نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree67Likes

موضوع: طرز تهیه آبلیمو در منزل و روش های نگهداری آن

نمایش نتایج: از 9 به 13 از 13
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,062
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36136
    پسند کرده
    55034
    نقل قول نوشته اصلی توسط elikhanoomi نمایش پست ها
    نحوه گرفتن تلخی آب لیمو تازه


    دوستان الان فصل لیمو و آب لیمو هستش
    و چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانما سنتی اینکارو انجام نمیدن هسته های،لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه برای رفع این مشکل بعداز گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج. بستگی بمیزان آبلیمو داره. برای15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو 24 ساعت بمونه بعد صاف کنید، هویجها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشتها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید
    √ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه حتمن تو جای تاریک نگهداری بشه روی شیسه های آبلیمو مشماع مشکی بکشید رنگش عالی می مونه


    نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج......و کلا ترشیجات رو تو ظرف یا بطریهای پلاستیکی نریزید چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه
    نووووووش جونتون.....وبه سلامتی استفاده کنید
    ما اون گوشت لیمو که نوشتید را می کنیم ترشی وقتی ابلیمو را صاف می کنید بدست می اید البته ابلیمو فروشی ها اونها را جدا گانه به گاوداری و مرغ داری ها می فروشند
    باران67, sita-golam, .افسوس. و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. #10
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86612
    پسند کرده
    75982

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه آبلیمو





    آب لیمو را از لیموی جنوب ایران،که در تهران به نام لیموی شیرازی معروف است،میگیرند؛
    اگر چه بهترین لیمو از جهرم و میناب می آید.
    شربت آبلیموی تازه بسیار گواراست و ترشی لیمو برای بسیاری از خورش ها هم مناسب است.

    در فصل لیمو سعی کنید آب لیمو را از لیموی تازه بگیرید؛زیرا که عطر آن با آب لیموی مانده قابل قیاس نیست.

    در خارج از فصل ابلیمو را در شیشه ی سترون شده در قفسه ی تاریک نگه دارید،زیرا که نور رنگ ان را تیره میکند.



    طرز تهیه آبلیمو:

    لیموترش از اواسط تابستون به بازار میاد ولی لیموی مناسب آبگیری،لیموهای پاییزن که کاملا زرد رنگ و رسیده و پر آب هستن.
    پوست این لیمو ها نازکتر هست و تلخی کمتری دارن و پر آب هم هستن.
    ینی در ازاء هر یک کیلو چیزی حدود 700 گرم آب بهمون میدن.



    لیمو ها رو ابتدا خوب تمیز میکنیم و میشوریم.
    وقتی آب لیمو در رفت اون ها رو روی پارچه ای تمیز و نخی به مدت دو روز پهن کنین.
    با این کار تلخی پوست لیمو گرفته میشه.





    بعد از اون لیمو ها رو جمع کرده و باید ببریم بیرون تا برامون آب بگیرن.
    فصل لیموی تازه مغازه های زیادی این دستگاه رو میارن و این کار رو انجام میدن
    دستگاه ها هم متنوع هستن ولی در کل چنین سیستمی دارن

    مثل یک چرخ گوشته بزرگه که لیمو از بالا داخلش ریخته میشه
    تفاله و پوست لیمو از پشت خارج میشه
    آب لیمو هم از جلو خارج میشه











    بعد از اون آب لیمو رو باید از صافی رد کنیم و آب خالص رو شیشه کنیم.
    من یه آبکش با سوراخ های ریز دارم برای این کار استفاده میکنم.
    آنچه داخل صافی باقی میمونه درد (dord) و هسته های لیمو هستن
    من عااااشق این درد های خوشمزه و معطر هستم و هسته های لیمو رو از داخلشون جدا میکنم و درد ها رو جداگانه بسته بندی و فریز میکنم.

    (مثل بسته بندی گوشت چرخ کرده)
    هر موقع شربت آبلیمو درست میکنم یه تکه از این درد خوشمزه داخلش میندازم.

    شربت آبلیموی تازه اونم با درد...
    از شربت های بهشتیه


    آب لیموی صاف شده رو داخل شیشه بریزین ولی در اون رو نبندین و 2-3 روز به همین حالت بگذارید بمونه
    برای جلوگیری از ورود گرد و غبار روی اون رو با پارچه ای نازک بپوشونین.

    این کار برای خروج گاز داخل ابلیمو هست.
    بعد از اون در شیشه ها رو ببندین و اون ها رو در مکانی خنک و تاریک قرار بدین
    من همیشه داخل یخچال نگهداری میکنم.

    لازمه تاکید کنم که هرگز آبلیمو رو داخل ظزوف پلاستیکی نریزین چون خیلی زیان بار هستن.
    -شیشه ی آبلیمو باید کاملا خشک باشه
    پس از قبل بشورین و استریل کنین و بذارین تا کاملا خشک بشه

    استریل کردن شیشه ها:

    *روش اول:در قابلمه
    شیشه ها را بشویید و به صورت افقی داخل قابلمه بگذارید و داخل ان اب هم دما با شیشه ها بریزید.
    (شیشه را به صورت افقی میگذاریم تا اب قابله داخل شیشه نیز برود)
    درب فلزی شیشه را نیز در قابلمه بیاندازید تا ان نیز استریل شود.
    صبر کنید تا اب به جوش بیاید و بعد از به جوش امدن اب صبر کنید تا شیشه ها به مدت یک ربع داخل اب در حال جوش بمانند.
    در این روش شیشه و اب از ابتدا تا انتها هم دما هستند و با هم دچار افزایش دما میشوند و به همین دلیل هرگز شیشه نمیشکند.
    نکته:در تمامی مراحل شعله متوسط باشد.
    بعد از اون شیشه رو از اب در بیارین و بذارین خشک بشه

    *روش دوم:
    استفاده از ماکروفر
    شیشه ها رو به مدت دو دقیقه در ماکروفر با قدرت بالا قرار بدین.

    *روش سوم:
    سترون کردن با فر
    بعد از شستن شیشه ها انها را به مدت حداقل یک ساعت در فر از قبل گرم شده بگذارید.
    دقت کنین که فر خیلی داغ نباشه و گر نه شیشه ها میشکنن.


    با این کار شیشه هاتون کاملا استریل خواهند شد

    ابلیمو را در شیشه ی سترون شده در قفسه ی تاریک نگه دارید،زیرا که نور رنگ ان را تیره میکند.
    *من از 17 کیلو لیموترش ،11 کیلو آب لیمو تحویل گرفتم



    مامان غزل, golbarg., mamaneali و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    101
    پسند کرده
    19
    من آبلیمو رو توی ظرف های کوچک شیشه ای در دار توی فریزر نگه می دارم. هر وقت اونو در می یارم مثل آبلیموی تازه می مونه. البته باید بعد از در اوردن از فزیزر حتما توی یخچال بذارین و زود مصرف کنین تا خراب نشه.
    sita-golam, مامان سیدکوچولو, mamaneali و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330
    از 5کیلو 300 لیمو 3.300ابلیمو تحویل گرفتم

    لیمو ترش....
    نام: 22.jpg نمایش: 644 اندازه: 84.7 کیلو بایت

    تمیز شسته و روی پارچه نخی به مدت 1روز گذاشتم بمونه

    نام: 44.jpg نمایش: 1815 اندازه: 65.7 کیلو بایت
    این ابلیمو 100% طبیعی با کمی پالپ مانده از صافی
    .......
     
    kurosh1, گیتار, آیه جون و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    290
    میزان امتیاز
    175
    پسند شده
    3485
    پسند کرده
    843
    11کیلو لیمو را شستم بعد از اینکه خشک شد دو روز روی یه دستمال پهنشون کردم تا پوستش خشک بشه دادم بیرون ابش را گرفتن داخل همون ظرف چهار روز گذاشتم موند بعد اون ترد های روش را گرفتم و بقیش را از یه آبکش رد کردم آب لیمو ها را داخل شیشه های کاملا خشک ریختم حدودا شش کیلو آبلیمو شد
    نام: IMG_20161001_080006_1978764438.jpg نمایش: 273 اندازه: 109.8 کیلو بایت
    m1361, باران67, mitra40 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما