نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree126Likes

موضوع: روش نگهداری باقلا (باقالی)-طرز تهیه باقلا(باقالی)خشک در منزل

نمایش نتایج: از 9 به 15 از 15
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86637
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه لپه باقالی خشک شده در منزل




    حتما توی فروشگاه ها دیدین که داخل قسمت خشکبار،لپه ی باقالی خشک شده در دو رنگ زرد و سبز به فروش میرسه.

    من طبق همون روشی که در پست اول عرض کردم خدمتتون کار میکنم و همیشه باقالی مصرفی برای غذاهام رو فریز میکنم.
    منتها برای تنوع و کسب تجربه امسال لپه باقالی خشک شده هم درست کردم


    غلاف باقالی رو جدا کردم و پوستش رو گرفتم
    لپه ها رو شستم و داخل خشک کن خشک کردم.

    نکته ی مهم )میتونین از ماکروفر هم برای خشک کردنش استفاده کنین.
    من امتحان کردم و نتیجه عالی شد
    منتها حواستون باشه برای خشک کردن باقالی پوسته دار نمیتونین با ماکروفر کار کنین چون حالت پختگی پیدا میکنه


    مورد بعدی اینکه لپه باقالی سبز رو از باقالی تازه درست میکننند و با دست تهیه میشه منتها لپه باقالی زرد از باقالی خشک شده بدست میاد
    به این صورت که باقالی پوست دار خشک رو داخل دستگاه میریزن و لپه ی زرد رو بدست میارن
    برای همین تفاوت قیمتی خیلی زیادی دارن

    در مورد خشک کردن لپه ی باقالی به صورت طبیعی تجربه ای ندارم چون دقیقا اون روزی که من مشغول این کار بودم بادهای شدیدی میوزید و امکان تست و تمرین نبود.
    خوشحال میشم کسی تجربه ای داره باهامون در میون بذاره



    سادن, *هما*, *BEHNAZ* و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86637
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    باقالی پخته





    عصر بهار و باقالی پخته


    خدایا شکرت به خاطر این همه زیبایی و نعمت

    باقالی رو داخل سینک پر آب میریزم و میگذارم ده دقیقه بمونه
    بعد از اون باقالی ها رو داخل همون سینک کمی با دست تکون میدم و میشورم و بعد آبکشی میکنم.

    با نظم و ترتیب و خوشگل داخل قابلمه میچینم
    (اینجور بعد از پخت میتونیم خیلی منظم و خوشگل داخل ظرف بچینیمشون)






    نمک و فلفل میزنم و آب تا نصف قابلمه میریزم و زمان میدم تا بپزه


    بعد هم با نمک و اویشن و سرکه سرو میکنم.

    از عصرانه های مورد علاقه ی آقای شوهر
    فصل باقالی تازه بیشتر وقتا بساطش تو خونه ی ما به راهه

    البته لازم به ذکره که یه نوع باقالی دونه ریز که غلاف هاشون نصف غلاف باقالی های معمولی هست تو شهر ما هست که معروف به باقالی نجف آبادی هستن.
    ما معمولا باقالی نجف آبادی رو میپزیم.
    و در مواقعی که قحطی باقالی نجف آبادی باشه باقالی معمولی میپزیم و میخوریم.

    اون روز من باقالی نجف ابادی نداشتم
    سوهی, mami2gool, sita-golam و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330
    سلام باران جون
    من و مامانم هر سال باقلا هایی که خیلی تپل و گنده هستن و پوسته ی اونا به زردی میزنه می خریم و با پوست تو حیاط زیر نور افتاب پهن میکنیم تا خشک بشن
    وقتی خشک شدن پوست رویی رو جدا میکنیم و باقلا ها رو یه اب کشی میکنیم و خشک که شدن**البته قبلش خشک هستم فقط این اب ابکشی**میزاریم داخل یخچال برا شب های بلند زمستون

    نام: 12.jpg نمایش: 1274 اندازه: 64.0 کیلو بایت
    .......
     
    ویرایش توسط مامان حدیثه : ۱۳۹۵/۰۴/۰۹ در ساعت ۰۱:۰۰ بعد از ظهر
    sita-golam, kurosh1, میس مهسا و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    166
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    997
    پسند کرده
    692
    من باقله های درشت رو از پوست اولشون جدا میکنم وتوی افتاب میزارم تا خشک بشن وتوی شیشه یا کیسه پارچه ای میریزم+ کمی نمک تا دوسال هم نگه داشتم اصلا شته نمیزنه
    ما کارونی
     
    سادن, مامان حدیثه, sita-golam و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۱۹
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    1311
    [QUOTE=باران67;1433161]


    عزیزم با این روش چقدر می تونیم باقله ها رو توی فریزر نگه داریم؟ توی فریزرم باقله هام مال 2 سال پیش یکی می گفت خوب نیست زیاد بمونه توی فریزر حالا نگران شدم به نظرتون بریزم دور
    باران67, narges*, سادن و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86637
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    [QUOTE=Ladddy;1433273]
    نقل قول نوشته اصلی توسط ;1433161
    عزیزم با این روش چقدر می تونیم باقله ها رو توی فریزر نگه داریم؟ توی فریزرم باقله هام مال 2 سال پیش یکی می گفت خوب نیست زیاد بمونه توی فریزر حالا نگران شدم به نظرتون بریزم دور
    عزیز دلم،ببین مواد غذایی داخل فریزر هر چی بمونن از خواصش کم میشه
    نهایتا تا یکسال با روش انجماد صحیح عمر مفید باقلا و*نخودفرنگی هست که تو خونه ها و با فریزر خونگی کمترم میشه
    اینکه ضرر داشته باشه رو*نمیدونم ولی مسلمه باقلای شما هیییچ خاصیت و ارزش غذایی نداره
    ضحی 69, مامان حدیثه, pariyan و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    خدا رحمت کنه همه رفتگان رو ، مادر خدا بیامرزم وقتی باقالی می گرفت ما بچه ها کمک می کردیم. یکی برش روی پوسته بزرگ و سبز باقالی می زد ، یکی دو نفر باقالی ها رو از داخل پوسته برش زده خارج می کردند. و خلاصه تا پایان کار همراهی می کردیم....
    یادش به خیر
    .
     
    سادن, zakizadeh, شروین و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما