نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree80Likes

موضوع: طرز تهیه آبلیمو در منزل و روش های نگهداری آن

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 19
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,280
    نوشته های وبلاگ
    115
    میزان امتیاز
    769
    پسند شده
    38637
    پسند کرده
    58774
    نقل قول نوشته اصلی توسط elikhanoomi نمایش پست ها
    نحوه گرفتن تلخی آب لیمو تازه


    دوستان الان فصل لیمو و آب لیمو هستش
    و چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانما سنتی اینکارو انجام نمیدن هسته های،لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه برای رفع این مشکل بعداز گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج. بستگی بمیزان آبلیمو داره. برای15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو 24 ساعت بمونه بعد صاف کنید، هویجها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشتها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید
    √ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه حتمن تو جای تاریک نگهداری بشه روی شیسه های آبلیمو مشماع مشکی بکشید رنگش عالی می مونه


    نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج......و کلا ترشیجات رو تو ظرف یا بطریهای پلاستیکی نریزید چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه
    نووووووش جونتون.....وبه سلامتی استفاده کنید
    ما اون گوشت لیمو که نوشتید را می کنیم ترشی وقتی ابلیمو را صاف می کنید بدست می اید البته ابلیمو فروشی ها اونها را جدا گانه به گاوداری و مرغ داری ها می فروشند
    باران67, sita-golam, .افسوس. و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. #10
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,769
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94990
    پسند کرده
    80086

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه آبلیمو





    آب لیمو را از لیموی جنوب ایران،که در تهران به نام لیموی شیرازی معروف است،میگیرند؛
    اگر چه بهترین لیمو از جهرم و میناب می آید.
    شربت آبلیموی تازه بسیار گواراست و ترشی لیمو برای بسیاری از خورش ها هم مناسب است.

    در فصل لیمو سعی کنید آب لیمو را از لیموی تازه بگیرید؛زیرا که عطر آن با آب لیموی مانده قابل قیاس نیست.

    در خارج از فصل ابلیمو را در شیشه ی سترون شده در قفسه ی تاریک نگه دارید،زیرا که نور رنگ ان را تیره میکند.



    طرز تهیه آبلیمو:

    لیموترش از اواسط تابستون به بازار میاد ولی لیموی مناسب آبگیری،لیموهای پاییزن که کاملا زرد رنگ و رسیده و پر آب هستن.
    پوست این لیمو ها نازکتر هست و تلخی کمتری دارن و پر آب هم هستن.
    ینی در ازاء هر یک کیلو چیزی حدود 700 گرم آب بهمون میدن.



    لیمو ها رو ابتدا خوب تمیز میکنیم و میشوریم.
    وقتی آب لیمو در رفت اون ها رو روی پارچه ای تمیز و نخی به مدت دو روز پهن کنین.
    با این کار تلخی پوست لیمو گرفته میشه.





    بعد از اون لیمو ها رو جمع کرده و باید ببریم بیرون تا برامون آب بگیرن.
    فصل لیموی تازه مغازه های زیادی این دستگاه رو میارن و این کار رو انجام میدن
    دستگاه ها هم متنوع هستن ولی در کل چنین سیستمی دارن

    مثل یک چرخ گوشته بزرگه که لیمو از بالا داخلش ریخته میشه
    تفاله و پوست لیمو از پشت خارج میشه
    آب لیمو هم از جلو خارج میشه











    بعد از اون آب لیمو رو باید از صافی رد کنیم و آب خالص رو شیشه کنیم.
    من یه آبکش با سوراخ های ریز دارم برای این کار استفاده میکنم.
    آنچه داخل صافی باقی میمونه درد (dord) و هسته های لیمو هستن
    من عااااشق این درد های خوشمزه و معطر هستم و هسته های لیمو رو از داخلشون جدا میکنم و درد ها رو جداگانه بسته بندی و فریز میکنم.

    (مثل بسته بندی گوشت چرخ کرده)
    هر موقع شربت آبلیمو درست میکنم یه تکه از این درد خوشمزه داخلش میندازم.

    شربت آبلیموی تازه اونم با درد...
    از شربت های بهشتیه


    آب لیموی صاف شده رو داخل شیشه بریزین ولی در اون رو نبندین و 2-3 روز به همین حالت بگذارید بمونه
    برای جلوگیری از ورود گرد و غبار روی اون رو با پارچه ای نازک بپوشونین.

    این کار برای خروج گاز داخل ابلیمو هست.
    بعد از اون در شیشه ها رو ببندین و اون ها رو در مکانی خنک و تاریک قرار بدین
    من همیشه داخل یخچال نگهداری میکنم.

    لازمه تاکید کنم که هرگز آبلیمو رو داخل ظزوف پلاستیکی نریزین چون خیلی زیان بار هستن.
    -شیشه ی آبلیمو باید کاملا خشک باشه
    پس از قبل بشورین و استریل کنین و بذارین تا کاملا خشک بشه

    استریل کردن شیشه ها:

    *روش اول:در قابلمه
    شیشه ها را بشویید و به صورت افقی داخل قابلمه بگذارید و داخل ان اب هم دما با شیشه ها بریزید.
    (شیشه را به صورت افقی میگذاریم تا اب قابله داخل شیشه نیز برود)
    درب فلزی شیشه را نیز در قابلمه بیاندازید تا ان نیز استریل شود.
    صبر کنید تا اب به جوش بیاید و بعد از به جوش امدن اب صبر کنید تا شیشه ها به مدت یک ربع داخل اب در حال جوش بمانند.
    در این روش شیشه و اب از ابتدا تا انتها هم دما هستند و با هم دچار افزایش دما میشوند و به همین دلیل هرگز شیشه نمیشکند.
    نکته:در تمامی مراحل شعله متوسط باشد.
    بعد از اون شیشه رو از اب در بیارین و بذارین خشک بشه

    *روش دوم:
    استفاده از ماکروفر
    شیشه ها رو به مدت دو دقیقه در ماکروفر با قدرت بالا قرار بدین.

    *روش سوم:
    سترون کردن با فر
    بعد از شستن شیشه ها انها را به مدت حداقل یک ساعت در فر از قبل گرم شده بگذارید.
    دقت کنین که فر خیلی داغ نباشه و گر نه شیشه ها میشکنن.


    با این کار شیشه هاتون کاملا استریل خواهند شد

    ابلیمو را در شیشه ی سترون شده در قفسه ی تاریک نگه دارید،زیرا که نور رنگ ان را تیره میکند.
    *من از 17 کیلو لیموترش ،11 کیلو آب لیمو تحویل گرفتم




  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    21
    من آبلیمو رو توی ظرف های کوچک شیشه ای در دار توی فریزر نگه می دارم. هر وقت اونو در می یارم مثل آبلیموی تازه می مونه. البته باید بعد از در اوردن از فزیزر حتما توی یخچال بذارین و زود مصرف کنین تا خراب نشه.

  4. #12
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,169
    میزان امتیاز
    795
    پسند شده
    13108
    پسند کرده
    14388
    از 5کیلو 300 لیمو 3.300ابلیمو تحویل گرفتم

    لیمو ترش....
    نام: 22.jpg نمایش: 1490 اندازه: 84.7 کیلو بایت

    تمیز شسته و روی پارچه نخی به مدت 1روز گذاشتم بمونه

    نام: 44.jpg نمایش: 2715 اندازه: 65.7 کیلو بایت
    این ابلیمو 100% طبیعی با کمی پالپ مانده از صافی
    .......
     
    باران67, m1361, sita-golam و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    188
    پسند شده
    3638
    پسند کرده
    1015
    11کیلو لیمو را شستم بعد از اینکه خشک شد دو روز روی یه دستمال پهنشون کردم تا پوستش خشک بشه دادم بیرون ابش را گرفتن داخل همون ظرف چهار روز گذاشتم موند بعد اون ترد های روش را گرفتم و بقیش را از یه آبکش رد کردم آب لیمو ها را داخل شیشه های کاملا خشک ریختم حدودا شش کیلو آبلیمو شد
    نام: IMG_20161001_080006_1978764438.jpg نمایش: 1169 اندازه: 109.8 کیلو بایت
    taniya, سوهی, *هما* و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,166
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1344
    پسند شده
    59673
    پسند کرده
    66517

    ویترین مدال ها

    سلام عزیزان
    من ابلیمو گرفتم .الان از صافی رد کردم و یه ذره از تفاله لیمو رو داخل ابلیمو گزاشتم .ما دوست داریم ابلیمو با دُرد باشه .خوشمزه تره.
    حالا مقداری هم باقی مونده ازین تفاله ها دارم .
    گفتم خشکش کنم
    بنظز شما میشه خشکش کنم و بعد پودرش کنم؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ

  7. #15
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,769
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94990
    پسند کرده
    80086

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل نمایش پست ها
    سلام عزیزان
    من ابلیمو گرفتم .الان از صافی رد کردم و یه ذره از تفاله لیمو رو داخل ابلیمو گزاشتم .ما دوست داریم ابلیمو با دُرد باشه .خوشمزه تره.
    حالا مقداری هم باقی مونده ازین تفاله ها دارم .
    گفتم خشکش کنم
    بنظز شما میشه خشکش کنم و بعد پودرش کنم؟
    خسته نباشی عزیزم
    گلم قصدت از این کار چیه؟
    میخوایی داخل شربت بریزی؟
    اگر این هدف رو داری پیشنهاد میدم این کارو نکنی
    من درد ابلیمو رو مثل بسته بندی گوشت چرخ کرده ,داخل نایلون میریزم و فریز میکنم و هر لار یه تیکه از اون میشکنم و داخل شربت میندازم.
    اگر مثل گوشت چرخ کرده خوب پهنش کنین تو نایلون.راحت میتونین بشکونین و استفاده کنین
    مامان غزل و RE79EL این نوشته را پسندیده.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    220
    میزان امتیاز
    165
    پسند شده
    1332
    پسند کرده
    1364
    سلام مامان غزل عزیز، منم تفاله لیمو رو کامل صاف نمیکنم اینطور تازه تر میمونه اگه موقع استفاده کسی تفاله توی لیمو رو دوست نداشت همون وقت از صافی رد میکنم ، یکبار هم تفاله ها رو خشک کردم مثل پودر لیمو عمانی میشه توی غذا ازش استفاده کرد
    مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما