نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree111Likes

موضوع: انواع سوپ قارچ

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 50
صفحه 3 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۷
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ قارچ



    سوپ قارچ کبابی
    مواد لازم:
    قارچ خرد شده 300 گرم
    مرغ پخته و تکه شده یک پیمانه
    آب مرغ 2 پیمانه
    پیاز یک عدد
    نخود فرنگی پخته نصف پیمانه
    هویچ پختهءرنده شده نصف پیمانه
    ذرت پخته نصف پیمانه
    نمک و فلفل به میزان لازم
    آبلیمو به میزان لازم
    جعفری خرد شده 4قاشق غذا خوری
    جو پرک نصف پیمانه
    سس سفید 1 پیمانه

    طرز تهیه :

    قارچ ها را روی گاز کبابی میکنیم و با آب مرغ داخل مخلوط کن میریزیم و میکس میکنیم تا قارچها له شوند ،
    مرغهای تکه شده را به همراه جو پرک وپیاز خرد شده به مخلوط بالا اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا جو و پیاز بپزد سپس هویج، نخود فرنگی و ذرت را به سوپ می افزاییم و مقداری نمک و فلفل سیاه می زنیم،
    بعد سس سفید آماده شده را داخل سوپ میریزیم و میگذاریم تا جا بیفتد ، موقع سرو کردن داخل سوپ کمی آبلیمو و جعفری خرد کرده اضافه می کنیم.

    اگر خداوند آرزویی در دلت نهاد ..
    بدان توانایی رسیدن به آن را در وجود تو دیده است

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ralia آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۴
    محل سکونت
    پایتخت ایران
    نوشته ها
    950
    میزان امتیاز
    47
    پسند شده
    3336
    پسند کرده
    1085

    Re: انواع سوپ قارچ

    سوپ قارچ و ذرت

    از آموزشگاه آشپزی ساران
    این دستور معرکه ست یکبار امتحان کنید عاشقش میشید
    لطفا اندازه ها رو تغییر ندید



    ♦ این مقدار برای 4 نفر کافیست.

    مواد لازم:
    • قارچ ... 250 گرم
    • جو پوست کنده ... یک پیمانه
    • هویج ... یک عدد متوسط
    • پیاز ... یک عدد متوسط
    • کنسرو ذرت ... یک عدد
    • آرد ... 4 قاشق غذاخوری
    • شیر ... 2 لیوان
    • کره ... 50 گرم
    • نمک ... به مقدار لازم
    • عصاره مرغ ... 2 قرص
    • فلفل سیاه ... به مقدار کم
    • روغن مایع ... 3 قاشق غذاخوری
    • آب لیمو ... 3 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:
    • جو پوست کنده را شسته و 2 ساعت قبل خیس کنید.
    • پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و داخل قابلمه مناسبی با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع تفت دهید.
    • عصاره های مرغ را به همراه 3 لیوان آب داخل قابلمه اضافه کنید.
    • جو را داخل قابلمه اضافه کرده و با حرارت ملایم کاملا بپزید.
    • قارچ ها را شسته و به صورت نگینی درشت خرد نمایید.
    • داخل ماهی تابه مناسبی را با یک قاشق روغن مایع چرب نمایید.
    • قارچ های آماده شده را به همراه یک قاشق آب لیمو داخل ماهیتابه تفت دهید.
    • قارچ های تفت خورده را به همراه ذرت داخل سوپ اضافه نمایید.
    • پوست هویج را جدا نموده و رنده کنید.
    • هویج رنده شده را داخل صافی ریخته و 2 لیوان آب روی آن بریزید.(رنگ هویج باعث کدر شدن رنگ سوپ
    می شود.)
    • هویج رنده شده را داخل سوپ اضافه نموده و فلفل و در صورت لزوم نمک اضافه نمایید.
    • شیر را داخل قابلمه مناسبی ریخته و آرد را داخل آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.(حالت گلوله ای نداشته باشد.)
    • مخلوط شیر و آرد را روی حرارت قرار داده و در حالی که هم میزنید به غلظت فرنی در بیاورید.(سس بشامل)
    • کره را داخل سس بشامل آماده شده اضافه نموده و هم بزنید.
    • در حالیکه سوپ را به آرامی هم می زنید، سس بشامل را داخل سوپ اضافه کنید.
    • بعد از جا افتادن کامل سوپ 2 قاشق آب لیمو داخل آن اضافه نموده و از روی حرارت بردارید.
    من عااااااااااااااااشق زمستونم

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    282
    پسند کرده
    36

    Re: انواع سوپ قارچ


    سوپ قارچ آماده هاتی کارا با شیر که بهش کمی هویج رنده شده و جعفری اضافه کردم و در آخر هم کمی خامه.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    162
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241

    Re: انواع سوپ قارچ





    قارچ، هویج ،سیب زمینی، شیر جعفری نمک و عصاره مرغ
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom tala آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۵
    نوشته ها
    188
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    205
    پسند کرده
    122

    Re: انواع سوپ قارچ

    نقل قول نوشته اصلی توسط khalejoon
    سوپ کرم قارچ :
    منبع : برنامه به خانه برمی گردیم، آشپز رضا طاهری

    50 گ کره رو داخل قابلمه می ریزیم تا به آرومی ذوب بشه، بعد 50 گ آرد رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم.
    مقداری روغن زیتون رو در تابه ای می ریزیم، نیم کیلو قارچ شسته و اسلایس شده رو بهش اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل و کمی آبلیمو بهش می زنیم تا رنگش تغییر نکنه، این کارها باید روی حرارت زیاد انجام بشه که قارچ آب نندازه. قارچ ها رو هم باید در چند مرحله توی تابه بریزیم.
    خامی آرد که گرفته شد شیر رو ( یادم نیست تو دستور چقدر بود من 2لیوان زدم) آروم و در چند مرحله بهش اضافه می کنیم تا سس یکدست بدست بیاد.
    وقتی به غلظت مناسب رسیدقارچ ها رو اضافه کرده و هم می زنیم، بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم خامه اضافه کرده و در ظرف سرو ریخته و با قارچ و خامه تزیین می کنیم.
    نوش جان

    دوستای گل من این سوپو امشب درستیدم واقعا عالی بود
    ولی 1مسئله ای ک داشتم این بود ک خمیرم گلوله شد
    چکار کنم ک سسم یکدست بشه؟!!!!!!!!
    ممنون اگه زود جواب بدین آخه فردا شب مهمون دارم.
    راستی برای 20نفر بخوام درست کنم میدونید چه مقدار از مواد بریزم؟
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۰۹/۱۵ در ساعت ۱۰:۵۸ بعد از ظهر
    خدایا من اینجا دلم سخت معجـــزه میخواهد....
    و تو انگار
    معجزه هایت گذاشتی برای روز مبــــــــــــادا...!!!

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    709
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    714
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ قارچ

    نقل قول نوشته اصلی توسط khanoom tala
    نقل قول نوشته اصلی توسط khalejoon
    سوپ کرم قارچ :
    منبع : برنامه به خانه برمی گردیم، آشپز رضا طاهری

    50 گ کره رو داخل قابلمه می ریزیم تا به آرومی ذوب بشه، بعد 50 گ آرد رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم.
    مقداری روغن زیتون رو در تابه ای می ریزیم، نیم کیلو قارچ شسته و اسلایس شده رو بهش اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل و کمی آبلیمو بهش می زنیم تا رنگش تغییر نکنه، این کارها باید روی حرارت زیاد انجام بشه که قارچ آب نندازه. قارچ ها رو هم باید در چند مرحله توی تابه بریزیم.
    خامی آرد که گرفته شد شیر رو ( یادم نیست تو دستور چقدر بود من 2لیوان زدم) آروم و در چند مرحله بهش اضافه می کنیم تا سس یکدست بدست بیاد.
    وقتی به غلظت مناسب رسیدقارچ ها رو اضافه کرده و هم می زنیم، بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم خامه اضافه کرده و در ظرف سرو ریخته و با قارچ و خامه تزیین می کنیم.
    نوش جان

    دوستای گل من این سوپو امشب درستیدم واقعا عالی بود
    ولی 1مسئله ای ک داشتم این بود ک خمیرم گلوله شد
    چکار کنم ک سسم یکدست بشه؟!!!!!!!!
    ممنون اگه زود جواب بدین آخه فردا شب مهمون دارم.
    راستی برای 20نفر بخوام درست کنم میدونید چه مقدار از مواد بریزم؟
    نوش جونت طلا خانم
    من دقیقا نمی دونم اشکال کار شما کجا بوده اما خودم همیشه بمحض آب شدن کره آرد رو اضافه می کنم و تند تند با قاشق هم میزنم تا یکدست بشه. جالت هم زدن هم مثه وقتیه که آدم مثلا با چنگال تخم مرغ رو میزنه البته نه با اون خشانت
    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
    اگر
    مسائل شخصی و زناشویی
    از در خانه ای بیرون بروند،
    آن در
    برای همیشه باز خواهد ماند ...

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom tala آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۵
    نوشته ها
    188
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    205
    پسند کرده
    122

    Re: انواع سوپ قارچ

    خاله جون مرسی هم بابت دستور خوشمزه و هم بابت راهنمایی:*
    خداروشکر طبق روشی ک شما گفتی هم زدم و خمیرم گوله نشد:)
    البته من مرغ ریش ریش و آب مرغ و هویج نگینی هم اضافه کردم ک خیلی خوشمزه شد.
    دوستان پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.
    خدایا من اینجا دلم سخت معجـــزه میخواهد....
    و تو انگار
    معجزه هایت گذاشتی برای روز مبــــــــــــادا...!!!

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    108
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    10

    Re: انواع سوپ قارچ

    سوپ قارچ

    پياز تفت ميدم در حدي كه نرم بشه و كمي رنگش تغيير كنه.جو پوست كرده بهش اضافه كردم .اينبار مرغم تيكه هاي بزرگ بود به مواد اضافه كردم تا بپزه (اگه مرغم تيكه هاي كوچك باشه جدا مرغ ميپزم)همراه فلفل سفيد + عصاره مرغ و آب +1/5 ليوان شير گذاشتم بپزه
    مرغ كه پخته شد از توي سوپ جدا كردم و كنار گذاشتم.هويج نگيني +نخود فرنگي+ذرت+ قارچ +1ليتر شير اضافه كردم گذاشتم بپزه و سوپ جا بيفته.آخراي كار گوشت مرغـ40 گرم كره اضافه ميكنم.5دقيقه مونده سوپ خاموش كنم جعفري خرد شده اضافه ميكنم.وقتي خاموش كردم خامه رو بهش اضافه ميكنم

    پـــــــايــــــيــــــــز هــــــمــــان بــــــهـــــاريــــــســـــت کــــــه عــــــاشـــــق شـــــده اســـــت

صفحه 3 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما