نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree240Likes

موضوع: انواع فلفل-طرز تهیه پودر فلفل قرمز-پاپریکا و.. در منزل

نمایش نتایج: از 25 به 29 از 29
صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  1. #25
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,797
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2317
    پسند شده
    95616
    پسند کرده
    80787

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه پاپریکا در منزل




    پاپریکا (ادویه)

    از ویکی*پدیا، دانشنامهٔ آزاد


    پاپریکا نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده (به عنوان مثال فلفل دلمه*ای، فلفل تند) تهیه می*شود. در بسیاری از زبان*های اروپایی، پاپریکا به خود کلمه فلفل (دلمه) اشاره می*کند. این ادویه برای افزودن رنگ، طعم و عطر در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می*گیرد. پایریکا می*تواند طیفی از طعم ملایم تا تند داشته باشد. طعم آن نیز از کشوری به کشور دیگر متفاوت است.

    اپریکا ادویه ای اصالتا مجارستانی است که بخاطر رنگ زیبا و طعم فوق العاده اش شهرت جهانی دارد.در تهیه انواع خورشها و گولاشها و همچنین غذاهای گوشتی مثل مرغ و ماهی و ...استفاده میشود.


    **
    در کتاب مستطاب آشپزی نوشته جناب آقای دریابندری پاپریکا ادویه ی حاصل از خشک کردن و اسیاب کردن فلفل دلمه ای قرمز عنوان شده و بنده به خاطر ارادت خاصی که به ایشون دارم طبق فرمایش ایشون پاپریکا رو همین طور درست میکنم و همیشه از عطر و طعم بی نظیری که به غذام میده لذت میبرم.

    در ضمن رنگی بی نهایت زیبا هم داره


    فلفل دلمه ای قرمز رو خوب بشورین.
    تخم های اون رو خارج کرده
    به صورت خلالی نازک کرد کرده و بگذارین تا خشک بشه.
    هر چه نازک تر برش بزنین زودتر خشک میشه

    میتونین برای خشک کردن فلفل ها از روش های مختلف استفاده بفرمایین.
    مثل نور خورشید،فر،ماکروفر،باد پنکه،گرمای بخاری یا شوفاژ و غیره

    من بسته به فصل و موقعیت هر بار از یکی از روش ها استفاده میکنم.
    -زمستونا از بخاری کمک میگیرم به این صورت که فلفل ها رو روی پارچه ای نزدیک بخاری پهن میکنم

    -تابستونا فلفل ها رو روی پارچه ی تمیز توی تراس پهن میکنم.
    البته دقت کنین افتاب مستقیم روی فلفل ها رو نگیره تا نسوزن.چون افتاب سوزا ن و خیلی داغ ممکنه بهشون اسیب بزنه

    -اگر شرایط مناسب نباشه یا گرد و خاک زیاد باشه با کمک کولر و سایر موارد کار میکنم.


    خلاصه ی مطلب بعد از خشک شدن فلفل ها اون ها رو آسیاب کنین و از الک رد کنین.

    باز دونه های داخل الک رو داخل اسیاب بریزین و انقدر این کارو تکرار کنین تا کمترین ناخالصی بمونه.البته این دونه های درشت تر هم به کار میان و میتونین ازشون استفاده کنین.

    من جدا میگذارم توی یه کاسه کوچولو و در اولین فرصتی که پیش میاد داغل غذا و .. میزنم.


    پاپریکا به ادویه ی معطر و بسیار خوشرنگ هست که اصلا تند نیست و میتونین با خیال راحت داخل غذاهاتون ازش استفاده کنین.

    من داخل انواع غذایی که خصوصا قرمز رنگ باشه،انواع فست فود ها و برای مرینیت کردن گوشت و مرغ ازش استفاده میکنم.



    نکته)همونطور که بارها ذکر کردم ادویه ها بهتره که تازه به تازه تهیه بشن تا عطر و رنگ و خواصشون رو از دست ندن.
    پس بهتره پاپریکا رو کم کم و اندازه ی مصرف تهیه بفرمایین.
    و یا اینکه حداقل به میزان مصرف از فلفل ها اسیاب کنین چون هر چه ادویه اسیاب نشده باشه و بهمونه بهتره تا وقتی که اسیاب شده باشه.

    من فلفل های خشک شده رو داخل یه نایلون میریزم و داخل کابینت نگه میدارم و هر بار به اندازه ی ظرفم اسیاب میکنم و توی ظرف میریزم.


    توصیه میکنم پست کامل و جامع شف طیبه ی عزیز راجع به پاپرریکا رو هم مطالعه بفرمایین:
    انواع فلفل-طرز تهیه پودر فلفل قرمز-پاپریکا و.. در منزل

    مثل همیشه نکاتی کامل و مفید داره پست های ایشون که به علممون اضافه میکنه.
    RE79EL, *شمیم*, zakizadeh و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,238
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1366
    پسند شده
    60204
    پسند کرده
    67066

    ویترین مدال ها

    ببخشید دوستان
    میشه فلفل دلمه سبز رو هم خشک و پودر کنم؟مزش معلوم میشه تو غذا یا نه ؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ

  3. #27
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,797
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2317
    پسند شده
    95616
    پسند کرده
    80787

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل نمایش پست ها
    ببخشید دوستان
    میشه فلفل دلمه سبز رو هم خشک و پودر کنم؟مزش معلوم میشه تو غذا یا نه ؟
    بله که میشه عزیز دلم.مزه ش هم بله.دقیقا مزه خودشو میده
    موفق باشی عزیزم
    مامان غزل و مامان علی 93 این نوشته را پسندیده.

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    337
    میزان امتیاز
    81
    پسند شده
    2132
    پسند کرده
    3434
    پاپریکا فقط خونگی



    تو تصویر پایین هم رنگ پاپریکای خونگی منو با بازاریش مقایسه کنید


    با استفاده از فر خشکش کردم
    mitra40, hengamehh, *هما* و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom pasand آواتار ها
    دلبر....
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    361
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    1439
    پسند کرده
    1990
    اینم از پودر پاپریکا من......
    فلفل دلمه ای قرمز 1 کیلو خریدم تخماشون را جدا کردم حلقه های نازک برش زدم و گذاشتم به مدت 5 ساعت توی فر
    بعد از اون دو روز هم گذاشتم تو سینی و تو هوای ازاد ......
    بعد اسیاب کردم و الک کردم..........
    برای تو ماکارونی و پیتزا و مرغ .......... فوق العاده هست...
    نام: پودر فلفل پاپریکا (2).jpg نمایش: 79 اندازه: 103.4 کیلو بایت
    نام: پودر فلفل پاپریکا (3).jpg نمایش: 81 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    خورشت کرفس
     
    باران67, m1361, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نگران فردا نباش...........
    خدا از قبل انجاست..........

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما