نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree84Likes

موضوع: معجون نعنا و نبات | شربت نعنا

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 13
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1

    معجون نعنا و نبات | شربت نعنا

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم ابانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۱
    محل سکونت
    یه جای پر ترافیک
    نوشته ها
    372
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    188
    پسند کرده
    235

    Re: نوشیدنی سرد

    این هم

    شربت نعنا خانگی سبز همراه یخ

    بچه های من خیلی خوششون می یاد مثل یخ در بهشت میشه

    همه دنیا نمیدیدند منو,من کنار تو تماشایی شدم.....

  3. #3
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    نعنا و نبات





    قبلا در این پست راجع به معجون لیمویی بحث کردیم.
    نمیدونم اینا رو چی صدا کنم

    اصل کار اینه که میوه یا سبزی رو لایه لایه همراه شکر ،نبات یا عسل داخل شیشه بریزیم و شیشه رو به مدت بیست روز و ترجیحا در مقابل نور افتاب قرار بدیم.

    بر اساس خاصیت اسمزی و یکسری فعل و انفعالات،شهدی داخل شیشه جمع میشه که حاوی عصاره ی قوی از میوه یا سبزی داخل شیشه ست .
    معمولا این کار رو برای میوه و سبزیهایی انجام میدن که عصاره ی اون ها خواص فراوان داره و راهی برای استفاده ی بیشتر و رساندن اون مواد مغذی به بدن هست.

    من اینجا براتون نمونه ی نعنا و نبات رو آماده کردم.
    نعنا رو بعد از اینکه شستین تمیز و آبش رفت برگ برگ کنین و لایه لایه همراه با نبات خرد شده داخل شیشه بریزین.
    من برای خرد کردن نبات ها اون ها رو داخل نایلون ریختم و با گوشت کوب روشون زدم و خرد شدن.
    دقت کنین خوب نعنا رو فشرده کنین چون حجمش خیلی کم میشه و تقریبا نصف میشه

    اگر از مقدار خیلی زیادی نعنا استفاده کنین و نبات کم بزنین شهد داخل شیشه خیییلی غلیظ خواهد بود و این ینی شهد تلخ خواهد بود
    چون هر چه عصاره ی تهیه شده از یک گیاه قوی تر و غلیظ تر باشه تلخ تر میشه.

    پس حواستون باشه به این مسائل


    برای مواقعی که نفخ کردین یا دل درد دارین داروی خیلی خوبیه و در حد یک قاشق که بخورین حالتون رو بهتر میکنه.
    حتی گفته میشه شهد حاصله برای درمان عفونت های زنان خیلی مفیده

    من از ترکیب نعنا و نبات استفاده کردم
    چون به نظرم رسید که این دو همخوانی خیلی خوبی با هم دارن

    انشاا.. عمری باقی باشه میخوام از انواع این ترکیب درست کنم.
    به عنوان مثال معجون با گل سرخ -شلغم و....
    یه لیست بلند بالا براش تهیه کردم
    mehr banoo, m1361, پرپرک و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    باران جون نعنا ممنون
    هنگامه جون راستش برای نعنا وزن نکردم
    اخه دیدی که نعنا وزنی نداره.کلی برگش میشه صد گرم مثلا
    من یه مشت نعنا میریختم تو شیشه و اندازه یه نصف لیوان یا شاید کمتر نبات روش و هی این کارو کردم و فشار دادم تا پر شد.
    دقت کنین بازم با همه ی این اوصاف حجمش کم میشه بعد از یکی دو روز
    پس حسابی فشرده کنین

    ببخشید اول بار که پرسیدی متوجه نشدم در مورد چی حرف میزنی
    kurosh1, مامان حدیثه و Mrs Razieh این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,102
    میزان امتیاز
    1630
    پسند شده
    23549
    پسند کرده
    19780
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها

    نعنا و نبات
    باران جون ممنون از توضیحات و آموزش های کاملی که میگذاری
    ما هم این به قول خودت نعنا و نبات رو درست میکنیم ولی بهش میگیم :شیره نعنا
    روش کار مانند توضیح شماست فقط ما نبات ها را بسیار ریز میکنیم (در حد نخود یا عدس)
    از نبات ساده یا زعفرانی استفاده میشه که بنا به نوع نبات رنگ شیره سبز تیره یا روشن میشود
    اولویت انتخاب در ترکیب با نعنا :اول عسل بعد نبات در آخرهم شکر است
    علاوه بر برگهای نعنا از برگ پونه هم میشه استفاده کرد
    بعد آماده شدن آنرا صاف کرده در شیشه تمیز ریخته در جای خنک نگهداری میکنیم
    همانطور که باران جون گفت در ترکیب این دو ماده نکته اصلی نسبت های استفاده شده س که اگر نعنا مقدارش زیاد باشد شیره بسیار تلخ و بدمزه شده غیرقابل استفاده میشود
    ...
     
    مامان حدیثه, sita-golam, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  6. #6
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط گیتار نمایش پست ها
    باران جون ممنون از توضیحات و آموزش های کاملی که میگذاری
    ما هم این به قول خودت نعنا و نبات رو درست میکنیم ولی بهش میگیم :شیره نعنا
    روش کار مانند توضیح شماست فقط ما نبات ها را بسیار ریز میکنیم (در حد نخود یا عدس)
    از نبات ساده یا زعفرانی استفاده میشه که بنا به نوع نبات رنگ شیره سبز تیره یا روشن میشود
    اولویت انتخاب در ترکیب با نعنا :اول عسل بعد نبات در آخرهم شکر است
    علاوه بر برگهای نعنا از برگ پونه هم میشه استفاده کرد
    بعد آماده شدن آنرا صاف کرده در شیشه تمیز ریخته در جای خنک نگهداری میکنیم
    همانطور که باران جون گفت در ترکیب این دو ماده نکته اصلی نسبت های استفاده شده س که اگر نعنا مقدارش زیاد باشد شیره بسیار تلخ و بدمزه شده غیرقابل استفاده میشود

    سلام سعیده گلم
    ممنونم از تجربیات و توضیحات عالیت عزیز دلم
    به زودی تاپیکش رو میزنم و منتظرم بیایی از تجارب خوبت برامون بگی با عکس

    در مورد فرمایشتون راجع به پونه هم به عرض شما و همه ی دوستان گل برسونم که با هر نوووووع گیاهی که میتونیم ازش عرقیجات تهیه کنیم میتونیم این معجون رو تهیه کنیم.در واقع عصاره ی این گیاه بیرون میاد و به حالت عصاره ی شربتی در میاد.

    به این صورت میتونیم توی خونه و به راحت ترین شکل عصاره ی شربتی از انواع گیاهان اعم از نعنا..پونه..اویشن و...داشته باشیم و از خواص فو ق العاده خوب این گیاهان هم استفاده کنیم
    مامان حدیثه و sita-golam این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    2648
    پسند کرده
    15281
    شربت نعناع
    اول اب وشکر رو بزارید تا حدی که قوام بیاد بعد نعناع پاک شده وشسته شده رو توی شربت در حال جوش بیاندازید
    بعداز چند غل زدن وقوام اومدن شربت در اخر چند قطره هم اب لیمو به ان اضافه کنید اگر هم دوست داشتید تا شربتتون رنگ بگیره میتونید از کمی رنگ هم استفاده کنید بعد زیر قابلمه رو خاموش میکنید وبزارید نعناها یه شب تا صبح توی شربت بمونن تا رنگ وعصاره واره شربت بشه بعد هم شربت رو صاف کرده وداخل شیشه بریزید وتوی یخچال نگهداری کنید هر وقت هم هوس شربت کردید ازش نوش جان کنید
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: _20160516_133923.jpg
مشاهده: 5022
حجم: 102.1 کیلو بایت
    nahid98, باران67, amir mami و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,231
    میزان امتیاز
    849
    پسند شده
    13670
    پسند کرده
    14742
    سلام
    نام: 12052.jpg نمایش: 5119 اندازه: 108.2 کیلو بایت
    اول باید یه تشکر ویژه بکنم از دوست خوبم سیتا گل بابت دستور خوبش
    ممنونم دوست مهربونم
    نام: 0120.jpg نمایش: 6145 اندازه: 110.4 کیلو بایت
    مواد لازم :
    برگ تازه نعنا 500 گرم
    شکر یک کیلوگرم
    آب 5-4 لیوان
    آبلیمو 3 قاشق سوپخوری
    رنگ سبز خوراکی ، در صورت دلخواه


    طرز تهیه شربت نعنا, آرام بخش و نشاط آور

    طرز تهیه :

    *نعنا ها را پاک کرده و بشویید .

    *با کارد نعناها را به دو یا سه تکه برش بدین تا حین پخت عطر و رنگ آن ها بهتر بخورد شربت بره.
    نکته : نیاز نیست و نباید نعنا ها ریز بشن.

    *شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود . سپس روی حرارت قرار بدید تا بجوشه و کمی غلیظ شه .

    *برگ های نعنا را به آب و شکر اضافه کنید و حرارتو کم کرده تا آروم آروم بجوشه و نعنا رنگ و عطرشو پس بده .

    *وقتی شربت خوب جوشید و قوام اومد ، آبلیمو رو اضافه کرده و پس از چند دقیقه حرارتو خاموش کنید .
    *نکته : اگه بخواید که رنگ شربتتون سبزتر بشه میتونید چند قطره رنگ خوراکی سبز هم به همراه آبلیمو اضافه کنید .

    *در قابلمه دم کنی گذاشته و سرشو روش قرار داده و اجازه بدین 24 ساعت به همون حالت بمونه تا شربتتون جا بیفته .

    *بعد از زمان گفته شده شربت رو صاف کرده و در شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگه دارید و هر زمان خواستین یه مقدارشو با آب و یخ مخلوط و نوش جان کنید
    .

    #1035 اینم لینک دستور سیتا گل
    .......
     
    ویرایش توسط مامان حدیثه : ۱۳۹۵/۰۳/۰۴ در ساعت ۰۵:۲۳ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما