طرز تهیه و خشک کردن انواع آلو با طعم های مناسب و خوب به صورت مشترک با هم شبیه می باشد و بیشترین تفاوت در مورد انواع آلو بخارایی می باشد. انواع آلو در ارقام مختلف مانند آلو زرد و آلوی سیاه و ارقام مناسبی از این قبلی در طعم های خوب را می توان خشک کرد و با روش های مناسب خشک کردن می توان یک آلوی خشک باکیفیت را تجربه کرد. در مورد خشک کردن آلو بهتر است که از روش های مناسبی استفاده شود که این روش ها می تواند خشک کردن در زیر نور آفتاب طبیعی باشد و یا در برخی از موارد در فر یا در ماکروفر و یا دستگاه های خشک کن میوه می توان انواعی از میوه مانند آلو را خشک کرده و مورد مصرف قرار داد. بهتر است که از نوع خوب و مناسب آلو برای خشک کردن استفاده شود تا کیفیت مطلوب آن به طور مناسبی باقی بماند و در انواع خشک آلو نیز با کیفیت مطلوب می توان انواعی از محصولات را تهیه کرد.
کالری آلو خورشتی : بر خلاف آلوی تازه، آلوی خشک حاوی آب اندکی است و از این رو انرژی (قندها) و مواد مغذی آن ( مواد معدنی و ویتامین*ها) بیشتر است. توجه داشته باشید هر 100 گرم آلو به طور متوسط 52 کیلو کالری دارد و این میزان برای آلو خشک به 210 کیلو کالری می*رسد.
روش تهیه آلو خورشتی

تهیه آلو خشک : انواع آلو خشک مناسب در طعم های خوب برای ترشی و ترشک و یا انواع خورشت و یا در برخی موارد برای تهیه یک آبگوشت خوشمزه نیز کاربرد دارد و به این دلیل که آلو خشک دارای خواص زیادی است و ویتامین های مناسبی دارد و برای تنظیم فشار خون هم مهم است از این باب بسیار مورد مصرف قرار می گرد و همه افراد می توانند از انواع مرغوب آلو خشک استفاده کنند. برای تهیه آلو خشک پس از شستن آلو آن را زیر نور آفتاب پهن کرده و پس از چند روز جابجا می کنن تا دو طرف آلو به طور کامل با نور طبیعی آفتاب خشک شود. می توان آلو را بدون پوست نیز خشک کرد و این روش معمولا برای آلوی بخارایی کاربرد بیشتری دارد.
طرز تهیه آلو خورشتی در منزل