نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree160Likes

موضوع: شلغم و روش های استفاده از آن-معجون شلغم(شربت شلغم)

نمایش نتایج: از 9 به 14 از 14
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,289
    نوشته های وبلاگ
    978
    میزان امتیاز
    2096
    پسند شده
    88981
    پسند کرده
    76836

    ویترین مدال ها

    بخور شلغم





    از وقتی یادم میاد،محال بوده کسی که سرما میخوره بهش بخور شلغم ندن
    به حدی که تا چند سال پیش فکر میکردم تنها استفاده های شلغم بخور دادن و خوردن شلغم پخته برای تسکین گلوی سرما خورده ست

    البته الان کاااملا به فواید این عزیز پر فایده واقفم


    حالا این بخور شلغم چجوریه!؟

    شلغم رو داخل قابلمه همراه با آب کافی بریزین و بذارین تا خوب پخته بشه
    دقت کنین در این مدت اصلا در قابلمه رو باز نکنین.
    بعد از یک ساعت شخص بیمار رو بنشونین رو زمین و قابلمه رو بذارین کنارش

    یه چادر یا ملحفه ی ضخیم بندازین روشون و به بیمار گرامی بگین در قابلمه رو برداره و نفس بکشه

    اگه بتونه اون گرمای بخار رو زیر چادره تحمل کنه خداییش خیلی براش خوبه


    نکته:شلغمی که باش بخور دادین رو دیگه نمیشه بخورین
    ما همیشه اون قابلمه رو میذاریم روی بخاری
    خونه هم یه بوی خاصی میگیره کلا معروفه به بوی سرماخوردگی

    ظاهرا همینطور که شلغمه رو بخاری هست میکروب کشی هوا رو انجام میده

    الهی که همیشه تنتون سالم و سلامت باشه ولی در صورت بیماری از نعمات خوب خداوند استفاده کنین
    مهسا السلطنه, kurosh1, zakizadeh و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,289
    نوشته های وبلاگ
    978
    میزان امتیاز
    2096
    پسند شده
    88981
    پسند کرده
    76836

    ویترین مدال ها

    فریز کردن شلغم




    برای بهره بردن از وجود این انتی بیوتیک طبیعی میتونین اون رو به قطعات دلخواه خرد کنین و یا رنده کنین و فریز کنین

    هر موقعی که نیاز داشتین ازش در سوپ و یا اشتون استفاده کنین.

    من برای فریز کردن،طبق معمول همیشه یه نایلون روی سینی پهن میکنم.قطعات شلغم رو روی اون میچینم و در نهایت روش رو هم با نایلون میپوشونم

    توی فریزر میذارم و بعد از چند ساعت که یخ زد،قطعات یخ زده ی شلغم رو داخل زیپ کیپ و یا پاکت فریزری میریزم و بسته بندی میکنم.

    به این صورت قطعات شلغم موقع یخ زدن به هم نمیچسبن و هم بهتر فریز میشن و هم برای مصرف کردن خیلی بهتره
    مهسا السلطنه, kurosh1, zakizadeh و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,177
    نوشته های وبلاگ
    3
    میزان امتیاز
    617
    پسند شده
    36465
    پسند کرده
    55565
    وای باران جون من رفتم تو خاطرات بچه بودم همیشه سرما می خوردم همیشه کلم تو قابلمه شلغم بود اینقدرم داییم خدا بیامرز می گفت آش شلغم من بدم می آمد از بس شلغم می دیدم و می خوردم
    باران67, RE79EL, zakizadeh و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    141
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    357
    پسند کرده
    428
    سلام
    من تو فصل زمستون که شلغم زیاده اونو ریز خرد میکنم بعد خشک میکنم و تو فصلهای دیگه که شلغم نیست برای اش استفاده میکنم.
    باران67, hengamehh, hana67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سرم را نه ظلم مي تواند خم کند ، نه مرگ ، نه ترس ،
    سرم فقط براي بوسيدن دست هاي تو خم مي شود مادرم

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,023
    میزان امتیاز
    1316
    پسند شده
    20889
    پسند کرده
    16859
    معجون عسل و شلغم

    نام: IMG_0255.jpg نمایش: 91 اندازه: 50.5 کیلو بایت


    شلغم را با برس کاملا شسته سر و دم آنرا گرفته با مقدار آب مناسب روی حرارت تا پخته شود

    نام: IMG_0191.jpg نمایش: 89 اندازه: 72.4 کیلو بایت

    قبل از اینکه کاملا آبش تبخیر شود 1-2 ق غ عسل به آن اضافه روی حرارت بسیار ملایم گذاشته دم میکنیم(مانند برنج) بعد از 10-15 دقیقه زیر و رو کرده تا هردو طرف مزه دار شود با این روش شلغم آبدارتر و خوشمزه تر می شود

    بعد از اینکه عسل رو اضافه کردین اجازه بدین معجون کمی آبدار باشه کمی که از حرارت افتاد داخل شهد باقی غلتانده به صورت نیمه گرم نوش جان کنید
    نام: IMG_0244.jpg نمایش: 91 اندازه: 90.1 کیلو بایت


    اینم عکسی از نمای نزدیک:

    نام: IMG_0247.jpg نمایش: 90 اندازه: 77.6 کیلو بایت

    من از شلغم ریز استفاده کردم.در صورت دلخواه میتوانید پوست آنرا بگیرید.
    ...
     
    *شمیم*, پرپرک, باران67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shaparia_m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    79
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    312
    پسند کرده
    62
    سلام.
    من آب شلغم خام رو میگیرم (گاهی مخلوط با لبو و هویج و گاهی خالی) و برای صبحانه میخورم. محصوصا وقتایی که سرما خوردم. یه آنتی بیوتیک قویه.
    hengamehh, باران67, گیتار و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من میتوانم ...

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما