نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree291Likes

موضوع: طرز تهیه پیاز داغ چیپسی و روش های نگهداری آن

نمایش نتایج: از 17 به 23 از 23
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh mansoori آواتار ها
    سعیده منصوری
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۱۶
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    445
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    276
    پسند شده
    2672
    پسند کرده
    3180
    اینم پیاز داغ چیپسی من، فوق العاده خوشمزه و*عالی، با ترکیبی از دستور باران جان و زکی زاده عزیز، یعنی از روغن مایع استفاده کردم ، و مثل باران جان قبل از سرخ شدن ریختم توی آب جوش..

    .
    فقط ی چیزی این بعد از اینکه از فریز بیرون آوردیم نرم نمیشن؟؟ ،همینجوور چیپسی ان؟؟

    ***
     
    باران67, najmehkhatoon, kimiya 7 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    از هركسي به جز تو بيزارم...

  2. #18
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,769
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94973
    پسند کرده
    80085

    ویترین مدال ها

    سلام عزیز دلم
    نرم نمیشن
    نگران نباش
    در مورد روغن هم عزیزم گفته میشه روغن جامد بزنین چون داخل فریزر استفاده از روغنای مایع خوب نیست و گر نه هر چی دوست دارین میشه استفاده کنین

    البته من خودم پیاز داغ چیپسی رو کم به کم و*مرتب درست میکنم و*در حد یه ظرف داخل یخچالم همیشه دارم و از روغن مایع استفاده میکنم
    شیوه ی کار دو دستور کاملا یکی هست منتها من داخل ابجوش میزنم پیازا رو چون اینجور از نتیجه راضی ترم

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    214
    میزان امتیاز
    341
    پسند شده
    2615
    پسند کرده
    15205
    پیاز داغ من
    من قبلا همیشه اول پیاز رو میپختم بعدهم برای سرخ کردنش کم کم سرخ میکردم بعد روی دستمال حوله ای میرختم تا روغنش کشیده بشه وکلی وقتمو میگرفت ولی این دفعه بعد از پختن پیازا برای سرخ کردنش از روش خوب خانوم زکی زاده نازنین استفاده کردم که کلی توی زمان صرفه جویی شد .میشه گفت ترکیبی از دستور باران عزیزم وزکی زاده نازنین ممنونم از شما
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: _20160822_000923.jpg
مشاهده: 871
حجم: 103.3 کیلو بایت
    amir mami, mamienazi, باران67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    947
    نوشته های وبلاگ
    379
    میزان امتیاز
    1121
    پسند شده
    15611
    پسند کرده
    15994

    ویترین مدال ها

    پیاز داغ چیبسی
    به روش مهناز جون در صفحه اول

    m1361, zakizadeh, میس مهسا و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #21
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,769
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94973
    پسند کرده
    80085

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه پیاز داغ چیپسی به صورت تصویری




    پیاز داغ چیپسی،
    فوق العاده با کیفیت و خوشمزه

    آموزش پیاز داغ چیپسی رو قبلا براتون گذاشته بودم و توی این پست صرفا یه نکات کوچولو به پست اضافه شده.


    پیاز داغ چیبسی فوق العاده خوشمزه ست و خودش میتونه یه نوع ادویه برا غذا محسوب بشه
    طرز تهیه ش هم خیلی آسونه
    ابتدا پیاز رو پوست بگیرین و خلال کنین
    اینکه چجور پیاز رو خلال کنین و نازک و درشتی اون به سلیقه ی خودتون بستگی داره.من جوری پیاز رو خلال میکنم که موقع خلال کردن ،چاقو رو میبینم .ینی خیلی نازک خرد میکنم ولی واقعا پیاز هایی زیبا و ریز بهم میده ولی خب خیلی زیاد وقت گیره.
    که البته من هیچ مشکلی باهاش ندارم
    فقط تاکید میکنم خیلی کلفت و درشت خرد نکنین.


    پیاز رو ابتدا پوست میگیرم.
    خوب میشورم
    داخل یه ظرف میگذارم و سلفون میکشم و یکی یکی از داخل ظرف برمیدارم.
    اینجور پیاز ها کمتر در معرض هوا و الودگی قرار میگیرن و طراوتشون رو هم حفظ میکنن.


    چیکار کنیم چشمامون موقع خرد کردن نسوزه؟
    برا اینکه چشماتون نسوزه باید کاری کنین که هوا تو خونه جرریان پیدا کنه و جهتش هم جوری باشه که هوا رو از جلوی شما به پشتتون ببره
    من معمولا پنجره پشت سرم باز میذارم و پنکه رو به روم روشن میکنم و اصلا چشمام اذیت نمیشن


    یه کاسه ی بزرگ برمیدارم و داخل اب میریزم و پیاز رو داخل اون خلال میکنم.
    این کار رو میکنم به همون دلایلی که بالا خدمتتون گفتم.
    جهت حفظ طراوت و سلامت پیاز ها


    اینم از ظرف پیاز های خلال شده





    حالا یه قابلمه اب به جوش بیارین





    پیاز های خلال شده رو داخل آب جوش بریزن و صبر کنین تا باز به جوش بیاد و یکی دو قل بزنه و بعد آبکش کنین
    *این مرحله آب رو جدی بگیرین.من یه بار بدون اینکه داخل آب جوش بریزم کلی تلاش کردم و اصلا نتونستم پیاز داغ چیپسی درست کنم.









    خب الان پیاز هامون آماده ی سرخ کردن هستن
    باید یه قابلمه ی بزرگ بردارین و روغن داخل اون بریزی ن و بگذارین تا روغن خوب داغ بشه.

    به خاطر اینکه قراره پیازداغ هامون رو فریز کنیم باید روغنی که مصرف میکنیم جامد باشه
    چون روغن غیر جامد اگر فریز بشه سرطان زا هست.

    اگر نمیخوایین پیاز ها رو فریز کنین و اندازه ی مصرفتون هست از هر نوع روغنی که دلخواهتون هست استفاده بفرمایین.


    پیاز های خلالی که آبکش کردین داخلش بریزین
    دقت کنین روغن باید در حدی باشه که پیاز در اون شناور باشه نه اینکه کم بریزین
    من در حدی روغن میریزم که تا دو سوم پیاز ها رو بپوشونه.
    تجربه کردم بیشتر از این نیاز نیست چون پیاز ها به مرور ابشون رو از دست میدن و خیلی کوچیک میشن و جوری میشه که کاملا داخل روغن شناور میشن و نیاز نیست از همون اول انقدی روغن بریزیم که پیاز ها شناور در روغن باشن.





    از اینجا به بعد باید در کمال ارامش و حوصله زمان بدیم تا روند سرخ شدن پیاز ها طی بشه.
    حرارت رو زیاد نکنین ولی کم هم نباشه.
    در حد ملایم باشه کافیه
    هر از گاهی حواستون به پیاز ها باشه و اون ها رو هم بزنین تا یکنواخت سرخ بشن.

    من عکس های مختلف از زمان های مختلف گرفتم.تقریبا هر دفعه بین 45 دقیقه تا 1 ساعت طول میکشه













    از اینجا به بعد باید بالاسر پیاز ها باشین و مرتب هم بزنین و حواستون بهش باشه چون دیگه اخرای سرخ شدن هست و ممکنه تو یه لحظه غفلت کل پیاز بسوزه و زحماتتون هدر بره.










    وقتی پیاز ها به این رنگ و کیفیت رسید پیاز رو برمیدارم.
    در واقع یه پرده زودتر از رنگ دلخواهتون پیاز ها رو بردارین چون تا میایین پیاز رو ابکشی کنین و سرد بشه در اثر حرارت و توی همین زمان باز تیره تر میشه.






    یه ابکش داخل یه کاسه یا قابلمه بگذارین و پیاز ها رو داخلش خالی کنین.

    حتما دقت کنین ابکش فلزی و سوراخ هاش ریز باشه
    اگه پلاستیکی باشه که کاملا اب میشه و سوراخ ریز کمک میکنه تا پیاز داغ ها از سوراخ رد نشن و روغن ناخالصی نداشته باشه.

    اینجور بهترین روش برای جدا کردن پیاز داغ از روغن هست.
    اینکه با کفگیر پیاز داغ رو از روغن در بیارین اصلا معقول نیست.
    هم زمان میبره و پیاز ها میسوزه و خودتونم خسته میشین و هم هر چقدرم تلاش کنین اخر روغنتون صاف و تمیز نیست و سری بعدی که میخوایین پیاز داخل روغن بریزین این ها میسوزن و کار رو خراب میکنن.






    میبینین که به راحتی روغن و پیاز داغ ها جدا شدن.
    روغنی صاف و تمیز که اماده ست تا سری بعدی پیاز ها رو برام سرخ کنه و یه ابکش پر پیاز داغ های خوشگل و چیپسی
    چنان بوی مست کننده ای دارن که نگو

    پیاز داغ ها رو خوب پخش کنین و نذارین روی هم انباشته بشن چون مرکز انباشتگی حرارت بالاست و باعث میشه پیاز هاتون بسوزن و قهوه ای بشن
    پس تا جای ممکن همه رو پخش و باز کنین تا هوا بخورن و خنک بشن.






    سری بعد پیاز خلاال شده رو داخل روغن میریزم و این سیکل ادامه داره تا پیاز های خلال شده تمو بشن

    من بعد از اتمام کار این روغن رو دور میریزم چون شنیدم که میگن سرطان زا هست.
    درست یا غلطش رو نمیدونم.
    محض احتیاط رعایت میکنم.





    پیاز داغ ها رو بعد از اینکه کاملا خنک شد داخل ظرفای یه بار مصرف میریزم و بسته بندی میکنم و داخل فریزر میگذارم.
    توصیه میکنم برای مصرف از فریزر در بیارین و نگذارین توی یخچال مدت طولانی بمونه چون هر چه بیشتر توی یخچال بمونه عطر و مزه ی دلبر پیاز داغیش رو از دست میده.


    و این هم از نتیجه ی کار
    کنار گل های پیاز

    به واقع اگر هر لحظه هزاران بار شکر نعمت ها و زیبایی های این جهان هستی رو بگیم،باز هم کمه

    و هزاران بار تبارک ا...

    این گل های زیبا و ستودنی،گل پیاز هستن.
    هر چه در وصفشون بگم،کمه....






    امیدوارم بهترین و با کیفیت ترین پیاز داغ ها رو درست کنین و در کنار عزیزانتون لذت ببرین
    گونش, *شمیم*, zakizadeh و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #22
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,168
    میزان امتیاز
    795
    پسند شده
    13102
    پسند کرده
    14386
    پیاز داغ چیپسی با دستور بی نقض باران جان
    نام: 4450125.jpg نمایش: 196 اندازه: 100.8 کیلو بایت

    طرز تهیه پیاز داغ چیپسی و روش های نگهداری آن
    .......
     
    خانمی حسین, باران67, zakizadeh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,166
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1344
    پسند شده
    59671
    پسند کرده
    66521

    ویترین مدال ها

    پیاز چیپسی


    #طاعاتتون_قبول اول پیازا رو خلال نازک کردم.بعد ریختمشون تو قابلمه روشون اب جوش ریختم،گزاشتم روگاز تا بجوشه.یذره هم نمک پاشیدم .یه جوش ک زد و پیازا شفاف شدن خاموش کردم . ریختم تو آبکش گزاشتم تا آبش خوب بره.
    بعد تو تابه در روغن داغ سرخ کردم.
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۶/۰۴/۰۷ در ساعت ۰۳:۳۶ بعد از ظهر
    *هما*, m1361, mitra40 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما