نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree328Likes

موضوع: دستورات سس مخصوص خوراک از کتاب مستطاب آشپزی

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 61
صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 345678 آخرینآخرین
  1. #41
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سس قارچ (2)

    مواد لازم:


    150 گرم قارچ خرد کرده
    1 پیاز کوچک خرد کرده
    2-3 قاشق جعفری یا گشنیز، ساطوری
    2 قاشق آرد
    1 پیمانه خامه
    50 گرم کره
    نمک و فلفل


    این سس قارچ را می*توان روی نان سفید برشته (تست) ریخت و به عنوان دور اول غذا سر سفره آورد. همچنین می*توان آن را در ظرف جدایی کنار خوراک گوشت و مرغ و ماهی گذاشت.
    کره را در یک دیگچه روی آتش ملایم آب کنید. پیاز را در کره تفت بدهید تا بلوری شود. آرد را روی پیاز بپاشید و با کاردک چوبی بچرخانید. پیش از آن که آرد رنگ بگیرد. قارچ را روی آن بریزید و بچرخانید. خامه را با یک چهارم پیمانه آب روی قارچ بریزید و هم بزنید. آنگاه در دیگچه را ببندید آتش را کم کنید و سس را 15-20 دقیقه بپزید. سر بزنید، هر گاه لازم باشد اندکی آب اضافه کنید. نمک و فلفل بپاشید، هم بزنید و بردارید. با جعفری یا گشنیز آرایش کنید.
    به جای خامه می*توان شیر به کار برد.
    سادن, *شمیم*, kurosh1 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سس قهوه*ای (فرانسه)

    مواد لازم:

    3-4 قلم گاو
    1 پیاز درشت، ساطوری
    3-4 پر سیر کوبیده
    1 پیمانه رب گوجه فرنگی
    1 بسته چارسبزی (کرفس، جعفری، ترخون و نعنا)
    نیم پیمانه آرد
    1 پیمانه روغن
    نمک و فلفل

    این سس را آشپزهای فرانسوی سس اسپانیول (اسپانیایی) می*نامند، ولی مصرف آن شاید در فرانسه بیش از اسپانیا باشد. سس قهوه*ای پایه بسیاری از سس*هایی است که خوراک گوشت گوساله و گوسفند در آنها پخته می*شود، یا سس*هایی که روی این خوراک*ها می*دهند. از این سس می*توان مقداری درست کرد و در یخچال نگه داشت.
    روغن را در دیگ جاداری داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا خوب رنگ بگیرد. آرد را در روغن بریزید و بچرخانید تا به رنگ قهوه*ای پخته درآید. 3 لیتر آب روی آرد بریزید و هم بزنید، سپس قلم گاو را با رب گوجه فرنگ یو سیر و کمی نمک اضافه کنید. وقتی که دیگ به جوش آمد بسته چار سبزی را توی دیگ بیاندازید. پس از آن که دیگ باز به جوش آمد کف آن را بگیرید. در دیگ را بگذارید و شعله را پایین بکشید.
    این دیگ باید حدود 10-12 ساعت ریز جوش بزند. در این مدت باید به دیگ سربزنید هر گاه لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید تا آب آن کم نشود.
    در ساعت آخر در دیگ را باز بگذارید و آتش را کمی تیز کنید تا سس به غلظت خامه در آید. سس داغ را از صافی بگذرانید و در ظرف در داری بریزید. پس از خنک شدن در یخچال بگذارید و روغن روی آب قلم را می*توان گرفت و برای درست کردن همین سس در نوبت دیگر به کار برد.
    سادن, *شمیم*, kurosh1 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #43
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سس طلایی (جنوب امریکای شمالی)

    مواد لازم:

    1 پیاز رندیده
    2-3 قاشق آب لیموی تازه
    1 قاشق چ فلفل قرمز، ساییده
    نیم پیمانه شکر
    نیم پیمانه سرکه
    1 پیمانه روغن
    نمک و فلفل

    این نوعی سس شیرین است و آن را با سالاد تره بار یا سالاد میوه و مانند اینها می*خوردند.
    شکر را در یک تابه کوچک بریزید و روی آتش ملایم بگذارید تا ذوب شود. همین که به اندازه دلخواه رنگ گرفت، سرکه را روی آن بریزید (احتیاط!) و بگردانید تا شکر در سرکه حل شود سپس بگذارید خنک شود. پیاز را با باقی اجزای سس در محلول شکر بریزد و هم بزنید.
    مواظب باشید شکر بیش از اندازه رنگ نگیرد و تلخ نشود.
    این سس در شیشه در بسته می*توان تا چند هفته در یخچال نگه داشت. هر بار پیش از استفاده شیشه را خوب تکان بدهید.
    سادن, *شمیم*, kurosh1 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #44
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سس کاری (فرانسه)

    1 پیمانه سس سفید
    1 قاشق گرد کاری
    گرد کاری را با یک پیمانه آب در دیگچه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود، سپس روی آتش ملایم به جوش بیاورید و بگذارید آن قدر بجوشد که آب آن به حدود دو قاشق برسد
    انگاه سس سفید را اضافه کنید و هم بزنید.پس از دو سه جوش بردارید.داغ یا خنک کنار غذا بگذارید.
    سادن, *شمیم*, sita-golam و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #45
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سس کنجد (چین)

    1 قاشق کنجد
    3 قاشق سس سویا
    2-3 فلفل قرمز یا سبز تند، ساطوری
    1 قاشق سرکه
    3 قاشق روغن


    این سس را داغ روی خوراک ماهی و میگو می*دهند
    روغن را در تابه روی آتش ملایم داغ کنید و فلفل و کنجد را توی روغن بریزید و یک چرخ بدهید. سس سویا و سرکه را اضافه کنید (احتیاط!) و بردارید.
    kurosh1, pink girl, سادن و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #46
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سس گوجه فرنگی 1 – فرانسه

    2-3 گوجه فرنگی پوست کنده
    3 قاشق سس فرانسوی
    1 پیاز کوچک، ساطوری
    2 شاخه برگ نازک کرفس
    1-2 قاشق جعفری ساطوری
    نمک و فلفل


    همه اجزای سس را در مخلوط کن بریزید و بگردانید تا صاف شود، سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود.
    این سس را به تنهایی یا با روغن می*توان روی سالاد، گوشت سرد و ماهی و میگو داد.
    kurosh1, pink girl, سادن و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #47
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سس گوجه فرنگی 2، یونان

    4-5 گوجه فرنگی پوست کنده، خرد کرده
    1-2 قاشق رب گوجه فرنگی
    1 پیاز
    1-2 پر سیر ، کوبیده
    2-3 قاشق جعفری یا گشنیز، ساطوری
    1 قاشق چ آویشن و مرزۀ خشک، کف مال
    3 قاشق روغن زیتون
    اندکی زیره، ساییده
    اندکی فلفل بهار، ساییده
    نمک و فلفل


    از این سس به هر خوراکی – گوشت، مرغ، ماهی – بزنید می*توانید آن را به عنوان خوراک یونانی عرضه کنید، خود یونانی*ها همین کار را می*کنند.
    روغن را در دیگچه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا بلوری شود، سپس سیر را اضافه کنید و یکی دو چرخ بدهید. گوجه فرنگی و رب و جعفری و آویشن و مرزه را با یک پیمانه آب اضافه کنید و بچرخانید در دیگچه را ببندید و بگذارید 20-25 دقیقه ریز جوش بزند. سپس ادویه و نمک و فلفل بزنید و 20 دقیقه دیگر بپزید.
    این سس را تا حدود یک هفته می*توان در یخچال نگه داشت. هنگام مصرف مقداری از آن را در یک تابه کوچک داغ کنید. اگر لازم باشد کمی آب اضافه کنید.
    kurosh1, pink girl, سادن و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #48
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سس گوجه فرنگی 3 – امریکای شمالی (سس کچاپ)

    1 پیمانه رب گوجه فرنگی
    1 قاشق چ زنجبیل ساییده
    1 قاشق چ جوز بویا، ساییده
    نصف قاشق چ فلفل قرمز، ساییده
    1 قتشق چ فلفل سیاه، ساییده
    2-3 قاشق آب جوشیده
    2 قاشق آب لیموی تازه
    نیم پیمانه سرکه
    1 قاشق شکر
    1 قاشق م نمک

    این سس همان چیزی است که به نام کچاپ در بازار عرضه می*شود و مردم امریکا آن را با همه غذاهای خود می*خورند. کچاپ در ترکیب بسیاری از سس*های دیگر به کار می*رود.
    همه اجزا را روی هم بریزید و خوب هم بزنید. در شیشۀ در داری بریزید و در یخچال نگه دارید.
    تندی و شیرینی و شوری و این سس را باید بر حسب سلیقه خود اندازه کنید.
    shehin, kurosh1, pink girl و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 345678 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما