نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree104Likes

موضوع: طرز تهیه ترشک

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 38
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    یه مقدار الو زرد وقرمز داشتم داشتن خراب میشدن

    پختمشون تبدیل شدن به ترشک



    اینم اسکموش کردم تولیوان

    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    هر چی میوه تو یخچال مونده بود،(البته بیشترش آلو بود)سرازییییییر کردم تو قابلمه و پختم و صاف کردم.دوباره گذاشتم رو گاز مرتب هم زدم تا سفت شد!وااااااای غشیدم!

    باران67 و نایاب 90 این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  4. #19
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    آلوچه



    مقداری گیلاس، آلو، هلو و شلیل رو (هسته گرفته و خورد شده) با کمی آب پختم نیم پز که شد با گوشت کوب برقی میکس کردم. نمک و گلپر و جوهر لیمو هم زدم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8180
    پسند کرده
    18896
    آلوی مخصوص قیسی 1 کیلو+ نمک و 1 ذره شکر
    ساده گذاشتم پخت و پوست و هسته شو جدا کردم و دوباره گذاشتم بپزه تا له بشه ه
    اوووووووووووووووووووووووم م م
    باران67 و marie این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    31
    دوستاي هنرمند اگه اجازه بدين مي خوام يك ترشي لواشك كه مخصوص خوزستاني هاست رو براتون آموزش بدم
    مواد لازم :
    لواشك سياه حالا از هر ميوه اي كه مي خواد باشه
    نار دونه (ترشي انار)
    رب انار
    طرز تهيه :
    لواشك ها رو پهن كرده لاي اونا رو با ناردونه پر كنيد بعد بصورت لول بپيچيد و اونا رو بصورت 4 سانتي برش مي زنيم
    و لواشكهاي برش خورده را درون شيشه چيده و روي اونا رو با رب انار پر مي كنيم اين ترشي بايد حدود دو هفته بمونه تا برسه بعد مرتب به اونا سر بزنين كه اگه رب انار بخوردشون رفت مجدداً رب انار اضافه كنيد.
    اين ترشي بسيار خوشمزه است .توصيه مي كنم اين ترشي رو درست كنيد.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *شمیم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,255
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    17076
    ترشک انار

    با اجازه طیبه عزیز





    قرار گذاشتيم كه من يه چيزايي رو كه "به شيوه خودم" درست ميكنم رو توي كارگاه آموزش بدم. اينكه آيا شيوه من شيوه اصولي هست يا نيست اصلا مهم نيست. مهم اينه كه من يه كاري رو به شيوه اي انجام ميدم و راضيم. شايد كسي مايل باشه كه همون كار رو به همون شيوه انجام بده.
    يكي از چيزهايي كه من با انار خيلي خيلي ترش درست ميكنم اين ترشك اناره. اين از اون چيزاييه كه فقط وقتي ميتوني انجامش بدي كه كسي دور و برت نيست كه بگه آخه اين چه كاريه تو ميكني! مدت خيلي زياديه كه من به قول بوشهري ها: "تو آشپزخونه تَش ميبارونم" و نگران اين نيستم كه ماماني خانم بگه: "كار رو بايد از روي اصولش انجام داد بچه!". بعله. دوران اصولي زندگي كردن ما هم با پايان دوران تجرد پايان يافت! ديگه سالهاست من با خيال راحت دست به هر گونه تجربه اي ميزنم و ...ديگه فوقش خراب ميشه ديگه! كسي هم خبردار نميشه. "پليس آشپزخونه" خونه ما زندگي نميكنه!!! تا دلت ميخواد آتيش ببارون!

    url=http://www.mamipic.com/share-068B_529DA271.html][/url]

    واسه آدم زياد اتفاق ميافته:
    يه چيزي مدتها توي يخچال باقي ميمونه و روي وجدانته تا مصرفش كني. اين جور مواقع هست كه ديگه آدم اختيار تام پيدا ميكنه كه هر بلايي دوست داره به سرش بياره.
    ديديد بعضي انارها به حدي ترش هستند كه عملا قابليت خوردن ندارند؟ اينقدر تو يخچال ميمونند كه آدم صرفا براي نجات دادن يخچالش ميخواد نابودشون كنه.
    اين كاريه كه من انجام ميدم:






    ابتدا مطابق دستور انارها رو دون ميكنيم.
    اينجاست كه نبايد كنار مامانت باشي چون قطرات انار ميپاشه به در و ديوار!


    چيزي كه در تصوير ميبينيد دونه هاي 4 اناره.







    با گوشتكوب مقداري ميكوبيمشون تا آب دونه های انار دربياد.









    منتقلش ميكنيم به يك ديگ كوچكتر و ميذاريمش روي حرارت.
    من براي اينكه انار قابل خوردن بشه و همينطور سردي انار بعدا واسه ام ايجاد دل درد نكنه؛ از نبات استفاده ميكنم.
    با دو شاخه نبات شروع ميكنم.
    با حرارت ملايم اجازه ميديم نباته ذوب شه و انار هم قوام بياد.






    بعد ميچشيم اگر ترشيش قابل تحمل شده بود كه هيچي در غير اين صورت (كه معمولا هم اتفاق ميافته) مجددا دو تيكه نبات بهش اضافه ميكنيم. اين ديگه بستگي به ذائقه داره. ترشي و شيرينيش رو تنظيم كنيد. فقط عنايت داشته باشيد كه زيادي شيرينش نكنيد چون وقتي غليظ تر ميشه طعم شيرينش هم بيشتر خودش رو نشون ميده.
    راستي من تركيب طعم نبات زعفروني و انار رو ترجيح ميدم.







    خب ديگه بقيه اش ساده است هر از گاهي يه هميش ميزنيم و مرتب چك ميكنيم و هر وقت به غلظت مورد نيازمون رسيد از روي حرارت بر ميداريم. بسته به سايز ديگ و جنس ديگ و مقدار انارها و ميزان حرارت، زمان پخت متغيره. ولي من با حرارت خيلي ملايم معمولا يك ساعته نتيجه ميگيرم. اگر حرارت رو زياد كنيد زمان خيلي كم ميشه ولي در عوض كيفيت نهايي اين نخواهد بود.








    مممممممممممممممممممم
    آدم فقط عكسش رو هم كه ميبينه دهنش آب ميافته!
    شما هم همينطوريد؟ يعني وقتي كه ياد يه چيز ترش ميافتيد درجا دهنتون آب ميافته؟ من دقيقا اينطوريم.
    به قول بوشهري ها:
    "اُو از چك و چيل آدم چُر ميكنه!"
    ترجمه براي غير بوشهري ها:
    اُو = آب
    چك و چيل = لب و لوچه
    چُر كردن = سرازير شدن







    من عاشق لهجه بوشهريم. و عاشق چيزاي ترش. الآنه كه همه بگن پس تو چرا اينقدر شيريني دوست داري؟ من كلا همه چي دوست دارم. تو يك كلام: بخور حرفه اي!


    بسازيد. بخوريد. لذت ببريد!

    ترشك انار ~ کارگاه آشپزسازی
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
    که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samadgh آواتار ها
    سما
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    435
    پسند کرده
    115
    ترشک هفت میوه

    مواد لازم:

    هر نوع آلو که برای لواشک می توانید استفاده کنید ۲ کیلو
    قیصی ۱ فنجان
    دانه خشک انار۱ فنجان(از تمام عطاری ها می توانید تهیه کنید)
    آلبالو خشکه یا آلوچه یا هر نوع میوه خشک ۱ فنجان
    شکر به مقدار لازم
    آب یک لیوان

    طرز تهیه:

    ابتدا آلو را بشویید و با یک لیوان آب بگذارید تا به جوش بیاد.به محض جوش آمدن می بینید که پوست آلو ترک ترک شده و به له شدن نزدیک می شود ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بگذارید با درب بسته آلوها نرم شود.

    سپس شعله را خاموش کنید سبدی را روی ظرفی بگذارید و آلوها را روی سبد بریزید و آرام آرام هسته ها و پوست را جدا کنید تا فقط عصاره آن باقی بماند. کمی از آن بچشید و به دلخواه کمی شکر به آن اضافه کنید به حدی که بیشتر ترش باشد تا شیرین.

    اگر برگ قیصی ها خیلی درشت هستند باقیچی آشپزخانه کمی کوچکشان کنید.تمام میوه ها را درون ظرفی بریزید یکبار دیگر عصاره آلو را روی شعله قرار دهید تا شکر کاملا در آن حل شود بعد به همان داغی روی میوه ها بریزید و به مدت یک شب تا صبح در کناری بگذارید. خیلی راحت قیصی و دانه های انار و هر میوه خشکی دیگری که دوست دارید درعصاره آلو نرم شده سپس آن را برای مدت طولانی تر دریخچال نگه دارید.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101

    بشتااااابییید!!!
    نام: 20140108_221137.jpg نمایش: 1412 اندازه: 104.3 کیلو بایت
    لواشک انارو با سس انار کاله و کمی آلوچه باغلار قاطی کردم.گذاشتم لواشکا تو سس کمی نرم شد.ریختم ته ظرف.روش آب انار طبیعی.توش دونه های انار.کمی هم نمک.

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما