نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree328Likes

موضوع: دستورات سس مخصوص خوراک از کتاب مستطاب آشپزی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 61
صفحه 4 از 8 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86657
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    دستورات سس مخصوص خوراک از کتاب مستطاب آشپزی

    سس پخته1:

    2 زرده
    2 ق کره اب کرده
    یک چهارم پیمانه سرکه
    1 ق م خردل
    1-2 ق شکر
    2 ق ارد سفید
    اندکی فلفل قرمز ساییده
    نمک
    **این سس سسی برای سالاد است که شبیه مایونز است و البته پختنی است.
    سس پخته را باید سرد نگه داشت.
    خردل و شکر و ارد و سرکه و نمک و فلفل را در نیم پیمانه اب سرد حل کنید.زرده تخم مرغ را در حالت بن ماری با چنگال بزنید.اجزای حل شده در اب را به تخم مرغ اضافه کنید و بزنید.
    سس را هم بزنید تا غلیظ شود.سپس کره اضافه کنید.هم بزنید و بردارید.پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا سرد شود.
    *این سس را میتوان با نیم پیمانه خامه پر مایه تر کرد.
    سادن, m1361, پرناک و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86657
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    سس پخته2:

    2 تخم مرغ
    یک چهارم پیمانه سرکه
    1 پیمانه شیر
    1 ق کره اب کرده
    2 ق م شکر
    2 ق م گرد نشاسته
    1 ق چ خردل
    اندکی فلفل قرمز
    1-2 ق م نمک
    **این سس را معمولا به جای مایونز روی سالاد کلم و سالاد گوجه فرنگی میدهند.
    سادن, مامان غزل, amir mami و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #27
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86657
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    سس زنجبیل (چین)



    1 قاشق زنجبیل ساییده
    1 پیاز کوچک، رندیده
    3-3 فلفل قرمز تازه تند تخم گرفته ساطوری
    1 قاشق چ شکر
    5 قاشق روغن
    1 قاشق چ نمک
    زنجبیل را با پایز و فلفل و شکر و نک در هاون بکوبید یا آسیاب کنید. روغن را در تابه کوچکی روی آتش ملایم داغ کنید و پیش از آنکه دود کند بردارید. مایه کوبیده را در روغن بریزید و با قاشق چوبی چرخ بدهید. بگذارید خنک شود.
    این سس را می*توان روی خوراک مرغ و ماهی داد.
    سادن, مامان غزل, zakizadeh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #28
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86657
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    سس سوفله


    سسی که در ساختن سوفله به کار می*رود همان سس سفید است، جز این که مقدار کره و آرد آن به اندازه نیم برابر بیشتر می*گیرند.
    گاهی به این سس چند ق خامه سفت یا پنیر رندیده اضافه میکنند.
    سادن, مامان غزل, zakizadeh و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #29
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86657
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    سس شور و شیرین (چین)

    1-3 بته پیازچه یا سیر سبز، ساطوری
    نیم پیمانه سس سویا
    1 قاشق آرد برنج
    1 قاشق م انیسون یا رازیانه، ساییده
    2 قاشق م زنجبیل ساییده
    3 قاشق روغن کنجد
    یک و نیم قاشق شکر
    چینی*ها بسیاری از خوارک هایشان را با سس شور و شیرین یا ترش و شیرین می*خورند. این سس با خوراک گوشت و مرغ و ماهی خورده می*شود.
    روغن را در تابه داغ کنید و پیازچه یا سیر سبز را در آن تفت بدهید آرد برنج را در یک پیمانه آب حل کنید روی پیازچه بریزید و به جوش بیاورید آتش را کم کنید و هم بزنید تا آرد برنج لعاب بدهد. سس سویا و زنجبیل و انیسون و شکر را اضافه کنید و پس از یکی دو جوش بردارید.


    • به جای روغن کنجد می*توانید روغن دیگری به کار برید و اگر بخواهید یک قاشق ارده به سس اضافه کنید.
    • انیسون یا رازیانه را هم می*توان حذف کرد ولی در این صورت بهتر است به فکر سس دیگری باشید.
    سادن, kurosh1, zakizadeh و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #30
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86657
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    سس سویا و زنجبیل (چین)


    3 قاشق سویا سس
    1 قاشق م زنجبیل ساییده
    3 قاشق آبلیموی تازه
    3 قاشق روغن
    همه اجزا را در ظرف سس بریزید و هم بزنید.
    چینی ها این سس را با روغن کنجد درست میکنند. اگر این روغن در دسترس نبود، میتوان یک قاشق کنجد بو داده یا ارده به سس اضافه کرد.
    سادن, zakizadeh, Behjat و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86657
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    سس سیر (یونان)


    4-5 پر سیر کوبیده
    یک سوم پیمانه گرد نان
    1 پیمانه روغن زیتون
    نیم پیمانه سرکه
    2 لیمو
    نمک و فلفل
    این سس را یونانی ها غالباً با ماهی سرخ کرده و گاهی هم بادنجان و کدوی سرخ کرده می خورند. با جوجه کباب و استیک هم می توان خورد.
    سرکه و گرد نان را در کاسه ای بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند. لیمو را آب بگیرید.
    آب لیمو و سیر و روغن زیتون را با اندکی نمک و فلفل روی خمیر گرد نان بریزید و هم بزنید و بگذارید نیم ساعت دیگر بماند. سپس با چنگال یا تخم مرغ زن بزنید تا صاف شود. اگر سفت باشد سس را با کمی آب شل کنید.
    این سس را بهتر است در مخلوط کن برقی نزنید چون باید کمی دانه دار باشد.
    به این سس می توان مغز بادام مقشر کوبیده و گشنیز ساطوری اضافه کرد.
    سادن, zakizadeh, Behjat و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #32
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86657
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    سس فلفل قرمز


    250 گرم فلفل قرمز
    1-2 پر سیر کوبیده
    1 پیمانه سرکه
    نیم پیمانه روغن
    نمک
    فلفل را رشته رشته کنید و تخم آنرا بگیرید و با سرکه در یک کاسه بریزید. روی کاسه را بپوشانید و بگذارید یک شب بماند
    فلفل را از سرکه بیرون بیاورید و در کاسه مخلوط کن برقی بریزید. سیر و کمی نمک را اضافه کنید و بگردانید. مقداری از سرکه را به آن اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
    روغن را اضافه کنید و بگردانید. سپس 3-4 قاشق دیگر سرکه اضافه کنید و بگردانید تا سس به غلظت مایونز بشود.
    اگر بخواهید سس زیاد تند نباشد، سرکه ای را که فلفل در آن خوابانده شده دور بریزید و سرکه تازه به فلفل اضافه کنید.
    از این سس یک ظرف کوچک کنار خوراک گوشت و مرغ و ماهی می توان گذاشت.
    سادن, Behjat, amir mami و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 8 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما