نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree254Likes

موضوع: روش های سرخ کردن،خشک کردن و کبابی کردن بادمجان

نمایش نتایج: از 25 به 28 از 28
صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  1. #25
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330
    روش های سرخ کردن،خشک کردن و کبابی کردن بادمجان
    اول باید یه تشکر ویژه کنم از ابداع کننده این روش و بعد هم باران عزیز که این روش رو یادمون داد
    نام: 1002.jpg نمایش: 1723 اندازه: 77.1 کیلو بایت

    .......
     
    m1361, باران67, افسونی و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    33
    عزیزم من بادمجانها را به صورت تک تک توی کیسه فریز می چینم مثلا هر کیسه حدود شش تا بامجان با فاصله جا می گیره قبلش هم یک سینی میزارم و بادمجونها را هنگام کیسه کردن توی سینی می زارم و بعد از اینکه یک کیسه تموم شد روش کیسه بعدی و همین جوری با سینی میزارم تو فریز تا یخ بزنه بعد سینی را بر میدارم
    مامان حدیثه, zakizadeh و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #27
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330

    خشک کردن بادمجان

    سلام
    خشک کردن بادمجان
    نام: 2016-07-20 20.21.10.jpg نمایش: 459 اندازه: 87.4 کیلو بایت
    اول اینکه سر بادمجان رو مثل داخل عکس میگیریم و بعدش پوستشون میکنیم وسط اونا رو برش عمودی میدیم
    و یه نخ از وسطشون رد میکنیم و داخل افتاب تا 3-4 روز اویز میکنیم تا خشک خشک بشن
    اونوقت زمستونا ازشون استفاده میکنیم

    **پ.ن:این روش نگهداری بادمجان برای پخت غذا مخصوص محلات سمنان هستش**

    با این بادمجان ها خورشت بادجان خشک درست میکنن
    داخل ابگوشت و قلیه هم استفاده میشه

    نحوه ی استفاده:بادمجان ها رو داخل اب ریخته روی گاز گذاشته با اولین جوش اب اونا رو ابکش میکنن و روی پارچه نخی پهن میکنن و بعد از ابگیری سرخ کرده و استفاده میکنن
    .......
     
    fara 92, nazi15, mitra40 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  5. #28
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    811
    نوشته های وبلاگ
    351
    میزان امتیاز
    1135
    پسند شده
    19386
    پسند کرده
    12252

    ویترین مدال ها

    سلام دوستان

    پارسال یه پست از سرخ کردن بادمجون براتون گذاشتم ولی کامل نبود امسال مرحله به مرحله عکس گرفتم شاید مفید باشه

    اغلب بادمجون دلمه ای رو فقط برای دلمه استفاده میکنن ولی یک بار هم شده توی خورش ازش استفاده کنید ببینید چقدر خوشمزه میشه

    اینم بادمجونای خوشگل من

    نام: DSC02262.jpg نمایش: 322 اندازه: 112.8 کیلو بایت

    پوست کندن بادمجون دلمه ای اونم به مقدار زیاد خیلی سخته چون بزرگه راحت نمیشه توی دست گرفت هم اینکه بعضیاش چین یا فرو رفتگی داره

    برای حل این مشکل من اونا رو اول ورقه ورقه میکنم بعد پوست میکنم

    سرش رو هم کامل قطع نکنید تا توی خورش سالم بمونه و باز نشه حتما هم از دستکش استفاده کنید تا دستاتون سیاه نشه

    نام: DSC02272.jpg نمایش: 324 اندازه: 72.4 کیلو بایت

    نام: DSC02274.jpg نمایش: 318 اندازه: 84.2 کیلو بایت

    نام: DSC02276.jpg نمایش: 316 اندازه: 91.3 کیلو بایت

    بعد توی سبد میچینم و لابه لاش نمک میپاشم اونم به مقدار زیاد

    نام: DSC02278.jpg نمایش: 319 اندازه: 100.2 کیلو بایت

    بعد از یکی دو ساعت بادمجونا آب میاندازه خارج شدن این آب باعث میشه تلخی بادمجون و سوداش از بین بره و دیگه سودازا نباشه

    نام: DSC02282.jpg نمایش: 315 اندازه: 88.5 کیلو بایت

    حالا باید سریع بادمجونا رو بشوریم و ایستاده توی آبکش بذاریم تا آبش بره اگر بیشتر از این بمونه نمک به خوردش میره و شور میشه

    نام: DSC02284.jpg نمایش: 318 اندازه: 93.4 کیلو بایت

    بعد از یکی دو ساعت اونا رو یکی یکی خشک میکنم و توی روغن سرخ کردنی سرخ میکنم

    نام: DSC02286.jpg نمایش: 319 اندازه: 101.4 کیلو بایت

    نام: DSC02287.jpg نمایش: 320 اندازه: 99.7 کیلو بایت

    بعد از سرخ شدن باز اونا رو به صورت ایستاده توی آبکش میذارم تا روغنش خارج شه

    نام: DSC02288.jpg نمایش: 320 اندازه: 101.1 کیلو بایت

    من بادمجونا رو توی فریزر نگهداری میکنم اصلا هم مزه اش عوض نمیشه

    اینم قیمه بادمجون با بادمجون دلمه ای

    نام: DSC00436.jpg نمایش: 314 اندازه: 103.5 کیلو بایت

    خورشت بادمجان و قیمه بادمجان
    shimakhoshdel, RE79EL, irandokht216 و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما