نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree137Likes

موضوع: همه چیز درباره ی فریزر و فریز کردن!

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 35
صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #9

    Re: روشهای نگهداری میوه ها ، سبزیجات و مواد غذایی

    رعایت چند نكته در انجماد موادغذایی:
    1- انجماد، بهترین نحوه نگهداری موادغذایی بوده و موجب متوقف شدن فعالیت میكرب ها می شود.
    2- با استفاده از یخچال های خانگی می توان موادغذایی منجمد را حداكثر تا سه ماه نگهداری كرد.
    3- بعضی از غذاهای منجمد را می توان به طور منجمد طبخ كرد. این عمل موجب تسریع و صرفه جویی در وقت و حفظ رنگ و طعم موادغذایی می شود.
    4- سبزی ها را قبل از انجماد، توسط بخار و یا با مقدار كمی آب بپزید. سپس آن را سرد كرده، بسته بندی و منجمد كنید. این عمل فعالیت دیاستازها را متوقف می سازد.
    5- مواد پروتئینی، چربی ها، هیدارتهای كربن، ویتامینهایB وC موادغذایی را در 18- درجه سانتیگراد می توان حفظ كرد.
    6- درجه حرارت نگهداری مواد یخ زده نباید كمتر از 15- درجه سانتیگراد باشد.
    7- كیسه حاوی موادغذایی قبل از انجماد باید خالی از هوا بوده و پاره نباشد.
    8- هنگام استفاده از محصول منجمد شده باید آن را از فریزر به یخچال انتقال داد تا یخ آن باز شود. این عمل موجب نگهداری رنگ، طعم و صرفه جویی در وقت است.
    9- خرید محصول منجمد باید در مرحله آخر خرید انجام گیرد و به محض ورود به منزل در یخچال نگهداری شود.
    10- گوشتهای منجمد را در یخچال و یا در درجه حرارت محیط زیست باز كنید.
    11- طبخ سبزی های منجمد باید در مدت زمان كوتاه تری انجام گیرد، زیرا قبل از انجماد سبزی ها طبخ شده اند.
    12- موادغذایی را در كیسه های نایلونی، ظروف پلاستیكی یا آلومینیومی سربسته فریز كنید.
    13- هیچ گاه قطعات ماهی فریز شده را در آب باز نكنید زیرا جذب آب موجب می شود كه طعم آن تغییر كند. اما انجام این كار در مورد ماهی درسته اشكالی ندارد.
    14- مدت زمان نگهداری موادغذایی گوشتی به صورت انجماد 2 الی 3 ماه، شیرینی ها ، میوه ها و اغلب سبزیها 6 الی یك سال است.
    15- موادی كه هیچ گاه نباید منجمد كرد عبارتند از: خامه، شیر، ژله، سس مایونز، كاهو، موز، تربچه، خربزه، طالبی و تخم مرغ سفت.
    16- بعضی از سبزی ها را كه به صورت خام مصرف می شوند، نباید منجمد كرد.
    17- سبزی ها را قبل از انجماد، تمیز شسته، پاك كنید. سپس با بخار پخته ، فریز كنید.
    18- كندی در انجماد موجب فاسد شدن سبزی می شود.
    19- گوشت پرندگان فریز شده را توسط آب جاری و یا با قراردادن در یخچال باز كنید.
    20- مواد نشاسته ای حساسیت كمتری به سرعت انجماد دارند.
    21- گوشت سفید مثل مرغ و ماهی در اثر انجماد نسبت به گوشت قرمز آسیب پذیرتر است

    منبع: *****
    باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.
    همین که عشق باشد ان هم در حوالی تو...
    هر چقدر هم که زمستان باشد ..
    بهاریترین هوا سهم من است..

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    0

    Re: خرید مواد غذایی ونگهداریشون

    روش صحیح فریز کردن و بسته*بندی موادغذائی:

    ۱. برای فریز کردن از موادغذائی تازه و مطمئن استفاده نمائید. اتیکت زدن بر روی هر بسته و مشخص نمودن نوع ماده غذائی و تاریخ قرار دادن آن در فریزر بسیار مهم است.
    ۲. موادغذائی تازه را بر روی موادغذائی که قبلاً منجمد شده*اند، قرار ندهید.
    ۳. هرگز بطری*های شیشه*ای را در داخل فریزر قرار ندهید، زیرا پس از انجماد خواهند ترکید.
    ۴. موادغذائی گرم را پس از سرد شدن کامل داخل فریزر قرار دهید.
    ۵. به*منظور استفاده از موادغذائی منجمد شده، قبلاً آن را از فریزر خارج کرده و در داخل یخچال قرار دهید. این عمل همچنین به سردی موادغذائی داخل یخچال خواهد افزود.
    ۶. به*هنگام داخل و یا خارج نمودن موادغذائی از فریزر، سریعاً در آن را ببندید.
    ۷. به*منظور بسته*بندی مواد گوشتی، حتماً قبلاً آن*ها را به*خوبی بشوئید، طوری*که پس از ذوب شدن انجماد هر بسته، مجدداً نیازی به شستن آن*ها نباشد.
    ۸. هوای داخل بسته*ها را قبل از قرار دادن در فریزر خارج نمائید.
    ۹. هر یک از گروه*های موادغذائی را در داخل کشو یا سبدهائی که معمولاً با قرار گرفتن عکس موادغذائی مربوطه بر روی آن*ها مشخص گردیده، قرار دهید.
    ۱۰. در صورتی*که کالباس و یا سوسیس قبلاً برش خورده است، حتماً قسمت برش خورده را با نایلون فریزر به*خوبی بپوشانید و سپس درون فریزر قرار دهید.
    ۱۱. هرگز موادغذائی منجمد را پس از خارج شدن آن*ها از حالت منجمد مجدداً در داخل فریزر قرار ندهید.
    ۱۲. قرار دادن بسته*های یخ*زده در داخل آب داغ به*منظور تسریع در عمل باز شدن یخ آن*ها، صدمه زیادی به خواص غذائی آن*ها وارد می*آورد.
    باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۱
    نوشته ها
    66
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    72
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای نگهداری میوه ها ، سبزیجات و مواد غذایی

    سلام شاپرک جان ایده ات در مورد رب گوجه خیلی برام جالبه حتماً امتحان میکنم
    viewtopic.php?p=450035#p450035
    منم مواد غذاییم رو به اندازه نیازم بسته بندی میکنم یعنی 200 گرمی. استفاده اش برام راحتتره اگرم مهمون بیاد دو سه تا بسته به تعداد مهمونها. چه سبزیجات و چه گوشت و مرغ . طالبی و توت فرنگی و گیلاس و هلو و تمشک رو هم پوست کنده دو نصف کرده فریز میکنم که البته فقط برای تهیه نوشیدنی و دسر میشه استفاده کرد.


    sita-golam, باران67, monir11 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نمی دانم در زندگی ات « بهترین » چگونه معنا می شود، من همان بهترین را برایت آرزو می کنم.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    مروارید خلیج فارس
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    469
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای نگهداری میوه ها ، سبزیجات و مواد غذایی

    ذخیره حبوبات پخته برای ماه رمضان

    sita-golam و باران67 این نوشته را پسندیده.

    آری ... تا شقایق هست زندگی باید کرد...

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    565
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    203
    پسند شده
    10223
    پسند کرده
    7816
    سبزی قورمه سرخ کرده من تو این ظرفها میزارم فریزر هم روغن پس نمیده هم فریزر مرتبتره.




    اینم سبزی آش

    sita-golam, باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nora55 آواتار ها
    مریم پ
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    تبریز/تهران
    نوشته ها
    352
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1013
    پسند کرده
    804
    این نکات به شما کمک می کند تا مواد غذایی موجود در فریزر را با کیفیتمناسب تر مصرف کنید.

    1 -
    هرگزبرای باز کردن یخ میوه های خام و خمیرهای آشپزی که در فریزر نگهداری کرده اید آنها را در محیط گرم مثل ماکروویو قرار ندهید؛ این کار موجب از بین رفتن شکل و مزه اینموادغذایی می شود.

    2 -
    برای بازشدن یخ بسته بندی انواع گوشت بهتر است آن ها را درون آب با دمای معمولی قرار دهید.

    3 -
    بستهبندی های موادغذایی را فقط زمانی که تصمیم دارید از آن استفاده کنید از فریزر خارجو آن را برای طبخ آماده کنید زیرا موادی که از دمای انجماد خارج می شوند بایدبلافاصله مصرف شوند.

    4 -
    اگر گوشتبرش داده شده مانند فیله یا شامی یا کتلت را درون فریزر نگه می دارید برای خارجکردن آن ها از انجماد، آن ها را مستقیم به تابه یا قابلمه منتقل کنید.
    خوراک مرغ
     
    باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یاصاحب الزمان


  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    621
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    492
    پسند شده
    9731
    پسند کرده
    6500
    سلام دوستان.
    به نظر شما من میتونم غذاهای پخته شده مثلا مثل آش رشته یا قرمه سبزی یا پیتزا نپخته کوفته یا هرچیز دیگه ای رو منجمد کنم؟
    طعمشون خراب نمیشه؟
    کیک و شیرینی چطور؟
    اگر بتونم این کار رو انجام بدم 10 قدم تو زندگیم جلو ام؟
    خواهش میکنم اگر کسی تجربه اش رو داره یا اطلاعی داره منو راهنمایی کنه


    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه زهرایی نمایش پست ها
    عزیز من خورشت قرمه سبزی رو تو ظرف در بسته نگه داشتم و راضی بودم اما در مورد کیک یا پیتزا نظری ندارم بعید میدونم خوب بشه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط sheida sheida نمایش پست ها
    منم آش رسته و قرمه سبزیو فریز کردم و تا حالا مشکلی براش پیش نیومده بعضی شیرینی هارو میشه تو فریزر گذاشت مثل قرابیه ولی بقیرو نمیدونم
    نقل قول نوشته اصلی توسط كارولين نمایش پست ها
    عزيزم همسايه مامانم شيرىنى خشك به مدت 6 ماه فريزر ميكنه طعمش عوض نميشه انگار تازه ست، در مورد قورمه سبزى هم ميشه تا دوماه فريزر كنيد اما آش فك نكنم بشه فريزر كرد اما بيتزا و كوفته من فريزر كردم مزه اش تغييرى نكرد خرابم نشد
    نقل قول نوشته اصلی توسط gity1996 نمایش پست ها
    پیتزا نیم پز رو میشه. من انواع خورش رو گاشتم خوب بوده. شیرینی هم مشکل نداشته. کلا همه چیز میشه اما یا تو زیپ کیپ بذارید یا ظروف در بسته تا بوی فریزر نگیره.
    نقل قول نوشته اصلی توسط zohre.a نمایش پست ها
    ملیحه جون خورش که اصلا مشکلی براش پیش نمیاد.فقط لیمو توش نریز .یا لیموهاشو دربیار بعد فریز کن.چون وقتی گرمش میکنی،خیلی ترش میشه و یا حتی ممکنه تلخ بشه!شیرینی خشک هم مشکلی نداره!کوفته هم من گذاشتم طوریش نشده،فقط تخم مرغ آب پز که وسط کوفته میذارن،نباید داشته باشه!من یه بار گذاشتم ،تخم مرغش مثل شیشه شد!
    باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *termeh* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۱
    نوشته ها
    88
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    40
    پسند کرده
    764
    مدت زمان نگه داری مواد غذایی در یخچال وفریزر ...
    شير بسته*بندي باز شده : در يخچال 2 تا 3 روز
    خامه چربي گرفته شده : در يخچال 10 روز
    خامه چرب : در يخچال 1 روز
    خامه ترش شده : در يخچال 1 روز
    ماست : در يخچال 7 روز
    پنير : در يخچال 6-12 هفته، در فريزر 6 تا 12 ماه
    كره : در يخچال 2 هفته – در فريزر 9 ماه
    بستني : در فريزر 2 ماه
    تخم مرغ تازه با پوست : در يخچال 3 هفته
    تخم مرغ آب پز سفت : در يخچال 1 هفته
    گوشت گوساله (استيك ) : در يخچال 3 تا 5 روز، در فريزر : 6 تا 12 ماه
    مرغ – بوقلمون تكه شده : در يخچال 1 تا 2 روز، در فريزر 9 تا 12 ماه
    مرغ – بوقلمون درسته : در يخچال 1 تا 2 روز، در فريزر :1هفته
    گوشت اردك يا غاز : در يخچال 1 تا 2 روز در فريزر : 6 هفته
    دل و جگر مرغ : در يخچال 1 تا 2 روز، در فريزر : 3-4 ماه
    گوشت پخته شده : در يخچال 1-2 روز، در فريزر : 3-4 ماه
    گوشت گوسفند كباب شده يا خرد شده : در يخچال 3-5 روز، در فريزر : 6 تا 9 ماه
    سوسيس : در يخچال 1 تا 2 روز ، در فريزر 3 تا 4 ماه
    سوسيس دودي : در يخچال 7 روز ، در فريزر 1 تا 2 ماه
    انواع گوشت (دل، جگر، زبان ) : در يخچال 1 تا 2 روز ، در فريزر 3 تا 4 ماه
    گوشت ماهي كم چرب : در يخچال 1 تا 2 روز ، در فريزر 4 تا 6ماه
    گوشت پرچب (ماهي آزاد ) : در يخچال 1 تا 2 روز ، در فريزر 2 تا 3 ماه
    فيله ماهي : در فريزر 18 ماه
    سيب : در يخچال 1 ماه ، در فريزر 8-12 ماه
    زردآلو، گوجه، هلو، انگور،* گلابي و آلو : در يخچال 3 تا 5 روز ، در فريزر 8 تا 12 ماه
    آوكادو : در يخچال 3- 5روز ، در فريزر 8-12 ماه
    موز و بارهنگ : در فريزر : 8-12 ماه

    گيلاس : در يخچال 2 تا3 روز ، در فريزر 8 تا 12 ماه
    پرتقال، ليموها، گريپ فروت : در يخچال 2هفته ، در فريزر 4 تا 6 ماه
    كيوي : در يخچال 3 تا 5 روز ، در فريزر 4 تا 6 ماه
    انبه : در فريزر : 8-12 ماه
    خربزه، هندوانه،* طالبي : در يخچال : 1 هفته، در فريزر : 8-12 ماه
    آناناس : در يخچال 2-3روز، در فريزر : 4-6 ماه
    كنگر فرنگي : در يخچال 1 هفته
    مارچوبه : در يخچال 2-3 روز، در فريزر : 8-12 ماه
    چغندر، هويج، كلم بروكلي، لوبياها و كدو تنبل : در يخچال* 3-5 روز، در فريزر : 8-12ماه
    گل كلم : در يخچال 1 هفته، در فريزر : 8-12ماه
    جعفري : در يخچال 2-3 روز
    ذرت : در فريزر : 8-12 ماه
    پيازچه : در يخچال 3-5 روز
    كرفس : در يخچال 1 هفته ، در فريزر 8تا 12 ماه
    اسفناج، خردل : در يخچال 3 تا 5 روز ، در فريزر 8 تا 12 ماه
    كاهو : در يخچال 1 هفته
    قارچ*ها و باميه : در يخچال 1 تا 2 روز ، در فريزر 8 تا 12ماه
    ترب و تربچه : در يخچال 2 هفته
    كدو : در فريزر : 8-12 ماه
    نان : در فريزر 6-12 ماه
    كيك صبحانه، كلوچه : در فريزر : 2-4 ماه
    پن كيك (نوعي كلوچه ) : در فريزر 1-2 ماه
    خمير پخته نشده : در يخچال 2 تا 3 روز ، در فريزر 6 ماه
    كيك اسفنجي : در فريزر 4-6 ماه
    پنير : در يخچال 3تا 7 روز ، در فريزر 4 تا 6 ماه
    شيريني دانماركي : در فريزر 3ماه
    پيراشكي : در فريزر : 6 ماه
    شيريني*هاي پاي كدو تنبل : در يخچال 1 تا 2 روز ، در فريزر 1ماه
    پاي ميوه : در يخچال 1 تا 2 روز ، در فريزر 1 سال
    پاي ميوه نپخته : در فريزر 8 ماه
    باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.
    هر روز صبح
    که چشم می گشایم
    و تو را در کنار خود می بینم
    می دانم هر چه پیش آید
    اهمیتی ندارد
    آن روز، روز خوبی خواهد بود ...

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما