نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree595Likes

موضوع: خورش آلو اسفناج

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 149
صفحه 11 از 19 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6965
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط *nasim* نمایش پست ها
    سلام ببخشید اسفناج رو میشه فریز کرد؟اگه اره باید تفت داد بعد فریز کرد یا خام هم میشه؟
    نسیم جان اسفناج از مواد غذای ای هست که به خاطر داشتن نیترات زیاد ، نباید فریز بشه . چون تو شرایط فریزری ( دمای خیلی پائین ) با اسید امینه ها یه ترکیب سرطان زا درست می کنن . البته کلا مواد غذایی کمتر فریز بشن بهتره ولی بعضی از مواد غذایی هستن که به خاطر واکنش هایی که تو شرایط فریز میدن واقعا خطرناک هستن.
    پس دوست عزیز سعی کنید اینجور مواد غذایی رو اصلا فریز نکنید و از تازش استفاده کنید.
    .
     
    *nasim*, حناخانوم و r.khk این نوشته را پسندیده.




  2. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    حناخانوم آواتار ها
    حنا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۴
    نوشته ها
    200
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    412
    منم شنیدم اسفناج نباید فریز بشه خطرناکه

  3. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ی یونا آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    459
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    2645
    پسند کرده
    4007
    خورش الو اسفناج خوشمزه...
    اول پیاز داغ کردم فلفل و زردچوبه زدم گوشت داخلش تفت دادم بعد اسفناج های کمی تفت داده شده را ریختم و ی کوچولو رب زدم گذاشتم خوب گوشتها بپزه بهد ی ربع اخر الو های خیس شده را اضاف کردم و نمک زدم و گذاشتم خورش جا بیفته.
    aydaa, Elsanaa, حناخانوم و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نگران فردایت نباش،خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست.ما اولین بار است که بندگی میکنیم اما او قرن ها و قرن هاست که خدایی میکند.

  4. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    اول پیاز داغ درست کردم و گوشت گوسفند که چرب و چیلی هم بود رو توش تفت دادم و ادویه زدم و آب ریختم توش گذاشتم بپزه.
    اسفناجم بدون خورد کردن ریختم توی قابلمه و گذاشتم یه کم بخار پز بشه بعد یه کوچولو روغن ریختم روش و سرخش کردم.
    الوها رو هم که مال من ترش بودن خیس کردم گذاشتم کنار.
    گوشت که پخت الو و اسفناج رو اضافه کردم بهش و گذاشتم یه ساعتی دوباره بپزن باهم.
    با اینکه بار اولم بود اما خیلی خوشم اومد و خورش خوشمزه ای میشه.
    خورش بادمجون
     
    m1361, khale leila, *شمیم* و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  5. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    481
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    آلو اسفناج دستپخت مامانم
    پیاز رو سرخ میکنیم و
    گوشت رو تفت میدیم زردچوبه میزنیم میذاریم گوشت بپزه اسفناج رو کمی تفت میدیم وقتی گوشت پخت به همرا ه آلو به خورش اضافه میکنیم
    در آخر نمک و آبلیمو میزنیم


    *شمیم*, MY BODY, Elsanaa و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  6. #86
    مدیر انجمن
    ada آواتار ها
    نازنین-آ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,224
    میزان امتیاز
    237
    پسند شده
    11717
    پسند کرده
    9391

    ویترین مدال ها

    دقیقا طبق روش سمیر جونم با این تفاوت که من چندتا پیازچه هم با اسفناجم تفت دادم....مزه خوبی بهش داده بود.
    البته من با مرغ بیشتر دوست دارم.

    &yeganeh&, *شمیم*, samir و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beverly آواتار ها
    دریا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    813
    پسند کرده
    906

    الو اسفناج با فیله مرغ و لوبیا سفید. من حتمن تو الو اسفناج پیاز داغ و لوبیا سفید میریزم لعاب خوبی به خورش میدن الو زرد تموم شده بود الو قرمز ریختم ترش تر شده بود خوشمزه
    Behjat, مانی بهار, پری رخ و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خوبی کن حتی اگر سپاست نمیگویند تو جاودانه خواهی شد

  8. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پری رخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیزم-تهرا
    نوشته ها
    132
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    298
    پسند کرده
    1889
    دوستای عزیزم سلام ببخشید من یه مقدار اسفناج برای بورانی آماده کرده بودم یعنی پخته شدست، حالا دلم میخواد این خورش رو درست کنم چون اون اسفناج پخته شدم همونطور اضافه مونده تو یخچال دیگه مگه چقدر میشه بورانی خورد، حالا میخواستم بدونم که با این اسفناج پخته هم میشه خورش آلو اسفناج درست کرد من تا حالا این خورش رو نخوردم میخوام امتحانش کنم امروز زودی بیای جواب بدین اساتید عزیزم.
    خـــــدایا!!! مرا آن دِه که آن به...

صفحه 11 از 19 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما