نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree76Likes

موضوع: روش های نگهداری سیر-سیر در روغن

نمایش نتایج: از 9 به 13 از 13
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86545
    پسند کرده
    75923

    ویترین مدال ها

    پوست کندن سیر





    قبلا یادتونه برای تهیه ی سیر در روغن نوشتم که چقدر دستام سوختن و اذیت شدم؟
    و اما شیوه ی جدید که کشف کردم برای پوست کندن سیر
    کافیه یه شیشه مربایی داشته باشین
    سیر رو بندازین داخلش و تکون بدین و در اثر تکون هایی که میدین کل سیر پوستش جدا میشه حتی اون پوست نازک روییش

    فقط در اثر مجاورت سبر پوست کنده با پوسته اش ممکنه کمی حبه ها کثیف بشن که فقط کافیه زیر شیر اب خیلی سریع شسته بشن.
    همین
    sita-golam, میس مهسا, saeedeh mansoori و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86545
    پسند کرده
    75923

    ویترین مدال ها

    سیر در روغن






    سیر



    برگرفته از کتاب مستطاب اشپزی:

    گویا یکی از معجزات طبیعت است و درباره ی خواص دارویی آن چیزها گفته اند،آنچه از لحاظ ما اهمیت دارد این است که گذشته از آشپزی ایرانی،سیر به عنوان یکی از پاهای مهم آشپزی پینی،فرانسوی و ایتالیایی هم به کار میرود.


    سیر را باید به اندازه ی مصرف یک فصل تهیه کرد،چون که سیر مانده و خشکیده عطر و تندی خود را از دست میدهد.
    سیر سبز دارای عطر خاصی است و در فصل بهار نباید از آن غافل شد.

    برای گرفتن پوست سیر،پر سیر را روی تخته ی کار بیندازید و پهنای تیغه ی کارد را روی ان بگذارید،سپس با مشت روی آن بکوبید،پوست سیر له شده به آسانی از آن جدا میشود.

    سیر را باید کوبیده یا ریز کرده به پیازداغ اضافه کنیم.
    برای سرخ کردن آن 2-3 چرخ در روغن داغ کافی است،سیری که زیاد سرخ شود عطر خود را از دست میدهد.

    *کلاف سیر را دور از نور مستقیم آویزان کنید تا بیشتر بماند.


    بهترین روشی که من برای نگهداری سیر تا به الان امتحان کردم که خیلی خیلی ازش راضی هستم و خوب و کاربردیه

    آموزش در لینک زیر:

    http://mamisite.com/forum/t5149-p141...ml#post1417177


    سیر در روغن رو میتونین به صورت ورقه شده و یا خرد شده نگهداری کنین.
    من سیر خرد شده رو برای مصارف غذایی درست میکنم و سیر ورقه شده رو برای درست کردن سیر داغ

    به این صورت هر موقعی که بخوام سیر داغ درست کنم مقداری از شیشه م بر میدارم

    طعمش هیچ فرقی با سیر تازه نداره، همون تندی و همون خاصیت

    دقت کنین
    تو یخچال بذارین
    فقط قاشق تمیز و خشک توش بزنین


    نکته:
    سیر خرد شده رو از قبل داشتم و همونطور که قبلا عرض کردم خدمتتون به مرور رنگش رو به زردی میره
    ولی سیر ورقه شده رو تازه درست کردم و میبینین که رنگش روشنه



    مامی ارمانی, kurosh1, *شمیم* و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    355
    پسند کرده
    421
    سلام
    من سیر را درسته داخل ظرف ریخته و روش روغن میریزم. روغن عطر سیر میگیره و به غذا طعم میده هربار هم که روغنش کم شد دوباره روغن میریزم تا سیرها کامل پوشانده بشن. توی یخچال هم نزاشتم اما خراب نشد البته من زمستون این کار را کردم شاید تو هوای گرم این روش جواب نده
    zakizadeh, باران67, *هما* و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سرم را نه ظلم مي تواند خم کند ، نه مرگ ، نه ترس ،
    سرم فقط براي بوسيدن دست هاي تو خم مي شود مادرم

  5. #12
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,481
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19208
    پسند کرده
    26833
    من قبلا سیر روسرخ کرده تو یخجال نگه می داشتم
    اما مدتیه که سیر رو خورد می کنم وتو فریزر میزارم وبرا هر با ر استفاده بیرون میارم وسرخ می کنم که بسیار عطر وبو داره
    نام: DSC05238.JPG نمایش: 85 اندازه: 73.8 کیلو بایتنام: DSC05239.JPG نمایش: 80 اندازه: 84.6 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    من برای پوست کندن سیر این کار را انجام میدم.
    یه بوته سیر را روی تخته کار میگذارم طوری که قسمت ریشه بالا قرار بگیره.
    بعد با گوشت کوب چند بار می کوبونم تو سر سیر؛ اینجوری راحت حبه
    میشن!

    بعد حبه ها را از آشغال سیر ها جدا میکنم. دونه دونه با همون گوشت کوب می کوبونم تو سرشون؛ باز هم اینجوری راحت پوست هر حبه هم جدا میشه

    کلا برای یه بوته سیر، شاید دو سه دقیقه هم وقت نگیره ، تازه بدون درد و سوزش و تاول و...
    میس مهسا و باران67 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما