نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree120Likes

موضوع: انواع سوپ قارچ

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 47
صفحه 2 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    467
    میزان امتیاز
    73
    پسند شده
    1585
    پسند کرده
    241

    Re: انواع سوپ قارچ

    شیر رو کی باید اضافه کنیم؟
    knowledge is power (دانش قدرت است)

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    699
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    741
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ قارچ

    سوپ کرم قارچ :
    منبع : برنامه به خانه برمی گردیم، آشپز رضا طاهری

    50 گ کره رو داخل قابلمه می ریزیم تا به آرومی ذوب بشه، بعد 50 گ آرد رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم.
    مقداری روغن زیتون رو در تابه ای می ریزیم، نیم کیلو قارچ شسته و اسلایس شده رو بهش اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل و کمی آبلیمو بهش می زنیم تا رنگش تغییر نکنه، این کارها باید روی حرارت زیاد انجام بشه که قارچ آب نندازه. قارچ ها رو هم باید در چند مرحله توی تابه بریزیم.
    خامی آرد که گرفته شد شیر رو ( یادم نیست تو دستور چقدر بود من 2لیوان زدم) آروم و در چند مرحله بهش اضافه می کنیم تا سس یکدست بدست بیاد.
    وقتی به غلظت مناسب رسیدقارچ ها رو اضافه کرده و هم می زنیم، بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم خامه اضافه کرده و در ظرف سرو ریخته و با قارچ و خامه تزیین می کنیم.
    نوش جان


    اگر
    مسائل شخصی و زناشویی
    از در خانه ای بیرون بروند،
    آن در
    برای همیشه باز خواهد ماند ...

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۰
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ قارچ

    سوپ قارچ


    مواد لازم :


    قارچ خرد شده .................................................. ........................................300 گرم
    مرغ پخته و تکه شده............................................ .....................................یک پیمانه
    آب مرغ .................................................. ..............................................نص ف پیمانه
    نخود فرنگی .................................................. ........................................نصف پیمانه
    هویچ پختهءرنده شده .................................................. ...........................نصف پیمانه
    سیب زمینی پختهء رنده شده............................................ .......................نصف پیمانه
    رشته فرنگی........................................ .................................................. ....150 گرم
    نمک و فلفل .................................................. .......................................به میزان لازم
    آبلیمو...................................... .................................................. ..........به میزان لازم
    جعفری خرد شده .................................................. ..........................4قاشق غذا خوری
    پیاز.......................................... .................................................. .................یک عدد
    رب گوجه فرنگی........................................ ..................................یک قاشق غذا خوری


    طرز تهیه :
    قارچ ها را خرد و ریز میکنیم و مرغ هارا هم پخته و ریز می کنیم . آب مرغ را همراه با پیاز ، هویج و سیب زمینی رنده شده در ظرفی میریزیم و همراه با نمک و فلفل می گذاریم دو جوش بزند سپس قارچ ها را با نخود فرنگی های پخته شده و رشته فرنگی به ظرف اضافه می کنیم و به هم میزنیم . در پایان رب گوجه فرنگی را کمی تفت می دهیم و در سوپ می ریزیم و می گذاریم 3 ، 4 تا جوش بزند ، جعفری را داخل مواد ریخته و ظرف را از روی حرارت بر میدارم . پس از کشیدن سوپ در ظرف آبلیمو را نیز به سوپ اضافه می کنیم و آنرا با قارچ و جعفری تزئین می کنیم /.
    آسانا و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۶
    نوشته ها
    49
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ قارچ

    سوپ قارچ:

    پیاز+کره تفت داده+جو پرک+هویج+1 لیوان شیر+آب مرغ+خامه

    چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید
    گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    389
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    325
    پسند کرده
    565

    Re: انواع سوپ قارچ

    خانم های هنرمند کسی طرز درست کردن سوپ قارچ پدیده شاندیز رو میدونه؟
    هرچقدر سعی کردم نشد که نشد!

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    612
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    99
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ قارچ

    [quote=پرپرک]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "jila-nice":3duk51ye
    پرپرک عزیز توی دستور هلیا نوشته سس سفید،شما سس سفیدو چجوری درست کردی و ریختی تو سوپت؟
    ژیلا جان من سس سفید رو به اینصورت درست کردم
    آرد...4 قاشق غذاخوری
    • شیر...2 لیوان

    شیر و آرد را داخل قابلمه مناسبی ریخته و میکس کنید.
    • مخلوط آرد و شیر را روی حرارت قرار داده و تا رسیدن به غلظت فرنی به صورت مداوم هم بزنید.
    • سس آماده شده(سس بشامل) را در حالیکه سوپ را هم می زنید، داخل قابلمه اضافه نمایید.

    که دقیقا از روی دستور سس سفید ساران عزیز در دستور سوپ بروکلی هست
    بسته به مقدار سوپت میتونی مقدار سس رو کم و زیاد کنی.

    [/quote:3duk51ye]


    پرپرك جون يعني بدون كره هم ميشه سس سفيد درست كرد ؟ خيلي عاليه اينجوري
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۷
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ قارچ



    سوپ قارچ کبابی
    مواد لازم:
    قارچ خرد شده 300 گرم
    مرغ پخته و تکه شده یک پیمانه
    آب مرغ 2 پیمانه
    پیاز یک عدد
    نخود فرنگی پخته نصف پیمانه
    هویچ پختهءرنده شده نصف پیمانه
    ذرت پخته نصف پیمانه
    نمک و فلفل به میزان لازم
    آبلیمو به میزان لازم
    جعفری خرد شده 4قاشق غذا خوری
    جو پرک نصف پیمانه
    سس سفید 1 پیمانه

    طرز تهیه :

    قارچ ها را روی گاز کبابی میکنیم و با آب مرغ داخل مخلوط کن میریزیم و میکس میکنیم تا قارچها له شوند ،
    مرغهای تکه شده را به همراه جو پرک وپیاز خرد شده به مخلوط بالا اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا جو و پیاز بپزد سپس هویج، نخود فرنگی و ذرت را به سوپ می افزاییم و مقداری نمک و فلفل سیاه می زنیم،
    بعد سس سفید آماده شده را داخل سوپ میریزیم و میگذاریم تا جا بیفتد ، موقع سرو کردن داخل سوپ کمی آبلیمو و جعفری خرد کرده اضافه می کنیم.

    اگر خداوند آرزویی در دلت نهاد ..
    بدان توانایی رسیدن به آن را در وجود تو دیده است

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ralia آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۴
    محل سکونت
    پایتخت ایران
    نوشته ها
    954
    میزان امتیاز
    77
    پسند شده
    3473
    پسند کرده
    1085

    Re: انواع سوپ قارچ

    سوپ قارچ و ذرت

    از آموزشگاه آشپزی ساران
    این دستور معرکه ست یکبار امتحان کنید عاشقش میشید
    لطفا اندازه ها رو تغییر ندید



    ♦ این مقدار برای 4 نفر کافیست.

    مواد لازم:
    • قارچ ... 250 گرم
    • جو پوست کنده ... یک پیمانه
    • هویج ... یک عدد متوسط
    • پیاز ... یک عدد متوسط
    • کنسرو ذرت ... یک عدد
    • آرد ... 4 قاشق غذاخوری
    • شیر ... 2 لیوان
    • کره ... 50 گرم
    • نمک ... به مقدار لازم
    • عصاره مرغ ... 2 قرص
    • فلفل سیاه ... به مقدار کم
    • روغن مایع ... 3 قاشق غذاخوری
    • آب لیمو ... 3 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:
    • جو پوست کنده را شسته و 2 ساعت قبل خیس کنید.
    • پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و داخل قابلمه مناسبی با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع تفت دهید.
    • عصاره های مرغ را به همراه 3 لیوان آب داخل قابلمه اضافه کنید.
    • جو را داخل قابلمه اضافه کرده و با حرارت ملایم کاملا بپزید.
    • قارچ ها را شسته و به صورت نگینی درشت خرد نمایید.
    • داخل ماهی تابه مناسبی را با یک قاشق روغن مایع چرب نمایید.
    • قارچ های آماده شده را به همراه یک قاشق آب لیمو داخل ماهیتابه تفت دهید.
    • قارچ های تفت خورده را به همراه ذرت داخل سوپ اضافه نمایید.
    • پوست هویج را جدا نموده و رنده کنید.
    • هویج رنده شده را داخل صافی ریخته و 2 لیوان آب روی آن بریزید.(رنگ هویج باعث کدر شدن رنگ سوپ
    می شود.)
    • هویج رنده شده را داخل سوپ اضافه نموده و فلفل و در صورت لزوم نمک اضافه نمایید.
    • شیر را داخل قابلمه مناسبی ریخته و آرد را داخل آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.(حالت گلوله ای نداشته باشد.)
    • مخلوط شیر و آرد را روی حرارت قرار داده و در حالی که هم میزنید به غلظت فرنی در بیاورید.(سس بشامل)
    • کره را داخل سس بشامل آماده شده اضافه نموده و هم بزنید.
    • در حالیکه سوپ را به آرامی هم می زنید، سس بشامل را داخل سوپ اضافه کنید.
    • بعد از جا افتادن کامل سوپ 2 قاشق آب لیمو داخل آن اضافه نموده و از روی حرارت بردارید.
    vardaneh_group@

صفحه 2 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما