نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree475Likes

موضوع: كبه (غذاي لبناني)

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 107
صفحه 12 از 14 نخستنخست ... 291011121314 آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    393
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    1926
    پسند کرده
    7212

    ویترین مدال ها

    کبه با این دستور

    كبه (غذاي لبناني)

    فقط این دفعه قبل از اینکه سرخشون کنم حدود نیم ساعت تو فریزر گذاشتم که خوب خودشو بگیره


    گیلاس من, هستی ساغر, helia59 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مهربان* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    941
    میزان امتیاز
    184
    پسند شده
    9726
    پسند کرده
    2806
    کبه ساده و بی ریای من
    برنج و سیب زمینی با کمی فلفل و زردچوبه و نمک کته کرده و چرخ کردم . وسطش هم پیاز داغ و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه و کمی قارچ ریز شده و رب و آویشن
    مدیونین اگه فک کنین سیب زمینی آبپزه .

    نام: DSC05658.jpg نمایش: 806 اندازه: 91.1 کیلو بایت
    ماناسهیل, zendegi67, samin88 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۱۳
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    7

    کبه

    این هم کبه ی من... وای خیلی عالی شد.. همسری خیلی دوست داشت... مرسی دوستای گلم



    نام: ۲۰۱۵۰۱۲۳_۲۲۴۴۵۲(1).jpg نمایش: 734 اندازه: 99.6 کیلو بایت
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۳/۱۱/۰۴ در ساعت ۰۹:۲۰ بعد از ظهر
    m1361, ترنم63 و *رستا* این نوشته را پسندیده.

  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانوی سرخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    605
    پسند کرده
    231
    مواد لازم برای خمیر کبه
    برنج لاشه + آب جوش+نمک+کمی زردچوبه و فلفل
    اینها را رو حرارت گذاشتم و برنجم را به صورت کته پختم باید برنج حسابی دم بکشه بعدش هم برای اینکه برنج را لهش کنم ریختمش تو چرخ گوشت البته بهتره که برنج را یه کم نرمش کنیم تا چسبناک و خمیری باشه
    حواستون باشه که نباید برنج سرد بشه و داغی اون را باید تکف دستتون حس کنید
    اگه زیاد سرد بشه حالت چسبندگیش را از دست میده و کبه ها تو روغن ترک ورمیدارن و وا میرن
    اما مواد داخل کبه
    گوشت چرخ کرده یا مرغ نگینی و ریز خرد شده(به نظرم با مرغ خیلی خوشمزه تر میشه)+پیاز داغ+ادویه+زردچوبه+کمی زرشک+کمی رب انار یا رب گوجه+سبزیجات معطر+هویج رنده شده و سرخ شده
    همه اینها را تفت میدی و آماده برای بین کبه هات می گذاری
    البته شخصا از مرغ و رب گوجه فرنگی و کمی زرشک و سبزیجات خشکی که تو آب گوشت میریزم را استفاده کردم
    پیچیدن کبه ها
    اندازه یه تخم مرغ از خمیر برنج را ور میدارید و گلوله ای می کنید و کف دستتون پهنش می کنید
    دستتون باید کمی خیس باشه تا برنج به دستتون نچسبه و خوب بتونید بهش شکل بدید
    حالا از مواد یه کوچولو بین برنج گذاشته و کاملا می بندید تا تو روغن وا نره بعدش هم تو روغن سرخ می کنید باید طلایی بشه با سس و ترشی و سبزی هم عالی تر میشه
    اما نکته هایی که از تجربیات شخصی دستم اومد
    اول که برنج حتما باید کمی گرم باشه
    دستتون هم حتما خیس باشه تا بتونید برنج را خوب شکل بدید
    خمیر را که گذاشتی کف دستت حتما یه کن باهاش بازی بازی کن که انسجام لازم را کسب بکنه و راحت شکلش بدید
    اگه مثل من دفعه اولتونهمواد را خیلی بینش نگذارید مخصوصا دو سه تای اولی تا قلق کار دستتون بیاد
    کبه ها را تو روغن که گذاشتید تا یه طرفش طلایی نشده اصلا دستش نزنید چون وا میره
    خیلی هم سرخش نکنید چون سفت و خشک میشه

    نوش جان
    Hope, mehr66, gandom و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6966
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    کبه با بلغور( با دستور شف طیبه)



    دو لیوان بلغورو خیس شستم خیس کردم گذاشتم دو ساعت تو آب بمونه که حسابینرم بشه و بعد صاف کردم آبشو چلوندم و ریختم تو بندر.... یک چهارم پیمانه آرد سوخاری به اضافه ادویه ( فلفل و نمک و زنجبیل و دارچین ریختم من) یدونه پیاز درشت و یه پیمانه گوشت چرخ کرده بهش اضافه کردم و حسابی مخلوط کردم تا خمیر بشه



    یدونه پیاز درشتو سرخ کردم ادویه بهش زدم و قارچ و فلفل دلمه ای و یک پیمانه گوشت چرخ کرده و گوجه فرنگی و یک پیمانه کلم برگ ریز خرد شده و نصف پیمانه بادوم زمینی رو با همدیگه مخلوط و سرخ کردم برای داخل خمیر




    یه لایه از خمیر کف تابه چرب شده پهن کردم و مواد گوشتیو توش پهن میکنم.... بعد لایه دیگه خمیرو روش پهن کرده و با چاقو اینجوری شکل دادمش....







    در نهایت روش یه مقدار بادوم زمینی خرد شده پاشیدم و یه ملاقه مخلوط آب و روغ کنجد ریختم گذاشتم تو فر داغ به مدت 45 دقیقه بپزه



    .
     
    sara chef, m1361, آزاده 66 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  6. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    474
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    794
    پسند شده
    10884
    پسند کرده
    9860

    ویترین مدال ها

    نام: 20140426_152114.jpg نمایش: 2416 اندازه: 90.9 کیلو بایت
    کبه بادستور شف طیبه عزیز
    داخلش باپیاز داغ ومغز بادام وپسته وزرشک پر شده

    نام: 20140426_151642.jpg نمایش: 508 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    *رستا*, maman_mahya, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  7. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kimiya 7 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    259
    میزان امتیاز
    417
    پسند شده
    3930
    پسند کرده
    4155
    این هم کبه های من .راستش چند وقت قبل یه غذا تو همین تاپیک ها دیدمث کلی تعریفش را کرده بودند اقاماهم دست به کار شدیم ولی بعد کلی زحمت نه خودم دوست داشتم نه همسری روانه سطل اشغال شد متاسفانه.مدتی بود کبه را دیده بودم ولی میترسیدم درست کنم خوب نباشه بالاخره دیروز دل و زدم به دریا و با مقاذیر خیلی کم درست کردم که نهایتا چهارتا کبه بیشتر نشد اما خدایی خیلی خوشمزه بود همسرم هم خیلی دوست داشت دست همگی درد نکنه
    اما به نظرم نکته مهم کبه مواد میانی اونه که طعم دارش می کنه من پیاز تفت داده و گوشت چرخ شده و قارچ و فلفل دلمه ای و کمی سس کچاب ،

    به تزیینم نخندیدها هم کمبود امکانات هم امیدی نداشتم خوشمزه باشه نام: 2015-02-22 13.55.33.jpg نمایش: 466 اندازه: 100.6 کیلو بایت
    ؟؟؟؟
     
    somayehh, m1361, افسونی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۶
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    80
    پسند کرده
    37
    کبه خوشمزه من

    فکر نکنید همین 4 تا بود موقع سرخ کردن یکی یکی ناپدید می شد
    نام: ۲۰۱۵۰۲۲۱_۲۱۰۶۰۵.jpg نمایش: 428 اندازه: 19.2 کیلو بایت
    maman_mahya, m1361 و افسونی این نوشته را پسندیده.

صفحه 12 از 14 نخستنخست ... 291011121314 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما