نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree54Likes

موضوع: خشک کردن گل محمدی و کاربردهای آن

نمایش نتایج: از 9 به 11 از 11
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2027
    پسند شده
    86666
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    غنچه گل محمدی خشک




    متاسفانه یادم رفته بود تو جشنواره ی گل سرخ این مورد رو بذارم.

    چند روز پیش که داشتم باشون کار میکردم یادم افتاد و فوری براتون عکس گرفتم.

    برای خشک کردن این غنچه های گل زیبا و معطر کافیه غنچه ی گل محمدی رو جمع اوری کنین.

    در صورتی که گلتون خیلی کثیفی و الودگی داره خیلی خیلی اروم و با حوصله و لطافت غنچه ها رو بشورین تا بهشون اسیبی نرسه
    بعد از اون یه نخ سوزن بردارین و نخ رو از ساقه های گل ها رد کنین.
    به این صورت یه بند خواهید داشت که گل های سرخ ازش رد شده
    حالا این بندتون رو به جایی در سایه وصل کنین
    و زمان بدین تا گل ها خشک بشن

    نکته:
    اینکه گل رو از نخ رد میکنیم و اویزان میکنیم به این خاطر هست که هیچ جای گل با زمین تماس نخواهد داشت و حالتش همونطور که هست حفظ میشه (به حالت طبیعیش)
    و مورد دیگه اینکه جریان هوا در همه ی اطراف گل وجود خواهد داشت و به بهتر و یکسان خشک شدنش کمک میکنه.
    بازم تاکید میکنم که گل ها رو در سایه خشک کنین.
    من همیشه سبزیجات و کلا هر چی بخام خشک کنم تو سایه این کار رو میکنم مگر اینکه بنویسم عینا تو افتاب گذاشتم.
    خشک کردن در سایه باعث حفظ عطر؛رنگ و خواص میشه


    این کوچک های معطر و زیبا رو میتونین در انواع تزیینات دسر و غذا و ماست و دوغ و.. به کار ببرین
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۶/۰۵ در ساعت ۰۸:۳۰ قبل از ظهر
    my soul, شاپرک( مامی آزی), taniya و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,884
    میزان امتیاز
    590
    پسند شده
    47500
    پسند کرده
    49587

    ویترین مدال ها

    نحوه نگه داشتن گل برای درست کردن مربا توی فصلهای دیگه:



    گلهای محمدی رو شسته و برگهاشون رو جدا میکنیم و روی میز روی پارچه نازک پهن میکنیم و میذاریم خشک بشه. بعد داخل شیشه های نوشابه یا آب معدنی گلهای خشک شده رو فشرده پر میکنیم و درش رو محکم میبندیم. وقتی گلها کامل خشک بشن اینجوری میشه گل رو برای طولانی مدت نگه داشت.
    بعد هر بار مربا تموم میشه با گلهای خشک مربای تازه درست میکنیم.
    پنجه طلایی, taniya, maman_mahya و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    599
    پسند کرده
    199
    خب ماهم که شانس داشتن گل تازه رو نداریم ازهمون گل خشکهای بازاری استفاده میکنیم منم بعدازاینکه گل رو ازبیرون خریداری کردم تمیزش میکنم ومیریزم توی شیشه تمیز وکمی ازاون رو پودر میکنم وبه نسبت تساوی باپودر زنجبیل ودارچین مخلوطش میکنم برای غذاهایی مثل لوبیاپلو وباقالی پلو و خورشت قیمه وقیمه بادمجان وخلاصه توی خیلی ازغذاهااستفاده میکنم عاشق بوشم ولی بایداینم بگم کسانی که مشکل فشارخون دارن باید بااحتیاط ازگل محمدی ویاگل سرخ استفاده کنن چون اینجوری که توی اینترنت سرچ کردم گل درعین حالی که پس از تحقیقات زیاد ثابت شده برای درمان آلزایمر خوبه وآرام بخش هم هست ولی مصرف زیاد اون باعث بالارفتن فشارخون میشه
    maman_mahya, باران67, سروناز و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایاچنان کن سرانجام کار ، توخشنودباشی وما رستگار


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما