نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree104Likes

موضوع: طرز تهیه ترشک

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 38
صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *gita* آواتار ها
    گیتا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    488
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1001
    پسند کرده
    95

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    و اما الوعده وفا
    ببخشید من تا جایی که تند تند پستای قبل را نگاه انداختم رسپی خودمو ندیدم
    براتون مو به مو مینویسم
    برای بیس کارمون به البالو احتیاج داریم از این البالو ریز ترش ایرونی ها
    چینی و پیوندی نگیرید که همه کارتون خراب میشه
    اول هسته های البالو را بگیرید کمی با گوشتکوب بکوبید تا به اب بیفته و با کمی نمک گذارید بجوشد نیم پز که شد با گوشتکوب برقی میکسش کنید و مرتب هم بزنید تا ته نگیره وکمی قوام بیاد اما برای مرحله بعدی کمی اب داشته باشه
    برای محتویات داخلش هم از هر میوه ترشی که دوست داشتید میتونید استفاده کنید بهتره از میوه های خشک مثل البالو خشک-ذغال اخته خشک-الو برغانی ترش و ... استفاده کنید

    حالا اگه فقط دوست داید قاقالی لی تون ترش باشه که نیاز به سرکه ندارید اما اگه ترش و تیز دوست دارید کمی سرکه سیب بهش اضافه کنید بسته به ذائقتون
    من چون ترشی زرشک داشتم از اب ان استفاده کردم که به مخلوطم طعم زرشک هم اضافه شد
    بعد از اضافه کردن سرکه میوه های خشکتون را اضافه کنید و ریز ریز بگذارید بجوشه تا میوه ها باز بشن و کمی لعاب بندازند
    مکنه 45 دقیقه تا یکساعت زمان ببره طی این مدت اگه دیدید داره ابش تموم میشه یه کم اب اضافه کنید
    میو ه ها که باز شد معجونتون اماده است نمکشو اندازه کنید و اووووووومممممممممم

    نوش جونتون
    یادتون باشه با هر بار تست کردنش این کلمات را تکرار کنید تا حسابی بهتون بچسبه
    اخخخخخخخخخخ واییییییییی اوییییییییییییییی وووووووووی بههههههههههههه و ...........

    نا هنوز وقت هست میتونید البالو فریزری کنید تا در طی تمام سال بتونید باهاش چیزای خوشمزه بدرستید
    کامتون ترش ترشی دوستان گل مامی سایتی من
    رویا مامان محمدرضا, باران67 و marie این نوشته را پسندیده.
    ??

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    ترشک منم با دستور گلیتا جونم اووووووووووووووووووم البته من موقع پخت آلو بهش شلیل و شبرنگ هم اضافه کردم+ رب آلوچه شمال به به

    رویا مامان محمدرضا و باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    karena آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    نوشته ها
    643
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1004
    پسند کرده
    865

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    اینم معجون من
    با دستور گلیتای عزیز و تشکر فراوان

    معجون من شامل:آلبالوی پخته و له شده+قیسی تیکه شده+لواشک 2 ماه تو یخچال مونده+ابغوره+جوهر لیمو+نمک+رب انار+1 ق غذاخوری مارمالاد هلو +آلو بخارا
    برای همین اسمشو گذاشتم معجون


    وقتی آلبالوهام پخت با گوشت کوب برقی له کردم و همه مواد بالا رو ریختم توش 10 تا 15 مین درشو گزاشتم تا جا افتاد
    مثل دسر های فرح زاد شده بود
    رویا مامان محمدرضا و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *gita* آواتار ها
    گیتا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    488
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1001
    پسند کرده
    95

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    نقل قول نوشته اصلی توسط فندق
    نقل قول نوشته اصلی توسط golita
    عزیزم گفتید البالو ها رو اول میجوشونیم تا نیم پز بشه میخواستم بپرسم آب هم باید اضاف کنیم و چقدر ؟

    سرکه چقد بریزم ؟ بعضیا رب انار هم میریزن شما استفاده کردی ؟

    عزیزم نیازی به اضافه کردن اب نیست با له کردن و جوشاندن البالو ها خودشون اب می اندازند
    میزان سرکه هم بستگی به ذائقه خوتون داره که بخواهید چقدر ترش و تیز باشه از حجم کم حدود1 قاشق اضافه کنید و امتحانش کنید تا به طعم دلخواهتون برسید

    استفاده از رب انار هم سلیقه ایه من استفاده نکردم اما قصد دارم امتحانش کنم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ??

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    karena آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    نوشته ها
    643
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1004
    پسند کرده
    865

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    دوبار معجون ترشششششششششش

    همون موقع از روی گاز برداشتم و عکسیدم!

    من این سری 4 تا ق غ خوری جوهر لیمو ریختم خخخخخیلی ترش شده بود
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم



    اینم ویارونه خواهر زادم ..آلبالو رو پختم (با کمی آب و نمک و کمی هم آب آلبالو که داشتم ) سرد که شد رب انار ترش رو اضافه کردم ..

    رویا مامان محمدرضا, باران67 و marie این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13034
    پسند کرده
    7965

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    الوچه رو با اب گذاشتم بپزه بعد لهش کردم به به

    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما