نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree215Likes

موضوع: طرز تهیه پیاز داغ چیپسی و روش های نگهداری آن

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 20
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط زرتا نمایش پست ها
    سلام خانوما .. پیاز داغ رو چه جوری بسته بندی میکنین که هر موقع خواستین به اندازه بردارین و مشکل یخ زدگی و جدا کردنش رو نداشته باشین؟
    چجوری پیاز داغ رو کوچیک فریزری کنم؟ آخه هر دفعه با چنگال باید بیوفتم به جون پیاز داغ یخزده :(
    عزیزم من خودم 1 قالب سیلیکونی 6 تایی کیک مافین دارم که همیشه برا فریز کردن و بسته بندی موادم ازش استفاده میکنم
    میتونی از قالبای مختلف قالب یخ یا حتی ظرفای کوچیکت یا قالب پنیر و... استفاده کنی
    بریز توشون و تا یخ زد تو پاکت فریزری و تمام
    سادن, najmehkhatoon و pooneh 007 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,575
    میزان امتیاز
    946
    پسند شده
    25513
    پسند کرده
    20943
    خوب بنده چون قرار بود عید مسافرت باشم احتمالا طولانی قبل عید هرچی تو خونه مونده بود خشک کردم و پودر کردم که تا از مسافرت برمیگردم خراب نشه البته تاجایی که تونستیم تازه تازه خوردیم هااااا ولی خوب دیگه



    این هم پیازهام البته من اشتباه کردم چون عجله داشتم پیاز قزمز را با پیاز سفید یک جا ریختم که خوب قرمز ها چون زودتر تغییر رنگ میدن برای همین کمی تیره تر شده ولی عاااااااااااااااااااااااا الی و کاربردی هست بدون
    پیاز ها را خورد کردم نگینی ریختم توی سینی فر روی کاغذ روغنی در دمای 250 تقریبا شاید کمی بیشتر و کمتر حدود 15 دقیقه البته روی گاز تو تابه هم میتونین همین کار را بکنید فقط دقت کنید که برش های پیاز خیلی نازک نباشه واینکه یک دست باشن


    ❤ خورش هویج ❤
     
    مامان حدیثه, m1361, mamienazi و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  4. #11
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه پیاز داغ کریسپی

    پیاز داغ چیبسی فوق العاده خوشمزه ست و خودش میتونه یه نوع ادویه برا غذا محسوب بشه
    طرز تهیه ش هم خیلی آسونه
    ابتدا پیاز رو پوست بگیرین و خلال کنین
    نیاز نیست خیلی ظریف خلال کنین یا خیلی نازک باشن
    خیلی کلفت و درشت هم نباشه ها
    *من ابتدا پیاز رو پوست میگیرم و میشورم.داخل یه ظرف میریزم و سلفون میکشم و هر بار به مقداری که میخوام درست کننم برمیدارم و خلال میکنم(چون معمولا تو حجم زیاد درست میکنم و چند نوبت طول میکشه.)
    برا اینکه چشماتون نسوزه باید کاری کنین که هوا تو خونه جرریان پیدا کنه و جهتش هم جوری باشه که هوا رو از جلوی شما به پشتتون ببره
    من معمولا پنجره پشت سرم باز میذارم و پنکه رو به روم روشن میکنم و اصلا چشمام اذیت نمیشن




    یه قابلمه اب به جوش بیارین





    پیاز های خلال شده رو داخل آب جوش بریزن و صبر کنین تا باز به جوش بیاد و یکی دو قل بزنه و بعد آبکش کنین
    *این مرحله آب رو جدی بگیرین.من یه بار بدون اینکه داخل آب جوش بریزم کلی تلاش کردم و اصلا نتونستم پیاز داغ چیپسی درست کنم.







    به خاطر اینکه قراره پیازداغ هامون رو فریز کنیم باید روغنی که مصرف میکنیم جامد باشه
    پس یه قابلمه بردارین و روغن جامد داخلش بریزین.بذارین تا روغن داغ بشه
    و پیاز های خلالی که آبکش کردین داخلش بریزین
    دقت کنین روغن باید در حدی باشه که پیاز در اون شناور باشه نه اینکه کم بریزین




    من عکس های مختلف از زمان های مختلف گرفتم.تقریبا هر دفعه بین 45 دقیقه تا 1 ساعت طول میکشه
    زمانی که مینویسم نسبت به لحظه ای هست که روی حرارت قرار دادم
    15 دقیقه بعد:





    نیم ساعت بعد:




    45 دقیقه بعد:




    یک ساعت بعد:




    امیدوارم بهترین و با کیفیت ترین پیاز داغ ها رو درست کنین و در کنار عزیزانتون لذت ببرین
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۳/۱۰ در ساعت ۰۴:۳۰ بعد از ظهر
    mamienazi, kurosh1, سوهی و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها




    پیازداغ چیپسی با دستور پست قبل
    میس مهسا, *شمیم*, سادن و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    814
    نوشته های وبلاگ
    351
    میزان امتیاز
    1137
    پسند شده
    19440
    پسند کرده
    12259

    ویترین مدال ها

    نام: DSC01941.jpg نمایش: 710 اندازه: 91.1 کیلو بایت

    من همیشه از این وسیله برای خرد کردن پیاز استفاده میکنم سرعت العمل رو چندین برابر اضافه میکنه و پیازها خیلی نازک و یک دست خرد میشن

    نام: DSC01943.jpg نمایش: 713 اندازه: 60.8 کیلو بایت

    نام: DSC01946.jpg نمایش: 715 اندازه: 72.9 کیلو بایت

    نام: DSC01947.jpg نمایش: 708 اندازه: 76.7 کیلو بایت

    نام: DSC01954.jpg نمایش: 713 اندازه: 67.0 کیلو بایت

    اگر این وسیله رو توی خونه ندارید سعی کنید پیازاتون رو نازک ویک دست خرد کنید چون یکی از رازهای مرغوبیت پیازداغ همینه
    روغن سرخ کردنی رو به مقدار زیاد( طوری که پیازها توش شناور باشن) توی ظرف میریزم و روی حرارت میذارم و قدری هم نمک توش میریزم نمک باعث میشه پیازها سریع تر سرخ شن و به هم نچسبن
    نام: DSC01958.jpg نمایش: 712 اندازه: 67.7 کیلو بایت

    صبر میکنم روغن کاملا داغ شه ولی نسوزه برای همین هر از گاهی یه دونه پیاز رو داخلش میزنم اگر جلیز و ویلیز کرد آمادست

    نام: DSC01959.jpg نمایش: 712 اندازه: 76.4 کیلو بایت

    حالا پیاز رو داخلش میریزم هر چقدر مقدار پیاز داخل روغن کمتر باشه و روی هم انباشته نباشه زیباتر سرخ میشه
    اوایل کار زیاد هم نمیزنیم تا آب نیاندازه

    نام: DSC01960.jpg نمایش: 714 اندازه: 56.3 کیلو بایت

    وقتی به این شکل در اومد دیگه مرتب هم میزنیم
    دقت کنید پیاز در عرض چند ثانیه دیرتر برداشتن تغییر رنگ پیدا میکنه ومیسوزه حتی وقتی توی ظرف خالی میکنید به خاطر حرارتی که داره دوباره تیره تر میشه

    نام: DSC01970.jpg نمایش: 712 اندازه: 103.1 کیلو بایت


    پس اگه یه پیاز طلایی میخواید وقتی به این رنگ دراومد اونو سریع تو یه آبکش فلزی که روی یه ظرف دیگه قرار دادید خالی کنید

    نام: DSC01971.jpg نمایش: 715 اندازه: 100.2 کیلو بایت

    نام: DSC01973.jpg نمایش: 712 اندازه: 70.0 کیلو بایت

    ادامه ....


    *شمیم*, RE79EL, pooneh 007 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    814
    نوشته های وبلاگ
    351
    میزان امتیاز
    1137
    پسند شده
    19440
    پسند کرده
    12259

    ویترین مدال ها

    نام: DSC01977.jpg نمایش: 712 اندازه: 82.0 کیلو بایت

    بعد ظرف رو با دستمال کاغذی کاملا خالی کنید تا دونه ای توش نمونه که دفعه بعد بسوزه

    نام: DSC01981.jpg نمایش: 710 اندازه: 79.5 کیلو بایت

    نام: DSC01982.jpg نمایش: 706 اندازه: 51.9 کیلو بایت


    آبکش رو بلند کنید تو یه سینی بذارید و روغن رو به تابه برگردونید ولی تا ته خالی نکنید تا ذراتی که ته قابلمه هست به تابه نریزه
    و دوباره پیازهای بعدی رو داخل روغن بریزید

    نام: DSC01983.jpg نمایش: 709 اندازه: 102.2 کیلو بایت


    پیاز داخل آبکش رو از هم باز کنید تا هوا بخوره و روی هم قرار نگیره که نرم بشه

    نام: DSC01986.jpg نمایش: 707 اندازه: 106.7 کیلو بایت



    وقتی روغنش کاملا کشیده شد اونو توی سینی بریزید و باز پخش کنید تا سرد شه



    اگر یه پیاز چیپسی و خشک میخواید دقت کنید پیازها رو تا داغ هستن هرگز روی هم نریزد توی چند تا سینی پخش کنید تا سرد شن

    نام: DSC01996.jpg نمایش: 704 اندازه: 109.0 کیلو بایت


    این هم نتیجه رعایت کردن همه این نکات یه پیاز چیپسی و طلایی

    نام: DSC02000.jpg نمایش: 712 اندازه: 97.2 کیلو بایت

    من اونا رو بسته بندی میکنم ومیذارم توی فریزر حتی بعد از یخ زدن هم به همدیگه نمیچسبن یه بسته هم میریزم توی یه ظرف دردار و میذارم توی یخچال و استفاده میکنم وقتی تموم شد دوباره یکی دیگه رو خالی میکنم توی ظرف

    نام: DSC02001.jpg نمایش: 710 اندازه: 77.7 کیلو بایت

    روغنی رو هم که اضافه اومده صاف میکنم وتوی خورش ها و پلوهای رنگی مثل لوبیا پلو یا دمپختک ازش استفاده میکنم خیلی هم خوشمزه میشه

    doorsn, najmehkhatoon, مامان سیدکوچولو و 33 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7865
    پسند کرده
    11486
    سلامم
    مرسی از دوستان عزیز که عالی دستور درست کردن پیاز داغ چیپسی و برامون گذاستن
    من که کللللی ذوق کردم و استفاده کردم زیاااااد،همیشه از پیاز داغی که روغن زیاد داشت رنج می بردم
    وحالا پیاز داغ من با دستور

    نام: 1470052982651.jpg نمایش: 595 اندازه: 71.3 کیلو بایت

    نام: 1470052997261.jpg نمایش: 591 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    عدسی
     
    mitra40, golbarg., *هما* و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به جای شمردن چراغهای خاموش،نورافشان​ باشیم

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    427
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    3229
    پسند کرده
    4238

    ویترین مدال ها

    با تشکر فراوان از باران هنرمند و خانم زکی راده عزیز
    نام: IMG_6582.jpg نمایش: 487 اندازه: 105.3 کیلو بایت

    واقعا عالی بود...طعمش کلا با پیازهای دیگه فرق داره...پسرم خالی خالی میخورد...من به شیوه خانم زکی زاده پیش رفتم و روغنش را هم نگه داشتم و برای روی پلو استفاده می کنم...یه عطری داره که نگو

    نام: IMG_6585.jpg نمایش: 484 اندازه: 100.6 کیلو بایت
    fateme_f, zakizadeh, my soul و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما