نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree546Likes

موضوع: كبه (غذاي لبناني)

نمایش نتایج: از 105 به 109 از 109
صفحه 14 از 14 نخستنخست ... 411121314
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    381
    میزان امتیاز
    303
    پسند شده
    6403
    پسند کرده
    3236
    شيش پيمانه پلوپزي برنج نيمه دانه دونه،، سيب زميني ، زردچوبه، نمك پختم
    مواد ميانيش:گوشت چرخ كرده،جعفري،پياز، نمك و ادويه
    نام: image.jpg نمایش: 1097 اندازه: 102.2 کیلو بایت
    خورش آلو زرشك
     
    نایاب 90, golbarg., hana67 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  2. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    570
    میزان امتیاز
    1135
    پسند شده
    10853
    پسند کرده
    9291
    سلام دوستان.کم کم داریم با ماه رمضان نزدیک میشیم.کبه یکی از غذاهایی هست که معمولا ما در ماه مبارک رمضان درست میکنیم.ولی خب کار دل که معلوم نیست.وقتی همسر محترم چیزی هوس کنه خانوم خونه دلش نمیاد بگه نه
    لینک طرز تهیه کبه پست قبلی خودم هست
    كبه (غذاي لبناني)

    برنج نیم دانه محلی به صورت کته بهمراه زعفران ،گلاب و نمک
    نام: applex_1464355447765.jpg نمایش: 748 اندازه: 93.7 کیلو بایت

    مواد میانی کبه شامل( پیازداغ،گوشت چرخی،لپه پخته،گردو،کشمش،ادویه جات،نمک و فلفل،هل
    نام: applex_1464355431084.jpg نمایش: 759 اندازه: 106.1 کیلو بایت

    کبه اماده برای سرخ شدن.قبل از سرخ شدن در مخلوط تخم مرغ و زعفران میزنیم.و در روغن داغ سرخ میکنیم
    نام: applex_1464355375879.jpg نمایش: 740 اندازه: 79.8 کیلو بایت

    در ماهیتابه
    نام: applex_1464355402954.jpg نمایش: 737 اندازه: 107.5 کیلو بایت

    ...در نهایت...

    نام: applex_1464344904733.jpg نمایش: 746 اندازه: 102.2 کیلو بایت
    iranrose63, najmehkhatoon, ضحی 69 و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  3. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,079
    نوشته های وبلاگ
    97
    میزان امتیاز
    1430
    پسند شده
    22857
    پسند کرده
    18934
    کبه برای اولین بار
    برنج نذری داشتم با ته استکان آب و زعفرون گذاشتم کمی گرم شد بعد با گوشکوب برقی میکس کردم و یه دونه تخم مرغم باهاش مخلوط کردم
    گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت دادم نمک فلفل زردچوبه و پودرسیر زدم کمی جعفری خورد شده و کشمش اضافه کردم یه کوچولو رب
    قبل از سرخ کردنم تو زرده تخم مرغ غلطوندمش

    نام: 20161014_131857.jpg نمایش: 479 اندازه: 69.3 کیلو بایت
    ....
     
    ویرایش توسط افسونی : ۱۳۹۵/۰۷/۲۷ در ساعت ۱۰:۲۵ قبل از ظهر
    ترنم63, باران67, گیتار و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  4. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    570
    میزان امتیاز
    1135
    پسند شده
    10853
    پسند کرده
    9291
    نام: 1497817376776.jpg نمایش: 292 اندازه: 101.9 کیلو بایت
    .

    کُبِّه
    .
    . ....برنج نیم دانه و ترجیحا محلی(من از برنج کامفیروزی استفاده کردم) را به صورت کته بهمراه کمی زعفران ،گلاب و نمک دم میکنیم.نیازی به روغن نیست.
    نیازی نیست مقدار زعفران خیلی زیاد باشه .همین که رنگ برنج رو از سفیدی به زرد کمرنگ ببره کافیه*.
    . ✔خیلی از کدبانو از زردچوبه و یا ترکیب زردچوبه و زعفران استفاده میکنن.من پیشنهاد میکنم زعفران رو حذف نکنید چون عطر غذا رو از بین میبرید .
    .

    برنج بعد از دم کشیدن باید مثل دمپخت نرم و قابل فرم دادن باشه .ولی خمیر نباشه.
    . ✔اگه خمیری شکل و حاوی اب باشه موقع سرخ کردن متلاشی میشه.
    . . ....مواد میانی کبه( یا به قول خوزستانیها حشو)
    .
    .
    ...پیازداغ گرفتم .زردچوبه و ادویه زدم.گوشت چرخی رو سرخ کردم.لپه پخته و مقداری گردو خرد شده رو اضافه کردم و کمی سرخ کردم.بعد از خاموش کردن وقتی هنوز گرم هست مقداری کشمش( سلیقه ای هست) ، نمک و فلفل و برای عطرش مقداری پودر هل اضافه کردم.
    ✔ریختن یا نریختن کشمش سلیقه ای هست ، کبه اصیل کشمش داره.
    . ✔سعی کنید از کشمش خیلی ریز استفاده کنید.کشکش رو نشورید که خیس نباشه،یا از قبل بشورید و کاملا خشک و بدون اب باشه. و بهیچ عنوان وقتی زیر غذا روشن هست کشمش رو اضافه نکنید چون باد میکنه.با رعایت این نکاتی که برای کشمش گفتم بهیچ عنوان کشمش پف نمیکنه حتی بعد از سرخ کردن .
    .
    . . ....خب مقداری از برنج اماده و نیمه گرم بردارید میتونید دستتون رو با کمی گلاب مرطوب کنید تا چشبندگی برنج اذیت کننده نباشه.تقریبا اندازه نارنگی کوچک.وسطش رو باز کنید و از مواد گوشتی وسطش بگذارید و کبه رو بپیچید.حتی المکان لابه برنجی اطراف رو نازک بگیرید...اگه به این شکل در اوردن بذاتون سخت هست میتونید گرد بپیچید و بعد کمی اون رو پهن کنید. خب همه ی کبه ها رو که پیچیدید حالا اماده برای سرخ شدن هستن...
    کبه ها رو قبل از سرخ کردن در مخلوط تخم مرغ و زعفران و کمی گلاب میزنیم.تخم مرغهای اضافی رو با کمک دست میریزیم و .... در روغن داغ سرخ میکنیم.نیازی نیست که در روغن غوطه ور بشه.
    .( میتونید مرحله ی در تخم مرغ زدن کبه ها رو حذف کنید.من این مرحله رو حذف نمیکنم)

    نام: 1497873642642.jpg نمایش: 234 اندازه: 109.5 کیلو بایت
    ویرایش توسط Mrs Razieh : ۱۳۹۶/۰۳/۳۱ در ساعت ۰۵:۲۷ بعد از ظهر دلیل: اضافه کردن عکس
    باران67, najmehkhatoon, m1361 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  5. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,269
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1375
    پسند شده
    60524
    پسند کرده
    67411

    ویترین مدال ها

    کبه بلغور(ترکی)

    کبه بلغور(ترکی)
    سلاااام رفقاااا������
    کبه ترکی
    بلغور 500گرم
    آرد سمولینا 3/4پ
    آردسفید 1/4پ
    سیبزمینی آبپز 1عدد بزرگ
    تخم مرغ 1عدد
    ب پ 1/2ق چ
    سس فلفلی 1ق غ
    نمک و ادویه جات بقدار لازم
    مواد میانی
    گوشت چرخکرده
    پیازخوردشده
    ادویه جات و نمک
    سس فلفلی یه ق غ
    جعفری خورد شده،یک قاشق روغن
    طرز تهیه
    بلغور را با نصف پیمانه آبجوش خیس کنید بمدت نیم ساعت،تاپف کنه.سپس آب اضافیشو خالی کنید و آردسمولینا+آردسفید+تخم مرغ+ادویه جات+سس فلفلی+ب پ را اضافه میکنیم و خووووب ورز میدیم.بعد سیب زمینی آبپز رو رنده میکنیم.و دوباره خوب ورز میدیم.بعد کنار مسزاریم ربع ساعت استراحت کنه.مواد میانی رو اماده میکنیم .من اندازه ندادم چون خودم چشمی مواد رو اماده کردم.
    گوشت چرخی رو توی تابه بدون روغن میزارید رو گاز و تفت میدید و بعد پیاز خورد شده رو هم بهش اضافه میکنیدو بعد ادویه هاوسس فلفلی و جعفری و یه قاشق روغن رو اخر سر اضافه کنید و هم بزنید.
    از خمیر #کبه برمیداریم و و طبق عکس دومی که گزاشتم به اون شکل میدید .و کمی در فریزر گزاشتم تا خودشونو بگیرن و در روغن داغ سرخ کردم.������������
    من یه مشت زرشک هم به مواد میانیم اضافه کردم.
    برای مواد خمیر کبه من از نصف مقادیر داده شده استفاده کردم.
    در حین شکل دادن ب خمیر کبه یه کاسه اب سرد کنار دستتون باشه .و مدام دستتونو مرطوب کنید تا اذیت نشید موقع پیچیدن کبه و بدست نچسبه.

    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۷/۰۱/۱۶ در ساعت ۰۱:۲۰ قبل از ظهر
    nora1, nusha92, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
    _
    برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید

صفحه 14 از 14 نخستنخست ... 411121314
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما