نمایش نتایج: از 57 به 61 از 61
-
۱۳۹۴/۱۰/۱۲, ۰۶:۳۷ بعد از ظهر #57مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
سس ارده و آب لیمو
سس ارده و آب لیمو
نیم پیمانه ارده
نیم پیمانه آب لیموی تازه
2-3 پر سیر کوبیده
نیم پیمانه جعفری ساطوری
اندکی نمک
این سس را در کشورهای عربی برای همراهی با ماهی تنوری درست می*کنند. به تنهایی هم اردور خوبی است.
همه ی مواد را در ظرف بریزید و هم بزنید. اگر سس سفت شد کمی آب اضافه کنید.
-
۱۳۹۴/۱۰/۱۲, ۰۶:۴۲ بعد از ظهر #58مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
سس محمره (سوریه)
سس محمره (سوریه) 1 بته سیر پوست گرفته نیم پیمانه مغز گردو 2-3 فلفل دلمه*ای قرمز 1-2 فلفل قرمز تازه 1-2 قاشق روغن زیتون نمک
این سس هیچ ربطی به نام قدیم خرمشهر ندارد، معنای آن سس قرمز است، مردم سوریه آن را با نان می*خورند ولی مانند سس*های دیگر به سالاد هم می*توان زد.
فلفل دلمه*ای را کباب کنید، چند دقیقه در کیسه نایلکس بخوابانید تا پوست آن جدا شود، سپس پوست بگیرید. همه اجزای سس را در هاون بریزید و با اندکی نمک بکوبید (یا در مخلوط کن بگردانید). در ظرف سس بریزید و کنار غذای سر سفره بگذارید. مقدار فلفل قرمز این سس را می*توانید زیاد کنید.
-
۱۳۹۴/۱۰/۱۲, ۰۶:۴۸ بعد از ظهر #59مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
سس مرغ (مصر)
سس مرغ (مصر)
2 پیمانه آب مرغ
2-3 پر سیر کوبیده
3-4 قاشق آرد برنج
2-3 قاشق آب لیموی تازه
1-2 قاشق روغن
1 قاشق چ زردچوبه
نمک
آرد برنج و زردچوبه را در آب مرغ حل کنید و دم دست بگذارید. روغن را در دیگچه روی آتش ملایم داغ کنید و سیر را در آن تفت بدهید تا اندکی رنگ بگیرد. محلول آرد برنج را روی سیر بریزید و روی آتش ملایم هم بزنید تا به جوش بیاید. آتش را کم کنید و بپزید تا سس غلیظ شود. آب لیمو را با اندکی نمک اضافه کنید و هم بزنید. بردارید و روی خوراک مرغ بدهید.
*این سس را می*توان خنک یا سرد کرد و با نان روی میز اردور گذاشت یا روی مرغ سرد داد.
-
۱۳۹۴/۱۰/۱۲, ۰۶:۵۲ بعد از ظهر #60مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
سس سبزی (سرخ پوستان جنوب آمریکا)
2 قاشق ترخون، ساطوری
2 قاشق تره، ساطوری
2 قاشق شوید، ساطوری
2 قاشق ریحان، ساطوری
چند شاخه گشنیز، برگ برگ
3 پیمانه آب قلم
1-2 گردو کره
این سس را سرخ پوستان جنوب آمریکا با انواع خوراک های گوشتی و گیاهی،به ویژه لوبیای سرد قالبی می خورند.
آب قلم را در دیگچه روی اتش ملایم به جوش بیاورید.کره را اضافه کنید و هم بزنید تا اب شود
سبزی ها را اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید.
سپس بردارید.
ظرف سس را با برگ گشنیز آرایش کنید.
-
۱۳۹۴/۱۱/۲۷, ۱۲:۴۱ قبل از ظهر #61مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
سس سیاه
سس سیاه
1-2 کیسه ماهی مرکب
1 پیاز رندیده
1-2 پر سیر کوبیده
2 قاشق جعفری، ساطوری
1 قاشق رب گوجه فرنگی
2-3 قاشق سرکه انگور
1 قاشق چ شکر
1-2 گردو کره
نمک و فلفل
کره را در تابه روی آتش ملایق داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا بلوری شود. سیر را اضافه کنید و یکی دو چرخ بدهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و دو سه چرخ بدهید. سپس کیسه ماهی مرکب را روی تابه قیچی کنید تا مرکب آن در تابه بریزد. نمک و فلفل بزنید، سرکه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید.سس را روی اتش کم بپزید تا غلیظ شود. جعفری را اضافه کنید و هم بزنید.
Обстановка — безраздельно из недорогих...
آموزش عروسک و وسایل تزئینی بافتنی