نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree113Likes

موضوع: غوره - آبغوره و روش های نگهداری آن ها

نمایش نتایج: از 9 به 15 از 15
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,164
    میزان امتیاز
    760
    پسند شده
    12935
    پسند کرده
    14237
    نام: 17.jpg نمایش: 1227 اندازه: 88.0 کیلو بایت
    17کیلو غوره خریدیم
    بعداز دون کردن بردیم برا آبگیری
    14کیلو اب غوره رو به مدت 5ساعت گذاشتم با ته نشین بشه
    اب بالا رو اروم اروم گرفتم و اب پایین ظرف که با گل بود رو از پارچه رد کردم
    گذاشتم با شعله ملایم تا جوش بیاد و کف روی اب رو گرفتم
    کل ابغوره ها شد 7 کیلو
    .......
     
    ELAHE_ABAN, الهه مشرق زمین, m1361 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,125
    میزان امتیاز
    117
    پسند شده
    2368
    پسند کرده
    2803
    نقل قول نوشته اصلی توسط تان تان نمایش پست ها
    توخونه نمیشه آب بگیریم؟
    چرا عزیزم با دستگاه آبمیوه گیری خونگی هم میشه. ولی بعد بزار ته نشین بشه و بعدم بجوشونش که احتمال کپک زدنشو کم میکنه.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,125
    میزان امتیاز
    117
    پسند شده
    2368
    پسند کرده
    2803
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان حدیثه نمایش پست ها
    نام: 17.jpg نمایش: 1227 اندازه: 88.0 کیلو بایت
    17کیلو غوره خریدیم
    بعداز دون کردن بردیم برا آبگیری
    14کیلو اب غوره رو به مدت 5ساعت گذاشتم با ته نشین بشه
    اب بالا رو اروم اروم گرفتم و اب پایین ظرف که با گل بود رو از پارچه رد کردم
    گذاشتم با شعله ملایم تا جوش بیاد و کف روی اب رو گرفتم
    کل ابغوره ها شد 7 کیلو
    چرا گل داشت آیاااا؟ مگه نشسته بودینش؟ منظورتون تفاله هاشه؟
    بعد یه نکته ایی باید شیشه هاشو از آب غوره پر کنید که هوا نرسه بهش و کپک نزنه. پستای قبلی رو بخونید متوجه میشین
    باران67, hengamehh, elmira.t و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  5. #12
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,693
    نوشته های وبلاگ
    1069
    میزان امتیاز
    2235
    پسند شده
    93658
    پسند کرده
    79072

    ویترین مدال ها

    غوره





    غوره،کوچولوهای ترش زیبا...

    از بس سر این غوره های خوشگل لذت بردم و سر هر تک غوره ای که دون کردم ذوق خدا رو میکردم دلم نیومد این پست رو براتون نذارم.

    فصل غوره ست
    لحظات دوست داشتنی گپ زدن با غوره رو از دست ندین

    نکات:

    -غوره ی مرغوب و بی دانه رو تهیه کنین
    و اون ها رو حبه کنین.

    -موارد مصرف:

    تهیه گرد غوره،رب غوره،آبغوره؛فریز کردن غوره،ترشی غوره،لواشک غوره و...


    برای اطلاعات بیشتر لینک زیر را مطالعه بفرمایین
    لینک اموزشی جشنواره ی غوره


    موقع حبه کردن غوره ها این افکار توی ذهنم بود
    رابطه ی بین این موجودات ترش و انگور شیرین همچو عسل.....
    در پس این شیرینی فوق العاده،ترشی فوق العاده ای نهفته ست...
    چرا...

    fateme_f, *شمیم*, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,125
    میزان امتیاز
    117
    پسند شده
    2368
    پسند کرده
    2803
    به دلیل اینکه
    فتبارکالله احسن الخالقین
    راضیه جانم
    مناجات قبول
    برای آنکه اسپم نشه بگم که من امروز غوره های فریز شده ام رو درآورده ام کاملا دونه هاش جدا بود چون خشکشون کردم بعد فریزشون کردم. چند تا دونه اشو ریختم توی مخلوط آلو و زرپد الویی که برای لواشک گذاشته بودم روی حرارت. تا ببینم چی درست میشه


    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  7. #14
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,693
    نوشته های وبلاگ
    1069
    میزان امتیاز
    2235
    پسند شده
    93658
    پسند کرده
    79072

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه آبغوره در منزل و روش های نگهداری آن




    قبلا در این پست

    به طور کامل در مورد نحوه ی گرفتن ابغوره روش های نگهداری آن صحبت کردیم.
    به طور خلاصه،

    غوره ی بی هسته ی مرغوب رو حبه کنین.شسته و بعد از خشک کردن آب اون رو بگیرین.

    *میتونین از دستگاه اب میوه گیری استفاده کنین و یا اینکه با دستگاه های صنعتی مغازه دار ها این کار رو انجام بدین.


    بعد از رد کردن ابغوره ی حاصله از صافی،اون ها رو شیشه کرده و نگهداری کنین.


    آبغوره ی حاصل از حبه های غوره کاملا ترش و خوشمزه ست بدون ذره ای مزه ی گسی .
    ابغوره وقتی حالت گس و بدمزه پیدا میکته که حبه نشه و همراه شاخه باشه


    *من ابغوره رو نه حرارت میدم و نه نمک میزنم
    به شیوه های توضیح داده شده برای نگداری ابغوره کار میکنم و هیچ وقت در نگهداری اون دچار مشکل نشدم.

    اینجور میتونیم از داشتن ابغوره ای کاملا سالم و گوارا و از طعم طبیعی غوره لذت ببریم و میتونیم تا وقتی رنگ ابغوره همینقدر سبز و زیباست ازش شربت خوشمزه ی ابغوره تهیه کنیم.

    آبغوره برا من ینی سبزی و ترشی

    آبغوره رو خیلی دوست دارم
    چون عاشق اون مراحل دون کردن غوره ها و حرف زدن باشونم
    بوی ابغوره ی تازه و رنگ سبزش بهم انرژی میده

    لازم به ذکره آبغوره به مرور تغییر رنگ میده و رو به زردی و سپس به سمت قهوه ای مایل به قرمز میره

    ابغوره ای که در تصویر مشاهده میفرمایین چند دقیقه ست که گرفته شده

    برای تهیه ی شربت گوارای آبغوره لینک زیر را مطالعه بفرمایین:

    شربت آبغوره
    fateme_f, kurosh1, *شمیم* و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,164
    میزان امتیاز
    760
    پسند شده
    12935
    پسند کرده
    14237
    نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.mazhab1365 نمایش پست ها
    چرا گل داشت آیاااا؟ مگه نشسته بودینش؟ منظورتون تفاله هاشه؟
    بعد یه نکته ایی باید شیشه هاشو از آب غوره پر کنید که هوا نرسه بهش و کپک نزنه. پستای قبلی رو بخونید متوجه میشین
    گل ابغوره همون تفاله ته نین شده هستش
    شیشه ها پر پر نمیکنیم چون خیلی ترشه سر میره
    .......
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما