نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree127Likes

موضوع: پوست مرکبات شکری

نمایش نتایج: از 9 به 12 از 12
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,102
    میزان امتیاز
    1628
    پسند شده
    23527
    پسند کرده
    19780
    پوست پرتقال شکری





    پوست میوه را با چاقو تیزی گرفته بعد قسمت سفید آنرا جدا کرده با دو انگشت پوست را روی تخته کار باز کرده با نوک چاقو شروع به تراشیدن میکنیم فقط مواظب باشید پوست پاره نشود
    بعد قالب فشاری برگ را روی پوست گذاشته 2-3 بار به سمت بالا و پایین حرکت داده پوست به راحتی قالب میخورد
    بعد 3-4 بار تلخی آنرا گرفته 1پ شکر با 1پ آب مخلوط شکر که حل شد پوست را اضافه با حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه بعد از کمی سردشدن از شیره جدا کرده در شکر میغلتانیم

    با تشکر از باران عزیز
    ...
     
    باران67, سادن, pooneh 007 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  2. #10
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    1,132
    نوشته های وبلاگ
    605
    میزان امتیاز
    1492
    پسند شده
    25186
    پسند کرده
    15258

    ویترین مدال ها

    نام: DSC07808.jpg نمایش: 2180 اندازه: 69.7 کیلو بایت

    عالی بود ممنون

    پوست مرکبات شکری
    باران67, *شمیم*, ترنم63 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom pasand آواتار ها
    دلبر....
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    578
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2312
    پسند کرده
    4333
    اینم از پوست پرتقال شکری من.......فوق خوشمزه........
    پوست های پرتقال را خلال کردم ولی گوشت های سفید انها را نگرفتم بعد اب جوشوندم و پوست ها را داخلش ریختم به مدت 10 دقیقه و بعد ابکش کردم دوباره اب جوشوندم..............تا سه بار این کار را تکرار کردم بعد از اون پوست های پرتقال را در اب سرد در یخچال به مدت یه شبانه روز گذاشتم و روز بعد با شکر و اب و کمی گلاب شهد درست کردم بعد از اینکه شهد کمی جوشید پوست های پرتقال را داخل شهد ریختم و به مدت یک ساعت گذاشتم با شهد بجوشه بعد ابکش کردم و دونه دونه توی سینی گذاشتمشون و به مدت یک روز گذاشتم در هوای ازاد خشک بشن و روز بعد ریختمشون تو پلاستیک با دو قاشق شکر و کمی وانیل مخلوط کردم تا اینجا پوست پورتقال شکری ما درست شده ولی من شکلات را تمپر کردم و سر پوست پرتقال های شکری رو زدم تو شکلات و توی سینی که از قبل کاغذ گذاشته بودم گذاشتم تا شکلات ها خشک شدن............
    نام: پوست پرتقال شکلاتی (2).jpg نمایش: 149 اندازه: 90.2 کیلو بایت
    نام: پوست پرتقال شکلاتی.jpg نمایش: 151 اندازه: 102.1 کیلو بایت
    چلو گوشت
     
    zahra - n, باران67, مامان غزل و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نگران فردا نباش...........
    خدا از قبل انجاست..........

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom pasand آواتار ها
    دلبر....
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    578
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2312
    پسند کرده
    4333
    نام: IMG_5252.jpg نمایش: 108 اندازه: 94.6 کیلو بایت
    نام: IMG_5253.jpg نمایش: 108 اندازه: 86.3 کیلو بایت
    نام: IMG_5254.jpg نمایش: 111 اندازه: 92.1 کیلو بایت
    سلام دوستان عزیزم
    اینم یک نمونه دیگه از پوست پرتقال های شکری من با روشی که بالا توضیح دادم فقط این بار قالب زدم.......
    چلو گوشت
     
    mitra40, m1361, RE79EL و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نگران فردا نباش...........
    خدا از قبل انجاست..........

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما