نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree328Likes

موضوع: دستورات سس مخصوص خوراک از کتاب مستطاب آشپزی

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 61
صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 45678 آخرینآخرین
  1. #49
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86516
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    سس گوجه فرنگی 4 – آمریکا

    نیم پیمانه رب گوجه فرنگی
    1 پیاز، رندیده
    4-5 قاشق شکر
    1 قاشق م خردل
    1 قاشق چ فلفل قرمز، ساییده
    1 پیمانه سرکه
    1 پیمانه روغن
    نمک و فلفل


    در ایالات جنوبی امریکای شمالی گاهی خوراک مرغ و ماهیچه را در این سس می*پزند البته با بسیاری از غذاهای دیگر هم می*توان خورد.
    پیاز را با دو پیمانه آب و رب گوجه فرنگی در دیگچه بریزید و هم بزنید و روی آتش به جوش بیاورید. شعله را پایین بکشید و بگذارید نیم ساعت ریز جوش بزند. سپس شعله را خاموش کنید و بگذارید خنک شود. باقی اجزا را در دیگچه بریزید و هم بزنید.
    ای سس را در شیشه در بسته می*توان تا 3-4 هفته در یخچال نگه داشت.
    kurosh1, pink girl و سادن این نوشته را پسندیده.

  2. #50
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86516
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    سس لویی ( فرانسه)

    1 پیمانه سس مایونز
    نیم پیمانه سس گوجه فرنگی
    نیم پیمانه خامه سفت
    2-3 بته پیازچه، ساطوری
    2-3 فلفل سبز تند، ساطوری
    1 قاشق م فلفل قزمز، ساییده
    1 لیمو
    نمک و فلفل


    اگر منظور از لویی همان لویی چهاردهم معروف به پادشاه خورشید نباشد، احتمالاً منظور آشپزی است به نام لویی، این سس را فرانسوی*ها با سالاد میگو و سالاد آرتیشو و سالادهای دیگر می*خورند.
    لیمو را آب بگیرید و آب لیمو را با باقی اجزای سس مخلوط کنید و در یک بادیه روی سالاد بریزید و زیر و رو کنید و در ظرف سالاد بکشید.

    *بهتر است اجزای سالاد قبلا در یخچال سرد شده باشند.

  3. #51
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86516
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    سس لیونز (فرانسه)

    2 پیمانه آب مرغ یا آب گوشت
    1 پیاز کوچک ، رندیده
    1 پیمانه سرکه
    50 گرم کره
    نمک و فلفل

    سس لیونز (lyonasise) از شهر معروف لیون، در جنوب پاریس، آمده است و بر حسب اینکه با آب مرغ تهیه شده باشد یا با آب گوشت، با خوراک مرغ یا گوشت خورده می*شود.
    کره را در دیگچه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید. پیش از آن که پیاز رنگ بگیرد آب مرغ را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. آتش را کم کنید و بگذارید سس آنقدر ریز جوش بزند تا حجم آن نصف شود.

    *داغ روی خوراک بدهید، یا در ظرف جدا کنار خوراک بریزید.
    شکیبای من این نوشته را پسندیده.

  4. #52
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86516
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    سس ماهی دودی

    2-3 بند انگشت ماهی دودی
    1 پیمانه سس فرانسوی
    1-2 قاشق پیاز ساطوری
    1-2 قاشق گشنیز، ساطوری
    فلفل قرمز، ساییده

    ماهی دودی را خرد کنید و در مخلوط کن بیندازید (خار نداشته باشد) سس فرانسوی (سرکه و روغن) را با اندکی فلفل قرمز در مخلوط کن بریزید و چند ثانیه بگردانید تا ماهی در سس حل شود. پیاز و گشنیز را روی سس بریزید و هم بزنید. ظرف سس را کنار خوراک ماهی بگذارید.


    *این سس را نمی*توان نگه داشت.
    شکیبای من این نوشته را پسندیده.

  5. #53
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86516
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    سس میگو (ایتالیا)

    سس میگو (ایتالیا)


    4-5میگوی آب پز، ساطوری
    1 پیمانه سس سفید
    2 قاشق م سس فلفل قرمز (1)
    1-2 شاخه برگ نازک کرفس، ساطوری
    1-2 قاشق جعفری، ساطوری
    1 قاشق چ فلفل بهار، ساییده
    1-2 قاشق روغن زیتون
    نمک و فلفل


    این سس را می*توان با ماهی سرخ کرده، تنوری، یا بخار پز سر سفره گذاشت. همچنین می*توان روی فیله ماهی داد و در فر گذاشت، به صورت سرد برای سالاد کاهو هم مناسب است.
    میگو را با فلفل بهار و نمک و فلفل بکوبید تا به صورت خمیر در آید، سس سفید و سس فلفل قرمز و روغن و خمیر میگو را در دیگچه بریزید و روی آتش ملایم داغ کنید. جعفری و برگ کرفس را در ان بریزید و هم بزنید.
    amir mami و شکیبای من این نوشته را پسندیده.

  6. #54
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86516
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    سس نان (انگلستان)

    سس نان (انگلستان)

    نیم پیمانه گرد نان سفید
    1 پیاز کوچک (چهار قاچ)
    2 پیمانه شیر
    2-3 دانه میخک
    4-5 دانه فلفل سیاه
    1 گردو کره
    نمک

    این سس را در انگلستان برای گوشت بریان و کباب شکار درست می*کنند.


    پیاز را با میخک و فلفل در یک دیگچه بیندازید. شیر و کره را اضافه کنید و روی آتش ملایم به جوش بیاورید. آتش را کم کنید و سس را 10-15 دقیقه بپزید. (سر نرود)
    پیاز و میخک و فلفل را از شیر بیرون بیاورید، یا شیر را از صافی بگذرانید و به دیگچه برگردانید.
    گرد نان را در شیر بریزید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. نمک سس را اندازه کنید.

    *به این سس می توان دو تا سه قاشق خامه اضافه کرد.
    amir mami و شکیبای من این نوشته را پسندیده.

  7. #55
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86516
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    سس ولوته

    سس ولوته را از روی دستور سس سفید درست کنید، جز اینکه به جای شیر در آن آب ماهی یا آب میگو به کار می*برید، به این سس می*توانید یک زرده تخم مرغ که در یک پیمانه خامه زده*اید اضافه کنید، روی آتش ملایم هم بزنید و پیش از به جوش آمدن بردارید.



    سس آندلسی

    2 گوجه فرنگی درشت پوست کنده و خرد کرده را با یک پر سیر کوبیده و اندکی فلفل قرمز ساییده در 2-3 قاشق روغن زیتون روی آتش ملایم بپزید تا خمیر شود. این مایه را با یک قاشق جعفری ساطوری به دو پیمانه سس ولوته اضافه کنید و هم بزنید.
    amir mami و شکیبای من این نوشته را پسندیده.

  8. #56
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86516
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    سس تری یاکی

    نیم پیمانه سس سویا
    1 پیاز نقلی رندیده
    1 پر سیر، کوبیده
    1 قاشق م شکر
    1 قاشق م ارده
    1 قاشق چ زنجبیل ساییده
    1 قاشق م آبلیمو یا سرکه
    3 قاشق روغن

    سس تری یاکی سسی است به رنگ قهوه*ای تیره و مزه شور و شیرین که در آشپزی چینی و ژاپنی بسیار به کار می*رود و با گوشت و مرغ و ماهی و میگو خورده می*شود. این سس را معمولاً آماده می*فروشند و شاید شکل آماده آن را در فروشگاه*های مواد خوراکی خارجی بتوان خرید ولی شکل خانگی آن را از روی این دستور می*توان درست کرد.


    اول ارده و روغن را در یک ظرف با هم مخلوط کنید، سپس همه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. می*توان س را با اندکی آب رقیق یا با ارده و شکر غلیظ کرد.
    amir mami این نوشته را پسندیده.

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 45678 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما