نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree111Likes

موضوع: روش نگهداری خیار گوجه و سایر صیفیجات در یخچال

نمایش نتایج: از 41 به 45 از 45
صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 3456
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,176
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    9065
    پسند کرده
    12043
    مدت نگهداری مواد غذایی:


    شیر تازه: در یخچال ۵ تا ۷ روز

    شیر بسته بندی باز شده: در یخچال ۲ تا ۳ روز

    خامه چربی گرفته شده: در یخچال ۱۰ روز

    خامه چرب: در یخچال ۱ روز

    خامه ترش شده : در یخچال ۴ هفته

    ماست : در یخچال ۷ روز

    پنیر : در یخچال ۶-۱۲ هفته ، در فریزر ۶ تا ۱۲ ماه

    کره : در یخچال ۲ هفته – در فریزر ۹ ماه

    بستنی: در فریزر۲ ماه

    تخم مرغ تازه با پوست: در یخچال ۳ هفته

    تخم مرغ آب پز سفت: در یخچال ۱ هفته

    گوشت گوساله (استیک) : در یخچال ۳ تا ۵ روز ، در فریزر: ۶ تا ۱۲ ماه

    مرغ – بوقلمون تکه شده : در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر:۹ تا ۱۲ ماه

    مرغ – بوقلمون درسته: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۱ هفته

    گوشت اردک یا غاز: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر : ۶ ماه

    دل و جگر مرغ: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر:۳ – ۴ ماه

    گوشت پخته شده : در یخچال ۱ – ۲ روز ، در فریزر: ۳-۴ ماه

    گوشت گوسفند کباب شده یا خردشده: دریخچال ۳-۵ روز، در فریزر:۶ تا ۹ ماه

    سوسیس: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۳ تا۴ ماه

    سوسیس دودی: در یخچال: ۷ روز ، در فریزر: ۱تا۲ ماه

    انواع گوشت (دل ، جگر، زبان): در یخچال ۱تا۲ روز ، در فریزر: ۳-۴ ماه

    گوشت ماهی کم چرب: در یخچال ۱تا۲ روز ، در فریزر: ۴-۶ ماه

    گوشت پرچرب (ماهی آزاد): در یخچال ۱تا۲ روز، در فریزر: ۲-۳ ماه

    فیله ماهی: در فریزر: ۱۸ ماه

    سیب: در یخچال ۱ماه ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    زردآلو، گوجه، هلو، انگور، گلابی و آلو: در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر:۸-۱۲ ماه

    آوکادو: در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    موز و بارهنگ : در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    گیلاس: در یخچال ۲-۳ روز، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    پرتقال، لیموها ، گریپ فروت: در یخچال ۲ هفته ، در فریزر: ۴-۶ ماه

    کیوی : در یخچال ۳تا ۵ روز، در فریزر: ۴-۶ ماه

    انبه: در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    خربزه، هندوانه ، طالبی : در یخچال : ۱ هفته، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    آناناس: در یخچال ۲-۳ روز ، در فریزر: ۴-۶ ماه

    کنگر فرنگی: در یخچال ۱ هفته

    مارچوبه: در یخچال ۲-۳ روز، درفریزر: ۸-۱۲ ماه

    چغندر، هویج، کلم بروکلی، لوبیاها و کدوتنبل: در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    گل کلم: در یخچال ۱ هفته ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    جعفری: در یخچال ۲-۳ روز

    ذرت: در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    پیازچه: در یخچال ۳-۵ روز

    کرفس: در یخچال ۱ هفته ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    اسفناج ، خردل : در یخچال ۳-۵ روز، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    کاهو: در یخچال ۱ هفته

    قارچ ها و بامیه: در یخچال ۱-۲ روز ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    ترب و تربچه: در یخچال ۲ هفته

    کدو: در فریزر: ۸-۱۲ ماه

    نان : در فریزر: ۶-۱۲ ماه

    کیک صبحانه، کلوچه: در فریزر: ۲-۴ ماه

    پن کیک(نوعی کلوچه): در فریزر: ۱-۲ ماه

    خمیر پخته نشده : در یخچال ۲-۳ روز ، در فریزر: ۶ ماه

    کیک اسفنجی: در فریزر: ۴-۶ ماه

    پنیر: در یخچال ۳-۷ روز ، در فریزر: ۴-۶ ماه

    شیرینی دانمارکی: در فریزر: ۳ماه

    پیراشکی: در فریزر: ۶ ماه

    شیرینی پای کدو تنبل: در یخچال ۱-۲ روز، در فریزر: ۱ ماه

    پای میوه: در یخچال ۱-۲ روز ، در فریزر: ۱سال

    پای میوه نپخته: در فریزر: ۸ ماه
    باران67, najmehkhatoon, kurosh1 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #42
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86583
    پسند کرده
    75961

    ویترین مدال ها

    روش نگهداری خیار





    خیار

    خیار در واقع نوعی صیفی است که به صورت کال به بازار می اید و رسیده ی ان مصرفی ندارد،و طبعا هر چه کال تر و تازه تر باشد مرغوب تر است.

    نشانه ی خیار خوب پوست تیره و رنگ شاداب و بدنه ی سفت و ترد است،نشانه ی جوان و تازه بودن ان هم این است که گل به سر باشد،یعنی گل زرد رنگ آن از سرش نیافتاده باشد.

    بیش از 90 در صد حجم خیار از آب تشکیل میشود و پلاسیدن آن به معنای تبخیر شدن مقداری از این آب است،بنابراین اگر خیار مانده را پیش از مصرف مدتی در آب سرد بگذاریم تازگی ان تا حدی برمیگردد.
    ولی در هر صورت خیار را نباید بیش از مصرف یک هفته خرید،زیرا که لطف خیار در تازگی ان است.


    خیار اساسا دو نوع است:
    خیار سبز و خیار چنبر

    خیار چنبر در میان مردم ما کمتر خورنده دارد ولی اگر نازک و تازه باشد برای سالاد خوب است.
    اخیرا نوعی خیار ژاپنی هم به بازار امده است که خیار درختی نامیده می شود،
    این خیار باریک و خوش رنگ است و مدت بیشتری هم در یخچال می ماند،
    ولی عطر و مزه ی آن ابدا به خوبی خیار سبز رسمی نیست.


    من خیار رو همیشه به اندازه ی مصرف خریداری میکنم
    برای همین هیچ وقت مشکلی برای نگهداری خیار نداشتم چون نمیمونن و همیشه خیار تر و تازه توی یخچال دارم.

    و اما برای نگهداری خیار،
    من روش های متفاوت و خیلی زیادی رو تست کردم.
    حتی یه بار کلی خیار رو همزمان به چند روش داخل یخچال نگهداری کردم تا بتونم مقایسه شون کنم.


    روش هایی که تست کردم:
    -نگهداری خیار داخل آب
    -نگهداری خیار بدون شستن داخل همون نایلون خرید
    -نگهداری خیار بدون شستن داخل قابلمه روحی
    -نگهداری خیار داخل زیپ کیپ
    -


    و اما بهترین روش که تا 15 روز عالی و خوب خیار ها رو نگه داشت(بیش از این نگه نداشتم)

    خیار ها رو با دستمال نمدار خوب پاک کنین تا کثیف و خاکی نباشن(دقت کنین نشورینشون)

    بذارین تا اگه احیانا نم دارن خوب خشک بشن و بعد داخل زیپ کیپ بذارین
    بذارین تو یخچال
    داخل زیپ کیپ قطرات آب جمع میشه.نگران نباشین،من با همون قطرات عرق کرده تا 15 روز خیارام سالم موندن

    میتونین یه تیکه دستمال کاغذی هم همراه خیارها داخل ریپ کیپ بذارین تا رطوبت رو به خودش جذب کنه

    اگر خیار رو بشورین عمر نگهداری خیار کوتاه میشه
    kurosh1, arad, ayhan, سروناز و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #43
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86583
    پسند کرده
    75961

    ویترین مدال ها

    روش نگهداری گوجه




    من برای نگهداری گوجه هم مثل خیار عمل میکنم.
    در واقع همیشه گوجه خیار رو با هم میخرم و با هم تموم میشن
    روش نگهدارییشون برام یکیه،
    جاشون تو یخچال هم پیش همدیگه س
    خلاصه اینکه این دو یار خوشمزه و سالم برا من مثل هم هستن
    روش نگهداری خیار رو در این لینک بفرمایین
    kurosh1, مامان حدیثه, nora1 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #44
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    21265
    پسند کرده
    15602

    ویترین مدال ها

    باران جان لينكت باز نميشه براي من
    بي زحمت چك ميكني
    باران67 و مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.


  5. #45
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86583
    پسند کرده
    75961

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک نمایش پست ها
    باران جان لينكت باز نميشه براي من
    بي زحمت چك ميكني
    پرپرکم لینکش همین پست بالایی هست فدات شم
    لینک هم اصلاح شد،مرسی از اطلاع رسانیت
    maman_mahya, پرپرک و مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 3456
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما