نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree134Likes

موضوع: انواع فلفل-طرز تهیه پودر فلفل قرمز-پاپریکا و.. در منزل

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 22
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    __baran___ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    813
    پسند کرده
    422
    باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    دوستان ادویه دوست بخصوص فلفل دوست

    برای تهیه فلفل سفید دانه های داخل فلفل دلمه ای را دور نریزید خشک و آسیاب نمایید فلفل سفید بدست می آید.

    امیدوارم مورد استفاده قرار بگیرد چون خودم فلفل زیاد نباید بخورم درست نمی کنم
    من فکر می کنم فلفل سفید از دانه ی فلفل های تند درست میشه.چون تو پاکستان فلفل سفید از همه فلفل ها تند تر و مصرفش کمتره و بیشتر برای غذاهایی استفاده میشه که باید رنگ غذا قرمز یا سیاه نشه.


    نقل قول نوشته اصلی توسط lady of shalott نمایش پست ها
    هنگامه جون من فلفل سفید زیاد استفاده میکنم چون خیلی تندتر و قویتر از فلفل سیاه اصلا بهش نمیاد دانه فلفل دلمه ای باشه...البته تا حالا اصلا بهش فکر نکرده بودم که چطوری ساخته میشه نوشته شمارو که خوندم رفتم سرچ کردم و دیدیم فلفل سفید از دانه های همون فلفل سیاه تهیه میشه و برای همین خیلی تندتره...

    اینم لینکش: White Pepper Powder - Importance of White Pepper Powder

    اون کسی که این دستور داده احتمالا منظورش یه نوعی دیگه از فلفل سفید بوده
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    581
    پسند شده
    36154
    پسند کرده
    55051
    پاپریکا با عطر و بوی فراوان خانگی - فلفل دلمه ای قرمز های را با میوه خشک کنخشک کردم و پودر کردم



    باران67, Miss Razieh, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7865
    پسند کرده
    11489
    سلام
    این فلفل قرمز تنده که خشکش کردم.تا الان سابقه نداشت این طوری سیاه بشه.خیلی دوسش داشتم ولی نمیدونم چرا سیاه شد
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 143543781388941.jpg
مشاهده: 584
حجم: 103.7 کیلو بایت
    عدسی
     
    باران67, kurosh1 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پاپيتال آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۰۷
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    126
    پسند کرده
    88
    نام: image.jpg نمایش: 983 اندازه: 108.2 کیلو بایت فلفل دلمه اي رو توي ميوه خشك كن خشك و بعدش پودرش كردم توي آسياب البته از آخرين مرحله عكس ندارم، (بعد از الك شدن)
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    باران67, m1361, Miss Razieh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7865
    پسند کرده
    11489
    فلفل های ناز قرمز من

    عااااااااشقشونم

    اول تو آفتاب حساااابی خشک کردم.بعد یه مقدار تو تابه تفتش دادم و آسیابش کردم






    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 143757880182593.jpg
مشاهده: 889
حجم: 104.6 کیلو بایت


    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 144187992336992.jpg
مشاهده: 888
حجم: 102.8 کیلو بایت
    عدسی
     
    fingil 0 shishi, kurosh1, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86660
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه فلفل قرمز در خانه





    کیا عاشق غذاهای تند و فلفلی هستن؟
    برای تهیه ی فلفل قرمز خونگی از نوع مرغوب و خوش رنگش ادامه ی پست رو بخونین

    خیلی ساده و آسان فلفل های تند خوشگلتون رو مثل تصویر به نخ بکشین.
    یه سوزن نخ بردارین و سوزن رو از ساقه ی فلفل ها رد کنین.






    حالا این بند فلفلی خوشگل رو یه جایی توی آشپزخونه اویزون کنین.
    هر روز که میگذره فلفل های خوشگلتون بیشتر رنگ پاییزی به خودش میگیره
    از سبز تا قرمز قرمز شدن

    و هر روز با دیدن این خوشگلا توی آشپزخونه بیشتر انرژی میگیرین و ذوق خداوند متعال رو میکنین.

    فلفل های من هنوز کامل قرمز نشدن
    تو این مرحله عکس گرفتم که چند رنگ بودنش رو ببینین
    انقدر باید بمونه تا کاملا قرمز و خشک بشن

    من معمولا درسته نگه میدارم و بسته به نیاز کم کم آسیاب میکنم تا عطر و خواصش بیشتر حفظ بشه

    برای اسیاب کردنشون هم کافیه ساقه و کلاو هسته ها رو جدا کنین و باقیش رو آسیاب کنین
    من همینجوری که چند رنگ و پاییزی بودن چندتاییش رو براتون آسیاب کردم
    چون هنوز خشک نیستن کامل آسیاب نشد و همین شد که یه صحنه رنگی زیبا خلق شد
    و تا مدتی فقط لذت بردم و با این همه رنگ زیبا و پاییزی عشق بازی کردم



    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۷/۱۳ در ساعت ۰۲:۱۵ قبل از ظهر
    Behjat, m1361, Miss Razieh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896
    ساخت پودر پاپریکا( فلفل قرمز شیرین یا دلمه ای)
    فلفل های ریز و ارزون بعد از شستن و خشک کردن حلقه زدم و گذاشتم خوب خشک بشه
    همین
    فوق العاده خوش عطر و خوشمزه س
    نام: DSC04156.jpg نمایش: 1645 اندازه: 107.3 کیلو بایت



    نقل قول نوشته اصلی توسط yeganejan نمایش پست ها
    پودر پاپریکا در چه غذاهایی استفاده میشه؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara chef نمایش پست ها
    دوست عزیز موارد استفاده زیادی داره مثلا من اینجوری ازش استفاده میکنم
    مثل مزه دار کردن گوشت ها - داخل آرد سوخاری -پیتزا و ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط سعیده بانو نمایش پست ها
    سارا جون کجا گذاشتین خشک بشه
    من طبق دستور شف طیبه تو فر گذاشتم ولی همش سوخت شما تو فضای خونه خشکش کردین
    خیلی عالی شده خانم
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara chef نمایش پست ها
    بله عزیزم تو محیط خونه خشک کردم
    طول کشید ولی خیلی خوشرنگ و خوب خشک شد

    باران67, Behjat, saeedeh mansoori و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما