سس butterscotch
مواد لازم برای ۱ پیمانه سس:
۴ قاشق غذا خوری کره بدون نمک
۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای
۱/۲ پیمانه خامه مایه
نمک ۱ پینچ
۱ قاشق چای خوری وانیل مایه
طرز تهیه:
کره رو در روی حرارت ملایم تو یه ظرف که کفش کلفت هست آب کنید. شکر ، کرم و نمک رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل یک دست بشن. وقتی* به جوش اومد حرارت رو کم کنید و بذارید واسه ۵ دقیقه رو حرارت ملایم بجوشه. از رو حرارت بردارید و وانیل رو اضافه کنید، هم بزنید تا وانیل به خورد مواد بره، این سس رو هم سرد و هم گرم میتونید مصرف کنید.
این سس رو هم میتونید روی بستنی بریزید هم روی کیک، ولی* با بستنی فوق العاده خوشمزه هستش.
راستی* رنگ این سس بسته به شکر قهوه*ای و مدت زمان پخت کم رنگ یا پر رنگ هستش.
اگه درست نکنید از دستتون رفته، مزه این سس تقریبا مثل تافی هستش. در واقعه تافی هم یه نو آبنبات هستش که با همین سس درست شده.

نقل قول نوشته اصلی توسط آتي نمایش پست ها
شهره جان منظور از خامه مایه چیه؟ همون پودر خامه ست؟
نقل قول نوشته اصلی توسط shohreh نمایش پست ها
Ati جان خامه مایه یعنی* همون خامه*ای که قبل از فرم گرفتن هست، و شیرین نشده هست، در واقعه مثل شیر غلیظ میمونه، حالا نمیدونم از پودرش بشه استفاده کرد یا نه. فکر کنم اگه به صورت مایه در بیاد مشکلی* نداشته باشه.
نقل قول نوشته اصلی توسط گلی 2 نمایش پست ها
منظور از کره بدون نمک چیه؟
نقل قول نوشته اصلی توسط ستین نمایش پست ها
گلی جون, بعضی از کره ها شور هستن, روی برچسب اونا هم نوشته : کره شور یا کره همراه نمک. موقع مصرف مزه شوری رو حس میکنی. حالا دوستان بیشتر توضیح میدن.
شهره جون,منظور از خامه مایه, یعنی خامه مایع . اشتباه تایپی بوده. با ا ون کلمه مایه ( مایه , مثل مایه خمیر اشتباه نشود).