نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree109Likes

موضوع: انار(نگهداری-دون کردن-اب گرفتن و..)

نمایش نتایج: از 9 به 15 از 15
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    469
    میزان امتیاز
    262
    پسند شده
    3650
    پسند کرده
    5367

    ویترین مدال ها

    مابرای نگهداری انار از یک سبد چوبی استفاده میکنیم,داخلش انارهای سالم را میچینیم و رویش را با علف های خشک نمدار می پوشانیم.ما بهش میگیم علف نَرمِگی.. هرازچندگاهی هم به اصطلاح انارها را دست چین میکنیم تا اگر اناری خراب یا خشک شده کنار بذاریم.به این شیوه هم ما تا اواخر بهار انار داریم و فقط 2-3 ماهی بدون این میوه بهشتی سر میکنیم...

    از آب انار توی آش انار هم استفاده میکنیم.زن دایی من همیشه خدا برای آش توی فریزرش آب انار منجمد داره..به به دهنم آب افتاد.اطلاعاتم از آش دقیق نیست چون همیشه آماده کرده خورده ام.. خدا همهمامان ها را نگه داره
    باران67, najmehkhatoon, sita-golam و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,089
    میزان امتیاز
    1590
    پسند شده
    23173
    پسند کرده
    19775
    قاچ کردن انار

    نام: IMG_9427.jpg نمایش: 445 اندازه: 54.7 کیلو بایت

    بعد از اینکه انار رو شستین با پارچه تمیزی خشک کنید
    حالا با یک چاقوی تیز دست به کار شین
    روش اول:

    با لبه تیز چاقو تاج انار رو جدا میکینم بعد به قسمت زیر کلاهک که نقطه اتصال هس میرسیم این قسمت رو هم با نوک چاقو جدا میکنیم در واقع این زایده اسفنجی مانند باعث میشه که پوسته ی انار به هم وصل میشه

    نام: IMG_9389.jpg نمایش: 430 اندازه: 78.4 کیلو بایت

    بعد بسته به کوچیک و بزرگ بودن اندازه انار 4-5 برش داده آنرا کاملا باز میکنیم

    نام: IMG_9395.jpg نمایش: 433 اندازه: 79.2 کیلو بایت

    روش دوم:

    با نوک چاقو از قسمت زیر انار به سمت تاج انار طوری برش میدیم که هر قسمت پوست انار یک تکه از تاج رو هم داشته باشه به این صورت:

    نام: IMG_9396.jpg نمایش: 438 اندازه: 65.7 کیلو بایت

    فقط یایدتون باشه برش مربوط به اون زایده اسفنجی مانند رو عمیق بگیرید تا نقطه اتصال میوه کاملا از هم جدا بشه وراحت قاچ بخوره
    بعد نوک انگشتان تون را کمی در شکافها فرو کرده انار رو باز کنین

    نام: IMG_9401.jpg نمایش: 436 اندازه: 72.7 کیلو بایت

    روش سوم:
    درست در کنار تاج انار یک برش با نوک چاقو ایجاد کنین برش مربوط به اون زایده رو عمیق تر بگیرین بعد با فشار نوک انگشتان در محل برش انار رو باز کنین(این روش بیشتر برای عکاسی مورد استفاده قرار میگیره چون میوه کاملا باز نشده و خوردنش کمی سخته)

    نام: IMG_9399.jpg نمایش: 429 اندازه: 68.5 کیلو بایت

    همانطور که میبینین تقریبا 1/3 انار برش خورده

    نام: IMG_9402.jpg نمایش: 443 اندازه: 78.5 کیلو بایت

    روش چهارم:
    انار رو با چاقو از وسط به طوریکه تاج و انتهای میوه در دو طرف مقابل باشه برش داشته با فشار نوک انگشت میوه رو باز کنین( از این برش یادم رفت عکس بگیرم)

    در بین این روشها من روش 2 رو خیلی دوست دارم برای تزیین سبد میوه عالیه
    ...
     
    RE79EL, *شمیم*, باران67 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,089
    میزان امتیاز
    1590
    پسند شده
    23173
    پسند کرده
    19775
    انار دون شده

    نام: IMG_9616.jpg نمایش: 451 اندازه: 54.0 کیلو بایت

    انار را با روش اول برش وقاچ میدیم(میشه از هر روشی استفاده کرد ولی اولی راحتتره)

    بعد دستکش پلاستیکی دست میکنیم و شروع میکنیم

    انار قاچ خورده رو به صورت وارونه در کف دستمون گرفته با یک قاشق چوبی یا پشت چاقویی که ترجیحا تیغه بلند باشه ملایم ولی پیوسته به پوست انار ضربه میزنیم(این قاشق چوبی رو من مخصوص اینکار گذاشتم کنار براثر یک بی احتیاطی کوچولو نوکش تیره شده بود)

    نام: IMG_9433.jpg نمایش: 430 اندازه: 94.2 کیلو بایت

    همین !!

    بعد از اینکه دونه ها کاملا از پوسته جدا شدن میزاریم کنار میریم سراغ انار بعدی


    نام: IMG_9434.jpg نمایش: 428 اندازه: 100.1 کیلو بایت

    این انارهای دون شده میبینین که ذره ای از پوست انار داخلش نیس

    نام: IMG_9436.jpg نمایش: 429 اندازه: 101.5 کیلو بایت

    ما دونه های انار رو با کمی نمک وبرگهای کوچولوی نعنا میخوریم شما با هرچی که اهل خونه دوست دارن

    بفرمایین انار دون شده


    نام: IMG_9641.jpg نمایش: 420 اندازه: 65.8 کیلو بایت

    - اگر دستکش استفاده نکردین واحیانا دستتون سیاه شد کمی آبلیمو خانگی به دستتون زده ماساژ داده بعد با مایع دستشویی شستشو بدین فقط مراقب باشین دستتون خراش یا بریدگی نداشته باشه که حسابی میسوزین
    ...
     
    hengamehh, RE79EL, *شمیم* و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  4. #12
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,786
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2299
    پسند شده
    95212
    پسند کرده
    80395

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل نمایش پست ها
    سلام
    ببخشید نگفتین که آیا میشه انار درسته رو فریز کرد؟
    چون من دیدم بیرون که آب انار میفروشن و به فصلش هم نبود پرسیدم ازشون که اینوقت سال انار از کجا میارید گفتن که ما انارو تو فریزر میزاریم!
    میشه درسته هم بذاری فریزر ولی خب مسلما وقتی انار رو دون شده فریز کنی هم جای کمتری میگیره و*هم تمیزتره
    اگر هم فقط قصدت داشتن اب اناره ،خود اب انار رو*فریز کن،
    خیلی جا کمتر میگیره،راحت تر و*بهترم هست
    اب انار شیشه کن بذار فریزر برا مواقع دیگه ی سال
    kurosh1, گیتار, sohei59 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,139
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    2390
    پسند کرده
    2817
    ممنون از اطلاعات خوبتون
    من انار رو دون میکنم و ابشو با آب میوه گیری میگیرم و میخوریم
    یه صندوق خریدیم هنوزم ازش داریم میخوام از ابش فریز هم بکنیم
    این آب انار ما:
    نام: IMG_۲۰۱۶۱۱۱۴_۱۹۱۸۰۰.jpg نمایش: 328 اندازه: 50.2 کیلو بایت

    - - - Updated - - -

    اصلا هم طعم گسی نمیداد
    مامان غزل, *هما*, Mrs Razieh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    2,598
    میزان امتیاز
    401
    پسند شده
    21797
    پسند کرده
    18877
    انار ترش داشتم.خوردنش واقعا سخت بود از ترشی
    بهترین گزینه یادم افتاد.
    با کمی نمک ریختم انار دو ن شده رو تو سبد
    سبد به آرومی بالا پایین کردم .کل انارا رو تو اتاق که آفتاب میفتادروی پارچه پهن کردم کامل.پارچه باشه حتما
    هر روزمودوبار با دستم کمی زیرو رو میکردم
    جلوی آفتاب سه روز موند
    بعد ریختم تو سینی.گذاشتم روی بخاری
    خیلی مراقب باشین رو بخاری زیادی خشک نشه
    بیرون یخچال میمونهدبدون هیچ مشکلی
    تو فصلی که انار نیست خیلی میچسبه

    میشه ناردونه از شیرازیای عزیز یاد گرفتمنام: 1466428019346.jpg نمایش: 199 اندازه: 17.4 کیلو بایت
    ویرایش توسط ترنم63 : ۱۳۹۵/۱۰/۳۰ در ساعت ۰۱:۲۲ قبل از ظهر
    باران67, mitra40, گیتار و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جون دریاب

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra - n آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    بابلسر
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    817
    پسند کرده
    238
    انار خشک جنگلی
    همونطور که نجمه خاتون عزیز توضیح دادن تنوع انار مازندران زیاده
    یک نوع انار ترش جنگلی وجود داره که بسیار بسیار ترش هست که ازش رب و انار خشک تهیه میکنن
    گاهی هم تازه تازه دون میکنیم انار و از چرخ گوشت رد میکنیم که دون انار خورد میشه وآب پس میده که باهاش یه ترشی درست میشه به اسم وینگوم انار که شباهت زیادی به ناسخاتون داره حالا به جای آبغوره توش همون انار تازه چرخ کرده و گردو میریزن

    خشک کردن انار
    انار دون کرده جنگلی که دونه های ریزی هم داره رو میشوریم میریزیم آبکش کمی که خشک شد توی سینی پارچه میندازیم انار ر پهن میکنیم داخل شوفاژ خونه یا روی بخارینام: ۲۰۱۷۱۰۱۹_۱۶۲۰۴۹.jpg نمایش: 96 اندازه: 106.1 کیلو بایت
    بعد یک روز سینی رو در آفتاب قرار میدیم شبها دوباره به جای قبلی برمیگردونیم چند روز اینکارو تکرار میکنیم نام: ۲۰۱۷۱۰۱۹_۱۶۲۰۴۱.jpg نمایش: 97 اندازه: 107.2 کیلو بایت
    اجازه میدیم انار کاملا خشک بشه طوری که دونه ها از هم جدا باشن و بهم نچسبه
    نام: ۲۰۱۷۱۰۱۹_۱۶۴۶۰۷.jpg نمایش: 1184 اندازه: 123.9 کیلو بایت

    نام: ۲۰۱۷۱۰۱۹_۱۶۳۵۱۱.jpg نمایش: 94 اندازه: 106.3 کیلو بایت
    دوستان حتما سعی کنید روزهای آفتابی رو برای اینکار انتخاب کنید چون اناری که تو آفتاب خشک میشه کیفیت خیلی بهتری داره نسبت به اناری که با گرما خشک میشه

    انار خشک شده رو داخل یخچال نگهداری کنید تا تغییر رنگ نده داخل یخچال انار قرمز و خوشرنگ میمونه در غیر این صورت بعد یه مدت رنگش قهوه ای میشه

    هر سه کیلو دونه انار تازه یک کیلو انار خشک میده.
    RE79EL, m1361, mitra40 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما