نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree528Likes

موضوع: كبه (غذاي لبناني)

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 108
صفحه 12 از 14 نخستنخست ... 291011121314 آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    383
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1944
    پسند کرده
    7172

    ویترین مدال ها

    کبه با این دستور

    كبه (غذاي لبناني)

    فقط این دفعه قبل از اینکه سرخشون کنم حدود نیم ساعت تو فریزر گذاشتم که خوب خودشو بگیره


    گیلاس من, هستی ساغر, helia59 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مهربان* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    931
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    9752
    پسند کرده
    2802
    کبه ساده و بی ریای من
    برنج و سیب زمینی با کمی فلفل و زردچوبه و نمک کته کرده و چرخ کردم . وسطش هم پیاز داغ و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه و کمی قارچ ریز شده و رب و آویشن
    مدیونین اگه فک کنین سیب زمینی آبپزه .

    نام: DSC05658.jpg نمایش: 872 اندازه: 91.1 کیلو بایت
    ماناسهیل, zendegi67, samin88 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۱۳
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    7

    کبه

    این هم کبه ی من... وای خیلی عالی شد.. همسری خیلی دوست داشت... مرسی دوستای گلم



    نام: ۲۰۱۵۰۱۲۳_۲۲۴۴۵۲(1).jpg نمایش: 813 اندازه: 99.6 کیلو بایت
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۳/۱۱/۰۴ در ساعت ۰۹:۲۰ بعد از ظهر
    m1361, ترنم63, *رستا* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانوی سرخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    608
    پسند کرده
    231
    مواد لازم برای خمیر کبه
    برنج لاشه + آب جوش+نمک+کمی زردچوبه و فلفل
    اینها را رو حرارت گذاشتم و برنجم را به صورت کته پختم باید برنج حسابی دم بکشه بعدش هم برای اینکه برنج را لهش کنم ریختمش تو چرخ گوشت البته بهتره که برنج را یه کم نرمش کنیم تا چسبناک و خمیری باشه
    حواستون باشه که نباید برنج سرد بشه و داغی اون را باید تکف دستتون حس کنید
    اگه زیاد سرد بشه حالت چسبندگیش را از دست میده و کبه ها تو روغن ترک ورمیدارن و وا میرن
    اما مواد داخل کبه
    گوشت چرخ کرده یا مرغ نگینی و ریز خرد شده(به نظرم با مرغ خیلی خوشمزه تر میشه)+پیاز داغ+ادویه+زردچوبه+کمی زرشک+کمی رب انار یا رب گوجه+سبزیجات معطر+هویج رنده شده و سرخ شده
    همه اینها را تفت میدی و آماده برای بین کبه هات می گذاری
    البته شخصا از مرغ و رب گوجه فرنگی و کمی زرشک و سبزیجات خشکی که تو آب گوشت میریزم را استفاده کردم
    پیچیدن کبه ها
    اندازه یه تخم مرغ از خمیر برنج را ور میدارید و گلوله ای می کنید و کف دستتون پهنش می کنید
    دستتون باید کمی خیس باشه تا برنج به دستتون نچسبه و خوب بتونید بهش شکل بدید
    حالا از مواد یه کوچولو بین برنج گذاشته و کاملا می بندید تا تو روغن وا نره بعدش هم تو روغن سرخ می کنید باید طلایی بشه با سس و ترشی و سبزی هم عالی تر میشه
    اما نکته هایی که از تجربیات شخصی دستم اومد
    اول که برنج حتما باید کمی گرم باشه
    دستتون هم حتما خیس باشه تا بتونید برنج را خوب شکل بدید
    خمیر را که گذاشتی کف دستت حتما یه کن باهاش بازی بازی کن که انسجام لازم را کسب بکنه و راحت شکلش بدید
    اگه مثل من دفعه اولتونهمواد را خیلی بینش نگذارید مخصوصا دو سه تای اولی تا قلق کار دستتون بیاد
    کبه ها را تو روغن که گذاشتید تا یه طرفش طلایی نشده اصلا دستش نزنید چون وا میره
    خیلی هم سرخش نکنید چون سفت و خشک میشه

    نوش جان
    Hope, mehr66, gandom و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    830
    میزان امتیاز
    258
    پسند شده
    7025
    پسند کرده
    4832

    ویترین مدال ها

    کبه با بلغور( با دستور شف طیبه)



    دو لیوان بلغورو خیس شستم خیس کردم گذاشتم دو ساعت تو آب بمونه که حسابینرم بشه و بعد صاف کردم آبشو چلوندم و ریختم تو بندر.... یک چهارم پیمانه آرد سوخاری به اضافه ادویه ( فلفل و نمک و زنجبیل و دارچین ریختم من) یدونه پیاز درشت و یه پیمانه گوشت چرخ کرده بهش اضافه کردم و حسابی مخلوط کردم تا خمیر بشه



    یدونه پیاز درشتو سرخ کردم ادویه بهش زدم و قارچ و فلفل دلمه ای و یک پیمانه گوشت چرخ کرده و گوجه فرنگی و یک پیمانه کلم برگ ریز خرد شده و نصف پیمانه بادوم زمینی رو با همدیگه مخلوط و سرخ کردم برای داخل خمیر




    یه لایه از خمیر کف تابه چرب شده پهن کردم و مواد گوشتیو توش پهن میکنم.... بعد لایه دیگه خمیرو روش پهن کرده و با چاقو اینجوری شکل دادمش....







    در نهایت روش یه مقدار بادوم زمینی خرد شده پاشیدم و یه ملاقه مخلوط آب و روغ کنجد ریختم گذاشتم تو فر داغ به مدت 45 دقیقه بپزه



    .
     
    sara chef, m1361, آزاده 66 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    472
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    824
    پسند شده
    10992
    پسند کرده
    9817

    ویترین مدال ها

    نام: 20140426_152114.jpg نمایش: 2574 اندازه: 90.9 کیلو بایت
    کبه بادستور شف طیبه عزیز
    داخلش باپیاز داغ ومغز بادام وپسته وزرشک پر شده

    نام: 20140426_151642.jpg نمایش: 575 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    *رستا*, maman_mahya, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  8. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kimiya 7 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    259
    میزان امتیاز
    429
    پسند شده
    3967
    پسند کرده
    4237
    این هم کبه های من .راستش چند وقت قبل یه غذا تو همین تاپیک ها دیدمث کلی تعریفش را کرده بودند اقاماهم دست به کار شدیم ولی بعد کلی زحمت نه خودم دوست داشتم نه همسری روانه سطل اشغال شد متاسفانه.مدتی بود کبه را دیده بودم ولی میترسیدم درست کنم خوب نباشه بالاخره دیروز دل و زدم به دریا و با مقاذیر خیلی کم درست کردم که نهایتا چهارتا کبه بیشتر نشد اما خدایی خیلی خوشمزه بود همسرم هم خیلی دوست داشت دست همگی درد نکنه
    اما به نظرم نکته مهم کبه مواد میانی اونه که طعم دارش می کنه من پیاز تفت داده و گوشت چرخ شده و قارچ و فلفل دلمه ای و کمی سس کچاب ،

    به تزیینم نخندیدها هم کمبود امکانات هم امیدی نداشتم خوشمزه باشه نام: 2015-02-22 13.55.33.jpg نمایش: 533 اندازه: 100.6 کیلو بایت
    ؟؟؟؟
     
    somayehh, m1361, افسونی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۶
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    37
    کبه خوشمزه من

    فکر نکنید همین 4 تا بود موقع سرخ کردن یکی یکی ناپدید می شد
    نام: ۲۰۱۵۰۲۲۱_۲۱۰۶۰۵.jpg نمایش: 492 اندازه: 19.2 کیلو بایت
    maman_mahya, m1361, افسونی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 12 از 14 نخستنخست ... 291011121314 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما