نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree54Likes

موضوع: خشک کردن و شیرین کردن خلال پوست مرکبات و کاربردهای آن

نمایش نتایج: از 9 به 12 از 12
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,807
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2323
    پسند شده
    95848
    پسند کرده
    81044

    ویترین مدال ها

    خلال شیرین پوست نارنج برای غذاها:




    وقتی بخواییم از خلال پوست مرکبات داخل غذاها استفاده کنیم،باید تلخی اون رو بگیریم.
    و برای تلخی گرفتن هم اگه دقت کرده باشین یکی میگه سه بارخلال ها رو بجوشونین یکی میگه 7 بار و....
    روشی که من طبق اون کار میکنم و خیلی ازش راضی هستم به صورت زیر هست:

    نارنج رو پوست میگیرم.دقت کنین که تا حد ممکن قسمت سفید رنگ همراهش نباشه
    بعد از اون پوست ها رو داخل آب سرد میذارم یک شب یمونه
    تو این مدت چند بار آبش رو عوض میکنم
    مزایا این روش اینه که هم کمک به گرفتن تلخی از پوست نارنجم میکنه و مهمترین مساله اینکه موقع خلال کردن اذیتمون نمیکنه.
    دیدین حتی یه پرتقال پوست میگیریم ازش آب میپاشه،دستامون چقد بو میگیره و اون عصاره قوی داخل پوسته حتی باعث چسبنده شدن انگشتامون میشه
    با این روش هیچ کدوم این اتفاقا نمیافته و با خیال راحت میتونین پوست مرکباتتون رو خلال کنین

    بعد از اون باز یکی دو بار خلال هام رو با اب سرد شستشو دادم و همراه با آب سرد داخل قابلمه ریختم با شعله متوسط.
    گذاشتم تا به جوش بیاد ، همینکه به جوش اومد چند ثانیه صبر کردم که فقط یکی دو تا قل بزنه و بعد آبکش کردم و روشو آب سرد گرفتم .
    دوباره و سه باره همین عمل رو تکرار می کنم .
    مثلا در مورد پرتقال ها،بعضی از پرتقالها تلخی کمتری دارند و در همون مرتبه دوم کاملا تلخی شون گرفته می شه ولی بعضی از اونها به خصوص پرتقال تامسون تلخی پوستش هم بیشتره و سه بار رو قطعا باید بجوشه تا تلخی اش گرفته بشه
    برا نارنج به دفعات بیشتری نیاز داریم.
    در واقع من بعد از هر بار میچشم و وقتی کاملا ازش راضی بودم و هیچ تلخی حس نکردم میرم مرحله بعدی
    ینی من هیچ وقت خودم رو درگیر تعداد دفعات نمیکنم
    یا مدت ساعتی که خلال هام تو آب خیس بخورن یا مثلا اینکه خلال هام قبل جوشیدن خیس بخورن یا بعدش و...
    اینا همه گی فقط برا گرفتن تلخی هست و فقط مهمه که به صورت افراطی انجام نشه که در اون صورت از خلال ها هیچ عطر و طعمو رنگی باقی نمیمونه
    به صورت خلاصه من اولش خیسشون میدم و آبشو مرتب عوض میکنم تا اثرات التهابی روی پوست دستم کمتر بشه و راحت باشم موقع خلال کردنش
    و بعد میجوشونم و میچشم مرتب تا به حد دلخواهم برسه
    اگه احیانا ساعت 3 صبح مثلا دو بار جوشوندم و خوابم گرفت روش اب سرد میریزم میذارم بمونه فردا صبح ابش رو عوض میکنم و میچشم اگه تلخ بود باز جوشوندن رو شرو میکنم
    این مثال برا اینه که بدونین کلا محدودیت زمانی و عملیاتی نداریم.
    فقط نتیجه مهمه

    خب تا اینجای کار خلال هامون تلخی گرفته شدن.
    میتونین خلال هاتون رو بذارین خشک بشه با همینجوری بسته بندی کنین و فریز کنین و موقع مصرف شیرینیشون کنین
    یا اینکه شیرینشون کنین و بسته بندی کنین.
    روش شیرین کردن من هم به این صورته که به اندازه وزن خلال هام شکر میریزم داخل اب و با خلال هام میجوشونم تا حدی که خلال شیشه ای و شفاف بشه
    در اخر بهش گلاب و هل میزنم.
    یه آبکش میذارم داخل به کاسه و محتویات قابلمه رو تا داغه میریزم داخلش
    اینجور به راحتی شیره از خلال جدا میشه و داخل کاسه زیری میریزه
    یکی دو ساعت بعد میرم سراغ خلال ها.
    کاملا خشک هستن و براق و شفاف
    و نهایتا خلال ها رو داخل نابلون بسته بندی میکنم و از شیره باقی مونده هم میتونین در انواع شربت ها یا داخل کیک ها(مثلا کیک یزدی)و.. استفاده کینن.
    دقت کنین اندازه اب نمیگم چون نمیخواییم اب داشته باشه و بحثی از قوام اومدن و... در میان نیست.
    فقط به کیفیت و رنگ خلال ها در حین شیرین شدن توجه کنین
    *میتونین پوست مرکباتی مثل پرتقال یا نارنج رو به مرور که میخورین جمع کنین و خشک کنین و یکباره تلخی بگیرین.


    *از این خلال های شیرین شده میتونین در مرصع پلو،قیمه نثار و... استفاده کنین




  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,842
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    706
    پسند شده
    50352
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    این هم خلال پوست نارنج و پرتقاله که بعد از خلال کردنشون خشکش میکنیم و بعد هفت آب میجوشونیم به این صورت که خلالها رو داخل آب روی حرارت بالا میذاریم تا آب به جوش بیاد بعد آبکش میکنیم .این کار رو هفت بار تکرار میکنیم تا تلخی خلالها گرفته بشه. من خلالها رو مرتبه هفتم کمی با شکر شیرین میکنم . برای خورش قیمه یا قیمه نثار یا زرشک پلو و ....عطر و طعم خوبی به غذا میده


    نام: DSC_4982.jpg نمایش: 3101 اندازه: 103.4 کیلو بایت

    نام: DSC_4987.jpg نمایش: 3063 اندازه: 114.0 کیلو بایت
    .............
     
    باران67, mitra40 و m1361 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  3. #11
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    1,120
    نوشته های وبلاگ
    595
    میزان امتیاز
    1485
    پسند شده
    24984
    پسند کرده
    15184

    ویترین مدال ها

    نام: DSC00416.jpg نمایش: 2826 اندازه: 65.1 کیلو بایت

    میدونم خلال پرتقال دیگه آموزش نداره همه بلدن ولی گفتم پست خلال پسته و بادوم رو گذاشتم خلال پرتقال رو هم بذارم
    پوست پرتقال رو سعی میکنیم سالم جدا کنیم بعد به قطعات کوچیکتر تقسیم میکنیم تا راحت تر پوست سفید داخلش رو جدا کنیم

    نام: DSC00417.jpg نمایش: 2729 اندازه: 64.7 کیلو بایت

    بعد از جدا کردن پوسته سفید با قیچی شروع به خلال کردن میکنیم منظم و یکدست با قیچی کار ما تندتر پیش میره

    نام: DSC00419.jpg نمایش: 2785 اندازه: 101.9 کیلو بایت

    و بعد اونا رو میذاریم تا خشک بشن اگر عجله دارید زیر بخاری یا روی شوفاژ اگر نه که توی فضای اتاق هم خشک میشن

    نام: DSC00420.jpg نمایش: 2779 اندازه: 106.9 کیلو بایت

    حالا میتونیم اونا رو توی شیشه داخل کابینت به مدت طولانی نگهداری کنیم
    باران67, kurosh1, sohei59 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra - n آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    بابلسر
    نوشته ها
    120
    میزان امتیاز
    70
    پسند شده
    1153
    پسند کرده
    476
    دوستان عزیز
    پوست پرتقال اسانس خوش عطری هست برای کیک و شیرینی
    من پوست پرتقال رو خشک میکنم بعدش آسیاب و داخل یخچال نگهداری میکنم کنار سایر ادویه ها نه بو و نه رنگش تغییر نمیکنه

    نام: IMG_20171209_204550_160.jpg نمایش: 1962 اندازه: 111.3 کیلو بایت

    نام: IMG_20171209_204552_240.jpg نمایش: 1961 اندازه: 111.4 کیلو بایت

    نام: IMG_20171209_204554_595.jpg نمایش: 1821 اندازه: 121.1 کیلو بایت

    نام: IMG_20171209_204557_642.jpg نمایش: 1964 اندازه: 120.6 کیلو بایت

    نام: IMG_20171209_204558_959.jpg نمایش: 1952 اندازه: 112.3 کیلو بایت

    mitra40, zakizadeh, mami2gool و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما