نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree78Likes

موضوع: خشک کردن آلو و آلوچه در منزل-طرز تهیه آلو بخارا

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 18
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tarsim88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۹
    نوشته ها
    532
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    606
    پسند کرده
    351

    Re: راههای خشک کردن سبزی و میوه

    ئه سمیه جونم منم با آلوی قرمز این کار رو کردم.

    وقتی آلوها ترک خورد جداشون میکنم

    دقیقا به روش سمیه جونه. فقط من میذارم زیر نور مستقیم روی پشت بوم.

    تا زمانی که من پوستشون رو جدا کنم یه مقدار آب توی ظرف موند که من باهاش اینو درستیدم

    pickles-and-dairy/topic1001-328.html#p1975536
    گیتار, m1361 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    آیه الله بهجت(صاحب چشم برزخی): الان هم دختران شیعه به حضرت زهرا(س) با بی حجابی شان سیلی می زنند!
    من عاشق محمد(ص) هستم

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **بهاره** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1540
    پسند کرده
    1632
    خشک کردن آلو بدون هسته به روایت تصویر.............
    آلو ها رو شوهر خواهرم از باغشون آورد.یه جعبه برای مامانم و یکی برا ما و یکیشم برا خواهرم که فعلا ترکیس و من براش خشک کردم.
    اول شستم و بعد با کارد دور هسته برش دادم و با یه چرخش دو نصفش کردم و هستشونو با چاقو درآوردم و چون درشت بودن هر قسمت رو به قطعات کوچکتر برش زدم و گذاشتم جلوی آفتاب تو حیاط البته بعدا منتقل شدن به پشت بوم.خوب که خشک شدن شستمشون و وقتی آبشون رفت بسته بندی و فریز کردم.برای داخل کوفته و خورشت آلو و روی دلمه و تاس کباب و خالی خالی خوردن..............








    نمیدونمممممم
     
    my soul, گیتار, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1165
    پسند شده
    20312
    پسند کرده
    17526
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی مهدیار جون نمایش پست ها
    سلاموبه همگی دوستان میشه راهنمایی کنید برای آلو بخارا آلوی زرد استفاده میکنن یا آلوی قرمز
    بعد نحوه درست شدنش اینه که فقط پوست بگیرم بزارم تو آفتاب اون وقت چقدر تو آفتاب بمونه
    یک سوال دیگه چرا تو لواشک خرما میزنین چه تاثیری تو طعمش داره
    آلوبخارا رو توی آفتاب درست نمیکنن بزارین جلو آفتاب خشک میشه

    یه آلویی هست که تو شهر ما به تازش میگن آلو بخارا کوچیک هستن رنگشون بین سبز و زرد میریزن توی پوست تیز آب میزنن میشه آلو بخارا
    تازش رو هم میشه فریزری کرد باهاش خورشت درست کرد
    ....
     
    باران67 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    123
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    سلام عزیز دلم
    گلم برا الو من خیییییییییییلی سرچ کردم و اخر به نتیجه نرسیدم اون الویی که باش الو خشکای بازار و الو بخارا درست میشه چیه
    ظاهرا اینایی که در دسترسن و تو میوه فروشیاس نیست
    واقعا منم خوشحال میشم کسی میدونه کمک کنه


    سلام .در مورد الو بخارا الوهای هست که تو همدان مخصوصا ملایر به اسم الو بخارا وجود داره فصلشم اخره شهریور و پاییزه .الوهای تقریبا ریزه .بعدان طریقه خشک کردنش یه قابلمه رو اب میریزید تا جوش بیاد الوها رو تو اب جوش ریخته به محض اینکه پوستش چروک شد برمیدارید میزارید تو ابکش ابش که رفت تو هوای باز جای سایه میزارید چند روز تا حالت نیمه خشک بگیره .

    اونایی هم که میبینید خیلی زرده و خوشرنگ اونا رو تیزاب میزنند که برای خشک کردن سریع انگور کشمشی از همین روش استفاده میشه
    گیتار و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2027
    پسند شده
    86671
    پسند کرده
    76028

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه آلو خشک در منزل






    دوستای گلم سلام
    راستش دلم میخواست با کلی اطلاعات مفید و دست پر این پست رو بذارم تا بتونیم تو خونه هم آلوهایی عالی و با کیفیت درست کنیم
    ولی متاسفانه نتونستم
    برای تهیه ی آلو خشک در منزل باید از آلوی مناسب استفاده بشه که متاسفانه من نمیدونم اون چه نوع آلویی هست.

    طبق تحقیقاتم آلو ارقام بسیار زیاد و متنوعی در دنیا داره و نکته ی خیلی جالب تر این بود که بسته به نوع اون آلو و خصوصیاتش کاربرد های متفاوتی داشتند.
    در ادامه نمونه هایی از اون رو براتون مینویسم:



    گونه Black Amber بسیار درشت ، زیبا وسیاه رنگ است که بیشتر برای تهیه سسها ، کیکها و دسر pudding بکار می رود.
    گونه Angelino آلویی درشت و ارغوانی رنگ و بسیار شیرین با گوشتی زرداست.این گونه بسیار تطبیق پذیر بوده و برای کیک ، مربا و سس مناسب است. این نوع آلو درصورتیکه به شکل تازه خورده شود نیز بسیارلذیذ است.

    آلوی El Dorado پوست قرمز روشن تا مایل به صورتی با بخشهایی ارغوانی دارد. دارای گوشت ارغوانی و خوشعطر است. این آلو در غذا همچنان سفت باقی می ماند که این خاصیت آنرا برای کنسرو مناسب کرده است.

    گونه های اروپایی
    آلوی ایتالیایی که در واشنگتن رشد می کند معروف ترین گونه آلوی اروپایی محسوب می شود.وقتی این آلومی رسد رنگ آن از آبی مایل به قرمز به آبی – ارغوانی با گلهای سفید تغییر میکند.این آلوی سفت در تهیه غذا و کنسرو کاربرد دارد.

    مهمترین ارقام آلو در ایران :
    آلو قطره طلا ،آلو سانتروزا ،آلو سیاه ،آلوزرد،آلو بخارا،آلوقیصی، آلو مویزی و آلوی کوهی
    تو مغازه های خشکبار فروشی حداقل 3 نوع الوی خشک دیده میشه که متاسفانه با وجود تحقیقات فراوانی که کردم و حتی باعث شد ارسال این جشنواره انقدر طول بکشه ،به هیچ نتیجه ای نرسیدم.

    در ادامه روش رایجی که برای خشکاندن الو در منزل انجام میشه رو خدمتتون عرض میکنم
    برای تهیه ی آلو خشک در منزل از آلوی زرد رنگ استفاده کنین
    نوع سیاه رنگش مناسب نیست.

    طبق یه مقاله ای که خوندم ظاهرا آلو زرد و قطره طلا و آلوی بخارا هر کدام نام ارقام مختلف آلو هستن و یکی نیستن.
    از صحت این موضوع هم مطمئن نیستم.

    به هر حال هر آلویی که با یکی از نام های بالا صداش میزنین برای خشک کردن مناسبه

    دقت کنین آلوی مورد استفاده سفت باشه تا در اثر حرارت دیدن له نشه


    و اما طرز تهیه:

    آلو ها را تمیز و پاک کرده و بشورین
    روی هر آلو با چاقوی نوک تیز یک + بندازین.
    ظرفی را روی حرارت قرار بدین تا به جوش بیاید.

    وقتی آب به جوش آمد آلو ها را درون آن ریخته و صبر کنید تا مجددا به جوش آید.

    وقتی آلو ها به صورتی که در تصویر میبینین در اومدن آلو ها رو از آب خارج کرده و در ظرف حاوی اب سرد و ترجیحا یخ قرار بدین.

    (پوست قسمتی که روی آلو + زدیم ،برمیگرده و از گوشت جدا میشه)




    با قرار دادن آلو در ظرف حاوی اب سرد و یخ ، به آلو شوک وارد میشه و پوستش به راحتی جدا میشه.

    کف سینی بزرگی رو سلفون بکشین(حتما این کار رو کنین چون هم ممکنه در اثر تماس طولانی آلو با فلز سینی،سینیتون بد رنگ بشه و هم اینکه آلو به سینی نچسبه)

    آلوهای پوست کنده رو داخل سینی قرار بدین و در افتاب زیر نور خورشید قرار بدین و زمان بدین تا کاملا خشک بشن.


    هر از گاهی آلو ها رو زیر و رو کنین تا یکسان همه جاش خشک بشه





    آبی که آلو رو در اون جوشانین رو دور نریزین.
    این اب رو بجوشونین تا غلظ تر بشه و در تهیه ی ترشک یا لواشم یا پای خوراک ها و مرغ هاتون ازش استفاده کنین.

    در صورت دلخواه میتونین به اب در حال جوش نمک بزنین تا آلوهاتون نمکی بشن
    ولی من این کار رو نمیکنم.

    برای خشک کردن آلو میتونین از انواع روش های خشک کردن میوه اعم از دستگاه میوه خشک کن و فر و .. استفاده کنین.
    برا اطلاعات بیشتر پست زیر رو مطالعه بفرمایین:

    میوه خشک

    fingil 0 shishi, m1361 و *BEHNAZ* این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2027
    پسند شده
    86671
    پسند کرده
    76028

    ویترین مدال ها

    آلو پاییزه





    قبلا یادتونه تو این پست نوشتم آلو مناسب برای خشک کردن رو نمیشناسم و نمیدونم اون آلو خشک که تو مغازه ها میفروشن چه آلویی هست؟

    به صورتی کاملا اتفاقی یه روز کشفش کردم

    آلویی که برای مصرف داخل خورش و انواع غذاها خشک میکنن و به فروش میرسه آلوی پاییزه هست که اوایل پاییز به بازار عرضه میشه.
    جاهای دیگه رو نمیدونم ولی توی اصفهان جایی که این آلو کشت و تولید میشه خوانسار هست.

    کمی نایابه و به راحتی پیدا نمیشه.
    هم از خودش و هم از برش خورده ش براتون عکس گذاشتم.

    برای خشک کردنش هم آب رو جوش بیارین و الو رو داخلش بندازین و بالا سر قابلمه بایستین
    به محض اینکه کمی پوست آلو چروک شد بردارین
    نمیخواییم پوستش رو جدا کنیم.
    فقط و فقط کمی که پوستش چروک بشه کافیه
    این کار باعث تسریع و کمک در روند خشک شدن الو میشه.

    داخل یه سینی نایلون بندازین و آلو ها رو روش قرار بدین و در مرض نور خورشید قرار بدین.اگر احیانا جایی زندگی میکنین که در پاییز نور خورشید چندان گرم نیست میتونین از بخاری و.. استفاده کنین.

    نکته:
    -اگر آلو ها رو مستقیم داخل سینی بذارین به سینیتون میچسبه و ممکنه سینی تون رو هم خراب و سیاه کنه.

    -عکس خشک شده ش رو نذاشتم چون دقیقا همون آلویی هست که همه مغازه ها دارن،بیشتر دلم میخواست کشفم رو بهتون بگم
    البته الان که دارم مینویسم حس میکنم اگه بود بهتر بود
    نمیدونم اگر میدونین نیازه بهم خصوصی بگین تا عکس بگیرم و بذارم براتون



    m1361, my soul, *BEHNAZ* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samadgh آواتار ها
    سما
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    435
    پسند کرده
    116
    بازمونده های آلو خشک من

    آلوهاموشستم باچنگال چندتاسوراخ کوچیک زدم و گذاشتم توسبدجلو افتاب

    هرازگاهیم تکون دادم تایکدست خشک بشن

    آلوهامم ازاین الوسیاها بودن
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط samadgh : ۱۳۹۴/۱۱/۱۶ در ساعت ۱۱:۰۱ قبل از ظهر دلیل: توضیحات تهیه
    ستین, باران67, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

  9. #16
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2027
    پسند شده
    86671
    پسند کرده
    76028

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه الوچه خشک در منزل




    ما معمولا کنار مرغ آلوچه میذاریم.
    من خیلی بیشتر از الو دوستش دارم

    آلوچه ی رسیده که رو به قرمزی رفته مناسب این کار هست.البته دقت کنین خیلی له و داغون نباشن

    اینکه چه ماهی به وفور در بازار پیدا میشه رو نمیتونم دقیق بگم چرا که هر منطقه بسته به اب و هوا یه جوره
    من معمولا مرداد ماه منتظرشونم

    آلوچه ها رو خوب بشورین و برگ ها و باکس اون رو جدا کنین.
    بعضی ها برای خشک کردن الوچه ابتدا بهش شک حرارتی میدن تا ترک بخوره و یا پوستش رو جدا میکنن
    ولی من این کارو نمیکنم.
    آلوچه ی شسته رو با همون پوست خودش زیر نور آفتاب پهن میکنم تا آفتاب زحمتشو بکشه

    اگه روی هر الوچه رو با خلال دندون یه سوراخ بکنین به روند خشک شدنش کمک میکنین.

    آلوچه ها رو روی پارچه ی ضخیم نخی و یا یک سفره ی محکم پهن کنین و هر از گاهی بهشون سر بزنین و زیر و رو کنین.

    تقریبا کمتر از یک ماه زمان نیاز داره تا خشک بشه البته بسته به دمای هوا و میزان تابش نور هر منطقه داره

    دقت کنین در خشک شدنشون زیاده روی نکنین چون اگر بیش از حد زیر آفتاب بمونن میسوزن و رو به سیاهی میرن

    بعد از اینکه خشک شدن اون ها رو داخل سینک پر آب یکی دو دقیقه میگذارم تا خاک اون ته نشین بشه و خوب میشورمشون
    داخل همون محیط خونه یه پارچه ی تمیز پهن میکنم و آلوچه ها رو پهن میکنم تا باز خشک بشن

    برای نگهداری آلوچه بهتره که از یخچال استفاده کنین چون حساس هست و زود حشره میگیره

    من به توصیه ی سمیه ی عزیز ابتدا آلوچه ها رو داخل فریزر میگذارم و چند روز بعد از فریزر در میارم و داخل یخچال میگذارم.
    هیچ وقتم شکر خدا به مشکل بر نخوردم تا الان
    *BEHNAZ*, sita-golam, fingil 0 shishi و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما