نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree55Likes

موضوع: خشک کردن زردآلو در منزل-تنقلات با زردآلو

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 20
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    baran_68_mn آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    462
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    391
    منم از این میوه خشک کن دارم...با اجازه گیتار عزیز
    مارکش سایا saya هست. من فوق العاده راضیم. بستگی داره به طرز برش دادن میوه ها. من زردآلوهامو فقط به 2 قسمت تبدیل کردم و 12 ساعت زمان برد؛ زرد آلوهامم خیلی رسیده و نرم بود. اونایی که یه خرده سفت بودن با کارد روشون برش ایجاد کردم.
    راستی یکی از دوستان اینجا گفته بود که زردآلو رو تو آب نمک بجوشونیم بعد خشک کنیم...دستش دردنکنه الهی به خواسته هاش برسه. خیلی عالیییی شد؛ همش با خودم میگفتم کاش قبلش خبرداشتم و همه ی زردآلوها رو اینطوری خشک میکردم. همسرم هم از این کاربر خیلی تشکر کرد
    --------------------
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    دنیا بدون مادرم چه سرد و تاریکه

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    baran_68_mn آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    462
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    391
    نقل قول نوشته اصلی توسط گیتار نمایش پست ها

    باران جون میشه کمی توضیح بدی؟چه مقدار زردآلو و آب نمک و چه مدت باید بجوشه؟



    فکرکردم تو همین تاپیک بوده اما گشتم نبود ولی اون دوستمون به باران67 عزیز توضیح داده بود. من چشمی آب نمک درست کردم؛ یه آب نمکی که نمکش از وقتی واسه شوری یا خیارشور درست میکنیم بیشتر بود و زردآلوها که نباید خیلی رسیده و له بشن و ریختم تو آب در حال جوش، و وقتی پوست زردآلو بادکرد و تَرَک خورد برداشتمش و به 2 نیمه تقسیم کردم و هسته اشو جدا کردم و داخل خشک کن گذاشتم.

    راستی دوستان اگه برگه ی زردآلو که درست میکنین اگه زردآلوهاتون شیرین هست و شیرین دوست دارین مغزشو با کمی شکر تست کنین و بذارین وسط برگه ها بعد خشک کنین. و اگه به روش خط بالا که شور هست خشک میکنین؛ مغزها رو با نمک تست کنین و داخل زردآلو برگه شده قرار بدین و خشک کنین.
    عالی میشه
    --------------------
     
    hengamehh و باران67 این نوشته را پسندیده.
    دنیا بدون مادرم چه سرد و تاریکه

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    373
    پسند شده
    8185
    پسند کرده
    18896
    زرآلوی خشک یا قیسی
    جاری محترم زردآلوی محلی از باغ آورده بودن براش سهم منم داد منم با قسمتی ازش که موند قیسی درست کردم
    هسته شو گرفتم و تو سینی گداشتم و دائم زیر و رو میکردم که کپک نزنه
    نام: DSC08395.jpg نمایش: 1525 اندازه: 100.0 کیلو بایتنام: DSC08516.jpg نمایش: 2283 اندازه: 99.0 کیلو بایت
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86608
    پسند کرده
    75982

    ویترین مدال ها

    من زردالو خشک خیلی زیاد دوست دارم و تابستون موقع زردالو ها چند بار درست میکنم و هر بار تموم میشه سه سوته
    زردالو رو هسته میگیرم میچینم تو سینی میذارم سایه افتاب
    حدودا یه هفته بعد اماده س که موقع مصرف هم اب میریزم روش چون بیرون خشک میکنم و گرد و خاک روش میشینه
    نام: 113.jpg نمایش: 2524 اندازه: 107.8 کیلو بایتنام: 054.jpg نمایش: 1346 اندازه: 113.8 کیلو بایت
    amir mami و hengamehh این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    624
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    5973
    پسند کرده
    3910
    ماهم زرد آلو رو خودمون خشك مي كنيم زرد آلوهاي روستاي پدري معرف تو كل اروميه. ما ميشوريم بدون اين كه از وسط نصف كنيم ميزاريم تو آفتاب تا خشك بشه كمي طول مي كشه ولي نتيجه عاليه بعد كه خشك شد حدود2تا3هفته زمان ميبره بعد دوباره شسته شده هسته اش خارج شده وفريزر ميكنيم هروقت خواستين يك ساعت قبل درآورده تا يخ اش باز شود بعد به جاي هسته اش نصف گردو گذاشته ودو طرف رو هم مي بنديم عالي خوشمزه ميشه
    امسال سرما همه ميوه درختا خشك كرد سال بعد تصويري ميزارم براتون
    اين هم بگم برااين از وسط برش نمي ديم چون هر جور حساب كنين وسطش شيره ي و گرد وخاك روش ميشينه برا همين ازوسط برش نميدين آخر كار هم يه آب ميكشيم چون ژوست بيرونيش راحت تر شسته وخشك ميشه
    قورمه سبزی
     
    ویرایش توسط پنجه طلایی : ۱۳۹۳/۰۸/۰۲ در ساعت ۰۳:۵۶ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم بانو* آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۰۹
    محل سکونت
    قاره کوچک
    نوشته ها
    91
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    582
    پسند کرده
    534
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    گلم فکر کنم شما منظورتون غیسی ها هست که ابداره و نارنجی
    مطمئن نیستم ولی شنیدم اونا رو مواد مضر و شیمیایی بهشون تزریق میکنن
    من خیلی قبلا دوست داشتم ولی شوهرم میگن خیلی مضر هست و دیگه نمیخرم
    خودم زردالو رو خشک میکنم
    خیلی هم بهداشتی و خوشمزه
    این زردآلوهارو با خود گوگرد خشک نمیکنن من همیشه درست میکنم
    یه ذره کوچولو تو خاک انداز آتیش میکنم ومن خاک انداز آتش رو تو منقل میزارم وروی منقل زردآلو ها رو تو تخته چوبی(طبق) میچینم وقتی آتش فروکش کرد روی تخته ها رو با پارچه کلفت می پوشانم من یه لا هم پلاستیک میزارم از یه گوشه اندازه یه مشت گوگردتو آتیش میریزم وزود روشو میپوشانم چون زود دودش میاد بالا وگلوتو می سوزونه
    مدت ا2ساعت حدودا دود خورد میاریم بیرو ن و3الی 4روز تو آفتاب خشک میشه
    اگه زودتر بردارین آبدارتره
    اینطوری میشه که زرد وقشنگ میشه تازه دود گوگرد ضدعفونی هم میکنه اصلا مواد شیمیایی نداره
    فقط موقع خوردن باید بشوری اگه زودتر بشوری سیاه میشه
    این تجربه من بود
    عکس برگه هامو میزارم ببینین
    اول زردآلو ها رو میخوایین هستشو در بیارین وبصورت باز بزارین میشه برگه 2میتونین هستشو در بیارین توش مغز بزارین
    میگن قیصی که اونم اول بدون مغز وباردوم با مغز دود میدن
    اینم عکس برگه ها

    ویرایش توسط مریم بانو* : ۱۳۹۳/۰۸/۰۷ در ساعت ۰۱:۳۷ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرآنچه دلم خواست نه آن میشود
    هرآنچه خدا خواست همان میشود

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم بانو* آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۰۹
    محل سکونت
    قاره کوچک
    نوشته ها
    91
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    582
    پسند کرده
    534
    نقل قول نوشته اصلی توسط baran_68_mn نمایش پست ها
    فکرکردم تو همین تاپیک بوده اما گشتم نبود ولی اون دوستمون به باران67 عزیز توضیح داده بود. من چشمی آب نمک درست کردم؛ یه آب نمکی که نمکش از وقتی واسه شوری یا خیارشور درست میکنیم بیشتر بود و زردآلوها که نباید خیلی رسیده و له بشن و ریختم تو آب در حال جوش، و وقتی پوست زردآلو بادکرد و تَرَک خورد برداشتمش و به 2 نیمه تقسیم کردم و هسته اشو جدا کردم و داخل خشک کن گذاشتم.

    راستی دوستان اگه برگه ی زردآلو که درست میکنین اگه زردآلوهاتون شیرین هست و شیرین دوست دارین مغزشو با کمی شکر تست کنین و بذارین وسط برگه ها بعد خشک کنین. و اگه به روش خط بالا که شور هست خشک میکنین؛ مغزها رو با نمک تست کنین و داخل زردآلو برگه شده قرار بدین و خشک کنین.
    عالی میشه
    دوست عزیز من بودم تو یه تایپیک دیگه توضیح دادم میخواستم عکسشو هم بزارم ولی فراموش کردم
    شما هستشو در آوردین ولی من با هسته میزارم
    خوشحالم که خوشتون اومده
    ویرایش میزنم وعکسشو میزارم
    باران جون کم حواسی منو ببخش!


    ترو خدا مدیران عزیز عکسامو پاک نکنید
    مشکلمو با آپلود سنتر حل کنید
    ویرایش توسط مریم بانو* : ۱۳۹۳/۰۸/۰۷ در ساعت ۰۱:۴۰ بعد از ظهر دلیل: گذاشتن عکس
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرآنچه دلم خواست نه آن میشود
    هرآنچه خدا خواست همان میشود

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم بانو* آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۰۹
    محل سکونت
    قاره کوچک
    نوشته ها
    91
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    582
    پسند کرده
    534
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    مریم عزیزم ممنون از نوشته هات
    خیلی جالب بود و تا حالا نشنیده بودم
    کاش برامون با عکیس بذاری
    دفه بعدی خواستی درست کنی دوستان مامی سایتیت یادت نره که حساااااابی مشتاقن
    چون گلم روش کار شما خونگی و بی ضرره و روش صنعتیش اینجور نیست و مضره چون شنیدم موادی داخلش تزریق میشه که به این حالت در میاد
    ممنونم گلم
    ما تو شهرمون قیسی رو جدا داریم.ینی بری میوه فروشی مثلا زردالو هست و یه میوه دقیقا شبیه زردالو و از همون خانواده به نام قیسی هم جدا هست.
    البته اینم از ویکیپدیا گرفتم:
    قِیسی نوعی از زردآلو است که بسیار شیرین و مطبوع است و در اطراف دماوند، آمل ،تسوج آذربایجان شرقی فراوان است. بهترین نوع آن در شهرستان تسوج یافت میشود همچنین برگه زردآلوی خشک شده را نیز قیسی می*نامند و به آن «برگه» نیز گفته می*شود. قیسی یکی از سوغاتی های شهرستان بردسکن می*باشد.
    باران جون انشالله حتما سال دیگه زنده بودم از مراحل کار عکس میگیرم
    در ضمن سوغات شاهرود برگه وقیصی هست که خیلی هم عالیه وما شاهرودی ها اینطوری خشک میکنیم
    برگه وقیصی فرق دارن(برگه زردآلوها رو تخمشو در میارن وآماده میکنن
    ولی قیصی زردآلو هارو تخمشو در میارن واز هم باز میکنن ودود میدن و1روز تو آفتاب میزارن
    وتخمه ها رو میشکنن ومغزاشو درون زردآلو ها میزارن ولای زردآلو ها رو میبندن ودوباره دود میدن
    (دود دادن دوباره برای اینه که مغزش حشره نکنه)
    این اطلاعات من بود

    و اما زردآلوش باید یه خورده به اصطلاح (گوشتی )باشه یعنی بزرگ ودرشت باشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرآنچه دلم خواست نه آن میشود
    هرآنچه خدا خواست همان میشود

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما