نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree328Likes

موضوع: دستورات سس مخصوص خوراک از کتاب مستطاب آشپزی

نمایش نتایج: از 57 به 61 از 61
صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 5678
  1. #57
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86795
    پسند کرده
    76075

    ویترین مدال ها

    سس ارده و آب لیمو

    سس ارده و آب لیمو
    نیم پیمانه ارده
    نیم پیمانه آب لیموی تازه
    2-3 پر سیر کوبیده
    نیم پیمانه جعفری ساطوری
    اندکی نمک

    این سس را در کشورهای عربی برای همراهی با ماهی تنوری درست می*کنند. به تنهایی هم اردور خوبی است.

    همه ی مواد را در ظرف بریزید و هم بزنید. اگر سس سفت شد کمی آب اضافه کنید.
    kurosh1, najmehkhatoon, shehin و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #58
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86795
    پسند کرده
    76075

    ویترین مدال ها

    سس محمره (سوریه)

    سس محمره (سوریه) 1 بته سیر پوست گرفته نیم پیمانه مغز گردو 2-3 فلفل دلمه*ای قرمز 1-2 فلفل قرمز تازه 1-2 قاشق روغن زیتون نمک

    این سس هیچ ربطی به نام قدیم خرمشهر ندارد، معنای آن سس قرمز است، مردم سوریه آن را با نان می*خورند ولی مانند سس*های دیگر به سالاد هم می*توان زد.


    فلفل دلمه*ای را کباب کنید، چند دقیقه در کیسه نایلکس بخوابانید تا پوست آن جدا شود، سپس پوست بگیرید.
    همه اجزای سس را در هاون بریزید و با اندکی نمک بکوبید (یا در مخلوط کن بگردانید). در ظرف سس بریزید و کنار غذای سر سفره بگذارید. مقدار فلفل قرمز این سس را می*توانید زیاد کنید.
    kurosh1, najmehkhatoon, shehin و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #59
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86795
    پسند کرده
    76075

    ویترین مدال ها

    سس مرغ (مصر)

    سس مرغ (مصر)

    2 پیمانه آب مرغ
    2-3 پر سیر کوبیده
    3-4 قاشق آرد برنج
    2-3 قاشق آب لیموی تازه
    1-2 قاشق روغن
    1 قاشق چ زردچوبه
    نمک

    آرد برنج و زردچوبه را در آب مرغ حل کنید و دم دست بگذارید. روغن را در دیگچه روی آتش ملایم داغ کنید و سیر را در آن تفت بدهید تا اندکی رنگ بگیرد. محلول آرد برنج را روی سیر بریزید و روی آتش ملایم هم بزنید تا به جوش بیاید. آتش را کم کنید و بپزید تا سس غلیظ شود. آب لیمو را با اندکی نمک اضافه کنید و هم بزنید. بردارید و روی خوراک مرغ بدهید.


    *این سس را می*توان خنک یا سرد کرد و با نان روی میز اردور گذاشت یا روی مرغ سرد داد.
    kurosh1, najmehkhatoon, shehin و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #60
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86795
    پسند کرده
    76075

    ویترین مدال ها

    سس سبزی (سرخ پوستان جنوب آمریکا)
    2 قاشق ترخون، ساطوری
    2 قاشق تره، ساطوری
    2 قاشق شوید، ساطوری
    2 قاشق ریحان، ساطوری
    چند شاخه گشنیز، برگ برگ
    3 پیمانه آب قلم
    1-2 گردو کره

    این سس را سرخ پوستان جنوب آمریکا با انواع خوراک های گوشتی و گیاهی،به ویژه لوبیای سرد قالبی می خورند.


    آب قلم را در دیگچه روی اتش ملایم به جوش بیاورید.کره را اضافه کنید و هم بزنید تا اب شود
    سبزی ها را اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید.
    سپس بردارید.
    ظرف سس را با برگ گشنیز آرایش کنید.
    kurosh1, najmehkhatoon, shehin و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #61
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86795
    پسند کرده
    76075

    ویترین مدال ها

    سس سیاه

    سس سیاه
    1-2 کیسه ماهی مرکب
    1 پیاز رندیده
    1-2 پر سیر کوبیده
    2 قاشق جعفری، ساطوری
    1 قاشق رب گوجه فرنگی
    2-3 قاشق سرکه انگور
    1 قاشق چ شکر
    1-2 گردو کره
    نمک و فلفل


    کره را در تابه روی آتش ملایق داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا بلوری شود. سیر را اضافه کنید و یکی دو چرخ بدهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و دو سه چرخ بدهید. سپس کیسه ماهی مرکب را روی تابه قیچی کنید تا مرکب آن در تابه بریزد. نمک و فلفل بزنید، سرکه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید.سس را روی اتش کم بپزید تا غلیظ شود. جعفری را اضافه کنید و هم بزنید.
    kurosh1 و najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.

صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 5678
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما