نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree607Likes

موضوع: خورش آلو اسفناج

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 151
صفحه 14 از 19 نخستنخست ... 411121314151617 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,023
    میزان امتیاز
    1318
    پسند شده
    20927
    پسند کرده
    16965

    خورش آلو اسفناج

    پیازداغ درست کردم با مرغ تفت دادم واسفناج بخارپز نمک فلفل آلو تفت دادم با کمی آب تا جا بیفته بعدش هم زعفران وآب نارنج
    نام: Picture 251.jpg نمایش: 851 اندازه: 61.9 کیلو بایت
    ...
     
    mami 2m, ejeh gol و mami mahdis این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    نوشته ها
    115
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    5
    سلام سبزی اسفناج را مثل سبزی قرمه سبزی سرخ میکنید؟؟؟؟
    از چه نوع الو استفاده باید کرد؟ الو یا الوچه ؟؟

    مرسی دوستان

  4. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کیجا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    370
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    1436
    پسند کرده
    4470
    نقل قول نوشته اصلی توسط درنگ نمایش پست ها
    سلام سبزی اسفناج را مثل سبزی قرمه سبزی سرخ میکنید؟؟؟؟
    از چه نوع الو استفاده باید کرد؟ الو یا الوچه ؟؟

    مرسی دوستان
    خورش آلو اسفناج

    عزیزم جوابت لینک بالاست
    هم درباره ی آلو هم تفت اسفناج
    موفق باشید
    حلیم مهمان امام
    حسین
     
    یا رب !
    روا مدار گدا معتبرشود؛گر معتبرشود ز خدا بی خبر شود

    حجره خورشیدتویی خانه ناهید تویی روضهٔ امید تویی راه ده ای یار مرا

  5. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    نوشته ها
    115
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    5
    سلام
    خوب بعضی ها میگن سرخ میکنیم بعضی ها میگن نه؟
    دیدم کسی هم نوشته بود اسفناج با تره میریزم؟!
    انگار خیلی متفاوت درست میکنند

  6. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یکتابانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    1,344
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    6180
    پسند کرده
    22332
    اول پیاز داغ درست کردم و گوشتو ادویه رو اضافه کردم البته تو زودپز، وقتی گوشت پخت 20دقیقه قبل از سرو اسفناج خام و آلو رو اضافه کردم تا بپزه خوشمزه بود و همسری خیلی خوشش اومد،
    راستی اون کدوها رو هم ته دیگ برنجم گذاشتم بدون روغن
    من همیشه برنجمو کته درست میکنم و تو یه ظرف دیگه میجوشونم آبش که تموم شد تو قابلمه تفلون ته دیگ میذارم و دم میندازم ،45دقیقه قبل از اومدن همسری شروع میکنم که خیلی وقت دم نکشه و چاق کننده نباشه
    نام: IMG_2590.JPG نمایش: 699 اندازه: 94.9 کیلو بایت
    رستگار, مامان غزل, فرگل 2 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    132
    پسند شده
    4480
    پسند کرده
    783

    خورش آلو اسفناج

    پیاز سرخ شده+ مرغ تفت داده شده + زردچوبه + کمی رب + الوی فراوان + اسفناج خام

    نام: عکس۱۰۲۶.jpg نمایش: 757 اندازه: 49.5 کیلو بایت
    مامان غزل و فرگل 2 این نوشته را پسندیده.

  8. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    431
    میزان امتیاز
    487
    پسند شده
    8626
    پسند کرده
    7572
    این غذا تو کتاب رزا منتظمی با ترکیب تره و اسفناج درست شده.منم همین طور درست میکنم.
    گوشت و پیاز داغ رو تفت میدم و آب میریزم.سبزی سرخ شده رو اضافه میکنم.میذارم بپزه(تو زودپز).بعد آلوی خیسونده و نمک و کمی آبغوره اضافه میکنم و میذارم جا بیفته.
    نام: P2030239.jpg نمایش: 1627 اندازه: 95.3 کیلو بایت
    مامان غزل, shimakhoshdel, فرگل 2 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,970
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    686
    پسند شده
    50259
    پسند کرده
    12510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط درنگ نمایش پست ها
    سلام
    خوب بعضی ها میگن سرخ میکنیم بعضی ها میگن نه؟
    دیدم کسی هم نوشته بود اسفناج با تره میریزم؟!
    انگار خیلی متفاوت درست میکنند
    عزیزم اگه اسفناج خالی بریزی طعمش شیت میشه نمیدونم شما چه اصطلاحی میگید ولی تره تند و تیزترش میکنه مسلما وقتی سبزی رو سرخ کنی خورش خوشمزه تر و به روغن افتاده تری خواهی داشت ولی اگه بخوای رژیمی درست کنی میتونی سرخش نکنی .

    آلو هم همون آلو خورشتیه که کمی خیسش میکنیم
    .............
     
    فرگل 2 و باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 14 از 19 نخستنخست ... 411121314151617 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما