نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree137Likes

موضوع: همه چیز درباره ی فریزر و فریز کردن!

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 35
صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,177
    میزان امتیاز
    348
    پسند شده
    9067
    پسند کرده
    12047
    مدت نگهداری مواد غذایی:


    شیر تازه: در یخچال ۵ تا ۷ روز

    شیر بسته بندی باز شده: در یخچال ۲ تا ۳ روز

    خامه چربی گرفته شده: در یخچال ۱۰ روز

    خامه چرب: در یخچال ۱ روز

    خامه ترش شده : در یخچال ۴ هفته

    ماست : در یخچال ۷ روز

    پنیر : در یخچال ۶-۱۲ هفته ، در فریزر ۶ تا ۱۲ ماه

    کره : در یخچال ۲ هفته – در فریزر ۹ ماه

    بستنی: در فریزر۲ ماه

    تخم مرغ تازه با پوست: در یخچال ۳ هفته

    تخم مرغ آب پز سفت: در یخچال ۱ هفته

    گوشت گوساله (استیک) : در یخچال ۳ تا ۵ روز ، در فریزر: ۶ تا ۱۲ ماه

    مرغ – بوقلمون تکه شده : در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر:۹ تا ۱۲ ماه

    مرغ – بوقلمون درسته: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۱ هفته

    گوشت اردک یا غاز: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر : ۶ ماه

    دل و جگر مرغ: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر:۳ – ۴ ماه

    گوشت پخته شده : در یخچال ۱ – ۲ روز ، در فریزر: ۳-۴ ماه

    گوشت گوسفند کباب شده یا خردشده: دریخچال ۳-۵ روز، در فریزر:۶ تا ۹ ماه

    سوسیس: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۳ تا۴ ماه

    سوسیس دودی: در یخچال: ۷ روز ، در فریزر: ۱تا۲ ماه

    انواع گوشت (دل ، جگر، زبان): در یخچال ۱تا۲ روز ، در فریزر: ۳-۴ ماه

    گوشت ماهی کم چرب: در یخچال ۱تا۲ روز ، در فریزر: ۴-۶ ماه

    گوشت پرچرب (ماهی آزاد): در یخچال ۱تا۲ روز، در فریزر: ۲-۳ ماه

    فیله ماهی: در فریزر: ۱۸ ماه

    سیب: در یخچال ۱ماه ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    زردآلو، گوجه، هلو، انگور، گلابی و آلو: در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر:۸-۱۲ ماه

    آوکادو: در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    موز و بارهنگ : در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    گیلاس: در یخچال ۲-۳ روز، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    پرتقال، لیموها ، گریپ فروت: در یخچال ۲ هفته ، در فریزر: ۴-۶ ماه

    کیوی : در یخچال ۳تا ۵ روز، در فریزر: ۴-۶ ماه

    انبه: در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    خربزه، هندوانه ، طالبی : در یخچال : ۱ هفته، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    آناناس: در یخچال ۲-۳ روز ، در فریزر: ۴-۶ ماه

    کنگر فرنگی: در یخچال ۱ هفته

    مارچوبه: در یخچال ۲-۳ روز، درفریزر: ۸-۱۲ ماه

    چغندر، هویج، کلم بروکلی، لوبیاها و کدوتنبل: در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    گل کلم: در یخچال ۱ هفته ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    جعفری: در یخچال ۲-۳ روز

    ذرت: در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    پیازچه: در یخچال ۳-۵ روز

    کرفس: در یخچال ۱ هفته ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    اسفناج ، خردل : در یخچال ۳-۵ روز، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    کاهو: در یخچال ۱ هفته

    قارچ ها و بامیه: در یخچال ۱-۲ روز ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    ترب و تربچه: در یخچال ۲ هفته

    کدو: در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    نان : در فریزر: ۶-۱۲ ماه

    کیک صبحانه، کلوچه: در فریزر: ۲-۴ ماه

    پن کیک(نوعی کلوچه): در فریزر: ۱-۲ ماه

    خمیر پخته نشده : در یخچال ۲-۳ روز ، در فریزر: ۶ ماه

    کیک اسفنجی: در فریزر: ۴-۶ ماه

    پنیر: در یخچال ۳-۷ روز ، در فریزر: ۴-۶ ماه

    شیرینی دانمارکی: در فریزر: ۳ماه

    پیراشکی: در فریزر: ۶ ماه

    شیرینی پای کدو تنبل: در یخچال ۱-۲ روز، در فریزر: ۱ ماه

    پای میوه: در یخچال ۱-۲ روز ، در فریزر: ۱سال

    پای میوه نپخته: در فریزر: ۸ ماه
    سادن, m1361, amir mami و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    فلفل دلمه ای خام و نگینی شده رو داخل فریزر نگه میدارم برای غذاهایی مثل لازانیا و املت و مرغ و....خیلی خوب می مونه و اصلا طعزمش عوض نمیشه و به آشپزی سرعت زیاد میده

    نام: DSC_4943.jpg نمایش: 1061 اندازه: 109.1 کیلو بایت

    هویج رو هم حدود یک ربع میپزم بعد پوست روش که خوردنش خوب نیست ( نیترات داره ) به راحتی با چاقو تراشیده میشه .هویج رو هم نگینی خورد میکنم برای داخل سوپ و ...

    نام: DSC_4956.jpg نمایش: 1051 اندازه: 110.8 کیلو بایت
    .............
     
    ستین, پرنسس.م, سادن و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #27
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86628
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    پوره ی میوه فریزری





    یه روش خیلی عالی برای ذخیره ی میوه ها برای فصل هایی که بهشون دسترسی نداریم تهیه پوره ی اون میوه و فریز کردن اون هست.
    این پوره رو میتونین در تهیه ی انواع دسر ها و کرم ها ،تهیه ی بستنی های طعمدار،سس های میوه ای و... استفاده کنین.

    حتی میتونین پوره رو یخ زدایی کنین و قاشق قاشق نوش جان کنین.
    اووووووووووووووووم

    مثلا وسط زمستون پوره ی البالو

    روش تهیه و نگهداریش هم خیلی اسونه
    میوه رو خوب بشورین و بسته به نوع میوه هسته بگیرین یا پوست بکنین...
    بعد در دستگاه ریخته و خوب پوره کنین.
    میتونین داخل قالب های مختلف ،لیوان یه بار مصرف،قالب یخ یا حتی نایلون فریزری و...بریزین و بسته بندی کنین.


    میوه هایی که میتونین از اون ها پوره تهیه کنین:

    آلبالو-زردآلو-هلو-شلیل-انجیر-هندوانه-خربزه-انگور-طالبی و گرمکی-شاتوت-تمشک-گیلاس-گلابی-زغال اخته-خرمالو-انبه-کیوی-آناناس-توت فرنگی
    موز و سیب هم میشه ولی کمی تغییر رنگ خواهند داشت.
    آب انار-آب نارنج
    پرنسس.م, m1361, sita-golam و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #28
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86628
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    فریز کردن کیوی




    همونطور که در پست قبل عرض کردم خدمتتون،
    فریز کردن پوره ی انواع میوه یه راهی برای بهره بردن از اون ها در دیگر فصول هست

    کیوی هم از جمله میوه هایی هست که میتونیم اون رو به صورت خرد شده و یا پوره شده فریز کنیم

    بعد از یخ زدایی میتونین اون رو با افزودنی های دلخواه به صورت عصرانه بخورین
    و یا در تهیه ترشک،لواشک؛بستنی،دسر ها و.. استفاده کنین.


    همچنین،کیوی رو به صورت خرد شده و یا پوره شده میتونین برای ترد و نرم کردن برخی گوشت ها مثل گوشت شتر استفاده کنین.
    به ای صورت که اون رو روی گوشت ریخته و مدتی استراحت میدیم.
    آنزیم های موجود در کیوی باعث نرم شدن گوشت میشن
    (ziba), *BEHNAZ*, mami 2m و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    300
    پسند شده
    2498
    پسند کرده
    14584
    سلام به همه دوستان خوب مامی سایتی نماز وروزه هاتون قبول باشه
    لوبیا برای باقالا قاتق
    توی این فصل توی شهر ما لوبیای تازه میارن که ما هم برای این خورشت میگیریم وفریز میکنیم
    اول از همه لوبیا هارو از توغلافش در میارم
    نام: _20160611_143924.jpg نمایش: 377 اندازه: 109.5 کیلو بایت


    بعداز اینکه لوبیا ها رو دون کردم روش نمک میپاشم میزارم یه نیم ساعتی بمونه تا بشه راحت پوست گرفت درغیر این صورت پوست گرفتنش سخته ولی با این کار راحت با یه فشار پوستش در میاد یه کاسه اب هم میزارم تا لوبیاهای پوست گرفته رو توش بریزم تا توی این مدتی که بقیه رو دارم پوست میگیرم اونا خشک نشن بعد از این لوبیا رو ابکشی میکنم ومیزارم ابش بره وبعد بسته بندی وفریز میکنم
    نام: _20160611_165858.jpg نمایش: 382 اندازه: 108.1 کیلو بایت
    پرنسس.م, m1361, mitra40 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #30
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86628
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    فریز کردن آلو





    برای در دسترس بودن این میوه ی خوش عطر و خاص در دیگر فصول سال میتونین به این شیوه عمل کنین:

    میوه رو برش بزنین .
    روی یک سینی نایلون بندازین و میوه ها رو روی اون بچینین جوری که روی هم قرار نگیرن
    یه نایلون دیگه یا سلفون روی میوه ها بکشین و اون ها رو داخل فریزر قرار بدین.
    یک روز بعد برش های یخ زده رو از نایلون جدا کنین و داخل زیپ کیپ یا نایلون بسته بندی کنین و داخل فریزر بذارین برای مصارفتون
    حسن این روش در این هست که هر ورقه به جدا هست و به راحتی میتونین تک تک برشون دارین و به هم چسبیده نمیشن.

    از این آلوی فریز شده میتونین در فصل هایی از سال که آلو وجود نداره استفاده کنین.

    از مهمترین موارد استفاده ش برای شخص بنده،کیک آلو سیاه هست
    helia59, سوهی, مهسا السلطنه و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامای فریده آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,120
    میزان امتیاز
    48
    پسند شده
    4123
    پسند کرده
    4039

    ویترین مدال ها

    باران جون الو سياه گرفتم ميخوام بذارم فريزر براي كيك الو سياه
    شما كه درست كردين اب نميندازه الوها
    خورشت كرفس
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    بازگرداندن یک رابطه از دست رفته
    مثل ریختن آب جوش بر چای سرد شده است،
    کمرنگ میشود
    کمرنگ

  9. #32
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86628
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سلام عزیزم،شل میشه ولی کیک رو خراب نمیکنه
    نمونه کیک با آلو فریز شده تو تاپیک هست،اشتباه نکنم مهربان جون گذاشتن نمونه هاش رو
    موفق باشی گلم
    مامای فریده این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما