نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree254Likes

موضوع: روش های سرخ کردن،خشک کردن و کبابی کردن بادمجان

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 28
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86626
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    روش سرخ کردن بادمجان با جذب روغن کم




    حتما شماها هم مثل من از روغن زیادی که بادمجون موقع سرخ کردن جذب میکنه شاکی هستین...
    خیلی دلم میخواست بادمجون سرخ کنم ولی یه جوری که کم روغن ببره
    روش های زیادی از جمله گذاشتن داخل فر یا استفاده از ماهی تابه رژیمی و.. رو تست کردم ولی باز به دلم نمینشست.ینی اون طعم بادمجون سرخ کرده ی خوشمزه رو اخر نداشتن
    زدن ماست یا سفیده هم مقرون به صرفه نیست...

    تا اینکه یه روز این روش مااااه رو دیدم.
    در پی وبگردی از دوست عزیزی به نام سهیلا یاد گرفتم.البته امیدوارم اسمشون رو درست بگم


    خیلی آسونه و خیلی خیلی نتیجه عالی میشه.من که واقعا هیجان زده شدم بعد از دیدن نتیجه

    بادمجون ها رو بشورین و و هر طور که دوست دارین پوست بگیرین و حلقه کنین یا ورقه کنین.
    ایناش مهم نیست
    بسته به نوع مصرف و پسندتون کار کنین.

    خب تا اینجای کار مثل همیشه ست
    من همیشه بعد این مرحله بادمجون رو یه ساعت داخل آب نمک میذاشتم تا تلخی ش رو بگیره و بعد از اون نیم ساعت داخل آب سرد قرار میدادم تا شوریش بره.
    بعد بادمجونا رو خوب خشک میکردم تا موقع سرخ کردن روغن تو چشم و صورتم و خونه همسایه پرت نشه
    و مشغول سرخ کردن میشدم و ...

    تو این روش حتی نیاز نیست این کارا رو کنیم.
    فقط کافیه یه قابلمه جا دار رو اب کنین و بذارین تا به جوش بیاد

    داخل اون نمک و روغن بزنین
    زدن روغن باعث میشه بادمجان ها حالت له و بپز به خودشون نگیرن(این مساله رو تجربه کردم و دیدم که زدن روغن در ای مرحله باعث افزایش کیفیت غذا میشه)

    بعد از اینکه به جوش اومد بادمجون ها رو داخلش بریزین و بذارین 5 دقیقه بجوشه
    حواستون بهش باشه که بادمجونا له نشن.بسته به سایز خرد کردن یا نوع بادمجون فرق داره
    همین که چند قل بزنه و بادمجون تا میاد خودش رو ول کنه کافیه
    ابکش کنین و بذارین کمی آبش در بره
    همین که میایین وسایل سرخ کردن رو اماده کنین کافیه.
    فقط نباید خیلی خیس باشه و آب ازش بچکه.

    روغن رو در ماهی تابه بریزین و بادمجون ها رو بچینین تا سرخ بشن
    در کمال تعجب میبینین هم زودتر سرخ میشن هم کم روغن میبرن هم خیلی ترد و خوشمزه میشن.

    و این بود که ان روز بسی ذوق نمودیم



    بادمجان آبکش شده:




    بادمجان ها رو داخل تابه چیدم
    من تا اخر با همین میزان روغن داخل تابه، تمام بادمجون هام رو سرخ کردم









    اینم از نتیجه ی لذت بخش:

    میتونین حتی بادمجون هاتون رو سرخ کنین و بسته بندی و فریز کنین برای مصارف بعدی.



    .افسوس., my soul, sita-golam و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    967
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3864
    پسند کرده
    3234

    ویترین مدال ها

    ممنونم باران جون از اطلاعات خوبتون
    براى سرخ كردن بادمجون مادر شوهر من اينكارو ميكنه و كم روغن ميبره:
    توى ماهيتابه كه بهتره از اين دو طرفه ها باشه بادمجونها را ميچينه و روغن و كمى اب ميريزه و درشو ميبنده اولش بادمجونا با اون اب كمى پخته ميشن و بعش كه ابش بخار شد ،با روغنى كه بجا مونده سرخ ميشن
    sita-golam, باران67, nafi3 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2643
    پسند کرده
    1264
    سلام
    باران جان من چند تا بادمجان رو با همین روش که نوشتی درست کردم و نمیدونم زیاد جوشوندم بامجونها رو یا کم
    این عکسش هست
    نام: DSC03200.jpg نمایش: 815 اندازه: 101.5 کیلو بایت
    وقتی میخواستم سرخشون کنم همونجوری که گفتی آب ازش نمیچکید ولی خیس بود و هم سرخ شدنش بخاطر این خیسی طول کشید هم کمتر از مواقع دیگه روغن جذب نکرد . به نظرت اشکال کارم چی بوده ؟
    باران67, m1361, پرپرک و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2643
    پسند کرده
    1264
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    سلام عزیز دلم.حس میکنم بادمجوناتون رو خیلی پختین گلم
    البته نمیدونم این رو مواردی که میگین اثر داشته یا نه
    واقعیتش من تو این روش دیدم جذب روغن کمتر میشه که اینجا به اشتراک گذاشتم
    شرمنده اگه شما جواب نگرفتین
    سلام راضیه جان
    دشمنت شرمنده باشه عزیزم
    حتما توی انجام دادنش یه اشتباهی کردم
    بالاخره هر روشی رو باید امتحان کرد تا به نتیجه دلخواه برسیم به قول شف طیبه تجربه رمز موفقیت هست
    حالا دفعه دیگه کمتر میجوشونم ببینم چطور میشه
    ممنون ازت بخاطر اینکه چیزهایی که یاد میگیری با ما به اشتراک میذاری
    باران67, zakizadeh, serepizadeh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۱۹
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    35
    پسند شده
    480
    پسند کرده
    332
    ممنونم باران جان بخاطر روش عالی که یادمون دادی...منم قبلا روش های دیگری امتحان کرده بودم مثل مالیدن ماست به بادمجان که اونم روش بدی نبود روغنم کم جذب میکرد ولی خیلی وقت گیربود و برای تعداد زیاد بادمجان به صرفه نبود اما این روش شما رو امشب امتحان کردم که خیلی راضی بودم ...اصلا روغن جذب نکرده بود و بادمجونا ترد شدن و خوش رنگ...راستش قبل از اینکه این روش را امتحان کنم ریاد به نتیجه اش امیدوار نبودم و فکر میکردم بادمجون بی مزه بشه ولی مثل شما از نتیجه اش شگفت زده شدم...بازم ممنون عزیزم
    *شمیم*, maman_mahya, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خبر مرگ مرا هرکسی آورد بخند!
    زنده ام می کند آخر خبر خنده تو...

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۱۹
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    35
    پسند شده
    480
    پسند کرده
    332
    مامی زهرا جان
    من بادمجونا رو اول طبق معمول نمک زدم و گذاشتم تلخیش بره بعد تویک ماهیتابه آب رو جوش آوردم و بادمجونا رو توش ریختم ،برای منموروی آب میومد ولی من هی پشت و رو کردم،زمان نگرفتم ولی شاید دو دقیقه طول کشید بعد بادمجونا رو تو صافی ریختم و بعدش روی دستمال آشپزخونه چند دقیقه پهن کردم تا آبش گرفته شه ،یکی دو قاشق روغن تو ماهیتابه ریختم و با همون روغن دوطرفشو سرخ کردم درآخر همون روغن ته ماهیتابه مونده بود...فک کنم شما نزاشته بودی آب اضافیش کامل بره عزیزم
    RE79EL, *شمیم*, zakizadeh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خبر مرگ مرا هرکسی آورد بخند!
    زنده ام می کند آخر خبر خنده تو...

  7. #15
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86626
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ladddy نمایش پست ها
    منم از روش باران جون استفاده کردم ولی مال من موقع سرخ کردن چسبید به مایتابه اشکال کار چی بوده به نظرتون
    عزیزم احتمال زیاد نذاشتین روغن داغ شه،
    برای هر سرخ کردنی اول باید روغن خوب داغ بشه بعد شرو کنیم
    ضحی 69, mitra40, Ladddy و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,132
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6214
    پسند کرده
    7164
    روش کبابی کردن بادمجان

    برای کبابی کردن باید از بادمجان های کشیده استفاده کنید که دانه ی

    کمتری داشته باشد. ابتدا بادمجان ها را شسته و پاک کنید. سپس روی گاز
    خانگی، گاز پیک نیکی یا منقل و .... بادمجان ها را بگذارید، وقتیکه یک طرفش
    کبابی شد، برگردانید تا همه ی قسمت های بادمجان کبابی شود. بادمجان
    های کبابی شده را داخل سینی گذاشته، هنگامی که خنک شد یک کاسه آب
    کنارتان بگذارید و شروع به پوست گرفتن کنید. وقتی پوست به دستتان
    چسبید داخل آب بزنید. بعد از اینکه بادمجان ها را پوست گرفتید با گوشتکوب
    بکوبید و داخل پلاستیک فریزر بسته بندی کنید.






    قیمه
     
    ویرایش توسط serepizadeh : ۱۳۹۵/۰۵/۲۶ در ساعت ۱۲:۲۲ بعد از ظهر
    hengamehh, m1361, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما