نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree111Likes

موضوع: روش نگهداری خیار گوجه و سایر صیفیجات در یخچال

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 45
صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه (مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
    نوشته ها
    355
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    3434
    پسند کرده
    1752
    نقل قول نوشته اصلی توسط faezeh gool نمایش پست ها
    من میشورم بعد خشکش میکنم با دستمال و توی سبد توی یخچال میذارم
    من گوجه فرنگی هام رو نمیشورم ..بلکه با حوله کاغذی کامل خشکشون میکنم تا رطوبتی روی سطحشون نباشه .. بعد از این ظرفهای مستطیل یه بار مصرف که توش گوشت و مرغ رو بسته بندی میکنن رو بر میدارم و تهش یه حوله کاغذی میندازم و گوجه های خشک شده رو توی ظرف میچینم و روش رو سلفون میکشم ..اینطوری گوجه ها خیلی خوب میمونن ...من هویج رو با این روش 15 روز نگه داشتم ..البته بعد چند روز سلفون رو برمیدارم و بازم گوجه ها و یا هویجها رو بررسی میکنم که خیس نباشن و رطوبتشون باعث خرابی شون نشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه (مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
    نوشته ها
    355
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    3434
    پسند کرده
    1752
    نقل قول نوشته اصلی توسط goli banoo نمایش پست ها
    دوستان شما میوه ها رو میشورید و میذارید تو یخچال یا نشسته میذارید ؟
    من میشورم ولی حس میکنم میوه ها وقتی شسته میشن خیلی زودتر خراب میشن نسبت به وقتی که نشسته هستن !
    شما برای نگهداری میوه داخل یخچال چیکار میکنید ؟

    عزیزم اگه میخای میوه رو توی پاکت نگهداری باید در پاکتش رو کیپ نکنی تا هوا توی کیسه بره و میوه ها خراب نشن
    من قبلا میوه ها رو نمیشستم اما الان چون النا همش لا در یخچاله مجبورم بشورم ...
    من میوه ها رو میشورم و میذارم خوب خشک بشه بعد تو ظرف یک بار مصرف بسته بندی گوشت میچینمشون ..البته تهش رو حوله کاغذی میندازم .... من کیوی رو با این روش 15 روز سالم نگه داشتم ....

    خدا این ظرفهای یک بار مصرف بسته بندی گوشت رو از من نگیره که فلج میشم ...چون همه چی رو تو اونا میذارم و میذارم تو یخچال
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    360
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    2984
    پسند کرده
    1215
    من هر چی دنبال اسم اون عزیزی که روش نگهداری خیار رو نوشتن گشتم پیدا نکردم اما ازشون ممنونم از اون موقع من خیار که میخرم اول توی پارچه نخی و بعد توی پلاستیک میذارم تا ده روز هم همونجور سالم میمونه دست گلش درد نکنه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    لیلا64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    بهبهان-خوزستان
    نوشته ها
    298
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2113
    پسند کرده
    2010
    باطراوت ترین یخچال دنیا را داشته باشید


    ** اگر می خواهید قارچ را مدتی در یخچال نگه دارید، آن را نشویید و داخل یک پاکت نگه داری کنید. چون باعث مرطوب شدن قارچ و درنتیجه خراب شدن آن می گردد.

    ** کاهو و کرفس را هم داخل پاکت کاغذی درون یخچال نگه دارید.همچنین به هیچ وجه برگ های خارجی کاهو و کرفس را تا لحظه ی استفاده از آن جدا کنید.

    ** برای تازه نگه داشتن فلفل به مدت طولانی تر، بهتر است ته فلفل را بگیرید و سپس داخل یخچال نگه داری کنید.

    ** هرگاه پیازی را به دونیم کردید و نیمی از آن را مصرف نمودید، نیمه ی دیگر را با قشری از کره یا روغن بپوشانید. به این ترتیب هم تازه می ماند و هم میکروب جذب نمی کند.

    ** برای تازه و با طراوت ماندن پرتقال و نارنگی آنها را درون کاغذهای روغنی مخصوص شیرینی بپیچانید و در جای مخصوص میوه در یخچال نگه داری کنید.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    نفست باران است، دل من تشنه ی باریدن ابر، دل بی چتر مرا میهمان کن

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    لیلا64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    بهبهان-خوزستان
    نوشته ها
    298
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2113
    پسند کرده
    2010
    هر چه سریعتر این مواد غذایی را از یخچال تان خارج کنید

    ما عادت کرده*ایم از یخچال*مان به جای کمد استفاده کنیم. هر ماده خوراکی را در یخچال می*گذاریم برای اینکه بتوانیم زودتر پیدایش کنیم.
    اما با این کار از انرژی یخچال*مان بیش از حد استفاده می*کنیم و انرژی را هدر می*دهیم. علاوه بر این بعضی از مواد غذایی در یخچال خراب می*شوند. این 11 خوراکی را می*توانید به راحتی خارج از یخچال نگه دارید.

    1.سس تند
    سس تند اصلا نیاز به سرد نگه داشته شدن ندارد، مگر اینکه رویش نوشته باشد « در یخچال نگهداری شود ». سس را می*توانید بیرون از یخچال معمولا تا سه ماه نگه دارید و اصلا نگران کپک زدن آن نباشید. ترشیجات را هم می*توانید خارج از یخچال نگه دارید در شرایطی که قاشق کثیف در آن فرو نکنید.

    2.سیب*زمینی
    برودت بر عطر و طعم سیب*زمینی اثر منفی می*گذارد، بنابراین بهتر است آن را در یخچال نگهداری نکنید. بهترین شرایط برای نگهداشتن سیب*زمینی قرار دادن آن در سبد یا پاکت*ها کاغذی است. نگهداری سیب*زمینی در کیسه*های پلاستیکی رطوبت را تشدید می*کند و باعث زیاد شدن سرعت فساد سیب*زمینی می*شود. سیب*زمینی بیرون از یخچال سه هفته تازه می*ماند.

    3.نان
    اگر نان را ظرف 4 روز مصرف می*کنید، می*توانید آن را بیرون از یخچال قرار دهید. البته این برای نان*هایی است که در طبخ آنها از جوش*شیرین استفاده نشده است، در غیر این صورت به جای یخچال باید نان را در فریزر بگذارید. نان در فریزر سریع یخ می*زند و رطوبت و تازگی خود را حفظ می*کند. نگهداری در یخچال نان را بیات می*کند.

    4.پیاز
    پیاز را هم درست مثل سیب*زمینی باید در سبد یا در کیسه*ای نگهداری کنید که امکان گردش هوا پیرامون آن وجود داشته باشد. یخچال پیاز را خراب می*کند. به علاوه یادتان باشد پیاز را کنار سیب*زمینی نگذارید. رطوبت و گازهایی که از سیب*زمینی منتشر می*شود، می*تواند باعث پوسیدگی پیاز شود.

    5.باتری
    خیلی*ها معتقدند نگهداری از باتری*ها در یخچال باعث ماندگاری بیشتر آنها می*شود. این عقیده درستی نیست. بهترین جا برای نگهداری باتری*ها دمای اتاق است. گرما یا سرمای بیش *از حد می*تواند عملکرد باتری*ها را کاهش دهد و باعث فاسد شدن سریع*تر آنها شود.

    6.سیر
    سیر را می*توانید تا دو ماه بدون نگرانی در دمای اتاق نگهداری کنید. هیچ قارچی جرات نمی*کند در سیر رشد کند! سیر را هم باید مثل پیاز طوری ذخیره کنید که هوا بتواند از اطراف آن عبور کند. البته می*توانید سیر له شده را در فریزر هم نگهداری کنید و تا مدت*ها تازه خواهد ماند.

    7.گوجه*فرنگی
    خیلی از ما گوجه*فرنگی را در یخچال نگهداری می*کنیم اما می*توان گوجه*فرنگی را خارج از کیسه پلاستیکی روی کانتر آشپزخانه هم نگهداری کرد. مخصوصا اگر گوجه*فرنگی*ها کال باشند این کار به روند رسیدن آنها کمک خواهد کرد. آنها را می*توانید در پاکت کاغذی هم نگهداری کنید.

    8.عسل
    عسل هم از موادی است که نگهداری خارج از یخچال برایش مناسب*تر است. عسل در محیط بیرون و دمای محیط خراب نمی*شود به شرطی که در شیشه آن را همیشه بسته نگه دارید و چیزی داخلش نریزد. به هیچ*عنوان قاشق کثیف را داخل آن نزنید چون مواد دیگر مثل خامه، زود فاسد می*شوند.

    9.قهوه
    قهوه در یخچال نم می*کشد. در واقع رطوبت مواد غذایی یخچال ممکن است به قهوه منتقل شود. بهترین جا برای نگهداری قهوه دمای اتاق است. قهوه را در قوطی*های دربسته نگهدارید. اگر فضایی که دارید مرطوب است، می*توانید یک کیسه پلاستیکی روی در قهوه بگذارید و بعد در را ببندید تا کاملا وکیوم شود.

    10.خشکبار
    خشکبار هم درست مثل قهوه در یخچال نم می*کشند. بهترین راه برای نگهداری خشکبار گذاشتن آنها در کیسه پلاستیکی دربسته است. آنها را در پلاستیک بریزید، هوای پلاستیک را خالی کنید و در کمد بگذارید. با این کار می*توانید آجیل*ها را تا 6 ماه کاملا تازه نگهدارید.

    11.حبوبات
    حبوبات ممکن است در یخچال بوی بدی به خود بگیرند. خیلی از کدبانوها حبوبات را می*خیسانند یا نیم*پز می*کنند و در فریزر می*گذارند. اما اگر می*خواهید حبوبات را خشک نگه* دارید، آنها را در دمای اتاق قرار دهید. بهتر است آنها را در پلاستیک یا ظروف دربسته نگهداری کنید.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    نفست باران است، دل من تشنه ی باریدن ابر، دل بی چتر مرا میهمان کن

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    منصوره1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    1
    منم قبلنا خیار و گوجه که می خریدیم نصفش رو خراب می کردم و میریختم بیرون اما حالا با پیشنهاد یکی از دوستان اونا رو تو قایلمه نیکل سربسته میزارم و تو یخچال نگه میدارم تا اخرش مصرف میشه و آخ نمیگه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **بهاره** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1540
    پسند کرده
    1632
    من خیار و گوجه رو میشورم و خوب خشک میکنم و در ظرف دردار مثل پیرکسهایی که دردارن یا سبد نان درددار نگهداری میکتم معمولا ده دوازده روزی سالم و تازه میمونن.فلفل سبز رو هم تو ظرف دردار میزارم.
    نمیدونمممممم
     
    باران67, kurosh1 و sita-golam این نوشته را پسندیده.

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    نقل قول نوشته اصلی توسط آدینا نمایش پست ها
    دوستان عزیز من نفهمیدم گوجه خیار و میوه ها باید توی چه ظرفی باشه سبد باشه یا در بسته باشه چه جنسی باشه که ماندگاری سبزیجان ومیوه جات زیادتر باشه. میشه گوجه خیار رو کنار هم گذاشت؟
    عزيزم من خيار رو وقتي مي خريم و به خونه مي ياريم با همونه كيسه اش ، نشسته مي زارم داخل كشوي بخچال.
    كه حداكثر 5-6 روزه مصرف مي شه.
    گوجه فرنگي رو مي شورم و خشك مي كنم و داخل سبد پلاستيكي در يخچال نگه مي دارم . كه 4-5 روزه مصرف مي شه.
    اما ميوه ها : ميوه هاي تابستاني رو نشسته با همان كيسه اش در كشوي يخچال نگه داري مي كنم. ولي ميوه هاي زمستاني مثل : پرتقال- نارنگي- ليمو شيرين رو مي شورم و خشك مي كنم و در كشوي تميز شده ي يخچال نگه مي دارم.
    البته ما زياد ميوه مصرف مي كنيم و خيلي زود تموم مي شه.
    .
     
    باران67 و sita-golam این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما