نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree111Likes

موضوع: روش نگهداری خیار گوجه و سایر صیفیجات در یخچال

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 45
صفحه 2 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21269
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای نگهداری میوه ها ، سبزیجات و مواد غذایی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ترلان
    من اینبار خیار و گوجه که خریدم تو روزنامه پیچیدم و واقعا بعد از دو هفته خوب مونده.
    ؟
    ترلان جان روزنامه به دلیل داشتن سرب در جوهرش و همچنین کاغذ بازیافتی خیلی سمی و خطرناک هست.
    به هیچ وجه میوه هایی که پوست نازک دارن و اغلب با پوست مصرف میشن نباید با روزنامه تماس داشته باشن.چون سرب توسط پوست میوه ها جذب میشن و باعث مسمویت و بیماری میشن.
    باران67, (ziba), مامان حدیثه و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    نصف جهان
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای نگهداری میوه ها ، سبزیجات و مواد غذایی

    بچیا من واسه میوه ها یه پلاستیکایی خریدم نه این میمونه ها نه
    اسمش زیپ کیپه ازی این پلاستیکای محکم زیپ دار انقده خوبه که نگو گوجه تو یخچال بود تا 20 روز سفته سفت در صورتی که همیشه گوجه هام میگندید میریختم دور
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای نگهداری میوه ها ، سبزیجات و مواد غذایی

    نقل قول نوشته اصلی توسط nahidi
    باسلام خدمت همگی دوستان
    اگه لطف کنید روش نگهداری میوه ها وهمچنین خیار وگوجه رادر یخچال بگید ممنون میشم که مثلا باید اونا را شست وتو یخچال گذاشت یا نه ؟ واینکه تو یخچال چه جوری نگهداری بشن (توی کیسه نخی یا توی سبد)همیشه این برام مشکل سازه وکلی ازمیوه هام اینجوری خراب میشن
    دوست عزیز من گوجه هارو تو کیسه نخی که دولایه پارچه هس و خواهرم دوخته می زارم و خیارروهم پس از شستشو میزارم تو این ظرف های پلاستیکی دردار من ازنایلون میمونه راضی نبودم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: روشهای نگهداری میوه ها ، سبزیجات و مواد غذایی

    من کلا همه میوه ها و سبزیجاتو میشورم و داخل یخچال میذارم.خیارها رو هم توی ظروف پلاستیکی دردار که مخصوص نگهداری غذاست میذارم و داخلش دستمال کاغذی میذارم (مخصوص آشپزخانه) که هر چند روز یکبار اونو عوض میکنمو این طوری شده تا 15
    روزم برام مونده.داخل جا میوه ایم هم همیشه یه دستمال پهن میکنم تا نم میوه ها رو بگیره.بقیه میوه ها هم تو پلاستیک فریزر در باز میذارم.مثلا گوجه ای که الان تو یخچالمه مال دو هفته پیشه!و سالم!
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bluesky آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,656
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    382
    پسند کرده
    3023

    Re: روشهای نگهداری میوه ها ، سبزیجات و مواد غذایی

    نقل قول نوشته اصلی توسط MMaryaM
    چند تا سئوال داشتم
    1. خیار-هویج و بادمجونو چطوربرای مدت طولانی توی یخچال نگه دارم؟
    کلا میوه ها را

    جایی هست که بفهمم چه مواد غذایی را چه مدت می تونم نگه دارم؟

    عزیزم من وقتی هویج میخرم تمیزشون میکنم و تو یخچال به مدت زیاد میمونه

    اما میتونی ته هویج رو هم بگیری و بدون تمیز کردن بذاریش تو یخچال


    من خیار رو در حد خیلی کم میگیرم و هر وقت میگیرم میشورم و بعد تو این کیسه های مخصوص سبزی نگهداری میکنم

    ولی تجربه نگه داشتن بادمجون رو نداشتم چون هر وقت نیاز بوده خریدم ... اگه کمی بیشتر بمونه زودی خراب میشه

    میوه رو هم همیشه میشورم و تو یخچال نگه داری میکنم



    در ضمن مریم عزیزم یخچال من یه ***** آنتی اکتریال داره که تو نگهداری و موندگاری میوه ها خیلی کمک حالمه


  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1459
    پسند کرده
    940

    Re: روشهای نگهداری میوه ها ، سبزیجات و مواد غذایی

    به نظرم همه دوستان به این نکته واقف باشند اما بازگویی اون خالی از مزیت نخواهد بود..: نگهداری مواد غذایی پخته و خام در ظروف فلزی لعابی درب دار موجب ماندگاری بیشتر و بهداشت بهتر مواد می گردد.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anousheh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    642
    پسند کرده
    3

    Re: روشهای نگهداری میوه ها ، سبزیجات و مواد غذایی

    نگهداشتن هندوانه در يخچال از ارزش غذايي آن مي*كاهد



    متخصصان هشدار دادند؛ هندوانه را در دماي اتاق نگهداريد چرا كه نگهداري هندوانه در دماي اتاق باعث حفظ مواد مغذي درون آن مي شود.


    : هندوانه منبع غني از بتا كاروتن و ليكوپن است كه اين مواد از آنتي اكسيدان*هاي طبيعي هستند و اثرات مفيدي بر روي سلامتي افراد دارند و از بروز سرطان و آسيب*هاي پوستي در اثر نور آفتاب جلو گيري مي كند.

    هندوانه*اي كه در دماي اتاق نگه داشته مي*شود آنتي اكسيدان و ساير مواد مغذي*اش حفظ مي*شود. دكتر بهرامي در ادامه با اشاره به اين كه پيگمان قرمز رنگ اين ميوه تنها در تعداد كمي از مواد غذايي از جمله گوجه فرنگي وجود دارد؛

    زمان متوسط براي نگهداري هندوانه پس از چيده شدن در صورتي كه در دماي اتاق نگهداري شود 14 تا 21 روز است. ولي مدت نگهداري هندوانه در يخچال كوتاه خواهد بود. به طوري كه پس از يك هفته در دماي يخچال فساد اين ميوه آغاز مي*شود.



    چه نكاتی را در خريد و نگهداری سبزيجات رعايت كنيم؟



    گوجه فرنگی


    گوجه فرنگی در سه مرحله ی سبز رسيده، صورتی و قرمز برداشت می شود ولی براي نگهداری، بايد گوجه فرنگی قرمز، صاف، يكنواخت و داراي بافت نسبتاً سفت باشد تا در طي زمان نگهداری بافت (گوشت) آن آبكی نشود.

    براي تشخيص رسيده بودن گوجه فرنگی مي توان با يك چاقو بافت گوجه فرنگی را برش داد، در اين حالت بذرها ژله اي هستند و از روي چاقو ليز می خورند.

    براي نگهداری، پس از انتخاب گوجه فرنگی با مشخصات بالا، آن ها را در كيسه های پلی اتيلنی (نايلكس يا كيسه ی فريزر) بگذاريد؛

    سپس آن را در قسمت زيرين يخچال جای دهيد. گوجه فرنگی در شرايط مطلوب تا يك هفته تازه خواهد بود.



    پياز


    پيازها به رنگ های مختلف از جمله سفيد، زرد، صورتی و قرمز در بازار مشاهده می شوند. در بين انواع پياز با رنگ های مذكور، پيازهای صورتی (نسبتاً) و قرمز (بيشتر) به دليل رطوبت كم، عطر و طعم بالا براي نگهداری مناسب هستند؛

    و پيازهای سفيد و زرد به دليل رطوبت بالا و احتمال كپك زدگی، همچنين عطر و طعم كم و به دليل فرّار بودن تركيبات معطر، براي نگهداری مناسب نيستند.

    براي نگهداری بايد از محل خشك و خنك استفاده شود تا پياز شروع به رويش و سبز شدن نكند.


    براي نگهداری پيازها نبايد از يخچال استفاده كرد. پيازها را در كيسه ی پلی اتيلن (نايلكس يا كيسه فريزر) كه دارای تعدادي سوراخ باشد قرار دهيد و در محل خنك تا زمانی كه نياز داريد، نگهداری كنيد.


    قارچ


    قارچ بايد سفيد ، يكنواخت، سالم و پايه ی آن به كلاهك به طور كامل چسبيده باشد؛ قارچ های آسيب ديده لكه دار، ترك خورده، پلاسيده و تغيير رنگ داده مرغوب نيستند. تا حد امكان سعی كنيد از قاچ های تازه استفاده كنيد،

    زيرا قارچ بعد از چيدن بلافاصله عطر و طعم خود را از دست مي دهد، ليكن چنانچه مجبوريد آن را نگهداری كنيد، قارچ ها را در پاكت كاغذی در يخچال قرار دهيد و به مدت حدود 3 روز نگهداری كنيد.


    باقلا سبز

    باقلا سبز را در يك كيسه ی پلي اتيلنی (نايلكس يا كيسه فريزر) بگذاريد، سپس در قسمت زيرين يخچال قرار دهيد؛ باقلا سبز براي مدت يك هفته تازه می ماند. ضمناً مي توان آن را در سبدهای سوراخ دار در آشپزخانه به مدت 3 تا 4 روز نگهداری كرد.


    نخودفرنگی


    نخودفرنگی را در كيسه ی پلی اتيلنی (كيسه فريزر يا نايلكس) بگذاريد، سپس آن را در قسمت زيرين يخچال قرار دهيد. نخودفرنگی به مدت 3 روز تازه باقی می ماند.


    لوبيا سبز


    لويبا سبز مرغوب دارای رنگ سبز است؛ رنگ زرد علامت پيری محصول است. پژمردگی نيز از مرغوبيت محصول می كاهد. براي نگهداری لويبا سبز، آن را در كيسه های پلی اتيلنی (نايلكس يا كيسه ی فريزر) قرار دهيد و سپس در طبقات پايين يخچال نگهداری كنيد؛

    در اين حالت لويبا سبز حدود يك هفته تازه می ماند. در صورت بالا بودن كيفيت لويبای خريداری شده، می توان آن ها را در سبدهای سوراخ دار به مدت 3 تا 4 روز در آشپزخانه نگهداری كرد.


    خيار

    خيار مرغوب دارای رنگ سبز تيره است و فاقد هر گونه صدمه ديدگی، لِـهيدگی و گودافتادگی است. چروكيده شدن و رنگ زرد نشانه ی نامطلوب بودن آن است.

    خيار را براي نگهداری بايد در لفافه های پلاستيكی (سلوفان) محكم پوشاند و در قسمت انتهايی يخچال قرار داد. مدت نگهداری اين خيارها به صورت تازه حدود يك هفته است.


    تربچه


    تربچه های مرغوب دارای برگ سبز پررنگ هستند. برگ های آن ها آبدار و تميزند و همچنين بايد از صدمه ديدگی، لهيدگی يا لكه دار بودن عاری باشند.

    براي نگهداری بايد تربچه ها را در كيسه های پلی اتيلنی (نايلكس يا كيسه ی فريزر) در قسمت انتهايی يخچال قرار داد. در اين حالت تربچه ها به مدت يك هفته تازه مي مانند.


    بادمجان


    بادمجان بايد مرغوب، يكنواخت، صاف، درخشنده (چنانچه دو بادمجان را به هم مالش دهيم صداي تيزی به گوش می رسد) و دارای رنگ بنفش تيره باشد.

    چروكيدگی علامت پيری محصول است. بادمجان را براي نگهداری در كيسه هاي پلی اتيلنی (نايلكس يا كيسه ي فريزر) در قسمت انتهايی يخچال قرار دهيد كه در اين حالت بادمجان به مدت دو هفته تازه خواهد ماند.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای نگهداری میوه ها ، سبزیجات و مواد غذایی

    نقل قول نوشته اصلی توسط HALMASIi
    میشه برای نگهداری خیار هم راه حلی بدین چون زود خرا ب میشه
    خیار رو نشسته و بدون رطوبت بذارید تو قابلمه روحی
    مدت زیادی تر و تازه میمونه


    کلا قابلمه روحی برای نگهدار سبزی و کاهو و .... خیلی عالیه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما