه همین هم با شرمندگی تمام مواد دورشو ریختم کف ماهیتابه و مواد گوشتی رو دادم روش
    به نظرتون مشکل کجا بوده ؟
    نونوش جون حتما نذاشتید که کته کاملا آبش کشیده بشه.باید برنج تون کاملا آبش کشیده بشه بعد چرخش کنید یا لهش کنید.

صفحه 2 از 14 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما