نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree99Likes

موضوع: طرز تهیه پودر سیر خانگی

نمایش نتایج: از 9 به 11 از 11
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    منا . آواتار ها
    منا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    108
    میزان امتیاز
    191
    پسند شده
    1456
    پسند کرده
    1227
    سلام دوستان من یه سوال داشتم من سیرو رو خورد کردم با دستگاه بعد گذاشتم رو شوفاژ ک خشک شه ولی الان سبز رنگ شده،چرا اخه؟؟؟

  2. #10
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,720
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2261
    پسند شده
    94488
    پسند کرده
    79396

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه پودر سیر در منزل





    پودر سیر
    سوای خواص فوق العاده ای که دارد جزو طعم دهنده های عالی در تهیه انواع غذاست. این ادویه با عطر و طعم خوبی که دارد تقریبا در هر غذایی قابل استفاده است.

    پودر سیر خانگی از لحاظ کیفیت، عطر و طعم به هیچ وجه قابل مقایسه با مشابه بازاری آن نیست. با این روش می توانید براحتی در منزل پودر سیر تهیه کنید و در تهیه انواع غذاها از آن استفاده کنید.



    طرز تهیه:
    سیرهای تازه را بشویید و پوست بکنید. حبه های سیر را بصورت بسیار نازک برش بزنید. می توانید آنها را بصورت خلالی یا ورقه ورقه برش بزنید یا آنکه سیرها را رنده کنید. چیزی که اهمیت دارد این است که هرچه برش ها نازک تر و کوچک تر باشند، پودر سیر شما سریعتر آماده می شود.


    برای خشک کردن سیرها چند راه وجود دارد:

    راه اول روش سنتی و اصلی تهیه پودر سیر است. یعنی قرار دادن سیرها در معرض نور مستقیم خورشید: سیرها را داخل سینی بریزید و به مدت یکی دو روز زیر نور آفتاب قرار دهید تا کاملا خشک شوند. بسته به شدت آفتاب و فصل این مدت زمان می تواند متغیر باشد.



    راه دوم خشک کردن در فر است: سیرهای خرد شده را داخل یک سینی یا توری قرار دهید. فر را روشن کنید و تا دمای 110 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی را داخل فر قرار دهید و به مدت 1.30 الی 2 ساعت حرارت دهید تا سیرها کاملا خشک شوند. این زمان بسته به نوع فر و برش های سیر می تواند کمتر یا بیشتر باشد. هرازگاهی سیرها را چک کنید. یک سیر را تکه کنید اگر کاملا خشک شده بود و مغز آن نیز خشک بود یعنی آماده است.

    سیر ها را در خشک کن و مایکروفر نیز می توانید خشک کنید. در هرصورت و از هر روشی که استفاده می کنید سیرها باید کاملا خشک و ترد شده باشند.


    سیرهای خشک شده را داخل مخلوط کن یا غذا ساز بریزید و چندبار دکمه را فشار دهید تا به بافت دلخواه برسید. اگر دوست دارید پودر سیر شما بافت نرم تر وریزتری داشته باشد ودر غذا مشخص نباشد از آسیاب استفاده کنید.

    سپس پودر سیر خانگی و معطر خود را در یک شیشه تمیز بریزید، درب آن را محکم ببندید و با خیال راحت از این ادویه پرخاصیت و مفید در آشپزی استفاده کنید.







    برای پوست کندن راحت تر سیر ها اون ها رو داخل کاسه ای آب خیس بدین ،به دلیل اینکه قراره سیر ها رو خشک کنیم و نگران خیس شدن اون ها نیستیم به نظرم این بهترین راهه

    البته میتونین از روشی که در این پست عرض کردم خدمتتون هم استفاده بفرمایین.

    برای خرد کردن سیر ها من از رنده برقی استفاده کردم.
    در واقع تیغه ی حلقه کردن دستگاه رو گذاشتم و سیر ها رو داخلش ریختم.


    و اما در مورد خشک کردن سیر، از روش سنتی استفاده کردم
    به این صورت که ورقه های سیر رو روی پارچه ای تمیز پهن کردم و زیر نور آفتاب قرار دادم.

    پارچه کمک میکنه تا آب سیر زودتر جمع بشه
    اگر در منطقه ای زندگی میکنین که نگران گرد و خاک و آلودگی هوا هستین بهتره فقط در ساعات تابش نور سیر رو در معرض آفتاب قرار بدین و سایر مواقع اون رو داخل خونه پهن کنین
    که البته باید نسبت به بوی سیر حساس نباشین چون خیلی توی خونه بوی سیر میپیچه

    من سیر هام یک روزه خشک شدن زیر آفتاب


    حتما د جای خشک و خنک و با در کیپ نگهداری کنین
    هر بار موقع مصرف از قاشق خشک و تمیز استفاده کنین تا پودر سیرتون کیفیتش رو حفظ کنه و به هم نچسبه
    اگر شرایط نگهداریش بد باشه پودرتون به هم میچسبه

    البته من مقدار کمی از ورقه های سیر رو اسیاب میکنم و وقتی تموم شد باز کمی اسیاب میکنم
    اینجور عطر و طعم و خاصیتش بهتر حفظ میشه و کیفیت بهتری هم خواهد داشت


    sara chef, nora1, Behjat و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,062
    میزان امتیاز
    1523
    پسند شده
    22475
    پسند کرده
    19714
    طرز تهیه پودر سیر خانگی

    نام: IMG_2930.jpg نمایش: 88 اندازه: 61.7 کیلو بایت

    سیر را حبه حبه کرده بعد پوست بگیرید

    برای پوست گرفتن سیر اگر از سیر تازه استفاده میکنید که خیلی راحت پوست گرفته میشه فقط اگه

    پوست شما خیلی حساسه پیشنهاد میشه از 2-3 لایه دستکش استفاده کنین

    ولی برای سیر خشک سیرها حبه شده را درون شیشه ای دربسته ریخته وچندبار تکان بدید در اثر ضربه

    هایی که به دیواره ها میخوره خیلی راحت پوست سیر جدا میشه

    بعد پوست گرفتن نوبت ورقه کردن میرسه هم به صورت دستی با چاقو تیز میشه اینکارو کرد هم با رنده

    برقی(من با دست ورقه کردم فقط یادتون باشه از دستکش حتما استفاده کنین چون اسید سیر ممکنه

    به دستتون مخصوصا نوک انگشت آسیب برسونه)

    نام: IMG_2764.jpg نمایش: 89 اندازه: 96.9 کیلو بایت

    نام: IMG_2766.jpg نمایش: 89 اندازه: 90.3 کیلو بایت


    برای خشک کردن از فر یا دستگاه میوه خشک کن میتونین استفاده کنین در صورت عدم دسترسی از نور طبیعی آفتاب بهره بگیرین

    به این صورت که روی سینی را با فویل پوشانده بعد سیرهای ورقه شده را روی آن ریخته در معرض نور

    خورشید قرار بدیدن فویل کمک میکنه حرارت بهتر منتقل بشه .بسته به شدت نور آفتاب وضخامت سیرورقه

    شده 1-2 روز طول میکشه تا سیرها کاملا خشک بشه نشونه درست خشک شدن اینه که وقتی سیر

    روبین دو انگشت میگیریم خیلی سریع میشکنه نه اینکه اول خم بشکنه بعد بشکنه . سیر خشک کاملا

    ترد وشکننده هس

    حالا میتونین آنرا آسیاب کرده در صورت نیاز از الک ریز رد کرده در ظرف دربسته و در جای خشک وخنک نگهداری کنیین

    پیشنهاد میشه به یکباره همه سیرخشک رو پودر نکنین چون در این صورت عطر وکیفیت پودر سیر بیشتر حفظ میشه


    ...
     
    ویرایش توسط گیتار : ۱۳۹۶/۰۴/۲۷ در ساعت ۰۳:۲۰ بعد از ظهر
    mitra40, hengamehh, *Elsa* و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما