نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree122Likes

موضوع: طرز تهیه گوجه خشک در منزل و کاربردهای آن

نمایش نتایج: از 17 به 18 از 18
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  1. #17
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86663
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه گوجه خشک و پودر گوجه در خانه




    از این گوجه ها در موارد بیشماری می توان استفاده کرد. این گوجه را می توانید درست کنید و درظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان نیاز دارید از آن در غذا های مختلف و به عنوان مکمل غذایی استفاده کنید.
    این گوجه ها در اغلب غذاهای اروپایی و به خصوص غذاهای ایتالیایی استفاده می شود و طعم بسیار خوبی به غذا می دهد.
    همچنین در برخی نان ها و مافین های غذایی کاربرد دارد
    میتونین تو هر غذایی که رب میزنین ،استفاده کنین
    و یا اینکه کلا به جای رب استفاده کنین
    به عنوان مثال در ایام بیماری میتونین به جای رب داخل غذاها به کار ببرین خصصوصا داخل سوپ
    مزه ی خیلی خوبی به غذا میده به ویژه اگر گوجه خوشمزه ی تابستون باشه


    داخل پیتزا،سوپ،ماکارونی،استامب ولی،آبگوشت و.. میتونین به صورت پودر شده و یا چیپسی استفاده کنین.
    من داخل خورش بادمجان هم استفاده میکنم.

    عطر فوق العاده خوبی داره
    همچنین میتونین در تهیه ی روغن های طعمدار میتونین از گوجه ی خشک استفاده کنین

    این ورقه ها رو به عنوان یه چیپس خوشمزه و سالم هم میتونین میل بفرمایین

    طرز تهیه:

    الان که گوجه ی بسیار خوشرنگ و مرغوب به قیمتی خیلی کم به وفور در بازار یافت میشه زمان مناسبی برای تهیه محصولات گوجه ای هست

    گوجه ی گوشتی رسیده ولی سالم و سفت رو انتخاب کنین
    اون ها رو بشویین و با چاقویی تیز به ورقه های نیم سانتی برش بزنین.

    ضخامت ورقه ها بسته به دلخواه شماست
    منتها من ترجیح میدم ورقه ها رو نیم سانتی بگیرم چرا که ضخیم ر از این روند خشک شدنش طولانی میشه و نازک تر از این هم بعد از خشک شدن خیلی کوچولو و شکننده میشه.

    ورقه ها رو روی سفره پلاستیکی و یا سلفون و در معرض نور آفتاب قرار بدین.

    اینکه چه مدت زمان طول بکشه تا خشک بشه بسته به دمای هوا و شدت آفتاب هر منطقه داره

    من هر موقعی که میگذارم گوجه هام روز بعد اماده میشن
    در این فاصله یکی دو بار بهشون سر میزنم و گوجه ها رو زیر و رو میکنم تا نچسبن و همینطور یکسان خشک بشن.

    دقت کنین ضخامت ورقه هاتون یکسان باشه چون اگر یکی کلفت باشه و یکی نازک برای خشک کردن دچار مشکل میشین چرا که ورقه ی نازک زودتر خشک میشه و ورقه ی کلفت هنوز تر هست.

    به قول سعیده جان،
    نشانه خشک شدن خوب اینه که وقتی از وسط نصف میکنید راحت بشکنه نه اینکه اول خم بشه بعد بشکنه




    نکته بسیار مهم:
    اگر گوجه ها در معرض افتاب شدید باشن و یا بیش از حد اونها رو زیر نور قرار بدین اونها دچار سوختگی میشن و سیاه میشن.

    همینطور اگر اون ها رو زیر و رو نکنین قسمت رویی میسوزه و قسمت زیر گوجه هنوز خیس باقی میمونه و این یعنی یکنواخت خشک نشدن گوجه ها


    -میتونین روی ورقه های گوجه نمک بزنین تا خوش طعم تر بشن
    *هما*, ستین, *شمیم* و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16303
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    اینم گوجه خشک من که واقعا عالی شد واسه غذا تو آبگوشت ریختم چون اولین بارم بود با سیر خشک ...خیلی خوشطعم کرده بود واسه تست ریختم دیدم عالیه بخاطر همین واسه زمستونم خشکیدم

    راستی با میوه خشک کن پارس خزر سایا خشک کردم که با پوست ورقه ورقه کردم و گذاشتم داخلش تا خشک بشه به همین راحتی رنگشم عالی شد

    نام: 14449217_367811520275318_4561100585104834560_n.jpg نمایش: 193 اندازه: 56.9 کیلو بایت
    mamisara, تان تان, *هما* و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما