نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree254Likes

موضوع: روش های سرخ کردن،خشک کردن و کبابی کردن بادمجان

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 28
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #17
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86811
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها

    بادمجان سرخ کرده




    بادمجان سرخ کرده ی ترد و خوشمزه و از همه مهتر کم روغن
    با این روش

    روش های سرخ کردن،خشک کردن و کبابی کردن بادمجان


    من بسسیار بسیار از این روش راضی هستم
    amir mami, meli59, *شمیم* و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #18
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86811
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها

    کبابی کردن بادمجان

    من عاشق بادمجون کبابی ام
    چون باش سه تا محصول درست میکنم که هر سه ی این خوشمزه ها مورد علاقه ی ما هستن.
    البته خوردن بادمجون کبابی همون موقع سر منقل که جای خود داره


    من بادمجون رو روی منقل کبابی میکنم چون اونجور عطر دودیش خیلی بیشتره و البته عاشق حاشیه های این کارم

    همیشه موقع بادمجون کباب کنون چند کیلو بادمجون میخرم.
    میرم رو حیاط و آتیش درست میکنم و در این حین کلی صفا میکنم با گل و بلبل و ....

    بادمجون ها رو خوب بشورین و به سیخ بکشین
    دقت کنین قبل از به سیخ کشیدن بادمجان ها با چنگال اون ها رو در نقاط مختلف سوراخ کنین.
    اینجور حرارت اتش تا مغز بادمجون میره و خوب مغز پخت میشه.

    اگه فلفل تند هم تو دست و بالتون دارین حتما اونم سیخ کنین و قاطی بادمجون کبابیاتون کنین






    بادمجون ها رو روی منقل چیده و بذارین تا خیلی به حوصله و ملایم کبابی بشن
    هر از گاهی زیر و روشون کنین.

    آتیشتون باید ملایم باشه.اگر زیاد باشه پوسته میشوزه و مغز خام ممونه
    مثل موقعی که میخوایین کباب درست کنین عمل کنین.





    بذارین تا بادمجون کاااملا کبابی بشه.
    تصاویری گرفتم تا مطلب کاملا تفهیم بشه براتون
    در تصویر زیر بادمجون ها هنوز اماده نیستن:





    در این تصویر بادمجان به کیفیت مطلوب رسیده:




    بادمجون ها رو از سیخ جدا کنین و بگذارین خوب سرد بشن.
    من رو حیاط حصیر پهن میکنم و با حوصله میشینم روی حصیر
    چایی اتیشی درست میکنم
    حیاطو آبپاشی میکنم
    در این حین بادمجون های کبابی رو روی سینی میگذارم و هر کدوم سرد شد پوستش رو میکنم.

    منظورم از گفتن همه ی این حرفا اینه که یه کار خیییلی ساده مثل بادمجون کبابی میتونه بهانه ای برای داشتن لحظاتی خوش و به یادماندنی باشه



    برای پوست کندن بادمجان ها،
    من به هیچ وجه از آب استفاده نمیکنم
    چون آب زدن به بادمجون ها باعث میشه از عطر دودیش کم بشه،همچنین بادمجون رو ابکی میکنه که برای مصارف بادمجون کبابی مناسب نیست

    به عنوان مثال ترشی نازخاتون


    بادمجونی که به کیفیت تصویر رسیده همونطور که مشاهده میفرمایین پوستش حالت جدا شدگی پیدا میکنه
    بعد از سرد شدن به راحتی پوستش رو جدا میکنم
    البته لازم به ذکره که یه کاسه ی اب کنار دستم میذارم و هر موقع پوسته و دوده به دستم میچسبه دستم رو داخلش میزنم.









    خب دیگه بادمجونای خوشگل کبابیمون اماده ن
    بریم که داشته باشیم بورانی بادمجان،میرزاقاسمی،نازخات ون و....


    و اما نحوه ی فریز کردن:
    برای فریز کردن بادمجان کبابی من اون ها رو به صورت درسته و بدون له کردن داخل نایلون میگذارم
    روی اون اسم و تاریخ میزنم و بسته بندی میکنم.

    قبل از مصرف بیرون میگذارم تا یخ زدایی بشه و به راحتی داخل غذاهام استفاده میکنم.
    عین موقعی هست که تازه از روی منقل برداشتیم.

    البته بسته ها رو کم میگیرم تا زود مصرف بشن و تازه تازه درست کنم.
    نهایتا سر دو ماه مصرف میکنم



    my soul, .افسوس., fara 92 و 39 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    2738
    باران جون ممنون از توضیح تون . روش به سیخ کشیدن بادمجون عالیه. حتما به این روش درست می کنم. دیگه دست و بال مون نمی سوزه.
    .
     
    باران67, monir11 و مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قلب صورتی آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    919
    پسند کرده
    377
    سلام راضیه جون
    میشه درباره فریزر کردن بادمجان سرخ کرده هم یه توضیحی بدی؟
    ما هر وقت بادمجان میداریم تو فریزر موقعی که در میاریم له میشه
    قیمه
     
    باران67 و مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.
    خدایا ،یادم بده، یادم باشه، یادت باشم.
    سه زن زيبا در دنيا وجود دارد : مادرم , تصويرش در آينه , سايه اش

  5. #21
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86811
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط قلب صورتی نمایش پست ها
    سلام راضیه جون
    میشه درباره فریزر کردن بادمجان سرخ کرده هم یه توضیحی بدی؟
    ما هر وقت بادمجان میداریم تو فریزر موقعی که در میاریم له میشه
    سلام عزیز دلم
    گلم من قبلش میذارم بیرون یخش که باز شد دونه دونه برمیدارمشون
    مبذارم تو خورش مثلا
    و میذارم جا بیافته
    احتمالا تو یخ زدایی یه جا کار مشکل داره یا زیاد تو خورش میذارین بمونه که له میشه
    نمیدونم علت دقیقش رو گلم
    kurosh1, pariyan و مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.

  6. #22
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    19320
    پسند کرده
    26946
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    سلام عزیز دلم
    گلم من قبلش میذارم بیرون یخش که باز شد دونه دونه برمیدارمشون
    مبذارم تو خورش مثلا
    و میذارم جا بیافته
    احتمالا تو یخ زدایی یه جا کار مشکل داره یا زیاد تو خورش میذارین بمونه که له میشه
    نمیدونم علت دقیقش رو گلم
    من متوجه نشدم موقع بیرون آوردن له میشه یا اینکه تو حورشت
    که در حالت دوم ممکنه زیاد میزارین بجوشه
    من معمولا آخرای پخت حورشت یا حتی زمانی که خورشت رو خاموش می کنم بادمجونو رو میریزم
    قورمه سبزی
     
    باران67, pariyan و مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    128
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    260
    پسند کرده
    279
    برای اینکه بادمجون هات له و تیکه تیکه نشه یه لایه سلفون یا کیسه فریزر یا کاغذ روغنی باید بینشون بگذاری من خودم همیشه توی یه ظرف در دار لایه لایه بادمجون میگذارم و بینشون کیسه فریزر میگذارم و لبه های کیسه فریزر رابالای ظرف میکشم و بعد موقع استفاده لبه کیسه را میگیرم و یه لایه بلند میشه و اصلا تیکه نمیشه و مابقی را دو باره فریز میکنم فقط باید حتما حواست باشه فقط یه لایه بادمجون باشه و دو تا بادمجون روی هم نرن چون به هم میچسبن بعد بادمجون ها را میگذارم تا یخشون باز شه
    نقل قول نوشته اصلی توسط قلب صورتی نمایش پست ها
    سلام راضیه جون
    میشه درباره فریزر کردن بادمجان سرخ کرده هم یه توضیحی بدی؟
    ما هر وقت بادمجان میداریم تو فریزر موقعی که در میاریم له میشه
    باران67, mitra40 و ترانه زندگی این نوشته را پسندیده.

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۳
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    81
    پسند کرده
    1226
    من بادمجان رو سرخ میکنیم میزارم تو یه سینی استیل با فاصله وقتی یخ زد در میارم تو کیسه فریزر مرتب میچینم نه له میشه و راحت جدا میشه اگر بادمجان رو با کلاهک سرش سرخ کنید برای برداشتنش مشکل ندارید
    niloufar 77, باران67, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما