نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree328Likes

موضوع: دستورات سس مخصوص خوراک از کتاب مستطاب آشپزی

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 61
صفحه 5 از 8 نخستنخست ... 2345678 آخرینآخرین
  1. #33
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86628
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سس فلفل قرمز 2 (کلمبیا)

    مواد لازم:

    100 گرم فلفل قرمز تند
    1 پیاز کوچک خرد کرده
    نمک


    فلفل را بشکافید و تخم آن را بگیرید سپس خرد کنید و با کمی نمک در مخلوط کن بریزید و بگردانید تا خمیر شود سپس پیاز را روی فلفل بریزید و بگردانید. فلفل را می*توان کم یا زیاد کرد. این سس را تا چند روز می*توان در یخچال نگه داشت.
    سادن, *شمیم* و pink girl این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86628
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سس فلفل قرمز 3 (مکزیک)

    مواد لازم:


    4-5 فلفل قرمز تند، تخم گرفته، ساطوری
    1 پیاز کوچک، ساطوری
    1 گوجه فرنی، پوست کنده، ساطوری
    4-5 قاشق آب نارنج
    نمک


    این سس را برای هر نوبت غذایی جداگانه درست می*کنند و با همان غذا صرف می*کنند.
    فلفل پیاز و گوجه فرنگی را با نمک و آب نارنج در ظرفی بریزید و هم بزنید.
    سادن, *شمیم* و pink girl این نوشته را پسندیده.

  4. #35
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86628
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سس فلفل قرمز 4 (مکزیک)

    مواد لازم:


    4-5 فلفل قرمز تند، تخم گرفته، ساطوری
    1 پیاز ، ساطوری
    100 گرم بادام مقشر بود داده
    1 لیتر آب قلم یا آب مرغ
    اندکی دارچین، ساییده
    اندکی میخک، ساییده
    اندکی آویشن، ساییده
    2 قاشق روغن
    1 قاشق چ شکر
    1 قاشق چ نمک


    این سس نسبتاً ملایم است و با گوشت و مرغ و ماهی خورده می*شود. گاهی کمی از آن را در دقیقه*های آخر به آب گوشت یا مرغی که روی بار است اضافه می*کنند.
    پیاز را با فلفل و کمی از آب قلم در مخلوط کن بریزید و بگردانید تا خمیر شود. بادام را با دارچین و میخک و آویشن و شکر و نمک به خمیر فلفل اضافه کنید و چند ثانیه بگردانید تا به صورت خمیر نسبتاً سفتی در آید.
    روغن را در تابه کوچکی روی آتش ملایم داغ کنید و خمیر را در آن بیناندازید و با کاردک چربی بچرخانید تا سرخ شود، باقی آب قلم یا آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید، سپس بردارید.
    در این س گرد فلفل قرمز هم می*توان به کار برد در این صورت فلفل باید یکی دو ساعت در آب داغ خیسانده شود.
    سادن و pink girl این نوشته را پسندیده.

  5. #36
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86628
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سس فلفل قرمز 5 (ونزوئلا)

    مواد لازم:


    5-6 فلفل قرمز تند، تخم گرفته ساطوری
    1 پیاز کوچک، ساطوری
    1 پر سیر کوبیده
    3-4 برگ نعنا ساطوری
    2 پیمانه شیر


    شیر را در یک دیگچه بریزید و روی آتش به جوش بیاورید، سپس بردارید و بگذارید خنک شود، فلفل و پیاز و سیر و نعنا را در شیر بریزید و بگذارید یک شب بماند
    سادن, *شمیم* و pink girl این نوشته را پسندیده.

  6. #37
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86628
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سس فلفل قرمز 6 (آفریقای سیاه)

    مواد لازم:

    2 قاشق فلفل قرمز، ساییده
    1 قاشق چ تخم گشنیز، ساییده
    1 قاشق چ زیره ، ساییده
    اندکی میخک ساییده
    نیم پیمانه سرکه
    نیم پیمانه روغن
    1 قاشق چ نمک


    همه اجزا را در یک شیشه کوچک بریزید و در شیشه را ببندید و تکان بدهید سپس بگذارید دو هفته بماند.
    به مقدار اندک با غذا می*خوردند.
    در این سس فلفل قرمز بسیار تند به کار می*برند
    سادن, *شمیم* و pink girl این نوشته را پسندیده.

  7. #38
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86628
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سس فلفل قرمز و بادام

    مواد لازم:

    3 قاشق فلفل قرمز ساییده
    نیم پیمانه بادام مقشر کوبیده
    1 پیاز رندیده
    2 قاشق رب گوجه فرنگی
    2 قاشق گرد نان
    نیم پیمانه روغن
    نمک


    روغن را در دیگچه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا بلوری شود. گرد نان را اضافه کنید و 2-3 چرخ بدهید. بادام را اضافه کنید و 3-4 چرخ بدهید. رب گوجه فرنگی را با فلفل قرمز اضافه کنید و 3-4 چرخ دیگر بدهید. 2 پیمانه آب با اندکی نمک اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید. 10-12 دقیقه روی آتش کم بپزید و بردارید.
    سادن, *شمیم* و pink girl این نوشته را پسندیده.

  8. #39
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86628
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سس فلفل قرمز تازه

    مواد لازم:

    5-6 فلفل قرمز تازه تند ساطوری
    1 پیاز کوچک رندیده
    2-3 پر سیر پوست گرفته
    1-2 قاشق رب گوجه فرنگی
    10-12 دانه بادام مقشر
    1 قاشق تخم گشنیز
    1 قاشق فلفل سیاه زبر
    3-4 قاشق روغن
    1 قاشق چ شکر
    1 قاشق م نمک
    فلفل قرمز، فلفل سیاه، تخم گشنیز، سیر، بادام، شکر و نمک را در هاون بریزید و بکوبید یا در آسیاب بگردانید. تا خمیر نرمی به دست آید.
    روغن را در تابه کوچکی روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا بلوری شود. خمیر ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 1-2 دقیقه بچرخانید. سپس 1 پیمانه آب بریزید. با کفگیر چوبی کف تابه را بتراشید، سس را 2-3 دقیقه بجوشانید و بردارید.

    *میتوانید در شیشه در بسته در یخچال نگه دارید.
    سادن, *شمیم* و pink girl این نوشته را پسندیده.

  9. #40
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86628
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سس قارچ(1)

    مواد لازم:

    100 گرم قارچ خرد کرده
    1 پیمانه آب قلم / مرغ
    1 پیاز ساطوری
    50 گرم کره
    نمک و فلفل
    این سس را برای همراهی با گوشت و مرغ بریان، استیک و ماهی سرخ کرده درست می*کنند.


    کره را در یک دیگچه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن سرخ کنید. سپس قارچ را روی پیاز بریزید و بچرخانید تا قارچ هم سرخ شود.
    آب قلم را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. همین که آب به جوش آمد در دیگچه را ببندید آتش را کم کنید و بگذارید سس 5-10 دقیقه ریز جوش بزند. اگر آب دیگچه ته کشید کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

    *اگر بخواهید سس صاف باشد، سس آماده شده را چند ثانیه در مخلوط کن بگردانید. سپس باز داغ کنید و در ظرف سس بریزید.
    سادن, *شمیم* و pink girl این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 8 نخستنخست ... 2345678 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما