نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree114Likes

موضوع: طرز تهیه سرکه در خانه

نمایش نتایج: از 9 به 12 از 12
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    11694
    پسند کرده
    13330
    صرفا جهت تجربه
    با توجه به پست باران جووون
    سرکه سیب
    نام: 20120.jpg نمایش: 1407 اندازه: 108.3 کیلو بایتبعد دوهفتهنام: 2130.jpg نمایش: 380 اندازه: 107.6 کیلو بایت
    .......
     
    RE79EL, zakizadeh, باران67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7007
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    سلام
    دوستان من چند وقت پیش سرکه سیب درست کردم.به این ترتیب که سیبها رو نصف کردم دونه ها و چوبشو جداکردم.تو دبه ریختم و کمی آب ریختم .در دبه رو کامل نبستم تا مگس تشکیل بشه بعد یه مدت دیدم که روی سیبها مایه بسته و سرکه رسیده خلاصه وقت نکردم صافش کنم دیروز رفتم سر وقتش دیدم کرمهای ریز تمام سطح سرکه هستن
    این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کسی تجربه ای داره؟
    حیف این سرکه
    -----------------
     
    باران67, مامان حدیثه و golbarg. این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    483
    پسند شده
    4908
    پسند کرده
    9285
    نقل قول نوشته اصلی توسط sohei59 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان من چند وقت پیش سرکه سیب درست کردم.به این ترتیب که سیبها رو نصف کردم دونه ها و چوبشو جداکردم.تو دبه ریختم و کمی آب ریختم .در دبه رو کامل نبستم تا مگس تشکیل بشه بعد یه مدت دیدم که روی سیبها مایه بسته و سرکه رسیده خلاصه وقت نکردم صافش کنم دیروز رفتم سر وقتش دیدم کرمهای ریز تمام سطح سرکه هستن
    این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کسی تجربه ای داره؟
    حیف این سرکه
    سلام سهیلا جون
    چند ماه پیش بابام از من خواسته بود یه دستور خوب برا درست کردن سرکه سیب براش پیدا کنم چون شنیده بود برا تنظیم قند خون خیلی مفیده و میخواست خونگی باشه. منم این دستور رو انتخاب کردم:
    1- سیب را کاملاً بشویید.
    2- سیب را به چهار قسمت نموده و دم و هسته های آن را جدا کنید.

    3- سیب آماده را درون دبه می ریزیم. و مقدار یک قاشق مخمر نانوایی را در آب ولرم آب نموده به مواد اضافه می کنیم و یا مقدار یک کفه دست نان روی مواد قرار می دهیم و 4/1 روی ظرف را خالی نگه می داریم تا زمانی که براثر تخمیر بالا آمد جای کافی داشته باشد.
    4- ظرف را در جای گرم نگهداری می کنیم.
    5- بعد از تخمیر شدن سیب ها حدود 7-8 ماه سیب تخمیر شده را صاف می کنیم.
    6- مایه صاف شده را در ظرف در بسته می ریزیم بعد از مدت 15 روز قابل مصرف می باشد.

    • توجه: در این روش از آب استفاده نشده است.

    *سیبهایی که باهاشون سرکه درست کردیم کاملا رسیده و شیرین بود. من به بابام گفتم 7-8 ماه باید صبر کنه ولی خیلی کم طاقته و چهار ماه نشده در ظرفها رو باز کرد و نتیجه کار هم کاملا رضایت بخش بود! طعم و بوی واقعی سرکه سیب
    اینم عکسش:

    ...
     
    باران67, مامان حدیثه, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شروین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    270
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    615
    پسند کرده
    1340
    دوستان مادر من سرکه اش را اینطوری که میگم درست میکنه و نتیجه هم خیلی رضایت بخشه:
    از میوه های شیرین مثل سیب و گلابی و حتی توت فرنگی که شیرین نیست به ازا هر یک کیلو میوه 4 لیتر آب بدون کلر ( ما از آب معدنی استفاده می کنیم ) لازمه
    میوه ها را خرد می کنیم میریزیم تو ظرف شیشه ای ( ظرف پلاستیکی نباشه ) بعد 4 لیتر آب و یک قاشق غذا خوری نمک بدون ید ( ما از سنگ نمک استفاده می کنیم ) و یک استکان سرکه ( هر سرکه ای ما از سرکه های قبلیمون می ریزیم ) بهش اضافه میکنیم و با قاشق چوبی تمیز و خشک( چربی روش نمونده باشه ) هر روز هم میزنیم تا 15 روز . بعد از 15 روز سرکه آماده است که اصلا مثل سرکه های آماده تند وتیز نیست و عطر و طعم خوبی داره . راستی روی ظرف رو هم فقط با پارچه تمیز می پوشانیم و احتایجی به بستن کامل در ظرف نیست . در طول 15 روز هم در جای خنک میگذاریم ( یخچال نه . )
    در برخی موارد مگش سرکه تشکیل میشه بعضی وقت ها هم نه تشکیل نمیشه هر چی جایی که نگه می داریم گرم تر باشه مگس سرکه بیشتر تشکیل می شه.
    ممنون از توجه شما دوستان
    مهمان مامان
     
    hengamehh, Mahi site, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچکس نبود. الان هم یکی هست یکی نیست ولی خدای من همیشه هست.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما