نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
نمایش نتایج: از 9 به 11 از 11
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    869
    میزان امتیاز
    932
    پسند شده
    17527
    پسند کرده
    10728

    ویترین مدال ها

    بعد از اینکه پوستش رو تراشیدم و شستم ورقه ورقه نازک کردم و داخل دستگاه خشک کن خشک کردم...مقداریش رو درسته نگه داشتم داخل چای بریزم و مقداریش رو هم پودر کردم

    نام: 14561942_927565204014695_1791091870277828608_n.jpg نمایش: 395 اندازه: 112.1 کیلو بایت
    تان تان, mitra40, *هما* و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,142
    میزان امتیاز
    376
    پسند شده
    9250
    پسند کرده
    12137
    زنجبیل رو پوست کندم و ورقه ورقه کردم و 3 روز گذاشتم زیر نور آفتاب و بعد از اون آسیاب کردم

    نام: 20161117_151650.jpg نمایش: 1297 اندازه: 103.7 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    باران67, mitra40, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من عاشق دوستان مامی سایتی گلم هستم

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,089
    میزان امتیاز
    1590
    پسند شده
    23175
    پسند کرده
    19775
    روش نگهداری و تهیه پودر زنجبیل در منزل

    نام: IMG_5996.jpg نمایش: 125 اندازه: 52.7 کیلو بایت


    برای نگهداری زنجبیل به صورت تازه :

    اگر آن را لای حوله کاغذی پیچیده و در کیسه پلاستیکی در بسته بگذارید2-3هفته در یخچال سالم

    می​ماند و قابل استفاده است ولی این نکته رو در نظر داشته باشین که به مرور رطوبت خود را از

    دست می دهد و بافتش چروک و جمع و درنهایت خشک میشود.


    نگهداری در فریزر :

    برای فریز کردن زنجبیل تازه رو داخل زیپ کیپ گذاشته خوب هواگیری کرده ودر فریزر نگهداری کنین.

    هر بار هنگام مصرف یک تکه از آن را با چاقو تیز برش داده در صورت تمایل پوست گرفته و به مصرف برسانید


    پودر زنجبیل :

    برای تهیه پودر زنجبیل کافیه آنرا پوست گرفته با چاقو تیز برشهای نازک داده

    - برای گرفتن پوست آن فقط کافیه روی آنرا کمی با چاقو یا نوک قاشق بخراشید هرچه زنجبیل تازه تر

    باشه پوست گرفتنش راحت تره حتی میتونید بدون اینکه پوستش رو بگیرین اقدام به خشک کردنش

    کنین

    - پوست آنرا دور نریزید برای عطردارکردن چای وانواع دمنوش مورد استفاده قرار میگیره

    - روی یک سینی فویل انداخته برش ها را روی آن گذاشته در معرض نو آفتاب تا خشک بشه فقط

    مراقب باشین خشک و چوبی نشه بسته به ضخامت برش و شدت آفتاب 1-2 روز طول میکشه

    - از دستگاه خشک کن و فر با کمترین درجه ممکن هم میشه استفاده کرد

    - بعد خشک شدن آنرا پودر و الک کرده در ظرف شیشه ای دربسته در جای خنک و خشک نگهداری شود

    - توصیه میشه زنجبیل خشک رابه هنگام مصرف پودر کرده تا عطر وطعمش حفظ بشه
    ...
     
    ویرایش توسط گیتار : ۱۳۹۶/۰۷/۲۶ در ساعت ۱۲:۱۷ بعد از ظهر
    مینا.ک, mitra40, RE79EL و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما