نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree113Likes

موضوع: غوره - آبغوره و روش های نگهداری آن ها

نمایش نتایج: از 17 به 18 از 18
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  1. #17
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,149
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86487
    پسند کرده
    75714

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه آبغوره در منزل و روش های نگهداری آن




    قبلا در این پست

    به طور کامل در مورد نحوه ی گرفتن ابغوره روش های نگهداری آن صحبت کردیم.
    به طور خلاصه،

    غوره ی بی هسته ی مرغوب رو حبه کنین.شسته و بعد از خشک کردن آب اون رو بگیرین.

    *میتونین از دستگاه اب میوه گیری استفاده کنین و یا اینکه با دستگاه های صنعتی مغازه دار ها این کار رو انجام بدین.


    بعد از رد کردن ابغوره ی حاصله از صافی،اون ها رو شیشه کرده و نگهداری کنین.


    آبغوره ی حاصل از حبه های غوره کاملا ترش و خوشمزه ست بدون ذره ای مزه ی گسی .
    ابغوره وقتی حالت گس و بدمزه پیدا میکته که حبه نشه و همراه شاخه باشه


    *من ابغوره رو نه حرارت میدم و نه نمک میزنم
    به شیوه های توضیح داده شده برای نگداری ابغوره کار میکنم و هیچ وقت در نگهداری اون دچار مشکل نشدم.

    اینجور میتونیم از داشتن ابغوره ای کاملا سالم و گوارا و از طعم طبیعی غوره لذت ببریم و میتونیم تا وقتی رنگ ابغوره همینقدر سبز و زیباست ازش شربت خوشمزه ی ابغوره تهیه کنیم.

    آبغوره برا من ینی سبزی و ترشی

    آبغوره رو خیلی دوست دارم
    چون عاشق اون مراحل دون کردن غوره ها و حرف زدن باشونم
    بوی ابغوره ی تازه و رنگ سبزش بهم انرژی میده

    لازم به ذکره آبغوره به مرور تغییر رنگ میده و رو به زردی و سپس به سمت قهوه ای مایل به قرمز میره

    ابغوره ای که در تصویر مشاهده میفرمایین چند دقیقه ست که گرفته شده

    برای تهیه ی شربت گوارای آبغوره لینک زیر را مطالعه بفرمایین:

    شربت آبغوره
    fateme_f, kurosh1, *شمیم* و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,071
    میزان امتیاز
    595
    پسند شده
    11635
    پسند کرده
    13301
    نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.mazhab1365 نمایش پست ها
    چرا گل داشت آیاااا؟ مگه نشسته بودینش؟ منظورتون تفاله هاشه؟
    بعد یه نکته ایی باید شیشه هاشو از آب غوره پر کنید که هوا نرسه بهش و کپک نزنه. پستای قبلی رو بخونید متوجه میشین
    گل ابغوره همون تفاله ته نین شده هستش
    شیشه ها پر پر نمیکنیم چون خیلی ترشه سر میره
    .......
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما