نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree23Likes

موضوع: خشک کردن و شیرین کردن خلال پوست مرکبات و کاربردهای آن

نمایش نتایج: از 9 به 11 از 11
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86489
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    خلال شیرین پوست نارنج برای غذاها:




    وقتی بخواییم از خلال پوست مرکبات داخل غذاها استفاده کنیم،باید تلخی اون رو بگیریم.
    و برای تلخی گرفتن هم اگه دقت کرده باشین یکی میگه سه بارخلال ها رو بجوشونین یکی میگه 7 بار و....
    روشی که من طبق اون کار میکنم و خیلی ازش راضی هستم به صورت زیر هست:

    نارنج رو پوست میگیرم.دقت کنین که تا حد ممکن قسمت سفید رنگ همراهش نباشه
    بعد از اون پوست ها رو داخل آب سرد میذارم یک شب یمونه
    تو این مدت چند بار آبش رو عوض میکنم
    مزایا این روش اینه که هم کمک به گرفتن تلخی از پوست نارنجم میکنه و مهمترین مساله اینکه موقع خلال کردن اذیتمون نمیکنه.
    دیدین حتی یه پرتقال پوست میگیریم ازش آب میپاشه،دستامون چقد بو میگیره و اون عصاره قوی داخل پوسته حتی باعث چسبنده شدن انگشتامون میشه
    با این روش هیچ کدوم این اتفاقا نمیافته و با خیال راحت میتونین پوست مرکباتتون رو خلال کنین

    بعد از اون باز یکی دو بار خلال هام رو با اب سرد شستشو دادم و همراه با آب سرد داخل قابلمه ریختم با شعله متوسط.
    گذاشتم تا به جوش بیاد ، همینکه به جوش اومد چند ثانیه صبر کردم که فقط یکی دو تا قل بزنه و بعد آبکش کردم و روشو آب سرد گرفتم .
    دوباره و سه باره همین عمل رو تکرار می کنم .
    مثلا در مورد پرتقال ها،بعضی از پرتقالها تلخی کمتری دارند و در همون مرتبه دوم کاملا تلخی شون گرفته می شه ولی بعضی از اونها به خصوص پرتقال تامسون تلخی پوستش هم بیشتره و سه بار رو قطعا باید بجوشه تا تلخی اش گرفته بشه
    برا نارنج به دفعات بیشتری نیاز داریم.
    در واقع من بعد از هر بار میچشم و وقتی کاملا ازش راضی بودم و هیچ تلخی حس نکردم میرم مرحله بعدی
    ینی من هیچ وقت خودم رو درگیر تعداد دفعات نمیکنم
    یا مدت ساعتی که خلال هام تو آب خیس بخورن یا مثلا اینکه خلال هام قبل جوشیدن خیس بخورن یا بعدش و...
    اینا همه گی فقط برا گرفتن تلخی هست و فقط مهمه که به صورت افراطی انجام نشه که در اون صورت از خلال ها هیچ عطر و طعمو رنگی باقی نمیمونه
    به صورت خلاصه من اولش خیسشون میدم و آبشو مرتب عوض میکنم تا اثرات التهابی روی پوست دستم کمتر بشه و راحت باشم موقع خلال کردنش
    و بعد میجوشونم و میچشم مرتب تا به حد دلخواهم برسه
    اگه احیانا ساعت 3 صبح مثلا دو بار جوشوندم و خوابم گرفت روش اب سرد میریزم میذارم بمونه فردا صبح ابش رو عوض میکنم و میچشم اگه تلخ بود باز جوشوندن رو شرو میکنم
    این مثال برا اینه که بدونین کلا محدودیت زمانی و عملیاتی نداریم.
    فقط نتیجه مهمه

    خب تا اینجای کار خلال هامون تلخی گرفته شدن.
    میتونین خلال هاتون رو بذارین خشک بشه با همینجوری بسته بندی کنین و فریز کنین و موقع مصرف شیرینیشون کنین
    یا اینکه شیرینشون کنین و بسته بندی کنین.
    روش شیرین کردن من هم به این صورته که به اندازه وزن خلال هام شکر میریزم داخل اب و با خلال هام میجوشونم تا حدی که خلال شیشه ای و شفاف بشه
    در اخر بهش گلاب و هل میزنم.
    یه آبکش میذارم داخل به کاسه و محتویات قابلمه رو تا داغه میریزم داخلش
    اینجور به راحتی شیره از خلال جدا میشه و داخل کاسه زیری میریزه
    یکی دو ساعت بعد میرم سراغ خلال ها.
    کاملا خشک هستن و براق و شفاف
    و نهایتا خلال ها رو داخل نابلون بسته بندی میکنم و از شیره باقی مونده هم میتونین در انواع شربت ها یا داخل کیک ها(مثلا کیک یزدی)و.. استفاده کینن.
    دقت کنین اندازه اب نمیگم چون نمیخواییم اب داشته باشه و بحثی از قوام اومدن و... در میان نیست.
    فقط به کیفیت و رنگ خلال ها در حین شیرین شدن توجه کنین
    *میتونین پوست مرکباتی مثل پرتقال یا نارنج رو به مرور که میخورین جمع کنین و خشک کنین و یکباره تلخی بگیرین.


    *از این خلال های شیرین شده میتونین در مرصع پلو،قیمه نثار و... استفاده کنین



    saeedeh mansoori, elitanha و مینا (آندیا سابق) این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    این هم خلال پوست نارنج و پرتقاله که بعد از خلال کردنشون خشکش میکنیم و بعد هفت آب میجوشونیم به این صورت که خلالها رو داخل آب روی حرارت بالا میذاریم تا آب به جوش بیاد بعد آبکش میکنیم .این کار رو هفت بار تکرار میکنیم تا تلخی خلالها گرفته بشه. من خلالها رو مرتبه هفتم کمی با شکر شیرین میکنم . برای خورش قیمه یا قیمه نثار یا زرشک پلو و ....عطر و طعم خوبی به غذا میده


    نام: DSC_4982.jpg نمایش: 709 اندازه: 103.4 کیلو بایت

    نام: DSC_4987.jpg نمایش: 715 اندازه: 114.0 کیلو بایت
    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #11
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    799
    نوشته های وبلاگ
    344
    میزان امتیاز
    1127
    پسند شده
    19258
    پسند کرده
    12183

    ویترین مدال ها

    نام: DSC00416.jpg نمایش: 388 اندازه: 65.1 کیلو بایت

    میدونم خلال پرتقال دیگه آموزش نداره همه بلدن ولی گفتم پست خلال پسته و بادوم رو گذاشتم خلال پرتقال رو هم بذارم
    پوست پرتقال رو سعی میکنیم سالم جدا کنیم بعد به قطعات کوچیکتر تقسیم میکنیم تا راحت تر پوست سفید داخلش رو جدا کنیم

    نام: DSC00417.jpg نمایش: 367 اندازه: 64.7 کیلو بایت

    بعد از جدا کردن پوسته سفید با قیچی شروع به خلال کردن میکنیم منظم و یکدست با قیچی کار ما تندتر پیش میره

    نام: DSC00419.jpg نمایش: 368 اندازه: 101.9 کیلو بایت

    و بعد اونا رو میذاریم تا خشک بشن اگر عجله دارید زیر بخاری یا روی شوفاژ اگر نه که توی فضای اتاق هم خشک میشن

    نام: DSC00420.jpg نمایش: 353 اندازه: 106.9 کیلو بایت

    حالا میتونیم اونا رو توی شیشه داخل کابینت به مدت طولانی نگهداری کنیم
    باران67, kurosh1, sohei59 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما