نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1073Likes

موضوع: ترایفل و پارفی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 167
صفحه 2 از 21 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7053
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    Re: ترایفل و پارفی

    اینو ما میتونیم به فرم پرچم ایران درآریم












    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. #10
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7053
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    Re: ترایفل و پارفی

    اینا با لیدی فینگر درست شده









    مراحل این آخریه






    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  3. #11
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7053
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    Re: ترایفل و پارفی









    اینام با رولت




    طوبی این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  4. #12
    مدیر بازنشسته
    εїз Taraneh εїз آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    2,395
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    2488
    پسند کرده
    66

    ویترین مدال ها

    Re: ترایفل و پارفی

    این پارفی بنده!!!

    بخاطر وقت کم همینقدر تونستم پیش برم ولی دلم میخواست میتونستم لایه لایه درستش کنم چون اونطوری قشنگ تر بود!!


    لایه اول ژله پرتقال هست با خرده میوه های پرتقال و آناناس و نارگیل ( کمپوت مخلوط میوه ! )

    لایه دوم کیک پاند برزیلی هست که با دو قالب دایره کوچک و بزرگ به اندازه لیوان قالب زدم.

    و خیلی کم آب کمپوت هم به کیک ها زدم

    انواع کیک صبحانه - Types Breakfast Cake


    و بین کیک ها هم پودینگ شکلاتی ترک و تکه های موز هست.

    انواع پودینگ شکلاتی (قهوه،نسکافه،کاپوچینو و ...)



    روش هم که با شکوفه خامه زدم.









    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۱/۲۶ در ساعت ۱۰:۱۴ بعد از ظهر
    تا مدتی نمیتونم مثل قبل، حضور فعالی داشته باشم
    در صورت بروز مشکل، با دیگر ناظران کیفی مکاتبه نمایید

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    110
    پسند کرده
    4

    Re: ترایفل و پارفی

    ترایفل توت فرنگی

    این ترایفل رو تو ظرف بزرگ درست کردم
    اول ژله توت فرنگی رو اماده کردم ریختم داخل ظرف و گذاشتم تا ببنده بعد روی ژله یه لایه خامه فرم گرفته ریختم به یه لایه از کیک شیر قرار دادم دوباره یه لایه خامه و با توت فرنگی وموز و خامه تزیینش کردم




  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman neda آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۲
    نوشته ها
    177
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    335
    پسند کرده
    23

    Re: ترایفل و پارفی

    ترایفل (پارفی؟؟) من ...اینقده دخترم به پرو پام پیچید که اصلا نفهمیدم چی رو روی چی ریختم ....واسه همین اینقده نامرتب شده ....





    لایه اول کیک اسفنجی + ژله آلوئه ورا با مخلوط میوه(زردالو و گیلاس)+خامه + گیلاس و زردالو و البالو+خامه+شربت البالوغلیظ+شکلات چیپسی+سس شکلات+ مغز پسته + بستنی
    sama jon این نوشته را پسندیده.
    سلاممم

    من به مامی سایت برگشتم

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    استرالیا
    نوشته ها
    64
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: ترایفل و پارفی



    ترافل من که از کیک اسفتجی موز کیوی خامه و توت فرنگی درست شده.خوشمزه اما سنگین بود و برای مجالس خیلی شیکه
    عطر سیب این نوشته را پسندیده.
    ما می توانیم هر آنچه را که میخواهیم داشته باشیم صرف نظر از اینکه چه قدربزرگ یا غیر ممکن به نظر می رسد.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges goli آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    1,441
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    279
    پسند کرده
    54

    Re: انواع دسر با بیسکویت

    دسر ترایفل خوشمزه و سرشار از کالری من اینجا گذاشتم چون جای مناسب تری نیافتم دوستان جاش رو تغییر بدن اگه درست نیست


    این دسر از سه طبقه تشکیل شده کیک- کرم- خامه فرم گرفته + کمپوت گیلاس+ شکلات رنده شده
    مواد لازم کیک شکلاتی:
    ارد 150 گرم
    پودر کاکائو 25 گرم
    بکینگ 1 1/2 ق چ
    شیر 125 میل-یا 1/2 پ
    کره ذوب شده 125 گرم
    شکر 120 گرم
    تخم مرغ 2 عدد
    تمام مواد نیم ساعت در دمای اتاق باشد همگی مواد را مخلوط کرده حدود 10 دقیقه بزنید در دمای 175 40 تا 45دقیقه کف قالب چرب و کاغذ انداخته شود سایز قالب 20 در 30 بعد از پخت بگذارید کاملا خنک شود
    مواد کرم شکلاتی:
    نشاسته ذرت 4 ق غ
    شکر 100 گرم (من کمتر ریختم که با شیرینی کیک و خامه خیلی دل رو نزنه)
    شیر 1 1/2 پ یا 360 میل
    خامه صبحانه 250 گرم (من کمتر ریختم )
    شکلات شیری یا تلخ 240 گرم
    نشاسته شکر و شیر را مخلوط کرده خامه را نیز ریخته روی شعله ملایم تا کمی غلیظ شود سپس از روی شعله برداشته شکلات خرد شده را اضافه کرده بگذارید تا خنک شود
    در یک ظرف شیشه ای بلند ابتدا قطعات کوچک شده کیک بعد کرم شکلاتی بعد کمپوت گیلاس و روی ان خامه فرم گرفته لایه ها را تکرار کنید تا ظرف پر شود روی ان شکلات رنده کنید
    پیشنهاد میکنم این دسر رو خیلی از قبل اماده نکنید میتونید کرم و کیک و خامه رو اماده کنید و 2-3 ساعت قبل از سرو روی هم بریزید این طوری تو هر طبقه معلومه که چی میخوری و مواد خیلی با هم قروقاطی نیستن
    عطر سیب این نوشته را پسندیده.
    روزهای خوب تو راهه

صفحه 2 از 21 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما