نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree134Likes

موضوع: انواع فلفل-طرز تهیه پودر فلفل قرمز-پاپریکا و.. در منزل

نمایش نتایج: از 17 به 22 از 22
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,965
    میزان امتیاز
    1234
    پسند شده
    20122
    پسند کرده
    12612
    پاپریکا

    نام: IMG_5311.jpg نمایش: 472 اندازه: 99.5 کیلو بایت


    فلفل دلمه قرمز را برش داده در دستگاه میوه خشک کن خشک کردم.
    من موقع استفاده پودر میکنم اینطوری عطرش بیشتره.
    یادتون باشه دونه هاش هم دور نریزید اونها رو هم خشک کرده هنگام استفاده پودر کنید اونا هم به غذاتون طعم خاصی میدن

    دوستانی که دستگاه ندارن یا در فر نمیتوانند خوب در بیارن بهتر اینکه فلفل را برش داده یک روز در مجاورت هوا قرار بدن تا رطوبت اولیه گرفته بشه روز بعد روی بخاری یا شوفاژ فویل انداخته برش های فلفل را روی آن خشک کنند فقط هر از گاهی جا به جا کنید تا بهتر خشک بشن
    ...
     
    ویرایش توسط گیتار : ۱۳۹۴/۱۲/۰۸ در ساعت ۰۱:۱۰ بعد از ظهر
    amir mami, مهسا السلطنه, پرپرک و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21242
    پسند کرده
    15584

    ویترین مدال ها

    گيتار جون دونه هاي فلفل رو هم اسياب ميكني يا درسته توي غذت استفاده ميكني؟
    گیتار, Miss Razieh, hengamehh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh mansoori آواتار ها
    سعیده منصوری
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۱۶
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    387
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    221
    پسند شده
    2318
    پسند کرده
    2297

    اینم پاپریکای من با دستور شف طیبه عزیز، توی فر خشک*کردم بعدم اسیاب
    البته رنگش خیلی تیره تر از عکس هس
    ***
     
    amir mami, پرپرک, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشقی که تو نباشی میمیره
    عشقی که تو دست تو گل داده

  5. #20
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86522
    پسند کرده
    75791

    ویترین مدال ها

    تهيه پودر فلفل پاپريكا در خانه

    به نقل از شف طیبه ی عزیزم



    پاپريكا paprika ادويه ايست كه از آسياب كردن فلفل capsicum annuum خشك شده بدست مياد. فلفل capsicum كَپسيكم ميتونه تند يا شيرين باشه كه براي رسيدن به اين هدف از فلفل تند Chili pepper يا فلفل دلمه اي Bell pepper استفاده ميشه. همينطور كه ميدونيد فلفل دلمه اي طعم شيرين و عطر خاصي داره. فلفل دلمه اي قرمز رو امروزه ميشه به راحتي از سبزي فروشيها خريداري كرد. اين فلفل در خيلي از كشور ها با نام كپسيكم شهرت داره.







    براي تهيه پاپريكا در خانه من معمولا از فلفل دلمه اي قرمز بدون دونه هاش استفاده ميكنم. كه نتيجه اش يك پودر پاپريكاي شيرينه.
    پودر پاپريكا اينجا توي بازار موجوده (البته گاهي وقتها پيدا نميشه و گاهي وقتها هم با چندين مارك ميتوني پاپريكا رو خريداري كني) و البته قيمت بالايي داره
    تهيه پاپريكا در خانه به مراتب ارزانتره و خداييش خيلي هم ساده است.
    ابتدا طرز تهيه اش رو توضيح ميدم و بعد موارد استفاده اش رو ميگم:


    فلفل مورد علاقه تون رو خريداري كنيد.
    من استفاده از فلفل دلمه اي رو توصيه ميكنم چون در نهايت پاپريكاي شما شيرين خواهد بود
    اينكه ميگم شيرين نه اينكه فكر كنيد به غذا طعم شيريني ميده ها نه منظورم اينه كه تند نيست. ديگه حتما تا به حال حداقل يك بار تو آشپزي يا سالادها از فلفل دلمه اي قرمز استفاده كرديد و ميدونيد چه طعمي داره!





    فلفلها رو حلقه اي خورد ميكنيم
    همينطور كه گفتم من دونه هاي توي فلفل رو استفاده نميكنم كه تا اونجايي كه ممكنه پودر پاپريكا تندي نداشته باشه و كاملا شيرين باشه
    حلقه هاي فلفل رو روي يك شبكه يا حتي شبكه خود فر قرار ميديم
    من شبكه رو روي يك سيني كه با فويل آلومينيوم پوشوندم ميذارم كه در هنگام پخت آبي كه از فلفلها ميچكه روي فويل بريزه و بعدا در شستشو صرفه جويي كنم!





    فر رو روي 120 درجه سانتيگراد قرار ميديم. اگر فر شما درجه اي از اين پايين تر داره حتما از همون درجه استفاده كنيد. عنايت داشته باشيد كه هر چي درجه حرارت فر كمتر باشه در نهايت رنگ پاپريكا قرمزتر و خوشرنگتر خواهد بود
    حالا سيني فلفل رو توي فر ميذاريم به مدت 3 ساعت
    حالا كمتر يا بيشتر بسته به شرايط فر و همچنين سايز برش فلفلها (هر چي باريكتر برش بزنيد زودتر آماده ميشه)
    زماني آماده است كه وقتي فلفل ها رو توي دست ميگيريد ترد شده باشند
    از فر خارج كرده و اجازه ميديم سرد شن





    سپس به خوبي آسيابش ميكنيم تا كاملا پودر بشه
    و اكنون شما پاپريكا داريد.
    به همين سادگي.
    ميدونم خيلي هاتون الان ميگيد: "واااااااااااااااي من اينهمه سال رسپيهايي كه توش پاپريكا داشت رو با آه از كنارشون ميگذشتم. درست كردن پاپريكا تو خونه به همين سادگيه؟"
    آره
    تازه يه چيز ديگه: من طعم پاپريكاي خونگي رو بيشتر ميپسندم. آدم خيالشم راحته كه كاملا بهداشتي و خالصه





    خب من در اينجا پودر پاپريكاي خانگي و بازاري رو كنار هم واسه تون مقايسه كردم كه ببينيد.
    بالايي دستسازه، پاييني صنعتي (مارك اَمريكَن گاردن)
    ميبينيد كه آنچنان تفاوتي نداره و از همه مهمتر شما ميدونيد چي درست كرديد و توش چيه
    از همه اينا با ارزشتر اينه كه قيمتش به هيچ عنوان قابل مقايسه نيست. مخصوصا با قيمتهاي امروزي!


    از دو فلفل دلمه اي قرمز درشت حدود نصف ليوان پودر فلفل پاپريكا بدست خواهيد آورد





    از پاپريكا به عنوان ادويه در غذاها استفاده ميشه
    عطر و طعم خيلي خاصي داره
    چون ما با حرارت كم آتش فر كبابي و خشكش كرديم يه عطر ملايم دودي هم داره كه بي اندازه طعم غذاها رو مطلوب ميكنه بدون اينكه اون مضرات دودي كردن رو به غذا وارد كنه
    به هيچ عنوان تندي نداره و ميتونيد به ميزان زيادي ازش در غذاها استفاده كنيد كه باعث قرمز شدن رنگ غذاها هم ميشه
    اگر مايليد ميتونيد براي تند كردنش از دونه هاي فلفل دلمه اي هم استفاده كنيد يا اينكه تركيبي از فلفلهاي تند و شيرين رو به كار ببريد
    ولي من ميگم چه كاريه؟ پودر فلفل قرمز تند (كه در دنيا به "كايَن" معروفه) رو ما هميشه داريم تو غذاها ازش استفاده ميكنيم بهتره براي تنوع هم كه شده پاپريكا رو شيرين تهيه كنيم.
    يكي از مصارف پاپريكا واسه من سالاد سيب زمينيه. عاشقشم. يعني سالاد رو كه آماده كردم در نهايت روش اندكي پاپريكا ميپاشم و طعم سالاد رو از اين رو به اون رو ميكنه.


    الان ديگه با در دست داشتن پودر پاپريكا ميتونيد همه اون رسپيهايي كه تو ليست انتظار گذاشته بوديد رو درست كرده و ازش لذت ببريد!


    sita-golam, kurosh1, maman_mahya و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86522
    پسند کرده
    75791

    ویترین مدال ها



    فلفل های به نخ کشیده برای تهیه ی پودر فلفل قرمز خانگی

    لینک اموزشی:
    http://mamisite.com/forum/blogs/b2564.html
    *شمیم*, nazi15, hengamehh و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,058
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36102
    پسند کرده
    54970
    فلفل خشک شده در میوه خشک کن برای ترشی و شور حدود دو ساعت طول کشید خشک شد

    قبلا در سینی می ریختم و یک ماه طول می کشید در خانه خشک بشه

    نام: felfelkhoshk.jpg نمایش: 32 اندازه: 85.8 کیلو بایت
    باران67, RE79EL, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما