نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree475Likes

موضوع: كبه (غذاي لبناني)

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 107
صفحه 11 از 14 نخستنخست ... 891011121314 آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2642
    پسند کرده
    1264

    کبه سیب زمینی

    سلام
    غذایی که میذارم کبه سیب زمینی با دستور شف طیبه نازنینه و خیلی خوشمزه و شیک هست و برای اولین بار دستورشو توی مامی سایت میذارم

    مواد لازم برای لایه سیب زمینی
    سیب زمینی 800 گرم
    بلغور گندم 3/4 پیمانه
    تخم مرغ یکعدد
    جوز هندی رنده شده 1/16 ق چ
    نمک و فلفل سفید به میزان لازم

    مواد لازم برای لایه گوشتی
    گوشت چرخ کرده 200 گرم
    پیاز یکعدد
    روغن زیتون 2 ق غ
    زردچوبه 1/2ق چ
    دارچین 1/4 ق چ
    زنجبیل 1/8 ق چ
    پودر تخم گشنیز 1/8 ق چ
    پودر خردل 1/8 ق چ
    پودر میخک 1/8 ق چ
    آبلیمو 3 ق غ
    بادام زمینی 1 ق غ
    میکس مغز تخمه کدو و هندوانه و آفتابگردان 2 ق غ
    فلفل قرمز و نمک به میزان لازم
    روغن یا کره برای روی کبه 50 گرم یا 1/4 پیمانه

    طرز تهیه :
    بلغور ریز گندم را با نصف لیوان آب مخلوط و اجازه میدهیم ربع ساعت خیس بخورد. امکان داره کمی بیشتر آب نیاز داشته باشه ولی در هر صورت بلغور باید کاملا نرم باشه .
    چون شف طیبه نازنین خیلی روی ریز بودن و نرم بودن بلغور تاکید کرده بودن و به اون بلغور گندم (للک )دسترسی نداشتم بلغور گندم را تقریبا 5 ساعت خیس و توی این فاصله یکبار هم آبشو عوض کردم . این خود بلغوره گندم که از مارک ترخینه استفاده کردم و دونه بندیش خوب بود . کاملا نرم بود و موقع خوردن غذا اصلا زیر دندون نمیومد .
    نام: DSC02266.jpg نمایش: 1411 اندازه: 104.4 کیلو بایت

    این هم بلغور گندم خیس خورده که توی صافی ریختم تا آب اضافیش بره . بلغور بعد از خیس خوردن باید حالت چسبندگی داشته باشه .

    نام: DSC02215.jpg نمایش: 1394 اندازه: 101.0 کیلو بایت

    سیب زمینی ها رو آبپز کردم و کنار گذاشتم .
    پیاز رو خرد کرده و در روغن تفت دادم . حالا ادویه ها رو اضافه و تقریبا سی ثانیه توی پیاز و روغن تفت میدیم . من پودر میخک نداشتم و بقیه ادویه ها رو اضافه کردم . گوشت رو هم اضافه کرده و تفت میدیم تا قهوه ای رنگ بشه . نمک و فلفل و آبلیمو رو اضافه و از روی حرارت برمیداریم و آجیلها رو اضافه میکنیم . من آجیل توش نریختم چون بعضی از مهمونام دوست نداشتن . مایه گوشتی رو کنار میذاریم تا کمی خنک بشه .
    سیب زمینی ها رو پوست کنده و له یا رنده میکنیم . بلغورها رو که توی صافی ریختم رو فشار دادم تا آب اضافیش گرفته بشه . این مهمه که آب اضافی نداشته باشه وگرنه مایه رو شل میکنه . حالا بلغور گندم و سیب زمینی و تخم مرغ و پودر جوز هندی و نمک و فلفل را در کاسه ای ریخته و خوب چنگ میزنیم تا خمیری بشه . این عکس خمیر

    نام: DSC02217.jpg نمایش: 1388 اندازه: 66.1 کیلو بایت
    همونطور که می بینید کاملا سفته . فر رو روشن و روی 180 درجه میذاریم .
    قالبمون رو کاملا چرب میکنیم و نصف مایه سیب زمینی رو کف اون گذاشته و با دست مرطوب مایه رو کف ظرفمون پهن و صاف میکنیم .

    نام: DSC02220.jpg نمایش: 1350 اندازه: 85.0 کیلو بایت
    مایه گوشتی را روی مایه سیب زمینی ریخته و در کل سطح ظرفمون پخش میکنیم . حالا باید روی مایه گوشتی را با بقیه مایه سیب زمینی بپوشانیم و برای اینکه مایه گوشتی به هم نریزه باید مقداری از مایه سیب زمینی رو برداشته توی دستمون پهن کنیم و روی مایه گوشتی بذاریم و بعد مقداری دیگه تا کل سطح ظرف رو و روی مایه گوشتی رو بپوشونه .
    نام: DSC02221.jpg نمایش: 1359 اندازه: 100.4 کیلو بایت

    چون دستام خمیری بود فقط همین یک عکس رو گرفتم . حالا با یک کارد خیس و تیز برشهایی
    روی مایه ایجاد میکنیم که ظرف رو به تعدادی مربع یک اندازه تقسیم کنه . این برشها باید کاملا عمیق باشه و نوک کاردمون به کف ظرف برسه . کارد رو بعد از هر برش تمیز میکنیم . بعد روی سطح بالایی کبه رو با کارد برش میدیم و روی هر مربع یک ضربدر میکشیم . توی این برشها فقط باید لایه سیب زمینی بالایی برش بخوره . بعد داخل هر مثلث ایجاد شده رو یک مثلث کوچکتر با کارد ایجاد کنیم ولی من چون ظرفم کوچیک بود و مثلثهام کوچیک بودن دیگه داخلشون یک مثلث دیگه برش نزدم . البته چند تاشو برای امتحان زدم ولی بقیه شو تنبلی کردم . حالا روغن مذاب با کره رو روی کل سطح کبه میریزیم و دقت میکنیم همه جای سطح کبه به روغن آغشته شود.

    نام: DSC02223.jpg نمایش: 1386 اندازه: 90.9 کیلو بایت
    نام: DSC02224.jpg نمایش: 1341 اندازه: 83.4 کیلو بایت

    ظرف رو به مدت 20 دقیقه در فر میگذاریم و بعد شعله پایین را خاموش و شعله بالا (گریل ) را روشن میکنیم تا روی کبه طلایی شود .

    نام: DSC02226.jpg نمایش: 1351 اندازه: 102.8 کیلو بایت

    نام: DSC02227.jpg نمایش: 1361 اندازه: 103.3 کیلو بایت

    توی این دو تا عکس من کبه رو فراموش کردم و روش مقداری برشته شد البته ما دوست داشتیم و این هم یک عکس از کبه سیب زمینی برش خورده

    نام: DSC02232.jpg نمایش: 1393 اندازه: 97.4 کیلو بایت

    بهتون توصیه میکنم حتما حتما این غذای خوشمزه رو بپزید و از خوردنش لذت ببرید .
    مهمونای ما از وقتی وارد خونه شدن میگفتن چی پختیدکه اینقدر خوشبوه و منتظر خوردنش بودن و هیچکدام متوجه وجود بلغور گندم توش نشدن و دستورشو میخواستن .
    سمنو, ماناسهیل, Behjat و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2642
    پسند کرده
    1264

    کبه سیب زمینی

    این هم لینک کبه سیب زمینی شف طیبه عزیز

    كبه سيب زميني – پاي سيب زميني و گوشت ~ کارگاه آشپزسازی

    راي لايه سيب زميني:


    سيب زميني 800 گرم
    بلغور ريز گندم سه چهارم ليوان
    تخم مرغ يك عدد
    جوز هندي رنده شده يك شانزدهم ق چ
    فلفل سفيد و نمك


    براي لايه گوشت:


    گوشت چرخ كرده 200 گرم
    پياز 1 عدد
    روغن زيتون 2 ق غ
    زردچوبه نصف ق چ
    دارچين ربع ق چ
    زنجبيل يك هشتم ق چ
    پودر تخم گشنيز يك هشتم ق چ
    پودر خردل يك هشتم ق چ
    پودر ميخك يك هشتم ق چ
    فلفل قرمز و نمك
    آب ليمو 3 ق غ
    بادام زميني 1 ق غ
    ميكس تخمه كدو و تخمه هندوانه و تخمه آفتاب گردان 2 ق غ


    روغن يا كره براي روي كبه ربع ليوان








    بلغور ريز گندم يا همون للك رو با نصف ليوان آب مخلوط ميكنيم و اجازه ميديم ربع ساعت خيس بخوره.
    امكان داره اندكي بيشتر آب نياز داشته باشه. در هر صورت بايد للك كاملا نرم بشه.



    سيب زميني ها رو كبابي يا آب پز ميكنيم.







    تو اين فاصله مايه گوشت رو هم آماده ميكنيم.
    پياز رو خورد كرده دو دقيقه در روغن تفت ميديم. ادويه ها رو اضافه كرده و بعد از سي ثانيه گوشت رو هم اضافه ميكنيم. تفتش ميديم تا قهوه اي رنگ بشه.
    نمك و فلفل و آب ليمو رو اضافه كرده و از روي حرارت برميداريم.
    آجيلها رو بهش اضافه ميكنيم.





    سيب زميني ها رو پوست گرفته و له ميكنيم.


    للك خيس خورده رو توي صافي ريخته و فشار ميديم تا آب اضافيش گرفته شه.


    بلغور گندم و سيب زميني و تخم مرغ و جوز هندي و نمك و فلفل رو توي يه كاسه بزرگ ميريزيم و خوب چنگ ميزنيم تا خميري شه.


    دقت داشته باشيد كه بلغور بايد كاملا نرم باشه و به هيچ عنوان آب نداشته باشه يعني بايد حتما اگر آبي داره آبش گرفته شده باشه.


    من خودم توي اين مخلوط نمك نميريزم چون غذاهام رو هميشه كم نمك درست ميكنم.





    فر رو روي درجه 180 سانتيگراد قرار ميديم.


    قالبي رو انتخاب ميكنيم كه تحمل دماي فر رو داشته باشه. سايز و شكل قالب اصلا مهم نيست. فقط با تغيير سايز قالب ارتفاع لايه ها كم و زياد خواهد شد.


    قالب رو به خوبي چرب ميكنيم.


    نيمي از خمير سيب زميني رو توي قالب ميريزيم و با "دست مرطوب شده" سطحش رو صاف ميكنيم.






    مايه گوشتي رو توي قالب ميريزيم و در كل سطح پخشش ميكنيم.







    سطح كار رو با باقي خمير سيب زميني ميپوشونيم. دستمون رو مرطوب ميكنيم و سطحش رو صاف ميكنيم.


    با يك كارد خيس روي كبه برشهاي عميق عمود بر هم ايجاد ميكنيم.



    كارد رو هر بار بايد بشوريم و برش بعدي رو ايجاد كنيم تا برشهاي تميزي داشته باشيم.







    روي سطح بالايي كبه با پشت كارد طرح ميندازيم. اين خطوط عمقي نبوده و فقط تا لايه گوشتي رو برش ميده. كارد رو بايد هر بار خيس كنيم.










    حالا روي كبه رو با كره مذاب يا روغن زيتون پوشش ميديم.
    اين لايه روغن براي طلايي و زيبا و برشته شدن كبه است لطفا حذفش نكنيد.







    حالا ظرف رو توي فر قرار ميديم به مدت بيست دقيقه.


    مشاهده ميكنيم كه سيب زميني پف ميكنه و سطح كبه بالا مياد.











    شعله پايين فر رو خاموش كرده و شعله بالا رو روشن ميكنيم و اجازه ميديم روي كبه گريل بشه. معمولا 5 دقيقه كفايت ميكنه ولي شما مرتب چكش كنيد وقتي به رنگ طلايي مورد نظر رسيديد و خطوطي كه روي كبه ايجاد كرده بوديد به رنگ قهوه اي در اومد و كاملا برشته شد از فر خارجش كنيد.





    طلايي و زيبا و خوشمزه
    ديگه سيب زميني و گوشت رو همه دوست دارند. اون آجيلها هم يه طعم جالب و كرانچي به غذا اضافه ميكنند. هم خيلي خوشمزه است هم خيلي خوشگل و سريعه.


    اجازه بديد كمي سرد شه و به راحتي برش زده و سرو كنيد.





    Mitra F, m1361, نیکی گل و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    131
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    1609
    کبه با دستور چف طیبه که مامی زهرا زحمتشو کشیدن منم تشویق شدم درست کنم واما از مزه خیلی خوشمزه بود حتما برا یک بار هم که شده امتحان کنیدنام: DSC02769.jpg نمایش: 1138 اندازه: 100.9 کیلو بایت
    خورشت هویج
     
    ماناسهیل, mamaneali, mina14 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    131
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    1609
    نام: DSC02774.jpg نمایش: 1109 اندازه: 58.9 کیلو بایت
    خورشت هویج
     
    زینب سادات۲, mina14 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3152
    پسند کرده
    7852
    سلام
    وقت بخیر
    کبه با همون دستور صفحه قبل خودم، فقط اینا فریزری بودن.یعنی پیچیده بودم و توی فریزرگذاشته بودم وبعد درآوردم و بدون اینکه یخش باز بشه سرخشون کردم
    نام: Kobbe[1].jpg نمایش: 1096 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    مانلا, mina14, marziyeh.ali1 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهداد آواتار ها
    فاطمه بهدادی فر
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۶
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته ها
    893
    میزان امتیاز
    91
    پسند شده
    8967
    پسند کرده
    2516

    ویترین مدال ها

    من امشب درست کردم
    مواد خمیر : 2 پیمانه برنج . 2 سیب زمینی متوسط . نمک . زرد چوبه . گذاشتم با هم خوب پختن بعد ریختم تو ظرف و با گوشتکوب برقی له کردم ، بعد گذاشتم سرد شد ، بعد هم 2 تا تخم مرغ زدم .
    مواد میانی : گوشت چرخ کرده سرخ شده . پیاز سرخ شده . زرشک . گردو خرد شده . نمک .

    من تو پیچیدنش راحت نبودم آخرهم مثله کتلت سرخ کردم .

    من بدم نیومد اما همسری با رو دربایستی خورد گفت خوشمزه است . وقتی داشت میخوابید گفت ببخشید خیلی بد مزه بود دیگه غذا عربی درست نکن . دلم سوخت برا اعترافش .

    نام: SAM_2163.jpg نمایش: 1133 اندازه: 102.1 کیلو بایت
    * منصوره *, mina14, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خوشبختی یعنی تو دلت حسه دوست داشتن باشه

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,677
    میزان امتیاز
    258
    پسند شده
    18555
    پسند کرده
    14945
    من طبق دستور هیون جون درست کردم ولی تو مواد میانی کشمش و قارچ هم ریختم
    دستورشو چند سال پیش به خانه برمیگردیم یا داد و گفت غذای خوزستانیه
    نام: DSC_0142.jpg نمایش: 1303 اندازه: 102.5 کیلو بایت
    با خیارشور خونگی خودمخيار شور - خيار شور آمريكايي
    ماناسهیل, marziyeh.ali1, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    خدا جونم عاشقتمممممممم....

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    صدف
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    27
    پسند شده
    2014
    پسند کرده
    2558
    یکم درست کردنش سخت بود، داخل روغن متلاشی میشدن!


    . . . .
     
    mami 2m, m1361, ترنم63 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 11 از 14 نخستنخست ... 891011121314 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما